موضوعها: 0
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها؟ ما هفته دیگه مصاحبمونه! واسه مایی که سفارت خود به خود تغییر کرده تو فرمهامون سفارت انتخابی رو ایروان بزنیم یا همون آنکارا باشه؟
تو فرم 230 سئوال 10 و 11 رو یه آدرس بنویسیم؟؟ما فقط 1 آدرس داریم تو آمریکا، ضمن اینکه اونجام نمیخوایم بریم
اسم نفر برنده اصلی باید نوشته بشه؟Name and Address of Petitionerتو فرم 230 قسمت
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-05 ساعت 22:14)mohammad.behrouzi نوشته: اره خداییش .اصلا چیز خوبی نیست اخه بدبختی 100 دفه گذاشتم کنار ولی دوباره از کنار برداشتم
حالا شاید این یه بهونه بشه که ادم ترک کنه.
اخه اونور اب پاکتی 10 تا 20 دلاره!!!بدبخت میشم سر سال
برادر ترک کن ٫ منم در حال ترک کردنم
ولی خبر بد برات اینه که انور سیگار مفته و یکی از بهترین سیگار های دنیاست یک پاکت مالبرو قرمز اصل به ۳ دلار هم نمیرسه
در کانادا و استرالیا قیمت سیگار بیداد میکنه ولی خوب اگه تو آمریکا سیگار بکشیم احتمالا چپ چپ نگاهمون می کنن مثل اینکه داریم جنایت می کنیم.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-30 ساعت 02:10)kiasina نوشته: (2012-11-28 ساعت 20:08)rvkoleti نوشته: سلام من همش دچار مشکل میشم . یکی از اعضای خوب می تونه این قضیه تمکن مالی رو کامل برام توضیح بده . ما 3 نفریم . چجوری میتونیم از سند استفاده کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست محترم برای تمکن مالی برای 3 نفر باید حدود 30000 دلار یا معادل ریالی آنرا به آفیسر نشان دهید.در خصوص سند این نکته را مد نظر داشته باش که احتمال داره سند خونه را به تنهایی قبول نکنه کما اینکه وقتی من برای مصاحبه رفته بودم این مسئله برای یک خانواده پیش آمد و کسری مدارک خوردن
.یعنی به عبارتی نفری 10000 دلار میشه؟؟؟؟؟ ÷درم برنده اصلی بوده میشه گواهی مالی از سمت مادرم باشه؟؟؟؟؟؟؟
[/quote]
دوست عزیز می توانید یک گواهی برای حساب مشترک بگیرید (کاری که من کردم)و یا اینکه پول را موقتی به حساب برنده اصلی ریخته گواهی بگیرید.اگر از بانکتان بپرسی حتما راهنمایی میکنند
[/quote]
دوستان عزیز
من با مادرم حساب مشترک زیاد دارم و برنده اصلی همسرم هست. من میتونم جداگانه برای افزایش مبلغ گواهی تمکن با حساب مشترک مادرم بگیرم؟ بدبختی این هست که بانک اسم من و مادرم رو با هم توی گواهی میزنه. البته میزان درصد سهم را هم جلوش مینویسه. ایرادی نداره؟
شماره کیس: 2013AS00007XXX
تاریخ رویت قبولی : May-05-2012
کنسولگری: آنکارا
تعداد افراد: سه نفر
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-06 ساعت 15:44)tatoole نوشته: (2012-12-06 ساعت 02:37)pooya.n نوشته: (2012-12-06 ساعت 01:51)Almond نوشته: (2012-12-06 ساعت 00:57)مانترا نوشته: بچه ها؟ ما هفته دیگه مصاحبمونه! واسه مایی که سفارت خود به خود تغییر کرده تو فرمهامون سفارت انتخابی رو ایروان بزنیم یا همون آنکارا باشه؟
تو فرم 230 سئوال 10 و 11 رو یه آدرس بنویسیم؟؟ما فقط 1 آدرس داریم تو آمریکا، ضمن اینکه اونجام نمیخوایم بریم
اسم نفر برنده اصلی باید نوشته بشه؟Name and Address of Petitionerتو فرم 230 قسمت
مانترای عزیز و بقیه دوستان
آیا کلا لازم است که دوباره فرمهای 230 . 122 رو پر بکنیم و ببریم؟ حتی اگر تغییری نداشتند؟
(مانترا جان اونها در فرم 122 سفارت رو خودشون از آنکارا به ایروان تغییر دادند به نظرت باید این فرم رو به عنوان اصلاحیه دوباره پر کنیم؟)
سلام
فرمها رو اصلاح شدش رو با خودتون ببرین حتمن. دیگه وقتی تو سفارتخونه ی ایروان نشستین واسه مصاحبه زیاد مهم نیست اون قسمت فرم چی نوشته شده! تو قسمت Petitioner همه ی فرمها هم برای اطمینان نام برنده رو بنویسین. چیزی رو از دست نخواهید داد قطعا...
برای همتون آرزوی موفقیت میکنم
ببخشید مگه باید دوباره فرمها رو پر کنیم با خودمون ببریم؟ فکر نکنم احتیاجی باشه به خاطر یه تغییر سفارت ... ؟
اگه بعد از ارسال فرم ها به KCC، فرمم هارو اصلاح کردید و مجددا فرستادید، بهتره که یک نسخه از فرم های اصلاح شده همراهتون باشه، چون ممکنه که فرم های اصلاح شده به KCC ارسال نشده باشه.
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-06 ساعت 19:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-06 ساعت 19:58 توسط nana2013.)
دوستان عزیز
شـــــــــرمنده من 3تا سوال دارم!!
1- من با مادرم حساب مشترک زیاد دارم و برنده اصلی همسرم هست. اشکال نداره من جداگانه برای افزایش مبلغ گواهی تمکن، با حساب مشترک مادرم گواهی بگیرم؟ بدبختی این هست که بانک اسم من و مادرم رو با هم توی گواهی میزنه. البته میزان درصد سهم را هم جلوش مینویسه، ایشون 99% سهم رو به من واگذار کردن و 1% خودشون. ایرادی نداره؟
2- سوال دوم اینکه، فرمهایی رو که می خوایم برای سری دوم (15 روز قبل از مصاحبه) برای سفارت آنکارا یا ارمنستان ارسال کنیم، قسمت "سن" رو اون موقع 29 زدم و الان 30 شدم! اینو باید اصلاح کنم یا با همون سنی که قبلا زدم ارسال کنم.
3- و سوال سوم اینکه من یادم نیست توی قسمت شغل، زده بودم مدرس دانشگاه یا نوشتم مدرس دانشگاه آزاد اسلامی!!
این موارد رو گیر میدن؟!!!
ممنونــــــــم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آیا ممکنه تغییر محل مصاحبه، تاثیری توی روند قبولی یا ردی داشته باشه؟ مثلا بگن چون محل مصاحبشو تغییر داده، آفیسر بیشتر روی پرونده زوم کنه. مخصوصا برای من که پروندم به خاطر ننوشتن اسم فرزندم همینجوریش زیاد مشکل داره!
چون احتمال ردی کیسمو میدم، (البته خدا نکنه)، لااقل برم ارمنستان که برام هزینش کمتر از آنکارا در بیاد!