موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
من براي 2014 كي ثبت نام كنم. روز هاي اول يا روزهاي پاياني؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
امروز ۱ اکتبر، اونوقت چرا انقدر اینجا خلوته؟
دیگه هیچوقت جوون تر از لحظه ای که الان توش هستید نخواهید بود.
موضوعها: 2
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
حالا اینکه جواب ها رو اول یا بیست و دوم اعلام کنن ، سئوال مهم اینه که چند نفر ممکنه از ایران قبول بشن؟ مگه قبلا ۶۰۰۰ نفر قبول نکردن؟ فکر نمی کنم بنا به اصول و قواعد خودشون اصلا بتونن چیز بیشتری اعلام کنن! من البته از حساب و کتاب هاش اونطور که دوستان توی تاپیک های مختلف نقل فرمودند ، سر در نمی آورم ، اما فکر هم نکنم این دور دوم ، چیز جدی باشه! بیشتر شاید نوعی مانور برای بازگذاشتن دست خودشون برای مسائل اداری یا مسائل دیگر باشه!!!
کیس نامبر: جون مادر اوباما یه دونشم به من نرسید!
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
ظاهراً فعلاً خبری نیستش
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
من مشخصات عكس رو درست كردم همون سايتي كه امير مهاجر گفته بود رفتم و با نرم افزار خود سايت عكسم رو اصلاح كردم خيلي راحت بود. گذر نامه هم گرفتم. ديپلم پيش دانشگاهي12 ساله هم دارم ولي آخرين مدركم فوق ديپلمه حالا بايد كار ديگه ايي هم انجام بدم يا مداركم تكميله؟مقطع دانشگاهي من كارشناسي بود ولي انصراف دادم و تو مدركم نوشته ارزش مدرك تحصيلي نامبرده فوق ديپلم ميباشد. تو انتخاب ميزان تحصيلات بايد چي بزنم لطفا راهنمايي كنيد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-01 ساعت 16:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-01 ساعت 16:21 توسط hamideftex2013.)
خدایا الان دلار شد 3325 اخه به کی بگم که تو این خراب شده باید چه کار کرد..........
لعنت به این لاتاری که گند زد به زندگی .... منم نمیدونم خدایا اونی که باید بره و برای اینده برنامه ریزی کرده اینجا در جا میزنه .... اونی که تو زندگی جز خوش گذشتن چیزی نمیدونه میره اونجا و اصلا هم براش مهم نیست... موندم تو این چه حکمتی هستش که همه چی بر عکسه...
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
اگه یه دفعه به این فکرکنم که نشستم تو یه قایق داغون وبا100 تا دیگه مسافردارم ازاندونزی قاچاقی میرم استرالیا کمپ پناهنده ها تازه اگه زنده به مقصد
برسم.فکرگرونی دلارفراموش میکنم وبه این فکرمیکنم که فقط ویزامو بگیرم برم حالا باهرمقداردلاروبا هرنرخ.ویزاخودش 300000دلارکم کمش ارزش داره که
چرخی به روزگارخورده قرعه به نامم افتاده.....
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس