کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
ببخشید اگه سوالمو اینجا می پرسم
از کسایی که مصاحبه رفتن و ویزاشونو به سلامتی گرفتن : آیا کسی بوده که سیگاری باشه؟
یه سوال . کسایی که سیگار می کشن تو عکس قفسه سینه معلوم می کنه؟یعنی اگه دکتر پرسید راستشو بگیم که سیگاری هستیم؟اونوقت خدایی نکرده دردسری برامون ایجاد نمیشه ؟
ممنوم میشم کسی اگه اطلاعات داره تو این مورد جوابمو بده
تشکر کنندگان:
(2012-12-05 ساعت 18:49)mohammad.behrouzi نوشته:  ببخشید اگه سوالمو اینجا می پرسم
از کسایی که مصاحبه رفتن و ویزاشونو به سلامتی گرفتن : آیا کسی بوده که سیگاری باشه؟
یه سوال . کسایی که سیگار می کشن تو عکس قفسه سینه معلوم می کنه؟یعنی اگه دکتر پرسید راستشو بگیم که سیگاری هستیم؟اونوقت خدایی نکرده دردسری برامون ایجاد نمیشه ؟
ممنوم میشم کسی اگه اطلاعات داره تو این مورد جوابمو بده

نه عزیزم اولا که شما همه چیز زو باید راست بگی و اصلا دروغ تو کارت نباشه ثانیا سیگاری بودن هیچ وقت باعث رد شدن یک کیس نمیشه ولی دروغ گفتن میشه پس راستش رو بگو و اصلا نگران نباشBig Grin
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، kasrafo ، farshadsh
اصلا آقا محمد عزیز بیا وسیگار رو ترک کن.اما سراغ پیپ نریا
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، kasrafo ، farshadsh
سلام به همه من یه سوال دارم من وقت ثبت نام خالم ثبت نامم کرد الان که به نامه قبولی دقت کردم دیدم ادرس خودشو که داخل آمریکا هست زده میخواستم ببینم این مشکلی نداره ؟
من این سوالو داشتم ولی کسی بهم جواب نداد میشه لطفا بهم جواب بدین ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان: farshadsh
(2012-12-05 ساعت 20:34)miladswat نوشته:  سلام به همه من یه سوال دارم من وقت ثبت نام خالم ثبت نامم کرد الان که به نامه قبولی دقت کردم دیدم ادرس خودشو که داخل آمریکا هست زده میخواستم ببینم این مشکلی نداره ؟
شما فرماتون رو فرستادیین؟تو نامه قبولیتون کنسولگری رو کدوم کشور زده؟
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: lilac ، farshadsh
سلام
سیستم قراره عوض بشه
و مثل اینکه باید قبلش همه پول رو واریز کرد
بعد ما هم که حساب بین المللی نداریم
به نظرم بهتره از قبل به فکر باشیم به بچه هایی که می رن بگیرم برامون حساب باز کنن اون طرف
یا از روشهای دیگه استفاده کنیم
به این فکر باشید انصافا دوستان
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، asal1907 ، kasrafo ، امیر مهاجر ، ani_sheiton ، amir82
اون طور که من شنیدم سارا می گفت واسه لاتاری فقط نحوه فرستادن پاس عوض میشه
گویا اون پول ماله ویزاهای دیگه هست که باید واریز کنن قبل مصاحبه

بازم شک دارم لطفا کسی اگه اطلاع بیشتری داره بگه
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: sadeghi897 ، rouzbehdarvishi ، ani_sheiton ، amir82 ، farshadsh ، niko
(2012-12-05 ساعت 20:05)پدی نوشته:  اصلا آقا محمد عزیز بیا وسیگار رو ترک کن.اما سراغ پیپ نریا

اره خداییش .اصلا چیز خوبی نیست اخه بدبختی 100 دفه گذاشتم کنار ولی دوباره از کنار برداشتم
حالا شاید این یه بهونه بشه که ادم ترک کنه.
اخه اونور اب پاکتی 10 تا 20 دلاره!!!بدبخت میشم سر سال
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi
(2012-12-05 ساعت 21:29)rouzbehdarvishi نوشته:  
(2012-12-05 ساعت 20:34)miladswat نوشته:  سلام به همه من یه سوال دارم من وقت ثبت نام خالم ثبت نامم کرد الان که به نامه قبولی دقت کردم دیدم ادرس خودشو که داخل آمریکا هست زده میخواستم ببینم این مشکلی نداره ؟
اره خیلی وقته فرستادم . کنسولگری انکارا زده ولی چه ربطی به سوال من داشت ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان:
(2012-12-05 ساعت 22:55)miladswat نوشته:  

