موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
بله. C/O مخفف In Care Of هست. یعنی اسم کسی که در خانه ای توی امریکا آدرسش رو توی فرمها دادی و گرین کارتتو از پست دریافت میکنه.
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،من یه سوالی داشتم، پدرم برنده لاتاری ۲۰۱۳ هست، من فرم هاشو پر کردم و به اون آدرس فرستادم، ولی فراموش کردم که بالای هر صفحه مربوط به فرم خودش و فرم مربوط به مادرم، شماره پروندشو بنویسم. فکر میکنین مشکل دار بشه؟
به k cc هم ایمیل دادم ولی جوابمو ندادن . آیا باید فرم ها رو دوباره بفرستم با شماره پرونده بالای هر صفحه !
با توجه به این کمی دیر اقدام کردم، من نگران هستم .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
Please note that immunization records as well as any other test results from Iran will not be accepted.
نظر بقیه چیه ؟ یعنی این واکسیناسیون پاستور قابل قبول نیست؟؟
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز، من داشتم قسمت Administrative Processing رو تو سایت سفارت آمریکا در آنکارا نگاه میکردم که یه چیزی به چشمم خورد که خیلی نظرم رو جلب کرد، این بود که از متقاضیان ویزای مهاجرت خواسته بود که وقتی موقعیت خودشون رو چک کردن و اسمشون رو دیدن که داخل سایت هست، با دردست داشتن پاسپورت و فرمی به نام "(Refusal Sheet (Of-194" و همچنین مدارکی که ناقصی خورده بهش بیان و ویزا رو بگیرن.... حالا از افرادی که قبلاً این پروسه رو گذروندن و میدونن فرایندش رو و یا مدیران محترم میخواستم بپرسم: میشه لطف کنن یه توضیحی بدن چند مدل Sheet وجود داره و اصلاً بعد از اینکه ویزا رو نتونستیم یه ضرب بگیریم چه مراحلی رو باید طی کنیم. البته در مورد اینکه سفارت برای بعضی افراد 9 سوال ایمیل میکنه و اینا تا حدودی میدونم، من بیشتر سوالم اسم برگه های مختلف، رنگ آنها و هر کدوم چه کارایی داره و ما باید چه کارکنیم؟ مثلاً همین Refusal Sheet یعنی چی؟ و چه رنگی هست؟ آیا رنگ مهمه در موقع گرفتن sheet ها؟ اگه آره یه توضیح جامع خوشحال میشم که داشته باشم.
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام، امروز فهمیدم که درتبدیل کردن ماه فارغ التحصیلی لیسانسم، یکماه کمتر زدم یعنی به جای اینکه ماه 11 در فرمهای 122 و 230 بنویسم ماه 10 نوشتم، البته سال فارغ التحصیلی به میلادی مشکلی نداره. حالا میخواستم بدونم به نظرتون این اشتباه رو به KCC اعلام کنم یا بزارم وقتی رفتم برای مصاحبه اونجا اعلام کنم، ویااینکه چون سالش درسته و فقط ماهش تفاوت داره، اصلاً چیزی نگم؟؟؟
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان باتجربه یکی ازاین سایتاییکه کارثبت نام راانجام میده وکارش درسته معرفی کنن ممنون