موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه منتظران
هر از چندي براي تجديد خاطره هم كه شده به اين تاپيك سوالات سر مي زنم و خوشبختانه چون افراد پاسخگو زيادند و بعضي از جزئيات از ذهنم رفته، احتياجي به گرفتن وقت دوستان نمي بينم. فقط چند تا نكته كلي در اين راه به ذهنم رسيد كه به عنوان كسي كه يك قدم( فقط يك قدم) از شما جلوتر بوده عرض مي كنم.
1- وضعيت فعلي ارز، اين راه را سخت تر از هميشه كرده. هزينه ها بالاتر به نظر مي آد و در نگاه اول ترسناك. منتهي اگه به مزيت اين تغييرات نگاه كنيد، مي بينيد كه كار شما در تصميم گيري به نوعي راحت تر شده. براي اكثر دوستان ديگه روش رفت و آمدي نمي ارزه و اصلا عملي نيست. لذا از ابتداي راه با چشم باز و با برنامه ريزي تصميم بگيريد و عمل كنيد. به اين بيانديشيد كه انشا... درآمد آتي شما براساس $ 3000 تومان به بالاست و نيمه پر ليوان فكر كنيد. البته براي اونهايي كه مصمم هستند.
2- دوستان از الان براي خودشون مرحله كليرنس را در نظر بگيرند كه اگه يكضرب نشد، آسيب فكري نبينند. اگر هم شد موجب خوشحالي مضاعفشون ميشه.
3- ضمنا دفعه دوم لازم نيست همه برويد و همونطور كه دوستمون گفتند مي تونيد با اتوبوس يك نفر بره و بگيره. البته قضيه يك شب را جدي نگيريد. روي 3 روز حضور در آنكارا فكر كنيد. البته به روز دادن پاس به سفارت هم بستگي داره.
4- در مورد تمكن مالي، نمي دونم امسال با اين تفاوت زياد ارز دولتي و آزاد، سفارت چطور برخورد خواهد كرد. كه اين وظيف دوستان سري اول را سنگين مي كنه كه تجربياتشون را سريع به بقيه انتقال بدهند. ولي خواهش مي كنم فقط و فقط يك برگ موجودي را ببريد. از بردن پرينت 3 ماهه و شش ماهه و ... خودداري كنيد. درسته كه توي سايتشون نوشته ولي آفيسرها با همون يك برگ موجودي كوتاه مي آيند. براي افرادي كه مي خواهند با هزار قرض و قوله 40 - 50 تومن را يك روز توي حساب بريزند و گواهي بگيرند، كه تعداد زيادي هم هستند؛ شر درست نكنيد. لطفا.....
موفق باشيد
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که مدارک رو برای انکارا ارسال کردید، آیا نامه اول و دوم رو هم بزاریم کنار مدارک یا لازم نیست؟
کیس نامبر رو روی همه مدارک نوشتید؟
من contact sheet یک صفحه ای رو پر کردم برای ارسال ، اما دو صفحه ای رو هم چون در مورد سفرهای خارجی سوال کرده پر کردم اگر خواستند حضوری بهشون تحویل می دم ( اگر افیسر خواست ) چون مطمئن شدم که مربوط به لاتاری نیست و برای ویزاهای اقامتی دیگر هست.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز. من که تقریبا 7 ماهه در کانادا ساکن هستم، میتونم برای اعتبار حساب یا BS از حسابی که قبلا در ایران داشتم استفاده کنم. یعنی BS به مبلغ 20 هزار دلار که با دلار 1226 تومن محاسبه میشه به سفارت تو اینجا ارائه بدم؟ ممنونم
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-08 ساعت 20:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-08 ساعت 20:19 توسط MPU.)
با سلام به دوستان و ارزوی ویزای یک ضرب برای همه دوستان
رشته های حساس غیر از رشته های مربوط به امور نظامی و تسلیحات مهندسی های شیمی و حتی گرایش هایی از پزشکی و میکروبیو لوژی را در بر می گیرد. مهندسی مکانیک ابزار دقیق و فیزیک هسته ای و حتی قسمتی از رشته های انسانی مثل سنجش از راه دور و ارتباطات را هم شامل می شود. در رشته های هنر که بی خطر ترین هستند گرافیک و مخصوصا گرایش مربوط به وب دیده شده که کلیرنس خوردن.
توضیح اینکه اگر در این گرایش ها سابقه کار ندارید و در حال تحصیل هستید و بخصوص در مقاطع ارشد از پایان نامه و استاد پایان نامه شما سوال خواهد شدو در صورت تردید افیسر یا روشن نبودن توضیحات شما احتمال کلیرنس وجود دارد. دوستانی داشتیم که احتمال میدادند نام استاد تز انها جز لیست امنیتی بوده و کلیرنس خوردند. و البته اکثر انها کلیر شده و ویزا گرفتند.
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سفرنامه من به شرح زیر هستش
ویزا آفیس من مونترال بودش، واسه همین توی آنکارا یا ایروان ننوشتم
مدیکال:
مدیکال رو من در تورونتو انجام دادم. اول به صورت تلفنی وقت گرفتم.
در روز تعیین شده، ابتدا هزینه رو به مبلغ ۳۰۰$ پرداخت کردم.
