2012-12-05 ساعت 03:39
(2012-12-04 ساعت 17:19)seperelia نوشته: سلام دوستان گرامی
من حدود دو سال پیش پسوند فامیلم رو حف کردم و تو قسمت توضیحات شناسنامه هم درج شده مطابق دستورالعمل تغییر نام خانوادگی پسوند حذف شده لازم به ذکره که مدرک تحصیلی من مطابق فامیلی قبلیم بوده مربوط به 5 سال پیشه،سوالم اینه تو فرم سفارت ترکیه برای مواردی که باید ارسال کنیم شماره 10 نوشته
OTHER COURT DOCUMENTS: Copies of court records regarding name changes, age ammendments, adoption and similar subjects must also be submitted. Originals of these documents should be submitted at the time of interview.
خب حالا من حکم دادگاه از کجا بیارم چون پسوندم اسم شهر بود مطابق دستورالعمل می تونستم حذف کنم فقط درخواست دادم ممنون میشم اگه کمکم کنید
دوست عزیز معمولا همون توضیحاتی که در انتهای شناسنامه مینویسند برای این حکم کفایت میکنه....من کلمه سید به اسم اضافه شده بود و رفتم کلی پیگیری کردم برای ثبت احوال که هیچ نامه ای به من ندادند و نهایتا گفتند که اگه جایی خواست بگو نامه بزنند به ما و ما در تایید این حکم(اضافه شدن کلمه فوق) نامه را جواب خواهیم داد....که من برای طرف توضیح دادم که من برای سفارت امریکا میخوام و اونها هیچ ارتباط رسمی با ما نداشته و این کارو نمیکنن و نهایتا ثبت احوال گفت به من ربطی نداره و من هم کمی با خودم فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که اگه روز مصاحبه بهم گیر دادن میگم که اینجا نوشته طی رای شماره فلان در تاریخ فلان این کلمه به این اسم اضافه شده ، و دفاع خواهم کرد.
قبل از مصاحبه فقط چک کردم که دارالترجمه تمامی صفحات شناسنامم رو ترجمه کرده باشه. و در روز مصاحبه آفیسر هیچ صحبتی در این مورد نکرد و من هم ویزای یه ضربم رو گرفتم.
البته از یکی از دوستان شنیدم که برای حذف فامیلی حکم و رای خاصی که شماره داشته باشه ، وجود ندارد و تنها توضیح در شناسنامه این هست که از این تاریخ به بعد این کلمه حذف یا اضافه شده هست.
بعید میدونم شما هم بتونید حکمی یا چیز مشابه ای تهیه کنید اون رو ترجمه کنید و با این سیاست و نحوه برخورد برید برای مصاحبه.
البته میتونید برای محکم کاری از شرکتتون یه نامه به ثبت احوال بزنید و ازشون بخواهید این تغییر حکم رو با ذکر تاریخش تایید کنه و بعد این نامه و جواب ثبت احوال رو ترجمه و برای محکم کاری با خودتون ببرید و اگه به این قضیه گیر داد این نامه و ترجمه و اصلشو رو کنید....
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون