موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اگه ممکنه لینکی که فردا بخوایم چک کنیم رو اینجا قرار بدید. البته اگه اصلا لینکی الان باشه!!
ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از پاسختون. میشه بفرمایید کی سی سی چی هست وچجوری میشه اطلاع داد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با این وضع دلار من حتی اگه 1% هم قبول بشم نمیدونم خودمو چه جوری باید به ترکیه واسه مصاحبه برسونم چون پول ندارم . اصلا آماری که من از قبول شده ها گرفتم اینو میگه که همه اونها آدمهای موفقی بودند چه تو کار چه تحصیل یا شغل ... همشون خوشبختن و آمریکا این خوشبختیشونو تکمیل میکنه . چرا منو قبول کنن ! من که یه دانشجوی بی پول و بیکار بیشتر نیستم ! فردا هم نمیدونم چیزی اعلام میکنن یا نه شاید فردا رو هم بپیچونن مثل 2 اکتبر .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
از لحاظ موقعیت شغلی کدوم ایالت و یا چه شهری برای کار بهتره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به مهاجرسرایی های امیدوار و محکم، خواستم دو موضوع رو براساس تجربه ام که یکی اش در زندگی داشته ام و دیگری در کنسولگری ابوظبی ( البته برای گرفتن ویزای دوستم نه برای خودم ) در مورد تجربه زندگی ام اینو باید بگم که همیشه وقتی برای کاری یا تصمیمی کاملا و ۱۰۰٪ فوکوس کردم و حتی خیلی از برنامه های دیگر در زندگی ام رو کنار گذاشته ام و یا حتی خیلی از برنامه های دیگر م رو بعد از رسیدن به برنامه یا تصمیم اصلی ام گذاشته ام در نهایت به اون چیزی که خواستم رسیدم ( مثل فیلم secret ) یعنی خواستم اینو بگم که هر وقت تصمیمی یا برنامه ای در زندگی می گیرید، کاملا به اون توجه کرده یا باز بهتر بگم کاملا روش فوکوس کنید شک نکنید که به اون هدف می رسید ( من حتی برای رسیدن به یک سری اهدافم، خیلی از هدف های دیگر تو زندگی ام رو از دست دادم یا بهتر بگم کنسل کردم و بارها شده روزی ۱۰۰ بار هدف ام رو تو ذهنم مرور کردم و یا تکراراش کردم و یا با صدای بلند و انرژی زیاد فریاد زدم.
در مورد گرفتن یا نگرفتن ویزا می خوام تجربه ویزای لاتاری دوستم رو براتون تعریف کنم:
دوست من الان در کالیفرنیا داره زندگی می کنه و تقریبا ۷ ماه ی میشه که اونجاست، ولی خواستم اینو بگم در اصل به علت تاخیر در مراجعه به سفارت و پایان یافتن زمان ویزای ۲۰۱۲، وقتی من به کنسولگری مواجعه کردم، کیس آفیسر به من گفت که دیر اومدید و دیگه نمی تونیم بهتون ویزا بدیم ( البته با برخوردی کاملا خشک و حتی کمی عصبانی که البته خیلی از بچه هایی که برای گرفتن ویزا و ... رفتن تجربه اش رو کردن )، وقتی من از کنسولگری اودم بیرون با وجود اینکه ویزای خودم نبود کاملا بغض کرده بودم و نمی دونستم چی به دوستم بگم ( البته تقصیر خودش بود که نتونست بیاد و در آخر پاسپوردشو به من داد که براش ویزاشو بگیرم )، ولی در نهایت اینو بگم که یکدفعه یه فکری به ذهنم اومد و بهش زنگ زدم و خیلی عادی و خویشتن داری ازش خواستم که به kcc ایمل بزنه و کل ماجرا رو بگه و ازشون تقاضا کنه که ویزاشو بهش بدن اونم اینکارو کرد و شانسش ۲ ساعت بعد kcc بهش جواب داد و گفت این ایمل رو برای دوستت که من باشم forward و بهش بگو که اونو پرینت بگیره و ببره کنسولگری و ویزاتو بگیره و همینم شد و من با دستی پر به ایران برگشتم و الان اون اونجا و من اینجا ( ایران ) هستم، ولی براش همیشه آرزوی موفقیت و خشبختی می کنم.
در نهایت این همه قصه گفتم که بگم که...
بچه های اصلا نگرون نتیجه نباشید، اگه سرنوشت شما رفتن به آمریکا باشه هیچ هیچ هیچ عاملی نمیتونه جولوشو بگیره ( شک نکنید )
برای همتون آرزوش موفقیت می کنم که روزی مثل دوست من آمریکا باشید و باز من اینجا ( ایران ) باشم :دی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
چقدر اینجا خلوته؟؟ ناا سلامتی شب اعلام نتایجه
دیگه هیچوقت جوون تر از لحظه ای که الان توش هستید نخواهید بود.