هیچ مشکلی نیست.اون آدرس به احتمال زیاد C/O هست که احتمالا" شما هم در فرمهاتون آدرس آمریکا را انجا دادید.موقع ثبت نام یک آدرس داده میشه که بعد میشه در فرمها همان یا آدرس دیگر وارد شه.
امیدوارم جواب سئوالتون را گرفته باشید.
چون آدرس us رو زده بودن پرسیدم.به نظر من زمانی که می خواهی قسم بخوری قبلش به آفیسر بگو
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: lilac ، farshadsh ، kasrafo
(2012-12-05 ساعت 23:02)rouzbehdarvishi نوشته:  
چون آدرس us رو زده بودن پرسیدم.به نظر من زمانی که می خواهی قسم بخوری قبلش به آفیسر بگو
پس به نظرتون مشکلی نداره اگه این کارو بکنم ؟

سلام
نه مشكلي نداره، فقط توي فرم ٢٣٠ كه ادرس اصلي خودتون رو خواسته ، در اون قسمت ادرس خودتون رو بنويسيد ولي اينكه در نامه اول و دوم ادرس امريكاست مشكلي نيست( من هم شرايط مشابه شما رو داشتم)
تشکر کنندگان: kavirr ، lilac ، sadeghi897 ، farshadsh ، rouzbehdarvishi ، kasrafo
(2012-12-05 ساعت 21:38)sadeghi897 نوشته:  سلام
سیستم قراره عوض بشه
و مثل اینکه باید قبلش همه پول رو واریز کرد
بعد ما هم که حساب بین المللی نداریم
به نظرم بهتره از قبل به فکر باشیم به بچه هایی که می رن بگیرم برامون حساب باز کنن اون طرف
یا از روشهای دیگه استفاده کنیم
به این فکر باشید انصافا دوستان

دوست عزیز بعضی از صرافی ها کارت های prepaid ویزا کارت را با درصدی از کارمزد ارائه میدهند که میتوانید توسط آن خرید اینترنتی انجام دهید، فکر کنم برای واریز پول سفارت از طریق اینترنت این کارت ها گزینه خوبی باشند.
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، sadeghi897 ، mgolchin13 ، farshadsh ، roeentan
دوستان بنده تا به حال فکر میکردم که مدت زمان ویزا 6 ماه از زمان مدیکال هست اما امروز به موردی برخوردم که نقص کننده این موضوع بود....
با دوستانی که از ارمنستان ویزا گرفتم ( سارا 2013 و یکی دیگه از دوستان ) جویای تاریخ مدت اعتبار ویزاشون شدم ، که دیدم بطور مثال مدیکال در اکتبر انجام شده ، ویزا در دسامبر صادر شده و تا 6 ماه از این تاریخ اعتبار ویزا تا ژوئن ( جون ) ثبت شده ، و اگه حساب کنیم میبینیم که 6 ماه مدیکال تا ژوئن تموم شده ...... این نشون میده که اون 6 ماه از زمان صدور ویزا محاسبه شده است........
و اینکه این دوستان که در اکتبر مصاحبه داشتند ، اما در نوامبر کلیرنسشون اومده ....این یکی از فرضیه های قدیمی رو تایید میکنه که دوستانی که سری اول هستند و تاریخشون زود اعلام میشه ، ممکن تا روز مصاحبه ، نتیجه کلیرنسشون نیومده باشه و به این دلیل برگه آبی بخورند.....
به طور مثال من با کیس نامبر 2 رقمی باید اکتبر میرفتم مصاحبه سفارت آنکار ....اما با تاخیر امسال من نوامبر رفتم...و وقتی مصاحبه تموم شد و یه ضرب که گرفتم، دیدم روی ویزام زده که جواب کلیرنس توی اکتبر اومده...پس اگه همون اکتبر میرفتم به احتمال زیاد بهم برگه آبی میخورد.......

پس احتمالا می تونیم نتیجه بگیریم
[عکس: 30028749745031501544.jpg]
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون Cool

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان