موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید اگه سوالمو اینجا می پرسم
از کسایی که مصاحبه رفتن و ویزاشونو به سلامتی گرفتن : آیا کسی بوده که سیگاری باشه؟
یه سوال . کسایی که سیگار می کشن تو عکس قفسه سینه معلوم می کنه؟یعنی اگه دکتر پرسید راستشو بگیم که سیگاری هستیم؟اونوقت خدایی نکرده دردسری برامون ایجاد نمیشه ؟
ممنوم میشم کسی اگه اطلاعات داره تو این مورد جوابمو بده
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-05 ساعت 18:49)mohammad.behrouzi نوشته: ببخشید اگه سوالمو اینجا می پرسم
از کسایی که مصاحبه رفتن و ویزاشونو به سلامتی گرفتن : آیا کسی بوده که سیگاری باشه؟
یه سوال . کسایی که سیگار می کشن تو عکس قفسه سینه معلوم می کنه؟یعنی اگه دکتر پرسید راستشو بگیم که سیگاری هستیم؟اونوقت خدایی نکرده دردسری برامون ایجاد نمیشه ؟
ممنوم میشم کسی اگه اطلاعات داره تو این مورد جوابمو بده
نه عزیزم اولا که شما همه چیز زو باید راست بگی و اصلا دروغ تو کارت نباشه ثانیا سیگاری بودن هیچ وقت باعث رد شدن یک کیس نمیشه ولی دروغ گفتن میشه پس راستش رو بگو و اصلا نگران نباش
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
اصلا آقا محمد عزیز بیا وسیگار رو ترک کن.اما سراغ پیپ نریا
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه من یه سوال دارم من وقت ثبت نام خالم ثبت نامم کرد الان که به نامه قبولی دقت کردم دیدم ادرس خودشو که داخل آمریکا هست زده میخواستم ببینم این مشکلی نداره ؟
من این سوالو داشتم ولی کسی بهم جواب نداد میشه لطفا بهم جواب بدین ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
سلام
سیستم قراره عوض بشه
و مثل اینکه باید قبلش همه پول رو واریز کرد
بعد ما هم که حساب بین المللی نداریم
به نظرم بهتره از قبل به فکر باشیم به بچه هایی که می رن بگیرم برامون حساب باز کنن اون طرف
یا از روشهای دیگه استفاده کنیم
به این فکر باشید انصافا دوستان
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
موضوعها: 1
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
اون طور که من شنیدم سارا می گفت واسه لاتاری فقط نحوه فرستادن پاس عوض میشه
گویا اون پول ماله ویزاهای دیگه هست که باید واریز کنن قبل مصاحبه
بازم شک دارم لطفا کسی اگه اطلاع بیشتری داره بگه
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-05 ساعت 21:29)rouzbehdarvishi نوشته: (2012-12-05 ساعت 20:34)miladswat نوشته: سلام به همه من یه سوال دارم من وقت ثبت نام خالم ثبت نامم کرد الان که به نامه قبولی دقت کردم دیدم ادرس خودشو که داخل آمریکا هست زده میخواستم ببینم این مشکلی نداره ؟
شما فرماتون رو فرستادیین؟تو نامه قبولیتون کنسولگری رو کدوم کشور زده؟
اره خیلی وقته فرستادم . کنسولگری انکارا زده ولی چه ربطی به سوال من داشت ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-05 ساعت 23:02)rouzbehdarvishi نوشته: (2012-12-05 ساعت 22:55)miladswat نوشته: (2012-12-05 ساعت 21:29)rouzbehdarvishi نوشته: (2012-12-05 ساعت 20:34)miladswat نوشته: سلام به همه من یه سوال دارم من وقت ثبت نام خالم ثبت نامم کرد الان که به نامه قبولی دقت کردم دیدم ادرس خودشو که داخل آمریکا هست زده میخواستم ببینم این مشکلی نداره ؟
شما فرماتون رو فرستادیین؟تو نامه قبولیتون کنسولگری رو کدوم کشور زده؟
اره خیلی وقته فرستادم . کنسولگری انکارا زده ولی چه ربطی به سوال من داشت ؟
چون آدرس us رو زده بودن پرسیدم.به نظر من زمانی که می خواهی قسم بخوری قبلش به آفیسر بگو
پس به نظرتون مشکلی نداره اگه این کارو بکنم ؟