2012-06-19 ساعت 01:35
سلام طرح تعویض کارت پایان خدمت هم اجرا میشه یا فقط معافیته؟ زمان شروع طرح تعویض کارت پایان خدمت کی هست؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوهای مرتبط با اعلام نتايج قرعهكشی لاتاری ۲۰۱۳
|
2012-06-19 ساعت 01:35
سلام طرح تعویض کارت پایان خدمت هم اجرا میشه یا فقط معافیته؟ زمان شروع طرح تعویض کارت پایان خدمت کی هست؟
تشکر کنندگان: ASALI ، hamedhamed ، sayeh_m
من از پلیس + 10 پرسیدم فعلا کارتهای معافیت دارن عوض میشن در مورد زمان تعویض کارتهای پایان خدمت پرسیدم گفتن معلوم نیست هنوز چیزی ابلاغ نشده
(2012-06-19 ساعت 01:39)ASALI نوشته: [quote='shahyad' pid='184075' dateline='1340053526']بچه ها پیرو صحبت دوستمون asali میخواستم بپرسم فرق میکنه کارت قدیمی رو ترجمه کنیم یا جدید ؟ اگه فرق میکنه توضیح بدید بهتره کدومو ترجمه کنیم کارت قدیم یا جدید؟ با تشکر
2012-06-20 ساعت 20:24
انحراف از موضوع تاپیک
[en]William Shakespeare Said : I always feel happy, you know why? Because I don't expect anything from anyone. Expectations always hurt
Life is short ... So love your life ... [/en] تشکر کنندگان: mehdiii ، امیر مهاجر ، hamedhamed ، sayeh_m
2012-06-20 ساعت 21:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-20 ساعت 21:15 توسط hamedhamed.)
(2012-06-20 ساعت 13:03)shahyad نوشته: من از پلیس + 10 پرسیدم فعلا کارتهای معافیت دارن عوض میشن در مورد زمان تعویض کارتهای پایان خدمت پرسیدم گفتن معلوم نیست هنوز چیزی ابلاغ نشده من امروز رفتم واسه تعویض کارت معافیت برای گرفتن الکترونیکی تو این پلیس +10 کوفتی کلی وقتم تلف شد دیروز هم رفتم سیستمشون قطع شد تا به نزدیکییای ما رسید والا نباید فرقی کنه واسه معافیت امروز روز آخرش بود منم رفتم واسه تعویضش به هر حال خدا را چه دیدی شاید بلاد کفر راهمون ندادن حداقل کارت معفیتمون اینجا مورد دار نشه بیخودی بفرسنمون فلسطین نارنجک به خوئمون ببندیم (2012-06-20 ساعت 13:03)shahyad نوشته: من از پلیس + 10 پرسیدم فعلا کارتهای معافیت دارن عوض میشن در مورد زمان تعویض کارتهای پایان خدمت پرسیدم گفتن معلوم نیست هنوز چیزی ابلاغ نشده من امروز رفتم واسه تعویض کارت معافیت برای گرفتن الکترونیکی تو این پلیس +10 کوفتی کلی وقتم تلف شد دیروز هم رفتم سیستمشون قطع شد تا به نزدیکییای ما رسید والا نباید فرقی کنه واسه معافیت امروز روز آخرش بود منم رفتم واسه تعویضش به هر حال خدا را چه دیدی شاید بلاد کفر راهمون ندادن حداقل کارت معافیتمون اینجا مورد دار نشه بیخودی بفرسنمون فلسطین نارنجک به خوئمون ببندیم
2012-06-21 ساعت 00:43
دوستان کسی لینک تایمر شمارش معکوس نتایج دور دوم لاتاری 1 اکتبر رو داره اینجا بذاره؟
تشکر کنندگان: sayeh_m
2012-06-21 ساعت 14:17
(2012-06-19 ساعت 00:55)hamedhamed نوشته: سلام دوستان عزیز معذرت میخوام سوالمو تو این تاپیک مطرح میکنم من که خریده بودم، علت را زده موارد خاص تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ASALI
(2012-06-21 ساعت 14:17)byousefi_p نوشته: من که خریده بودم، علت را زده موارد خاص اصولا توی این سرزمین همه چیز خاصٌ! از معافیت بگیر تا زندگی. تنها آقای خاصٌ که خاص نیست! شرمنده آف تاپیک شد اما جالبه براتون بگم من وقتی رفتم کارت معافیتم رو عوض کنم اون اپراتوری که مدارک رو می گرفت، کلی توی لیست هاش گشت، گفت ردیف مورد معافیت شما هیچ جا درج نشده و اصلا همچین چیزی نداریم، این کارت رو از کجا آوردی! منم گفتم خانم قربون دستت اگر گیر داره اصلا تعویض رو بی خیال بده ببرمش اونم گفت ولش کن هیچی نمی زنیم! حتما این یک نوع معافیت خیلی خاص بوده. منم گفتم بله با عرض تاسف خیلی خاص بوده! اما دریغ از یه ذره خاصیت ...
