کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2012-12-04 ساعت 17:19)seperelia نوشته:  سلام دوستان گرامی
من حدود دو سال پیش پسوند فامیلم رو حف کردم و تو قسمت توضیحات شناسنامه هم درج شده مطابق دستورالعمل تغییر نام خانوادگی پسوند حذف شده لازم به ذکره که مدرک تحصیلی من مطابق فامیلی قبلیم بوده مربوط به 5 سال پیشه،سوالم اینه تو فرم سفارت ترکیه برای مواردی که باید ارسال کنیم شماره 10 نوشته
OTHER COURT DOCUMENTS: Copies of court records regarding name changes, age ammendments, adoption and similar subjects must also be submitted. Originals of these documents should be submitted at the time of interview.
خب حالا من حکم دادگاه از کجا بیارم چون پسوندم اسم شهر بود مطابق دستورالعمل می تونستم حذف کنم فقط درخواست دادم ممنون میشم اگه کمکم کنید

دوست عزیز معمولا همون توضیحاتی که در انتهای شناسنامه مینویسند برای این حکم کفایت میکنه....من کلمه سید به اسم اضافه شده بود و رفتم کلی پیگیری کردم برای ثبت احوال که هیچ نامه ای به من ندادند و نهایتا گفتند که اگه جایی خواست بگو نامه بزنند به ما و ما در تایید این حکم(اضافه شدن کلمه فوق) نامه را جواب خواهیم داد....که من برای طرف توضیح دادم که من برای سفارت امریکا میخوام و اونها هیچ ارتباط رسمی با ما نداشته و این کارو نمیکنن و نهایتا ثبت احوال گفت به من ربطی نداره و من هم کمی با خودم فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که اگه روز مصاحبه بهم گیر دادن میگم که اینجا نوشته طی رای شماره فلان در تاریخ فلان این کلمه به این اسم اضافه شده ، و دفاع خواهم کرد.
قبل از مصاحبه فقط چک کردم که دارالترجمه تمامی صفحات شناسنامم رو ترجمه کرده باشه. و در روز مصاحبه آفیسر هیچ صحبتی در این مورد نکرد و من هم ویزای یه ضربم رو گرفتم.
البته از یکی از دوستان شنیدم که برای حذف فامیلی حکم و رای خاصی که شماره داشته باشه ، وجود ندارد و تنها توضیح در شناسنامه این هست که از این تاریخ به بعد این کلمه حذف یا اضافه شده هست.
بعید میدونم شما هم بتونید حکمی یا چیز مشابه ای تهیه کنید اون رو ترجمه کنید و با این سیاست و نحوه برخورد برید برای مصاحبه.
البته میتونید برای محکم کاری از شرکتتون یه نامه به ثبت احوال بزنید و ازشون بخواهید این تغییر حکم رو با ذکر تاریخش تایید کنه و بعد این نامه و جواب ثبت احوال رو ترجمه و برای محکم کاری با خودتون ببرید و اگه به این قضیه گیر داد این نامه و ترجمه و اصلشو رو کنید....
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون Cool
تشکر کنندگان: bayat_r ، bardia9 ، refiusa ، farshadsh ، seperelia
من پاسپورتم 1/93 تاریخ انقضا شه در بهترین حالت ما تیرماه 92 میریم مصاحبه و اگه ویزا بگیریم پاییز 92 می ریم آمریکا
به نظر دوستان بهترین زمانی که پاسپورتم رو عوض کنم کی باشه؟قبل مصاحبه بعد مصاحبه ولش کنم اونجا عوض کنم که البته دردسرها ی خودش رو داره
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: farshadsh
(2012-12-03 ساعت 22:50)enchantress_boy نوشته:  
(2012-12-03 ساعت 20:00)goleorkide نوشته:  سلام به همگی،یک سوالی که برای من پیش اومده در رابطه با عکسی که همراه دو فرم باید پست بشه،چند تا عکس نیاز هست؟آیا یک عکس روی فرم 230 چسبانده شود یا اینکه نیازی نیست؟ممنون میشم راهنمایی کنین

2 عکس 5 در 5 یا 2 اینچ در 2 اینچ، رنگی، پشت زمینه سفید، بدون رتوش و عکس جدید.
لازم به چسبوندن نیست.
در ضمن عکس هاتونو پشت نویسی کنید. (کیس نامبر، اسم و فامیل و تاریخ تولد)

من که عکسام 5*5 نبود(خیلی شیکWinkWink)
به فرم هم نچسبوندم
بعدا که فهمیدم زنگ زدم kcc گفتن "عکستو رو اسکرین دارم و مشکلی نداره اگر بازم دوست داری روز مصاحبه تعداد بیشتری بیارید"
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان: farshadsh ، 3pideh ، roeentan
(2012-12-05 ساعت 11:53)usa lover نوشته:  من پاسپورتم 1/93 تاریخ انقضا شه در بهترین جالت ما تیرماه 92 میریم مصاجبه و اگه ویزا بگیریم پاییز 92 می ریم آمریکا
به نظر دوستان بهترین زمانی که پاسپورتم رو عوض کنم کی باشه؟قبل مصاجبه بعد مصاجبه ولش کنم اونجا عوض کنم که البته دردسرها ی خودش رو داره

انقضای پاس من 92/10 است و تو بهترین حالت خرداد میریم اما..... عوض نمی کنم و بی خیال
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: usa lover ، farshadsh ، bardia9 ، 3pideh ، refiusa ، roeentan
(2012-12-05 ساعت 13:14)bayat_r نوشته:  
(2012-12-05 ساعت 11:53)usa lover نوشته:  من پاسپورتم 1/93 تاریخ انقضا شه در بهترین جالت ما تیرماه 92 میریم مصاجبه و اگه ویزا بگیریم پاییز 92 می ریم آمریکا
به نظر دوستان بهترین زمانی که پاسپورتم رو عوض کنم کی باشه؟قبل مصاجبه بعد مصاجبه ولش کنم اونجا عوض کنم که البته دردسرها ی خودش رو داره

انقضای پاس من 92/10 است و تو بهترین حالت خرداد میریم اما..... عوض نمی کنم و بی خیال
اجتمالا شما تصمیم برگتشتن به این زودی ها رو ندارید ولی اونجا دردسر عوض کردنش زیاده تمام مدارک با پست باید فرستاذه بشه دفتر حفظ منافع و هزینه اش هم فکر کنم دلاری می گیرنSmile
تشکر کنندگان: bardia9 ، manotousa
(2012-12-05 ساعت 13:22)usa lover نوشته:  

اجتمالا شما تصمیم برگتشتن به این زودی ها رو ندارید ولی اونجا دردسر عوض کردنش زیاده تمام مدارک با پست باید فرستاذه بشه دفتر حفظ منافع و هزینه اش هم فکر کنم دلاری می گیرنSmile

آخه راستش من تو پاسم شینگن دارم و یه جایی خوندم شاید در یکضرب تاثیر داشته باشه به همین علت بعد از رفتن می خوام این کار رو بکنم Big Grin

تشکر کنندگان: bardia9 ، Saeedv13 ، roeentan
(2012-12-05 ساعت 13:49)bayat_r نوشته:  
(2012-12-05 ساعت 13:22)usa lover نوشته:  

آخه راستش من تو پاسم شینگن دارم و یه جایی خوندم شاید در یکضرب تاثیر داشته باشه به همین علت بعد از رفتن می خوام این کار رو بکنم Big Grin
آره خوب منم اون ویزای خوشگل تو پاسم بود دلم نمیومد پاسم رو عوض کنم نه مثل ما ویزای هند و تایلندکه اجتمالا باغث کلیرنس خوردنمون هم میشهBig Grin
تشکر کنندگان: bayat_r ، manotousa ، achi686 ، roeentan
(2012-12-05 ساعت 13:49)bayat_r نوشته:  آخه راستش من تو پاسم شینگن دارم و یه جایی خوندم شاید در یکضرب تاثیر داشته باشه به همین علت بعد از رفتن می خوام این کار رو بکنم Big Grin

(2012-12-05 ساعت 14:02)usa lover نوشته:  آره خوب منم اون ویزای خوشگل تو پاسم بود دلم نمیومد پاسم رو عوض کنم نه مثل ما ویزای هند و تایلندکه اجتمالا باغث کلیرنس خوردنمون هم میشهBig Grin

اینجا رو ببینید
http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid246601

شاید سفرها واقعا هیچ تاثیری روی این شدن یا اون شدن نداشته باشه
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: studpk ، bayat_r ، manotousa ، usa lover ، roeentan
(2012-12-05 ساعت 14:28)afs نوشته:  
(2012-12-05 ساعت 13:49)bayat_r نوشته:  آخه راستش من تو پاسم شینگن دارم و یه جایی خوندم شاید در یکضرب تاثیر داشته باشه به همین علت بعد از رفتن می خوام این کار رو بکنم Big Grin

افشین جان میدونی تا حالا شده با زن و بچه نداشته ات بری سفر؟Big Grin یکی میرسه میگه اونجا که داری میری هوا سرده و تو کاپشن میبری، نفر بعدی میگه که آب هم نداره و تو آب می بری و بعدی میگه نوناشون خوشمزه نیست و تو نون فریز میکنی میبری......همه کار برای راحتی بیشتر و اطمینان از رسیدن به هدف با کمترین دردسر.
برای ویزای یک ضرب، من یه جا از خودت خوندم که درباره شینگن تو پاست نوشته بودی -> پس شینگنم رو نگه میدارم
برای ویزای یک ضرب، من یه جا از مامان سایه خوندم که درباره معافی نوشته بود -> پس به کارت معافیم فکر می کنم
برای ویزای یک ضرب، کسی نوشته بود کار خصوصی -> پس من کار دولتی که تابستون بهم پیشنهاد شد نرفتم
برای ویزای یک ضرب، کسی نوشته بود کار خصوصی همسر -> من همسرم فقط کار خصوصی کرده.
برای ویزای یک ضرب، کسی می گفت شاید اگر خانم خونه برنده اصلی باشه بهتره -> من خانمم برنده است

همه و همه برای ویزای یک ضرب ترBig Grin البته اگر دو ضرب هم بشه اصلاً مشکلی نیست اما بقول کتاب دینی دبیرستان:
رفع خطر احتمالی ضروری است

تشکر کنندگان: ensan ، afs ، usa lover ، achi686 ، Saeedv13 ، amir82 ، nora ، payam62 ، roeentan
(2012-12-05 ساعت 14:43)bayat_r نوشته:  

افشین جان میدونی تا حالا شده با زن و بچه نداشته ات بری سفر؟Big Grin یکی میرسه میگه اونجا که داری میری هوا سرده و تو کاپشن میبری، نفر بعدی میگه که آب هم نداره و تو آب می بری و بعدی میگه نوناشون خوشمزه نیست و تو نون فریز میکنی میبری......همه کار برای راحتی بیشتر و اطمینان از رسیدن به هدف با کمترین دردسر.
برای ویزای یک ضرب، من یه جا از خودت خوندم که درباره شینگن تو پاست نوشته بودی -> پس شینگنم رو نگه میدارم
برای ویزای یک ضرب، من یه جا از مامان سایه خوندم که درباره معافی نوشته بود -> پس به کارت معافیم فکر می کنم
برای ویزای یک ضرب، کسی نوشته بود کار خصوصی -> پس من کار دولتی که تابستون بهم پیشنهاد شد نرفتم
برای ویزای یک ضرب، کسی نوشته بود کار خصوصی همسر -> من همسرم فقط کار خصوصی کرده.
برای ویزای یک ضرب، کسی می گفت شاید اگر خانم خونه برنده اصلی باشه بهتره -> من خانمم برنده است

همه و همه برای ویزای یک ضرب ترBig Grin البته اگر دو ضرب هم بشه اصلاً مشکلی نیست اما بقول کتاب دینی دبیرستان:
رفع خطر احتمالی ضروری است

بيات خان ايشالا که يک ضرب ميگيري. شک نکن.
در مورد نقش و نگار عکس قفسه سينه هم يجا سوال پرسيده بودي، پاکت مربوطه رو باز کردم. از عکسش که سر در نياوردم ولي نامه داخلش همه چيز رو نوشته بود نرمال. يکي از دوستان عيال راديولوژيسته. قراره عکس رو ببريم پيشش ببينيم اين الودگي هواي 16م آذر از ريه هامون چيزي سالم گذاشته يا نه.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
تشکر کنندگان: afs ، achi686 ، bayat_r ، mitme ، amir82
دوستان چون انگار سیستم وقت گرفتن از سفارت و دریافت ویزا عوض داره میشه. از دوستان جدیدی که بعد از اعمال این تغییرات مصاحبه دارن خواهش میکنم سفرنامشون رو بنویسن ببینیم چه تغییری دادن.
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
تشکر کنندگان: kasrafo ، mgolchin13 ، ani_sheiton ، farshadsh

(2012-12-05 ساعت 14:02)usa lover نوشته:  آره خوب منم اون ویزای خوشگل تو پاسم بود دلم نمیومد پاسم رو عوض کنم نه مثل ما ویزای هند و تایلندکه اجتمالا باغث کلیرنس خوردنمون هم میشهBig Grin

اینجا رو ببینید

افشین خان ما به طنز این موضوع رو نوشتیم وگرنه امسال که دیگه در فرمها هم مسافرتهای قبلی رو لازم نبود اصلا وارد کنیم
تشکر کنندگان: bayat_r ، گل نهال ، kasrafo ، farshadsh ، roeentan
(2012-12-05 ساعت 15:52)usa lover نوشته:  

اینجا رو ببینید

افشین خان ما به طنز این موضوع رو نوشتیم وگرنه امسال که دیگه در فرمها هم مسافرتهای قبلی رو لازم نبود اصلا وارد کنیم

دقیقا Wink منم ایجوری نوشتم که بعد بخونمش بگم افشین جان عزیزم اون داستان شینگن و این چیزها یکم تخیلی بوده یکم کمتر فیلم ببین.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: bayat_r ، گل نهال ، kasrafo ، mgolchin13 ، farshadsh ، roeentan ، usa lover
(2012-12-05 ساعت 15:20)beelzebub نوشته:  دوستان چون انگار سیستم وقت گرفتن از سفارت و دریافت ویزا عوض داره میشه. از دوستان جدیدی که بعد از اعمال این تغییرات مصاحبه دارن خواهش میکنم سفرنامشون رو بنویسن ببینیم چه تغییری دادن.

اين سيستم جديد تعيين نوبت مصاحبه مربوط به ويزاهاي غيرمهاجتيه. ولي سيستم دريافت پاسپورتهاي ويزا خورده عوض ميشه که بايد منتظر بود ببينيم چجوري ميشه. البته من که ازم گذشته ولي براي آيندگان لازمه.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
تشکر کنندگان: manotousa ، asal1907 ، گل نهال ، afs ، kasrafo ، mgolchin13 ، farshadsh ، roeentan
(2012-12-05 ساعت 16:22)2013selectee نوشته:  
(2012-12-05 ساعت 15:20)beelzebub نوشته:  دوستان چون انگار سیستم وقت گرفتن از سفارت و دریافت ویزا عوض داره میشه. از دوستان جدیدی که بعد از اعمال این تغییرات مصاحبه دارن خواهش میکنم سفرنامشون رو بنویسن ببینیم چه تغییری دادن.

اين سيستم جديد تعيين نوبت مصاحبه مربوط به ويزاهاي غيرمهاجتيه. ولي سيستم دريافت پاسپورتهاي ويزا خورده عوض ميشه که بايد منتظر بود ببينيم چجوري ميشه. البته من که ازم گذشته ولي براي آيندگان لازمه.

يعني مني كه وقت مصاحبم تعيين شده الان با همون روش قبلي بايد كارمو ادامه بدم يا بايد با سيستم جديد پيش برم؟
تشکر کنندگان: lilac ، kasrafo ، farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان