موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-08 ساعت 14:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-08 ساعت 14:08 توسط honey62.)
سلام. داشتن ریز نمرات اجباری نیست ولی بستگی به نظر آفیسر داره، اگه ایشون زمان مصاحبه تشخیص بده که شما احتیاج به ارائه ریز نمرات دارید و ازتون بخواد شما کاری نمیتونید بکنید و اگه نداشته باشید نقص مدرک میخورید باید حتما براشون ارسال کنید یا یه سفر دوباره داشته باشید. پس احتیاط واجب آن است که ریز نمرات رو آماده کنید.
به دانشگاه مراجعه میکنید و براتون یه ریز نمرات به فارسی پرینت میگیرن و مهر برجسته میزنن. بعد میبرین دارالترجمه براتون ترجمه کنه. بدون مهر دارالترجمه ها ترجمه معمولی بدون تاییدیه میکنن.
اگر خودتون برنده اصلی هستید مدرک همسر و پسرتون رو نمیخوان ازتون. مدرک من رو با ترجمه هام کامل پس دادن حتی ازم نپرسیدن چی خوندی کجا خوندی ولی از همسرم که برنده اصلی بود سوال کردن و مدارکش رو هم نگه داشتن.
منبع : وبسایت رسمی سفارت آمریکا
[/quote]
من دیپلم دوازده ساله دارم و در حال تحصیلم
ایا ریز نمرات را باید دانشگاه به انگلیسی بده
یا خودم از سایتم پرینت بگیرم بدم ترجمه
ایا ترجمه دیپلم پسر و شوهرم هم لازمه یا فقط برنده اصلی
ممنونم
[/quote]
سلام. داشتن ریز نمرات اجباری نیست ولی بستگی به نظر آفیسر داره، اگه ایشون زمان مصاحبه تشخیص بده که شما احتیاج به ارائه ریز نمرات دارید و ازتون بخواد شما کاری نمیتونید بکنید و اگه نداشته باشید نقص مدرک میخورید باید حتما براشون ارسال کنید یا یه سفر دوباره داشته باشید. پس احتیاط واجب آن است که ریز نمرات رو آماده کنید.
به دانشگاه مراجعه میکنید و براتون یه ریز نمرات به فارسی پرینت میگیرن و مهر برجسته میزنن. بعد میبرین دارالترجمه براتون ترجمه کنه. بدون مهر دارالترجمه ها ترجمه معمولی بدون تاییدیه میکنن.
اگر خودتون برنده اصلی هستید مدرک همسر و پسرتون رو نمیخوان ازتون. مدرک من رو با ترجمه هام کامل پس دادن حتی ازم نپرسیدن چی خوندی کجا خوندی ولی از همسرم که برنده اصلی بود سوال کردن و مدارکش رو هم نگه داشتن.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به تمام دوستان
من موقع ثبت نام اولیه به جای اینکه گزینه در حال تحصیل ارشد رو بزنم؛زدم ارشد دارم و هنوز دفاع نکردم.
توی فرم هایی که بعد از قبولی فرستادم درستشو نوشتم و در قسمت تحصیلات واسه آخرین مدرکم نوشتم که از سال 88 تا حالا دارم ارشد می خونم.
حالا باید به kcc بگم که توی ثبت نام اولیه اشتباه کردم و توی فرم ها درستشو نوشتم؟؟؟ چطوری بگم که فکر نکن دروغ گفتم؟ آخه موقع ثبت نام من ترم 3 ارشد بودم و دروغ نگفتم.یعنی ممکنه به خاطر این موضوع رد بشم؟؟ وای نه.
خواهش می کنم کمکم کنید که راه درست رو بفهمم و قبولی مو از دست ندم.ممنونم....
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-08 ساعت 15:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-08 ساعت 15:26 توسط kavirr.)
(2012-11-08 ساعت 15:07)arminaa نوشته: تمام مدارک رو ترجمه کردم اما واسه kcc نفرستادم.کیس من حدود 5000 هست و زمان مصاحبه ام نرسیده هنوز.به نظر شما لازمه که گواهی اشتغال به تحصیل ام رو واسه kcc بفرستم از الان که بدونن؟
تنها مدارکی که شما باید برای kcc بفرستی، فرمهای 122 و 230 است بهمراه عکس و صفحه نتیجه قبولی.
این اطلاعات رو که نوشتی توی امضات قرار بده.
هنوز کارنت نشدی، فعلا لازم نیست هیچ چیزی رو به هیچ جایی بفرستی.
هر موقع کارنت شدی، هر روز همون صفحه اعلام نتایج رو چک کن تا وقت مصاحبه و مدارک لازم برای ارسال به سفارت رو ببینی.
توی این زمانی که داری حتما تاپیک هارو مطالعه کن، مخصوصا سفرنامه های امسال و سالهای قبل.
اگز فکر میکنی توی فرمهای ۱۲۲ یه ۲۳۰ مشکلی داری، تاپیکهای زیر رو مطالعه کن.
http://mohajersara.com/thread-5187.html
http://mohajersara.com/thread-5176.html
http://mohajersara.com/thread-5180.html
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-08 ساعت 14:19)peyman1355 نوشته: (2012-11-08 ساعت 14:07)honey62 نوشته: منبع : وبسایت رسمی سفارت آمریکا
ممنونم
درود بر شما دوست گرامي
مدارك همسرتون رو نگه داشتند؟ براي چه كاري نگه داشتند و تا چه زماني؟ آيا مدارك رو بهتون پس دادند و چه موقع؟ بزرگواري مي كنيد پاسخ پرسش بنده رو بديد.( من از پسر خاله مادرم كه ايشون برنده 2012 بودند هم شنيده بودم كه سند منزلش رو سفارت نگه داشته بود اما بعدش رو نفهميدم كه چه شد. دوستان پيشكسوت و آگاه بزرگواري كنند بي زحمت پاسخ بدهند).
صميمانه سپاسگزارم
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-08 ساعت 15:37)peyman1355 نوشته: (2012-11-08 ساعت 14:19)peyman1355 نوشته: (2012-11-08 ساعت 14:07)honey62 نوشته: منبع : وبسایت رسمی سفارت آمریکا
ممنونم
درود بر شما دوست گرامي
مدارك همسرتون رو نگه داشتند؟ براي چه كاري نگه داشتند و تا چه زماني؟ آيا مدارك رو بهتون پس دادند و چه موقع؟ بزرگواري مي كنيد پاسخ پرسش بنده رو بديد.( من از پسر خاله مادرم كه ايشون برنده 2012 بودند هم شنيده بودم كه سند منزلش رو سفارت نگه داشته بود اما بعدش رو نفهميدم كه چه شد. دوستان پيشكسوت و آگاه بزرگواري كنند بي زحمت پاسخ بدهند).
صميمانه سپاسگزارم
من جایی نخوندم که سند خونه کسی رو نگه داره، حتما یادش رفته.
studpk هم نوشته بود که مدرک لیسانسش دسته افسر بوده که بهش گفته این لازمه بمونه گفته نه و پسش داده.
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
Kavir گرامي، انتهاي پست 2211 رو اگر ملاحظه بفرمائيد، Honey62 دقيقا اين مطلب رو بهش اشاره كردند، به همين جهت من از ايشون و ساير دوستان سوال كردم
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
رتبه:
46
3 تشکر در 0 ارسال
2012-11-08 ساعت 19:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-08 ساعت 19:22 توسط Judy Abbott 13.)
دوستان اگه اعتبار کارت ملی تمام شده باشه مشکل سازه؟ الان دیگه اعتبار نمی زنن چون قراره کارت هوشمند صادر کنن . حالا به نظرتون این کورد مشکل سازه؟ اینو من از یه سایت خوندم
اعتبار کلیه کارتهای شناسایی ملی که به پایان رسیده است، تا پایان سال 1392 تمدید گردیده و لزومی به تجدید آنها نمی باشد.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان می دونم این سوال بارها مطرح شده ، اما باز این سوال ذهنمو درگیر کرده که برای ترجمه مدارک آیا مهر دادگستری و وزارت امور خارجه لازمه یا نه همون مهر دارالترجمه کا فیه ؟ خواهش میکنم دوستان پیشکسوت و مدیران راهنمایی کنن ممنون می شم استرس گرفتم
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال کسی که طلاق گرفته و اون قسمت 14 تا 18 فرم Ds-230 چی بنویسه اصلن بنویسه اسم همسر و تاریخ ازدواج یا نه؟؟!!!
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا