موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام می خواستم بدونم نتایجی که قرار بود سری دوم اعلام بشه , اعلام شد یا نشد؟
کی اعلام میشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
نميدونم چرا تو سايت وزارت خارجه زده 22 اكتبر....اما تو صفحه پذيرفته نشدگان ميزنه 1اكتبر..الآن هم انقدر سايت شلوغه كه اصلا باز نميشه
کیس نامبر:**2013AS001-تاریخ رویت قبولی: 1/می/2013-تاریخ فرستادن مدارک با پست TNT: چهار روز بعد-محل مصاحبه:آنکارا-دریافت ویزا:یک ضرب بدون مشکل -بعدشم که USA,Minnesota
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ای بابااا اینا هم که دارن ایرانی بازی در میارن، موقعی که میری نتایجو چک می کنی نوشته اول اکتبر، بعد اومده اینجا http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._1322.html گفته 22 اکتبر!!!! به کدوم سازتون برقصیم! اینام مارو گیر آوردنااااا!!!!!! آقا اصلا برنده هم کنین منو، من دیگه آمریکا بیا نیستمممم!!!! دیگه اصرارم نکنین! تمام!
هميشه شاكر باش،مثل... از زمين و زمين طلب كار نباش!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همگی دوستان خوب و با معرفت و امیدوار!
من همیشه ترجیح دادم از نوشته های شما دوستان استفاده کنم و کمتر نوشتم. اما بخدا امشب دیگه طاقت نیاوردم و نمی دونم چرا به لاتاری شک کردم!!!! سال قبل که اون جریان ابطالو پیش آوردن و امسال هم این تناقض گویی را!!!! واقعا چه اتفاقی داره می افته؟؟ در کشوری که تمام لحظه لحظه هاش قاعدتا باید طبق برنامه ریزی دقیق باشه ، چرا تناقض در سایتش پیدا می شه؟؟؟؟؟ یه جا به قول دوست عزیزمون Karma اول اکتبر را روز قرعه کشی مرحله دوم معرفی می کنن و یه جای دیگه ( در یک زمان ) 22 اکتبر را ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! از دوستانی که تجربه بیشتری دارن یا خارج از این مرز و بوم هستن خواهش میکنم اگر در این مورد چیزی میدونن به ما هم بگن. در هر حال فکر کنم بی احترامی به این واضحی به شرکت کننده گان با هیچ زبانی توجیه نشود. حتی اگر وزیر خارجه آمریکا هم بیاد و بابت اون معذرت خواهی کنه. با تشکر از تمامی شما دوستان که وقت خود را برای خواندن مطلب من گذاشتید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان امسال مصاحبه ها هم به تاخیر افتاده، من برای اکتبر کارنت شدم ولی مصاحبه نوامبر دارم
شماره کیس: 2013AS15XX
کنسولگری: Yerevan
تعداد افراد منظور در کیس : 1
مصاحبه: JAN W4
کلیرنس: 60 روزه (با فرم 9 سوالی)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من که دیگه دارم به یقین میرسم که آمریکا نرفتن منفعتش بیشتره تا رفتنش، چون اوضاع خوبی ندارن، این بی برنامه گی ها و بهتره بگم ایرانی بازی هایی که ما بیشتر تو کشور خودمون باهاشون روبرو هستیم، داره در مورد اونا هم اتفاق میوفته! صد دفعه به این دوستانمون گفتم که این قرعه کشی نیست، دروغکیه! اما به ما برچسب مریض و بیمار مشکوک زدن گفتن آمریکا همههههههه چیزش منظمه، آمریکا اله، بله...
از نظر من تنها جاهایی که ارزش تحمل مشکلات مهاجرت رو دارن فقط استرالیا و کانادا هستن! چون با اخبارهایی که می شنویم، چیزایی که می بینیم داره تو آمریکا اتفاق میوفته، انگار دیگه اون آمریکای سابق اثری ازش نیست، جز یه فرهنگ پیزوری باقی مونده از همون دوران! خلاصه اینکه اگه این بار برنده نشم خاک زیر پامو می بوسمو زندگیمو تا اطلاع ثانوی همینجا ادامه میدم تا ببینیم این اوضاع خیط که به همه جا سرایت کرده ثبات پیدا می کنه یا نه؟!
هميشه شاكر باش،مثل... از زمين و زمين طلب كار نباش!