2012-12-07 ساعت 20:43
سلام. ميشه بدونم توي اون دو تا فرمي كه با مدارك بايد بفرستيم انكارا ويك قسمتش مربوط به سفرهاي انجام شده است كليه سفرهاي كه تا الان رفتيم رو بايد بنويسيم؟ يا جند ناش كفايت مي كنه ؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
|
2012-12-07 ساعت 20:43
سلام. ميشه بدونم توي اون دو تا فرمي كه با مدارك بايد بفرستيم انكارا ويك قسمتش مربوط به سفرهاي انجام شده است كليه سفرهاي كه تا الان رفتيم رو بايد بنويسيم؟ يا جند ناش كفايت مي كنه ؟
2012-12-07 ساعت 21:20
(2012-12-07 ساعت 20:43)Shbenita نوشته: سلام. ميشه بدونم توي اون دو تا فرمي كه با مدارك بايد بفرستيم انكارا ويك قسمتش مربوط به سفرهاي انجام شده است كليه سفرهاي كه تا الان رفتيم رو بايد بنويسيم؟ يا جند ناش كفايت مي كنه ؟فرمی که برای سفارت آمریکا در ترکیه ارسال می شد و سفرهای خارجی در اون نوشته می شد معروف بود به فرم 2 صفحه ای آنکارا. فرم جدید به فرم یک صفحه ای معروف هست و سفرهای خارجی جایی در فرم جدید ندارند. فرم دوصفحه ای قدیمی با لیست سفر به کشورهای مختلف: به صفحه ی 12 و 13 فایل توجه کنید. فرم یک صفحه ای جدید فاقد لیست سفر به کشورهای مختلف: به صفحه ی 12 رجوع کنید.
مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای سفارت آنکارا/ایروان•سفرنامه اول•سفرنامه دوم•کاربر حرفه ای مهاجرسرا•پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت سیس •سفرنامه آمریکا: قسمت اول/قسمت دوم•بهترین پلن های پری پید تلفن همراه در آمریکا•ارزانترین پلن پری پید موبایل در آمریکا: لایکاموبایل•آگهی اجاره منزل در رالی
تشکر کنندگان: rezagh ، bayat_r ، amir82 ، rouzbehdarvishi ، mohajer13 ، zavosh ، kavirr ، farshadsh ، bardia9 ، byousefi_p
2012-12-07 ساعت 21:27
(2012-12-07 ساعت 20:20)kopenhak84 نوشته: سلام دوست خوبم حتی اگر نوزاد هم باشند باز هم هزینه ویزا دریافت میشه. بنابراین به ازای هر فرزند شما 330 دلار دریافت خواهد شد.
2012-12-07 ساعت 21:47
(2012-12-07 ساعت 21:20)Saeedv13 نوشته:مرسي از لطفتون كمك كرديد. و اين فرم حتماً بايد تايب بشه يا مي تونه دست نويس هم باشه؟(2012-12-07 ساعت 20:43)Shbenita نوشته: سلام. ميشه بدونم توي اون دو تا فرمي كه با مدارك بايد بفرستيم انكارا ويك قسمتش مربوط به سفرهاي انجام شده است كليه سفرهاي كه تا الان رفتيم رو بايد بنويسيم؟ يا جند ناش كفايت مي كنه ؟فرمی که برای سفارت آمریکا در ترکیه ارسال می شد و سفرهای خارجی در اون نوشته می شد معروف بود به فرم 2 صفحه ای آنکارا. فرم جدید به فرم یک صفحه ای معروف هست و سفرهای خارجی جایی در فرم جدید ندارند. تشکر کنندگان: farshadsh
2012-12-07 ساعت 21:57
(2012-12-07 ساعت 21:47)Shbenita نوشته: مرسي از لطفتون كمك كرديد. و اين فرم حتماً بايد تايب بشه يا مي تونه دست نويس هم باشه؟یکی از دوستان لطف کرده بود این فرم رو به صورت writable در آورده بود. یعنی با کامپیوتر میشه داخلش تایپ کرد و پرینت گرفت ولی نمی دونم کدوم دوستمون بود و یا در کدوم پست بود؟؟!!. من فایلی که ایشون آماده کرده بود رو ضمیمه ی این پست می کنم و امیدوارم بتونین ازش استفاده کنید هر چند که اگر با دست به صورت تمیز فیلدها رو پر کنید مشکلی پیش نمیاد. موفق باشید.
مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای سفارت آنکارا/ایروان•سفرنامه اول•سفرنامه دوم•کاربر حرفه ای مهاجرسرا•پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت سیس •سفرنامه آمریکا: قسمت اول/قسمت دوم•بهترین پلن های پری پید تلفن همراه در آمریکا•ارزانترین پلن پری پید موبایل در آمریکا: لایکاموبایل•آگهی اجاره منزل در رالی
2012-12-07 ساعت 22:31
[/quote]
یکی از دوستان لطف کرده بود این فرم رو به صورت writable در آورده بود. یعنی با کامپیوتر میشه داخلش تایپ کرد و پرینت گرفت ولی نمی دونم کدوم دوستمون بود و یا در کدوم پست بود؟؟!!. من فایلی که ایشون آماده کرده بود رو ضمیمه ی این پست می کنم و امیدوارم بتونین ازش استفاده کنید هر چند که اگر با دست به صورت تمیز فیلدها رو پر کنید مشکلی پیش نمیاد. موفق باشید. [/quote] ممنون از فرمها.چون هر دو فرم را فرستادین این سوال برام پیش آمده که آیا ارسال فرم جدید کافی نیست؟
***2013AS00002 * روئیت قبولی 1 May * ارسال فرمها:7May * ارسال مجدد فرم با ایمیل 8Oct*افراد کیس:1نفر* تاریخ کارنت شدن: 8 Nov* مصاحبه آنکارا هفته 3 ژانویه* ویزا: یکضرب
2012-12-07 ساعت 22:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-07 ساعت 23:01 توسط mohammad.behrouzi.)
سلام به همه
یه سوال مهم دارم یکی پسورد ایمیلمو دزدیده و ایمیلایی که به کی سی سی زده بودمو همرو خونده که شامل همه ی مشخصاتم بوده از کیس نامبرو سال تولدو اسم و همه چی به کی سی سی ایمیل زدم و بهشون اطلاع دادم که یکی به همه ی مشخصاتم دست پیدا کرده و یه ایمیل جدید بهشون دادم به نطرتون چیکار کنم؟میتونه کسی سو , استفاده کنه از اطلاعاتم؟حتی زنگم زدم گفت که ایمیل جدیدتو با ایمیل قبلیت برای ما میل کن نگرانم از اینکه یوقت مشکلی برام پیش بیاد چه اتفاقی ممکنه بیوفته اگه فردی به این اطلاعات کیسی دست پیدا کنه؟یعنی میتونه کاری بکنه با این اطلاعات؟چون مدارکمو خیلی وقته پست کردم و به کارنت شدنمم نزدیکه چه پیشنهادی دارید دوستان؟ تشکر کنندگان: مهتاب - 2251 ، Saeedv13 ، rouzbehdarvishi ، کیانا ، farshadsh ، mgolchin13 ، roeentan
2012-12-07 ساعت 23:11
فرمی که برای سفارت آمریکا در ترکیه ارسال می شد و سفرهای خارجی در اون نوشته می شد معروف بود به فرم 2 صفحه ای آنکارا. فرم جدید به فرم یک صفحه ای معروف هست و سفرهای خارجی جایی در فرم جدید ندارند.
///// ممنون از شما, من دو تا سئوال برام پیش آمده . آیا در مدارکی که باید برای سفارت در آنکارا ارسال کنیم که شماره 6 آن مربوط به مدارک اقتصادی میشه.آیا منظور این است که کلیه مدارک اقتصادی اعم از حساب بانکی,سند ملک و .... را هم باید در این مرحله کپی ترجمه اش را بفرستیم؟ اگر اسپانسر هم داریم چی؟ آیا باید مدارک اسپانسر هم کپیهاش را برای سفارت 15 روز قبل از مصاحبه پست کنیم؟ ممنون میشوم از پاسختان. تشکر کنندگان: farshadsh
2012-12-08 ساعت 01:00
سلام
من برای تایید رسیدن مدارکم ایمیل زده بودم و این جواب رو گرفتم .کیس نامبر من 76xx هست Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of January. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. کدوم قسمت سایت باید برم و اینکه تا ژانویه کیس من هم کارنت میشه ؟ 2013AS71XX
ABU DHABI W1MAY تشکر کنندگان: farshadsh
2012-12-08 ساعت 02:00
(2012-12-07 ساعت 04:11)kiasina نوشته: دوستان محترم با درود دوست عزیز میشه لطفا در مورد یک شرکت خدمات توریستی مرتبط با ارمنستان بیشتر توضیح بدی که کدوم شرکت و کجا و سایتشون چی هست ؟ و اینکه قضیه کنسلی و 90 تومان چی هست که ما از تجربه شما استفاده کنیم و کمتر هزینه کنیم ؟ 2013AS00002XXX , Armenia ,interview: December ,clear:5 Feb,destination: L.A ,29 August
2012-12-08 ساعت 02:26
(2012-12-07 ساعت 22:31)poopak نوشته: ممنون از فرمها.چون هر دو فرم را فرستادین این سوال برام پیش آمده که آیا ارسال فرم جدید کافی نیست؟چرا کافی هست. هر دو رو گذاشتم که مقایسه کنید. بعضی ها که یه کم حساس تر هستند فرم جدید یک صفحه ای رو پر می کنن و با مدارک می فرستن سفارت و فرم دو صفحه ای قدیمی رو پر می کنن و همراه خودشون می برن تا اگر یک در هزار لازم شد همونجا ارایه بدن.
2012-12-08 ساعت 10:01
سلام
مدارک مورد نیاز در زمان مصاحبه چه چیزهایی هست؟
2012-12-08 ساعت 10:38
(2012-12-08 ساعت 02:00)Sepasttian نوشته:درود(2012-12-07 ساعت 04:11)kiasina نوشته: دوستان محترم با درود برای اینکه شما از این طریق بخواهید ویزا بگیرید باید به شخصی وکالت بدهید و آنرا ترجمه کنید از آنجاییکه کیس من 3 نفر بود و من وکالت را برای کل داده بودم(همسر و فرزندم) گویا در آنجا سفارت ایراد گرفته و نماینده از طریق یک دفتر اسناد رسمی وکالتی را آنجا درست کرده که این امر مستلزم پرداخت حدود 30 دلار بوده(طبق گفته مسئول شرکت) که من مجبور به پرداخت آن شدم.ضمنا چون من بلیط تهیه و کنسل کردم مجبور به پرداخت جریمه شدم در مورد این شرکت من هم آنها را نمیشناختم و دفتر هواپیمایی به معرفی کرد و من با آنها تماس گرفتم اول میخواستم راجع به گرفتن جا با آنها صحبت کنم و بعد به این فکر افتادم حالا که قراره تنهایی برم چرا با اتوبوس نرم و گفتم اول یک بررسی کنم اگه به صرفه بود بلیطم را باطل کنم که طی صحبت با آنها متوجه شدم که پیکاپ هم انجام میدهند و این شد که من این کار را انجام دادم.البته از مسئول شرکت هواپیمایی راجع به این شرکت پرسیدم و در جواب به من گفتند که 2 سال است که با ما مداوم کار میکنند ولی با این حال خودت هم تحقیق کن . اگر از نظر مدیریت سایت ایرادی نباشه میتونم اطلاعات ان را در اختیار بگذارم
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
2012-12-08 ساعت 12:29
سلام به همه دوستان
به نظرتون من توی این چند ماهی که وقت دارم چه حرفه ای یاد بگیرم تا اونجا اگر رفتنی شدم بدردم بخوره؟ با این شرایط که من 21 سالمه و رشتمم اقتصاده؟ واقعا نگرانم چون اصلا انتظارش را نداشتم الن که فکر میکنم افسوس می خورم که چرا هنری یاد نگرفتم. ممنون می شم راهنماییم کنید
شماره کیس:2013AS000075xx/ کنسولگری:ابوظبی/ تاریخ مصاحبه:هفته دوم may/ تعداد افراد منظور در کیس : 1/ دریافت ویزا : یک ضرب
Never laugh at anyone's dreams . People who don't have dreams don't have much .
2012-12-08 ساعت 13:53
(2012-12-08 ساعت 12:29)niko نوشته: سلام به همه دوستان سلام به شما دوست عزيز منظورتون از هنر چيه آيا براي كسب درآمد يا براي خودتون يه هنر ميخوايد ياد بگيريد توي زمان كم اگر براي كسب درآمد ميخوايد به نظره شخصي من ميتونين كلاس هاي سازمان فني حرفه اي كشور بسته به علاقه خودتون شركت كنيد و مدرك بگيريد كه فكر ميكنم فقط همين مركزو ترجمشو قبول دارن البته اونجا هم بايد بعد از ورودتون يه دوره كوتاه مدت بريد. ميشه كلاس تعمير تلفن همراه.مكانيك و ... يا حتي ميتونيد آرايشگري بريد و دوره هاي تكميلي اونم بريد...
2013AS3XXX افراد كيس : تنها كنسولگري : انكارا تاريخ مصاحبه : هفته سوم فوريه
|