ابتدا برسی فیزیکی انجام شد. بعد دکتر کارت واکسن من رو چک کرد شامل:
Tetanus Diphtheria Pertussis
MMR
Chickenpox
Influenza
باید این رو اضافه کنم که برای افراد بالای ۱۸ سال هپاتیت B نیازی نیست (البته برای تورونتو). همچنین چون فصل سرما شروع نشده از من انفلونزا رو هم نخواست. مورد دیگه راجع به واکسن آبله مرغان هستش که اگه بطور شفاهی هم بیان بشه که قبلا گرفته اید قبول میکنن و احتیاجی به واکسن نیست.
بعد از اون آزمایش خون و x-ray رو انجام دادم
مصاحبه:
در روز مصاحبه هم که ابتدا هزینه به مبلغ ۳۳۰$ پرداخت شد. بعد مدارک رو تحویل دادم. از من مدارک تمام مقاطع تحصیلی رو خواست. بعد از اون نوبت من برای مصاحبه اصلی رسید. اول قسم خوردم بعد فرمها رو جلوی آفیسر امضا کردم. آفیسر از من راجع به کاری که میکنم پرسید و همینطور منبع در آمد. همینطور پرسید کجای آمریکا قصد داری بری و چرا. بعدش هم پاسپورت من رو نگاه داشت. خیلی سوال نپرسید. باید این رو هم بگم که من سربازی نرفتم و همینطور در ایران سابقه کار دولتی نداشتم. مدرک جهت ساپورت مالی فقط موجودی بانک در کانادا رو نشان دادم. حتی پرسیدم ریز ۶ ماه از حسابم هم دارم میخواهی، گفت نه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی
یه سئوالی فکرم رو مشغول کرده اینه که ایا حساب بانکی که واسه اسپانسری خودمون مبلغی ریختیم به حساب آیا باید واسه هر نفر یه مبلغی باشه گواهی مالی از بانک بگیرم یا اینکه اگه تو حساب شخص برنده یعنی خودم اگه مبلغ 80 میلیون تومان باشه واسه من و همسرم کافیه
یا اینکه باید یه مبلغی رو هم تو حساب همسر م داشته باشم
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر فراوان از دوستانی که به من کمک میکنند
به امید دیدار در USA
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
هیچ کس نظری نداره!!؟؟
کیس من 2013xxxxx14xx هستش ولی متاسفانه در اگوست متوجه قبولی شدم و مدارک ارسال کردم و هنوز زمان مصاحبه نیومده تا 3 ماه دیگر قصد ازدواج دارم و همسرم هم مقیم کانادا هستش. می خواستم دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن که اگه ما ازدواج کنیم و با هم بریم برای مصاحبه بهتره و یا عقد نکنیم و من منتظر زمان مصاحبه بشم و بعد از حضور در مقصد درخواست ویزای نامزدی برای همسرم بکنم و اونجا ازدواج کنیم. دوستان می دونن که اینجور مواقع خانواده ها خیلی فشار میارن.
با سپاس
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من یه سوال داشتم من موقع ثبت نام لاتاری کد پستی منزل پدریمو زدم ولی بعد از قبولی دیگه ازدواج کرده بودم و منزلم عوض شده موقعی که فرم های سری اول رو برای kcc فرستادم تو فرم ها کد پستی منزل جدیدمو نوشتم و فرستادم ولی هنوز تو کارت ملیم همون کد پستی قدیممه و دادمش ترجمه ام کردن آیا بنظر شما کارت ملیمو باید عوض کنم و اقدام کنم یا نه ممنون.
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه. نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2 نفر
ساكن تگزاس در حال حاضر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-10 ساعت 00:29)SHima Jalali نوشته: با سلام
هیچ کس نظری نداره!!؟؟
کیس من 2013xxxxx14xx هستش ولی متاسفانه در اگوست متوجه قبولی شدم و مدارک ارسال کردم و هنوز زمان مصاحبه نیومده تا 3 ماه دیگر قصد ازدواج دارم و همسرم هم مقیم کانادا هستش. می خواستم دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن که اگه ما ازدواج کنیم و با هم بریم برای مصاحبه بهتره و یا عقد نکنیم و من منتظر زمان مصاحبه بشم و بعد از حضور در مقصد درخواست ویزای نامزدی برای همسرم بکنم و اونجا ازدواج کنیم. دوستان می دونن که اینجور مواقع خانواده ها خیلی فشار میارن.
با سپاس
دوست عزیز با توجه به کیس نامبرتون و تا جایی که من اطلاع دارم 3 ماه دیگر دیر است و زودتر ازدواج کنید و بهتر است که ازدواج کرده و با هم به مصاحبه بروید و باهم ویزا بگیرید.با گرین کارت شما نمی تونین درخواست ویزای نامزدی بدین و فقط از طریق ازدواج باید اقدام کنید که اون هم 2-3 سال حداقل طول میکشه .انتخاب با شماست میتونین چون همسرتون کاناداست شهر نزدیک کانادا برید و رفت و آمد داشته باشید اما عاقلانه ترین راه از نظر من اینه که قبل از مصاحبه ازدواج کنین و روزه ی شکدار نگیرین
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من لیسانس دارم و به تازگی در مقطع ارشد قبول شدم و ثبت نام کردم. حالا دانشگاه اصل مدرک کارشناسیم رو ازم گرفته، البته ترجمه اش رو دارم، حالا برای روز مصاحبه که باید اصلش همراهم باشه باید چی کار کنم؟ ممنون از راهنماییتون
كيس نامبر:2013AS4xxx
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: هفته سوم فوریه
دریافت ویزا: یک ضرب
لینک سفرنامه