کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2012-12-02 ساعت 13:53)l3ahar نوشته:  با سلام
سوالی در مورد تغییر مکان اقامت داشتم.
هنوز کیس ما کارت نشده حدوداً 8000 هستیم. اگر تا قبل از اعلام کارنتی ما، به کشور دیگری سفر کنیم و اقامت حدوداً یکساله داشته باشیم چه مشکلاتی دارد و چه اقداماتی باید جهت اطلاع به KCC انجام داد . آیا اصلاً این کار امکان پذیر است یا خیر؟
پیشاپیش از شما سپاسگذارم

اگر محل اقامت شما تغییر کند تا جایی که من اطلاع دارم بهتره به kcc اطلاع بدید با توجه به محل جدید اقامت شما این امکان هست که محل مصاحبه شما عوض بشه تا رفت و آمد شما راحت تر انجام بشه
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
تشکر کنندگان: l3ahar ، Gole baba ، enchantress_boy ، kasrafo ، farshadsh
بله دوست عزیز من کارنت شدم.
سلام من همش دچار مشکل میشم . یکی از اعضای خوب می تونه این قضیه تمکن مالی رو کامل برام توضیح بده . ما 3 نفریم . چجوری میتونیم از سند استفاده کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[/quote]

بفرمایید این پست رو مطالعه کنید و اگر باز هم سوال داشتید، بپرسید

(2012-11-28 ساعت 11:26)ahmadi.k نوشته:  دوستان عزیز یه سوال دارم، برای مصاحبه آنکارا یه فرم اسپانسر و تاریخچه سفرهای خارجی رو ایمیل می کردن قبل از مصاحبه که براشون بفرستند ، می خواستم بدونم که برای ایروان هم همینطوره؟ من ایمیلی در این رابطه نگرفتم.شما چطور؟

لطفا امضاتونو کامل کنید تا بشه کمکتون کرد چون هنوز معلوم نیست که شما کارنت شدید یا نه؟
[/quote]
دوست عزیز همچین فرمی برای ارمنستان نیست
[/quote]
تشکر کنندگان: farshadsh
(2012-12-02 ساعت 13:37)Acaro نوشته:  
(2012-12-02 ساعت 13:34)ramin_red نوشته:  سلام دوسته عزیز میخواستم از شما بپرسم که آیا از شما گواهی عدم سوء پیشینه ایران خواستند یا پلیس کلیرنس مالزی ؟
این سوال بیش از ده ها بار پاسخ داده شده!
گواهی سوپیشینه ایران به هیچ عنوان نیاز نیست ولی اگر در کشور دیگری بجز ایران بیش از شش ماه زندگی کردید حتما اقدام به تهیه سوپیشینه آن کشور کنید.

البته با تایید صحبتهای شما یه قسمت کوچیک ازش رو اصلاح میکنم که اگر در کشوری غیر از ایران به مدت بیشتر از یک سال بودید و در مدت اقامتتون سنتون از 16 سال بیشتر بود، نیاز به تهیه گواهی عدم سوء پیشینه از اون کشور دارید. همین طور یک قانون دیگه هم در این باره وجود داره که اگه در کشور دیگه ای غیر از کشور خودتون به هر دلیل بازداشت شدید جدا از مدت اقامت و سنتون نیاز به تهیه گواهی پلیس دارید.

منبع :
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: Acaro ، kavirr ، el333 ، Saeedv13 ، ramin_red ، Gole baba ، achi686 ، kasrafo ، farshadsh
(2012-12-01 ساعت 22:46)enchantress_boy نوشته:  [quote='byousefi_p' pid='244554' dateline='1354380217']
تصمیم دارم اطلاعات فرمها را اصلاح و دوباره بفرستم ولی در بعضی سلولهایِ فرم پی دی اف به اندازه مورد نیاز من، اجازه وارد کردن کارکتر نمیده، مثل سلولهای درسی (محل تحصیل و رشته تحصیلی با جزئیات) به نظرتون چی کار کنم؟
ضمنا پیش بینی من برای انجام مصاحبه ام حدود 4-5 ماه به نظرتون الان فرمهای اصلاح شده را بفرستم یا صبر کنم تا 2 ماه مونده به مصاحبه ام؟!؟
سپاسShy

همون طور که بالای فرم DS-230 نوشته شما میتونی به هر تعداد که احتیاج داری کاغذ سفید به فرمهات ضمیمه کنی و اون قسمتهایی که جا نمیشه رو توی کاغذ بنویسی.
If there is insufficient room on the form, answer on a separate sheet using the same numbers that appear on the form. Attach any additional sheets to this form
شما باید همین الان بفرستی تا پروسه بررسی مدارکت با اطلاعات صحیح و آپدیت شده هر چه سریع تر آغاز بشه.

