موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ای کاش همه به این باور می رسیدیم که واقعا اگه شرایط رفتن و موندن تو امریکا رو نداریم راه رو برای اونهایی که واقعا هدفمند و با برنامه ریزی دارن هر سال توی لاتاری شرکت میکنن هموار تر کنیم و شانس بقیه رو بیشتر کنیم . تو رو خدا نگید بخیل و حسوده . امیدوارم که فردا اسم تمام کسایی که واقعا آرزوشون آمریکاست در بیاد . انشاءا...
ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺭﻭ ﺻﺮﻑ ﻳﺎﻓﺘﻦ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻲ ﻣﻲ ﻛﻨﻴﻢ ﺩﺭﻳﻎ ﻛﻪ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻲ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻳﻲ ﺑﻮﺩﻩ ﻛﻪ ﺣﺎﻻ ﺗﻠﻒ ﺷﺪﻩ ـ
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
فردا ساعت چند اعلام می شه؟ با تشکر.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم خیر هر کس هر جای دنیا که هست بهش برسه
برای همه عاقبت به خیری رو میخوام مادرررررررررررررررررر
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آخه نتایج دور اول هم 7 یا 8 شب بود که گفتن اعلام شده من بر حسب اون میگم چون تازه شب ما اونجا صبح میشه
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز هر چی بیخیال تر باشید راحت تر قبول میشید من روز آخر بود ثبت نام کردم اولین بارمم بود قبول شدم..........
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه. نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2 نفر
ساكن تگزاس در حال حاضر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با اينترنت اكسپلور نميشه سايتو باز كرد
ولي با گوگل كروم ميشه
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
من هم براي تك تك دوستان از صميم قلب آرزوي موفقيت و برنده شدن رو دارم. دوست دارم همه اونهايي كه آرزوي سفر به آمريكا رو در سر دارند به آرزوشون برسند. و زندگي خوب و شادي رو شروع كنند. به اميد موفقيت همه تون منتظر شنيدن صداي هورا و برنده شدن تون هستم لطفا اگه برنده شديد ما رو بي خبر نذاريد.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال.تو سایت که نوشته فقط اکسپلورر...ینی به هیچ وجه با فایر فاکس نمیشه نتایج رو دید؟؟؟