موضوعها: 0
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-30 ساعت 09:13)samankhan1 نوشته: سلام دوستان لطف میکنید ادرس دکتر انگان وبیمارستان آمریکاییها در انکارا را بنویسید .سپاسگزارم
میتونی اینجا همه چیز رو پیدا کنی و اگه چیزی کم داشت بهش اضافه کنی.
http://mohajersara.com/thread-5607-post-221509.html
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام .من از برندگان لاتاری با شماره 10xxx هستم.درفرم230اشتباها سزباری را no زدم.خواهش می کنم راهنمایی کنید.فرم هاراهم فرستادم.با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
می خواستم بدونم آیا به همراه مدارکی که ترجمه کردیم و باید به آنکارا ارسال کنیم،لازمه که اون 2 تا فرمی که یکی contact information sheet هست و یکی دیگش مجددا اطلاعات تحصیلی و شغلی به اضافه سفرهای خارجی که داشتیم را خواسته؛ اینها رو هم الزاما باید پر کنیم و بفرستیم؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من یه سوال داشتم می خواستم بدونم اگه کسی اطلاعی داره لطفا راهنمایی کنه ...آیا کسی تا حالا برای تعویض کارت ملی اقدام کرده ؟من چند روز پیش داشتم از جلوی یه دفتر خونه رد میشدم دیدم زده مدارک لازم برای تعویض کارت ملی که رفتم پرسیدم گفتند باید کارت ملی ها عوض بشن که تاریخشون تمدید بشه و گفت اگه اقدام نکنید برای سفارت وخروج از کشور مشکل پیش میاد و حدود یک ماه طول میکشه کارت ملی جدید صادر بشه..
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه. نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2 نفر
ساكن تگزاس در حال حاضر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
می خواستم بدونم آیا به همراه مدارکی که ترجمه کردیم و باید به آنکارا ارسال کنیم،لازمه که اون 2 تا فرمی که یکی contact information sheet هست و یکی دیگش مجددا اطلاعات تحصیلی و شغلی به اضافه سفرهای خارجی که داشتیم را خواسته؛ اینها رو هم الزاما باید پر کنیم و بفرستیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
آقا از برندگان 2013 ماه اكتبر كسي تونسته با KCC مكاتبه كنه؟ من هرچي ميل مي دم جواب نمي دن!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام کسی ادرس دقیق و تلفن هتل سیاو در انکارا را دارد؟ سپاسگزارم