موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-07 ساعت 15:20)امیر مهاجر نوشته: اصلا این صحبتِ حساب و کتاب برای انتخاب برندگان لاتاری یه بحث بی اساس و فرمالیته است. چند باری هم قبلا بحث شد و دوستان نظراتشون رو گفتند.
اگر قرار بود آمریکا بخواد خوشگلا رو برنده کنه یا اونایی که مدرک بالا دارن، یا از ما بهترون هستند، لزومی نداشت قایم موشک بازی در بیاره و از لولو بترسه. یه کتگوری مهاجرتی جدید تشکیل میداد برای مهاجرت خوشگلا، یا تحصیل کردهها. همین الانشم داره، فکر نکنید نداره. لزومی نداشت اسمشو بذاره قرعه کشی که هرچی آدم زشت و بی تحصیلاته بخواد شرکت کنه که، بعد بخوان از رو عکس و با فنآوریهای ماورایی و هوش مصنوعی و ایمیج پراسسینگ عین تو فیلمهای تخیلی هالیوودی، ما ها رو انتخاب کنه! خب لب تر میکرد که ما خوشگل میپذیریم، زیبارویان با سر میدویندند. اشاره میکرد تحصیل کردهها: اونا هم با سر میدویدند. دزد و پلیس بازی نمیخواد که، دروغ و تعارف نداره که، این حرکات، مخصوص اینجاست. همونطوری که امیر آقا فرمودند randomly selected یعنی انتخاب تصادفی و کسی که برنامه نویسی بلده میدونه این یعنی چی. انتخاب کاملا تصادفی، بدون وجود کوچکترین احساس و بدون وجود if.
من در پاسخی که برای آقا امیر نوشتم، دقیقا پاسخ شما رو در مورد اینکه چرا آمریکا باید قایم موشک بازی در بیاره و از لولو بترسه رو کامل درج کردم، اونا این کارا رو باید بکنن چون لولوی اونا من و شما و مابقی دوستان در سراسر این کرۀ خاکی هستیم! وای به حال روزی که شما و دوستان گرامی در سراسر این کرۀ خاکی اینو بفهمن که فیلمای هالیوودی اونا آلیاژ 90 درصد واقعیت و 10 درصد دروغیه که سالها با عنوان "فیلمهای علمی تخیلی هالیوودی" تو ناخودآگاه بدبخت ما فرو کردند و می کنند! اون وقت میبینم شما رو که چطوری میریزی بهم و دیگه شبا نمی تونی با این خیال راحت که دنیا جای خوب و امن و آرومی هست سرت رو بزاری روی بالش و پنج شش ساعت خواب راحتو تجربه کنی بعدشم فردا دوباره روز از نو، روزی از نو! شاید شما تصور کنی که من زیاد از حد به ریز مسائل میرم و مشکوکم؟! اما نمی دونم اینو شنیدی یا نه که خود اونا هم می گن که
Paranoia is a perfect status of awareness
Paranoia is total awareness
Perfect paranoia is perfect awareness
که خیالی نیست! پرنوید بودن بهتر از اینه که تو رویاهای شیرین ساختگی ایجاد شده توسط دیگران زندگی کنم، ولی خب شما همچنان می تونید تصور کنید که "انتخاب کاملا تصادفی، بدون وجود کوچکترین احساس و بدون وجود if هست" شاید این برای شما راحت تر و بیدردسر تر باشه
هميشه شاكر باش،مثل... از زمين و زمين طلب كار نباش!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من بجای اینکه ذهنتون رو با این مسائل پوچ و بی ارزش پر میکنید به زندگی عادی ادامه بدید و کمی هم صبر کنید تا چند وقت دیگه همه چیز معلوم میشه حالا random باشه یا نباشه از دست ما کاری بر نمیاد ریش و قیچی دست خودشونه و ما هم تابع نظر اونها فقط میتونیم دعا کنیم که قبول بشیم و امیدوار باشیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-08 ساعت 01:37)hamed. نوشته: خیلی دیگه بیکارید شما....این فقط یه قرعه کشی هست و بس و پروسه انتخاب شدن افراد کاملا رندوم هست...نه چیز دیگه ای
ما که کاری نداریم اصلا این چرا هست یا نیست! ما فقط گفتیم بهتره یه خرده قرعه کشی نبودن این گرین کارت رو بررسی بکنیم تا بلکه از ارکان و پیچ و خمش کمی سر در آوردیم تا کمکی بشه هر چند کوچک و ناچیز برای تحقق بیشتر رویای "آمریکا من دارم میام" بسیاری از دوستان و خودم! اما بعضی از دوستان به همون احتمال اولیه هم حمله کردند و حتی اجازه ندادند یه خرده به جزئیات ماجرا بپردازیم! که خب نظر لطفشون بود!
ضمن اینکه اگه تحقیق و تفحص و بحث و گفتگو از نظر شما بیکاری محسوب میشه شما سعی کن گلیم خودتو از آب بکشی بیرون تا مبادا از این برچسب های بیکار بودن صاف نخوره رو پیشونیت چون ممکنه از چرخ زمونه بدجوری عقب بمونی!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-09 ساعت 22:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-11 ساعت 17:43 توسط shahyad.)
چرا بیخود به هم می پرید اون چیزی که باید اتفاق بیافته اتفاق میافته دست ما هم نیست پس بهتره ارامش رو حفظ کنیم و امیدوار باشیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-09 ساعت 22:54)shahyad نوشته: چرا بیخود به هم می پرید اون چیزی که باید اتفاق بیافته اتفاق میافته دست ما هم نبست پس بهتره ارامش رو حفظ کنیم و امیدوار باشیم
خداییش هم شما راستشو می گی! اینجا انجمن بحث در خصوص ساختار حکومتی جهان و از این قبیل مسائل که نیست! اینجا همه تنها هدفشون اینه که برن آمریکا دیگه اینکه با قرعه کشی میرن یا بدون قرعه کشی چه فرقی می کنه؟ آقا بیخیال! صلوات ختم کن! من اشتباه کردم، دوستان بنده رو عفو کنید یه خرده زیادی به جزئیات پرداختم! عذر می خوام، ببخشید!
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
آخه چرا اينقدر منفي نگريد؟ چرا همش نيمه خالي ليوان رو نگاه ميكنيد؟ انسان با اميد زندگي ميكنه. درسته خودشون يه سري شرايط اوليه براي لاتاري گذاشتن ولي دليل نميشه كه انتخابها تصادفي نيست افرادي كه برنده شدن بايد توانايي پيگيري مراحل دريافت ويزا رو داشته باشند. داشتن ديپلم و اقامت در يكي از كشور هاي ياد شده يه جور شرطه تا عدالت رعايت بشه. هدف انسان رو به مقصد ميرسونه نه شيوه و روش. من با نظر دوستان موافقم ما همه اينجا هستيم كه به هم كمك كنيم تا بتونيم در رسيدن به هدفمون موفق باشيم. بهتره به جاي اين تحليل هاي غير منطقي و برداشت هاي ذهني شخصي به جنبه هاي مثبت اين قرعه كشي هم توجه كنيد. هر ساله تعداد از دوستان ما در ايران موفق به گرفتن ويزا براي آمريكا ميشن و بعد از آن دچار مشكلاتي ميشن كه با حمايت ساير دوستان موفق به حل كردن آن ميشن. و بعد از سيتيزن شدن به ساير اقوام و دوستان كمك ميكنند تا اونها هم بتونند مهاجرت كنند. بهتره در اين گونه سايتها همه هدفشون كمك به ديگران باشه چون ممكنه خودشون هم يه روزي به كمك احتياج داشته باشند. از طرفي شما كه هزينه نكردي كه بخواهي ناراحت باشي. آيا هرجايي كه قرعه كشي انجام ميشه بايد اينقدر تحقيق و تفحص كرد؟ كشور خودشونه گفتن كه ما به يه عده ويزا ميديم گناه كردن قرعه كشي ميكنن؟ حالا شما دموكراسي و سياست و همه چيز شون رو ببر زير سوال و به شعور همه توهين كن. شما هم دندون اسب پيش كش رو بشمار. از انصاف واقعا به دوره.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
ناسلامتي تا حدود يه ماهه ديگه سري دوم اسامي برنده ها اعلام ميشه...چرا اينجا سكوت حكم فرماست؟؟؟؟؟؟يه خورده اكتيو تر باشين دوستان
کیس نامبر:**2013AS001-تاریخ رویت قبولی: 1/می/2013-تاریخ فرستادن مدارک با پست TNT: چهار روز بعد-محل مصاحبه:آنکارا-دریافت ویزا:یک ضرب بدون مشکل -بعدشم که USA,Minnesota
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
سوالی داشتم در مورد نحوه اعلام زمان و ساعت روز مصاحبه، به شخص برنده اصلی و افراد خانواده او. می خواستم بدونم آیا اعلام زمان مصاحبه فقط به نام شخص برنده اصلی و case number اش انجام خواهد شد؟ و هیچ اسمی از اعضا خانوادش برده نخواهد شد؟ چطور باید متوجه بشیم که افراد خانواده را هم می توانیم با خود به مصاحبه ببریم؟
با تشکر[/size]
2013AS00003xxx (٢ نفر)/ دیدن قبولی: 2012-05-01 / ارسال فرمها: 2012-17-06 با TNT / سفارت: آنکارا / مصاحبه : اواخر ژانویه / كلير در May 8 / ایشیو: 22 MAY / دریافت ویزاها : 23 MAY
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم ۱ اکتبر دیگه برنده بشم... البته نه اونجوری که بخوام خیلی روش حساب کنم... بهتره آدم کارای خودشو بکنه و گوشه چشمی هم به لاتاری داشته باشه... اگه لاتاری ببرم کارم خیلی خیلی اسون تر میشه.... امیدوارم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من همون ١٠ ساله هستم كه بخاطرش اين بحثا شروع شد.
مدركم ليسانس و ظاهرم معموليه (البته شايد خودم اينجوري فكر ميكنم!)
شايد حق با آقاي karama باشه و يه مشكلي تو من باشه كه بعد اين همه سال اينجوري شده ...
ميدونين، چون واقعا تعداد كسايي كه اندازه من شركت كردن و قبول نشدن خيلي كمه.