موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-02 ساعت 13:53)l3ahar نوشته: با سلام
سوالی در مورد تغییر مکان اقامت داشتم.
هنوز کیس ما کارت نشده حدوداً 8000 هستیم. اگر تا قبل از اعلام کارنتی ما، به کشور دیگری سفر کنیم و اقامت حدوداً یکساله داشته باشیم چه مشکلاتی دارد و چه اقداماتی باید جهت اطلاع به KCC انجام داد . آیا اصلاً این کار امکان پذیر است یا خیر؟
پیشاپیش از شما سپاسگذارم
اگر محل اقامت شما تغییر کند تا جایی که من اطلاع دارم بهتره به kcc اطلاع بدید با توجه به محل جدید اقامت شما این امکان هست که محل مصاحبه شما عوض بشه تا رفت و آمد شما راحت تر انجام بشه
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-02 ساعت 18:16)byousefi_p نوشته: (2012-12-01 ساعت 22:46)enchantress_boy نوشته: [quote='byousefi_p' pid='244554' dateline='1354380217']
تصمیم دارم اطلاعات فرمها را اصلاح و دوباره بفرستم ولی در بعضی سلولهایِ فرم پی دی اف به اندازه مورد نیاز من، اجازه وارد کردن کارکتر نمیده، مثل سلولهای درسی (محل تحصیل و رشته تحصیلی با جزئیات) به نظرتون چی کار کنم؟
ضمنا پیش بینی من برای انجام مصاحبه ام حدود 4-5 ماه به نظرتون الان فرمهای اصلاح شده را بفرستم یا صبر کنم تا 2 ماه مونده به مصاحبه ام؟!؟
سپاس
همون طور که بالای فرم DS-230 نوشته شما میتونی به هر تعداد که احتیاج داری کاغذ سفید به فرمهات ضمیمه کنی و اون قسمتهایی که جا نمیشه رو توی کاغذ بنویسی.
If there is insufficient room on the form, answer on a separate sheet using the same numbers that appear on the form. Attach any additional sheets to this form
شما باید همین الان بفرستی تا پروسه بررسی مدارکت با اطلاعات صحیح و آپدیت شده هر چه سریع تر آغاز بشه.
من چند اشتباه جزعی دارم مثل:
1-ترجمه مدرک فوق دیپلم بجای رشته: مواد، ریخته گری ، نوشتم رشته: متالورژی
2-شغل همسر، که بجای house wife زدم house keeper
3-اون دوسالی که برای فوق دیپلم در اصفهان بودم در سلولی که میگه از 16 سالگی به بعد کجاها زندگی کردین را درج نکردم.
تو ارسال ایمیل جهت اصلاح اینا هم تعجیل کنم. یا فرم رو از نو بفرستم.
یا کلا چیزی نفرستم، رفتم سفارت اینا رو تو سفارت اصلاح کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
مواردی که فرمودید را میتوانید در یک صفحه برایشان ایمیل کنید ولی نگران نباشیدخیلی از چیزها را در هنگام تحویل مدارک در زمان مصاحبه اون فردی که اطلاعات شما را برای آفیسر آماده میکنه از شما میپرسه و اصلاح میکنه
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من هفته آخر ژانویه مصاحبه دارم.می خواستم بدونم آیا باید برای تایید وقت مصاحبه ام به kccیا سفارت انکارا ایمیل بزنم؟یا لزومی نداره؟ممنون
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-03 ساعت 15:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-03 ساعت 15:06 توسط Acaro.)
(2012-12-03 ساعت 14:47)noura نوشته: سلام.من هفته آخر ژانویه مصاحبه دارم.می خواستم بدونم آیا باید برای تایید وقت مصاحبه ام به kccیا سفارت انکارا ایمیل بزنم؟یا لزومی نداره؟ممنون
قادر هستید تاریخ مصاحبه خودتون را با توجه به شماره کیستون از لینک زیر چک کنید ، نیازی نیست که با سفارت برای تایید وقت مصاحبه تماس بگیرید برای محکم کاری زیادی قادر هستید از صفحه زیر که تاریخ مصاحبه شما در آن درج شده یک پرینت داشته باشید
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی،یک سوالی که برای من پیش اومده در رابطه با عکسی که همراه دو فرم باید پست بشه،چند تا عکس نیاز هست؟آیا یک عکس روی فرم 230 چسبانده شود یا اینکه نیازی نیست؟ممنون میشم راهنمایی کنین
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-04 ساعت 14:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-04 ساعت 14:53 توسط byousefi_p.)
داشتم یکی از کتابهای استیفن رابینز را مطالعه می کردم که احساس کردم به عنوان زنگ تفریحِ مفید مطلب زیر را در اختیار دوستان قرار بدم.
آ م ر ی ک ا یی ها در محیط کار چگونه اند؟
1- صراحت لهجه دارند و حرف را نمی پیچانند و این رفتار از نظر خارجیها اهانت تلقی میشود، در حالی که چنین منظوری ندارند
2- اهل رقابت هستند و این رفتار از نظر خارجیها به آب و آتش زدن تعبیر می شود.در حالی که چنین منظوری ندارند.
3- در تامین هدف، خواسته یا آنچه مورد نظرشان است بسیار جدی هستند، آنها برای به نتیجه رساندن کارها بیش از حد پافشاری می کنند.
4- مستقل و فرد گرا هستند و بر این باورند که افراد میتوانند سرنوشت خود را رقم بزنند.
5- اهل پرس جو هستند. آنان پرسشهای زیادی مطرح می کنند حتی اگر با فرد نا آشنا باشند (پرسشهای بی اثر مثل: حال شما چطور است؟ چی کار می کنید؟ کار شما چی هست؟ دیگه چه خبر؟)
6- از سکوت بدشان میاد. و ترجیح می دهندبه جای سکوت در مورد آب و هوا صحبت کنند.
7-بسیار وقت شناس هستند.
8- به تمیزی و سادگی اهمیت می دهند. مرتب دوش می گیرند، رنگ و روغنهای گوناگون به سر و صورت خود نمی مالند، و لباس ساده و تمیز می پوشند.
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
سفرنامه
تجربیات
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه من یه سوال دارم من وقت ثبت نام خالم ثبت نامم کرد الان که به نامه قبولی دقت کردم دیدم ادرس خودشو که داخل امریکا هست زده میخواستم ببینم این مشکلی نداره ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس