موضوعها: 0
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-16 ساعت 13:22)Alidanesh1358 نوشته: (2012-05-16 ساعت 12:59)amir_cool_2001 نوشته: (2012-05-16 ساعت 11:51)omidooo نوشته: (2012-05-16 ساعت 11:14)fornima نوشته: (2012-05-16 ساعت 10:04)omidooo نوشته: جاااااااااااااااااااااااااااان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینو دیگه نشنیده بودیم .
اگه مجاز به کار کردن باشند از حقوق و مزایای بسیار خوبی برخودار خواهند بود.
اگر هم نباشند که یا TA یا RA میشن تو دانشگاه بعد از دو یا سه ترم هم اجازه بیشتر کار کردن پیدا خواهند کرد
من دقیقا منظور شما رو نفهمیدم آیا کار تخصصی در رابطه با مدرک فوق لیسانس ایران تو آمریکا میدن یا نه؟
به چند درصد از متقاضیان RA یا TA میدن ؟ معدل ، نمرات تافل و GRE باید چند باشه؟
- جواب این سوالات رو باید برید تو سایت دانشگاه های پیدا کنید .
کمی سرچ کنید حتما جواب سوالاتتون رو خواهید گرفت
سایت http://www.applyabroad.org/forum/ هم میتونید برید
باسلام
مدرك دانشگاه هاي ايران هيچ كجا اعتبار نداره. حتي ما خودمون هم تو ايران مدرك دانشگاه علمي كاربردي و آزاد و پيام نور رو قبول نداريم و هرجا براي كار مراجعه ميكنيم ميگن ترجيحا داراي مدرك از دانشگاه دولتي معتبر. البته همه بهتون ميگن چقدر خوب كه مدرك داريد ولي عملا بهتون كار متناسب با مدركتون نميدن اونجا هم همينطوره. مدرك رو سند فرض ميكنند و قبول دارند ولي كار مناسبي نميدن. تازه اون دانشگاه هايي هم شما فرموديد ريز نمرات ميخوان و سابقه تحقيق و پژوهش كه اينا حرفا تو ايران اصلا وجود نداره. اگر تخصص داشته باشي يكمي وضعيت بهتره. اگه مدرك جوشكاري،نجاري، تراشكاري و ... داشته باشي كار بهتر و با درآمد بالاتر ميتوني پيدا كني. پس زياد به مدركت دلخوش نكن.
سلام
نه عزیزم این طوری هم که شما میگید نیست. البته قبل از مدرک، اونجا کار تحقیقاتی اولویت و ارزش داره. بعد معدل و مدرک(البته در سطح تحصیلات تکمیلی). البته مدرک یه دانشگاه هایی مثل شریف و تهران قضیه اش فرق میکنه.
در سطوح لیسانس به پایین، تجربه و کار عملی ارزش و ارجعیت داره. البته نه اینکه مدرکه هیچ فایده ای نداره ولی هر دو باید در کنار هم باشه.
با تشکر
علی دانش
اكثر كشورها سيستم آموزشي خودش رو قبول دارن و به سختي مدارك آموزشي كشور هاي ديگه رو معتبر ميشناسن مخصوصا ما كه جهان سوم تلقي ميشيم و مثل آفريقايي ها به ما نگاه ميكنند.توي اروپا هم خيلي از كشور مدرك ديگر كشور ها اروپايي رو قبول ندارند. مخصوصا در برخي از رشته هاي خاص مثل پزشكي. آمريكا هم از اين قاعد مستثي نيست و حتي در برخي از رشته هاي تحصيلي، ايرانيان اجازه تحصيل هم ندارند و اين رو همه ميدونند. پس زياد به مدركتون دل خوش نكنيد.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من یه مشکلی دارم و اون اینه که میخوام بدونم تو فرم اول که در لاتاری شرکت کردم موارد تحصیلی رو از نظر تاریخ چی زدم که تو فرمها اشتباه نکنم چون فک میکنم سال رو اشتباه نوشتم به شدت شک دارم لطفا راهنمایی کنید
مصاحبه March 6 - صورتی-ANKARA
انتظار:114 روز
کلیر : 28 جون (سایت ترکی)
ویزا : 3 جولای
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یکی از بستگانم برنده شده بیشتر تاپیکها رو خوندم فقط چند تا سوال داشتم خوشحال میشم راهنماییم کنید.
1- من هنگام ثبت نام در فرم information جای first name و last name رو جابجا نوشتم به نظر شما نیازی هست به Kcc ایمیل بزنم و موضوع رو بهشون بگم یا نیازی نیست و بیخیال این اشتباه بشیم و مدارکو بفرستیم . در ضمن اگه نیاز به ایمیل هست خواهش میکنم بفرمایید چه متنی بنویسم چون انگلیسیم خوب نیست اگه لطف کنید ممنون میشم (فرمت ارسال نامه رو دارم). البته جایی شنیدم اونایی که به kcc ایمیل میزنن و مشکلات و اشکالاتشونو میگن تقریبا برای باطل کردن case خودشون اقدام کردن و کار kcc رو راحت کردن بعد از رسیدن مدارک به kcc و مقایسه با هم ، جواب باطل رو به سفارت میفرستن و وقتی شما رفتین سفارت چندتا سوال سوری میکنن چو پروندتون از قبل مشخصه آیا این موضوع صحت داره؟؟؟؟؟؟
2- از اونجایی که من فهمیدم بعد از قبولی ابتدا باید 2 تا فرم DS230 و DSP122 رو پر کرد و فرستاد همراه با 2تاعکس جدید از طریق DHL در تهران، درسته یا مدارک دیگه ای هم باید به kcc ارسال بشه؟؟؟فرم ها رو از سایت اصلی دانلود کردم ولی فرم DS230 تاریخش 04/30/2012 هست یعنی expire شده یا اشکالی نداره؟
3- فامیلمون از همسرش جدا شده و یک پسر 19 ساله داره که تو فرم ثبت نامش کردم ولی الان 1 ماه خدمت سربازیه آیا نیازه برای پسرش هم فرم پر کنم چون در هر صورت نمیتونه بیاد آنکارا
ممنون میشم اگه کمکم کنید
با تشکر فراوان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
فکر کنم بحث تحصیلات و سوالات برندگان جاش اینجا نباشه که هی سوال و جواب داده میشه!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام قبلا بعضی از اعضا گفته بودند امسال قراره 3 بار قرعه کشی بشه 1 بارش شد دومین بار هم 1 اکتبر و 1 بار بعد اون هم هست می خواستم بپرسم کسی میدونه تا چه حد صحت داره؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
شاید لا تاری 2014 دیگه اصلا برگزار نشه و از همین ثبت نامیهای 2013 واسه 2014 قرعه کشی کنند یا حداقل ایران مثل بنگلادش از 2014 حذف بشه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
چقدر این تایپیک بیحاله کسی جواب نمیده کجایید؟