من چند اشتباه جزعی دارم مثل:
1-ترجمه مدرک فوق دیپلم بجای رشته: مواد، ریخته گری ، نوشتم رشته: متالورژی
2-شغل همسر، که بجای house wife زدم house keeper
3-اون دوسالی که برای فوق دیپلم در اصفهان بودم در سلولی که میگه از 16 سالگی به بعد کجاها زندگی کردین را درج نکردم.
تو ارسال ایمیل جهت اصلاح اینا هم تعجیل کنم. یا فرم رو از نو بفرستم.
یا کلا چیزی نفرستم، رفتم سفارت اینا رو تو سفارت اصلاح کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.Shy
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، farshadsh
سلام خدمت دوستان.کیس نامبر من AS201316xxفرمامو8/25فرستادم ولی هنوز نوبت مصاحبم نیومده.به نظر شما چیکار کنم؟به KCCایمیل بزنم؟Sad
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
(2012-05-02 ساعت 03:05)saint نوشته:  در این تاپیک به سوالات مطرح شده برندگان لاتاری 2013 می پردازیم.
جهت مشاهده موضوع مشابه در انجمن برندگان سال 2012 اینجا را کلیک کنید.

دوستان وقت مصاحبه ما دوم ژانویه تعیین شده ولی طبق تقویم تعطیلات در سایت سفارت (البته برای سال 2012) این روز تعطیل می باشد.کسی نظری در این مورد نداره؟
من با سفارت مکاتبه کردم ولی جوابی نگرفتم
لاتاري ٢٠١٣
تشکر کنندگان: kasrafo ، farshadsh
(2012-12-02 ساعت 19:09)2600kasra نوشته:  سلام خدمت دوستان.کیس نامبر من AS201316xxفرمامو8/25فرستادم ولی هنوز نوبت مصاحبم نیومده.به نظر شما چیکار کنم؟به KCCایمیل بزنم؟Sad

سلام کسری جان

نگران نباش ، منم فرمهامو یک هفته قبل از شما فرستادم ... و کیس نامبرم هم
AS201326XX هستش ، به گفته دوستان ما کمی دیر مدارک رو ارسال کردیم ، پس باید منتظر باشیم.Wink
به امید آینده ای پر از موفقیت برای همه دوستان
کیس نامبر :2600
تشکر کنندگان: lilac ، ani_sheiton ، manotousa ، kavirr ، kasrafo ، farshadsh
(2012-12-02 ساعت 23:19)amirhoseinc نوشته:  
(2012-05-02 ساعت 03:05)saint نوشته:  در این تاپیک به سوالات مطرح شده برندگان لاتاری 2013 می پردازیم.
جهت مشاهده موضوع مشابه در انجمن برندگان سال 2012 اینجا را کلیک کنید.

دوستان وقت مصاحبه ما دوم ژانویه تعیین شده ولی طبق تقویم تعطیلات در سایت سفارت (البته برای سال 2012) این روز تعطیل می باشد.کسی نظری در این مورد نداره؟
من با سفارت مکاتبه کردم ولی جوابی نگرفتم
باید 2013 رو ببینید چون اون موقع 2012 تموم شده
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: kavirr ، kasrafo ، farshadsh
(2012-12-02 ساعت 18:16)byousefi_p نوشته:  
(2012-12-01 ساعت 22:46)enchantress_boy نوشته:  [quote='byousefi_p' pid='244554' dateline='1354380217']
تصمیم دارم اطلاعات فرمها را اصلاح و دوباره بفرستم ولی در بعضی سلولهایِ فرم پی دی اف به اندازه مورد نیاز من، اجازه وارد کردن کارکتر نمیده، مثل سلولهای درسی (محل تحصیل و رشته تحصیلی با جزئیات) به نظرتون چی کار کنم؟
ضمنا پیش بینی من برای انجام مصاحبه ام حدود 4-5 ماه به نظرتون الان فرمهای اصلاح شده را بفرستم یا صبر کنم تا 2 ماه مونده به مصاحبه ام؟!؟
سپاسShy

همون طور که بالای فرم DS-230 نوشته شما میتونی به هر تعداد که احتیاج داری کاغذ سفید به فرمهات ضمیمه کنی و اون قسمتهایی که جا نمیشه رو توی کاغذ بنویسی.
If there is insufficient room on the form, answer on a separate sheet using the same numbers that appear on the form. Attach any additional sheets to this form
شما باید همین الان بفرستی تا پروسه بررسی مدارکت با اطلاعات صحیح و آپدیت شده هر چه سریع تر آغاز بشه.

من چند اشتباه جزعی دارم مثل:
1-ترجمه مدرک فوق دیپلم بجای رشته: مواد، ریخته گری ، نوشتم رشته: متالورژی
2-شغل همسر، که بجای house wife زدم house keeper
3-اون دوسالی که برای فوق دیپلم در اصفهان بودم در سلولی که میگه از 16 سالگی به بعد کجاها زندگی کردین را درج نکردم.
تو ارسال ایمیل جهت اصلاح اینا هم تعجیل کنم. یا فرم رو از نو بفرستم.
یا کلا چیزی نفرستم، رفتم سفارت اینا رو تو سفارت اصلاح کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.Shy
مواردی که فرمودید را میتوانید در یک صفحه برایشان ایمیل کنید ولی نگران نباشیدخیلی از چیزها را در هنگام تحویل مدارک در زمان مصاحبه اون فردی که اطلاعات شما را برای آفیسر آماده میکنه از شما میپرسه و اصلاح میکنه
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، byousefi_p ، manotousa ، kasrafo ، farshadsh
سلام.من هفته آخر ژانویه مصاحبه دارم.می خواستم بدونم آیا باید برای تایید وقت مصاحبه ام به kccیا سفارت انکارا ایمیل بزنم؟یا لزومی نداره؟ممنون
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
(2012-12-03 ساعت 14:47)noura نوشته:  سلام.من هفته آخر ژانویه مصاحبه دارم.می خواستم بدونم آیا باید برای تایید وقت مصاحبه ام به kccیا سفارت انکارا ایمیل بزنم؟یا لزومی نداره؟ممنون

قادر هستید تاریخ مصاحبه خودتون را با توجه به شماره کیستون از لینک زیر چک کنید ، نیازی نیست که با سفارت برای تایید وقت مصاحبه تماس بگیرید برای محکم کاری زیادی قادر هستید از صفحه زیر که تاریخ مصاحبه شما در آن درج شده یک پرینت داشته باشید

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
تشکر کنندگان: mohajer13 ، afs ، sayeh_m ، bardia9 ، Gole baba ، mitme ، amir82 ، noura ، manotousa ، kasrafo ، Saeedv13 ، farshadsh
سلام به همگی،یک سوالی که برای من پیش اومده در رابطه با عکسی که همراه دو فرم باید پست بشه،چند تا عکس نیاز هست؟آیا یک عکس روی فرم 230 چسبانده شود یا اینکه نیازی نیست؟ممنون میشم راهنمایی کنین
(2012-12-03 ساعت 20:00)goleorkide نوشته:  سلام به همگی،یک سوالی که برای من پیش اومده در رابطه با عکسی که همراه دو فرم باید پست بشه،چند تا عکس نیاز هست؟آیا یک عکس روی فرم 230 چسبانده شود یا اینکه نیازی نیست؟ممنون میشم راهنمایی کنین

2 عکس 5 در 5 یا 2 اینچ در 2 اینچ، رنگی، پشت زمینه سفید، بدون رتوش و عکس جدید.
لازم به چسبوندن نیست.
در ضمن عکس هاتونو پشت نویسی کنید. (کیس نامبر، اسم و فامیل و تاریخ تولد)
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: amir82 ، sayeh_m ، lilac ، bardia9 ، 3pideh ، kasrafo ، Saeedv13 ، farshadsh
داشتم یکی از کتابهای استیفن رابینز را مطالعه می کردم که احساس کردم به عنوان زنگ تفریحِ مفید مطلب زیر را در اختیار دوستان قرار بدم.
آ م ر ی ک ا یی ها در محیط کار چگونه اند؟
1- صراحت لهجه دارند و حرف را نمی پیچانند و این رفتار از نظر خارجیها اهانت تلقی میشود، در حالی که چنین منظوری ندارند
2- اهل رقابت هستند و این رفتار از نظر خارجیها به آب و آتش زدن تعبیر می شود.در حالی که چنین منظوری ندارند.
3- در تامین هدف، خواسته یا آنچه مورد نظرشان است بسیار جدی هستند، آنها برای به نتیجه رساندن کارها بیش از حد پافشاری می کنند.
4- مستقل و فرد گرا هستند و بر این باورند که افراد میتوانند سرنوشت خود را رقم بزنند.
5- اهل پرس جو هستند. آنان پرسشهای زیادی مطرح می کنند حتی اگر با فرد نا آشنا باشند (پرسشهای بی اثر مثل: حال شما چطور است؟ چی کار می کنید؟ کار شما چی هست؟ دیگه چه خبر؟)
6- از سکوت بدشان میاد. و ترجیح می دهندبه جای سکوت در مورد آب و هوا صحبت کنند.
7-بسیار وقت شناس هستند.
8- به تمیزی و سادگی اهمیت می دهند. مرتب دوش می گیرند، رنگ و روغنهای گوناگون به سر و صورت خود نمی مالند، و لباس ساده و تمیز می پوشند.
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: sadfar ، ensan ، alirezass ، manotousa ، 3pideh ، amir82 ، گل نهال ، pr.kia ، kasrafo ، wild cat ، mohssen ، mdna ، bardia9 ، refiusa ، farshadsh ، nora ، roeentan
سلام به همه من یه سوال دارم من وقت ثبت نام خالم ثبت نامم کرد الان که به نامه قبولی دقت کردم دیدم ادرس خودشو که داخل امریکا هست زده میخواستم ببینم این مشکلی نداره ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان