موضوعها: 0
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من این سوالاتم رو قبلا پرسیده بودم ولی پاک شده، دوباره میپرسم :
۱. امکانش هست که سند خونه ای رو که ۱۰ روز قبل از ترجمه به نامت شده ببری و نشون بدی؟ آفیسر حتما میفهمه که به این دلیل خونه به نامت شده ولی آیا براش مهمه یا نه ؟
۲. به نظرتون سند ماشین که به نام من است ولی روش خورده "رهن شرکت سایپا" ترجمه کنم و ببرم؟
۳. اگه الان ندونی که کجا میخواهی زندگی کنی و شماره های ۱۰ و ۱۱ فرم ۲۳۰ رو N/A بزنی ولی تا روز مصاحبه یه جایی پیدا کنی و تغییر بدی اشکالی داره؟
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-29 ساعت 19:59)reza6966 نوشته: (2012-10-29 ساعت 19:11)sepid_a نوشته: (2012-10-29 ساعت 05:28)samankhan1 نوشته: دوستان سلام 1نفر از usa گفت گرین کارتی که میدن 1ساله است و بعد اون چه بخواهیم وچه نخواهیم مارا برمیگردونن البته گفت جدیدا این جوری شده کسی خبر داره ؟میخوام راست و دروغش بدونم؟ سپاسگزارم
منم شنیدم که شرط داره !نمیدونم از 5 سال 3سالشو باید اونجا باشی و هر 6 ماه یکبار باید حتما تو خاک us باشی تا گرین کارت بدن اینو یکی از برندگان سال 2010 گفته به من . حالا چقدر صحت داره من نمیدونم !!
دوست عزیز شما اگر بیش از 6 ماه خارج از خاک آم ر ی کا باشی , گرین کارت شما باطل میشود
[undefined=undefined]و بعد از 5 سال در صورتی که حداقل 30 ماه توی خاک آم ری کا باشید و هیچوقت بیش از 6 ماه خارج نشده باشید سیتیزن میشید[/undefined]
البته بعد از گذشت 5 سال باید درخواست سیتیزنی بدید و در صورت قبولی در مصاحبه سیتیزن میشید
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان گلم
من حدود 6 سال پیش عمل لیزیک چشم داشتم رفتم پروندم را بگیرم گفتند باید کارت شناساییت بمونه تا وقتی پرونده را برگردونی!منم خوب نمی تونستم این کارا بکنم بهم کپی برابر اصل پرونده را دادند می خواستم ببینم اگه کپی را ببرم مشکلی برام پیش میاد مهر کپی برابر اصل هم روشه
سوال دومم هم اینه که تو ترجمه سند خونه تاریخ دقیقه به نام شدنم را نزده فقط سالش را نوشته ولی تاریخ دقیقه ترجمه نوشته شده می خواستم ببینماین موضوع مهمه یا خیر ممنون میشم جواب بدید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان لطف میکنید ادرس دکتر انگان وبیمارستان امریکاییها در انکارا را بنویسید .سپاسگزارم
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-29 ساعت 22:11)امیر مهاجر نوشته: (2012-10-29 ساعت 10:00)پروا نوشته: سلام
دوستان من اين سوال رو قبلا هم مطرح كردم اما جواب دوستان با ذكر منبع موثق نبود
در مورد ثبت نام دوباره در لاتاري براي ما كه برنده ٢٠١٣ هستيم و هنوز مصاحبه نرفتيم،من هر چي ميگردم قانوني بودن ويا غير قانوني بودن ثبت نام دوباره رو پيدا نميكنم. و نميدونم ثبت نام بكنم يانه؟ايا پوينت منفي حساب ميشه؟
اگر لطف كنيد پاسخي كه ميديد با ذكر منبع باشه ، ممنون ميشم
پروا جان،
برای ممنوع نبودن یا بی اشکال بودن چیزی نباید دنبال منبع باشی. چون منبعی وجود نداره.
برای قوانین و استثنائات باید منبع پیدا کرد.
مثلا شرط مینیمم سنی نداره لاتاری. به خاطر همینم چیزی در موردش نگفته.
یا مثلا گفته حداقل دیپلم یا دوسال سابقه کار. چون محدود میکنه.
در کل چیزهایی که محدود کننده است منبع داره و اگر در موردی، اون جاییکه باید، محدودیتی پیدا نکنی، یعنی مشکلی نیست.
در قوانین لاتاری محدودیتی برای ثبت نام برنده شدگان سال قبل وجود نداره.
اما محدودیت فقط یکبار ثبت نام کردن در هر سال رو به وضوح توضیح داده.
پس با خیال راحت و وجدانی آسوده ثبت نام کن!
بابا چرا انقد روزه شک دار میگیرید یه ایمیل به KCC عزیز همه چیو مشخص میکنه :
Thank you for your inquiry.
If you have been selected for further consideration in the DV 2013 program, you are permitted to apply for the DV 2014 program as well.
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!