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ASALI ، mehdiii ،
من هفته گذشته به KCC ايميل زدم و امروز جواب گرفتم:
Thank you for your inquiry, As we told you before More entrants will be selected on October 1, 2012 at noon (EDT), So we encourage you to keep your Confirmation Number until October to check again at that time to see if you have been selected Christal Support Contractor-Serco Inc. CA/VO/KCC Diversity Visa Unit Phone: (606) 526-7500 Email: KCCDV@state.gov
کیس نامبر:**2013AS001-تاریخ رویت قبولی: 1/می/2013-تاریخ فرستادن مدارک با پست TNT: چهار روز بعد-محل مصاحبه:آنکارا-دریافت ویزا:یک ضرب بدون مشکل -بعدشم که USA,Minnesota
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mehdiii ،
2012-06-22 ساعت 22:04
چرا این تایپیک اینقدر سرد و بی روح شده ناسلامتی داریم به روز اعلام نتایج دور دوم نزدیک میشیم یکم بیشتر active باشید
2012-06-23 ساعت 17:19
(2012-06-22 ساعت 23:28)ASALI نوشته:منظورتون از مرداد مرداد دوست داشتنی چیه؟ مرداد زمان مصاحبتونه؟ یا قراره نتایج دور دوم رو مرداد اعلام کنن؟چون 1 اکتبر تو مهرماه میشه(2012-06-22 ساعت 22:04)shahyad نوشته: چرا این تایپیک اینقدر سرد و بی روح شده ناسلامتی داریم به روز اعلام نتایج دور دوم نزدیک میشیم یکم بیشتر active باشید
2012-06-23 ساعت 19:18
(2012-06-23 ساعت 17:19)shahyad نوشته:(2012-06-22 ساعت 23:28)ASALI نوشته:منظورتون از مرداد مرداد دوست داشتنی چیه؟ مرداد زمان مصاحبتونه؟ یا قراره نتایج دور دوم رو مرداد اعلام کنن؟چون 1 اکتبر تو مهرماه میشه(2012-06-22 ساعت 22:04)shahyad نوشته: چرا این تایپیک اینقدر سرد و بی روح شده ناسلامتی داریم به روز اعلام نتایج دور دوم نزدیک میشیم یکم بیشتر active باشید 15 اگوست که ویزا بولتن میاد که احتمالا کارنتی های 2013 معرفی می شند، می شه هفته آخر مرداد!
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ،
2012-06-24 ساعت 17:29
تو خود سایت نوشته مهر (اکتبر) چطور میگید مرداد؟
2012-06-24 ساعت 18:01
(2012-06-24 ساعت 17:29)arefsteps نوشته: تو خود سایت نوشته مهر (اکتبر) چطور میگید مرداد؟ چیزی که می گید درسته. اما نکته ای که است اینکه، ویزا بولتنی که کارنتی های اکتبر رو مشخص می کنه از 15 آگوست روی سایت قرار می گیره.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ،
2012-06-24 ساعت 18:19
دوستان سلام
همه جا گفتن که نتایج نشون میده افرادی که اسمشون دراومده زیر ده هزار بودن این به این معنیه که 10 هزار از 55 هزار نفر در کل جهان اسماشون اعلام شده یا این ده هزار فقط برای قاره آسیا بوده؟ میخوام اینجوری نتیجه بگیرم که اگه تعداد کل رو 60 هزار نفر قرار بدیم و از اونجایی که 10 هزار نفر اسمشون دراومده پس شانس کسایی که مهر اسمشون در میاد بین 20% کمتر میشه درسته؟ احساس میکنم مطلبو بد بیان کردم ولی اگه کسی متوجه شده جواب بده تشکر کنندگان: sayeh_m
2012-06-24 ساعت 21:40
دوستانی که تمایل دارند از وضعیت کار مربوط به رشته شان و بطور کلی از وضعیت کار در ایالت های مختلف آمریکا با خبر شوند:
سایتی هست به نام http://www.monster.com که مختص کاریابیست و احتمالا بعد ها بیشتر با او سر و کار خواهید داشت. می توانید به این سایت مراجعه کنید، در قسمت چپ این سایت در browse jobs by یک لیستی قرار دارد که می توانید در قسمت اول آنlocation ایالت و شهر مورد نظرتان را انتخاب و در category رشته مورد نظر را انتخاب و با استفاده از option های دیگر انتخابتان را محدود تر کنید. در ادامه لیست موقعیت های شغلی موجود در آن شهر ها نمایش داده خواهد شد که این می تواند دید مختصری از وضعیت کار ارائه دهد. همچنین می توانید در قسمت resume سایت نمونه های رزومه و کاور لتر را ببینید و حتی به طور امتحانی رزومه خودتان را در سایت قرار دهید. بطور کلی اطلاعات خوبی در باره بازار کار اونجا می تونید از این سایت برداشت کنید. همچنین در سایت http://www.craigslist.com هم می توانید در قسمت jobs با انتخاب شغل مورد نظر زمینه های کاری مورد نظر و رایج قسمت های مختلف آمریکا را ارزیابی کنید. امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، pegah_mazarei ، byousefi_p ،
|