کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
مرحله اول ارسال فرمها به علاوه عکس و نامه ی قبولی
برای مصاحبه هم باز باید عکس ببرین
اصل مدارک رو هیچ وقت نمیفرستیم ترجمه هاشون رو میفرستی و اصلشون باید روز مصاحبه همراهتون باشه
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: my2220 ، amir82 ، ani_sheiton ، nimo80 ، pr.kia ، refiusa ، ramin_red
سلام به همه
کسی می دونه که این اواخرخود KCC مکان مصاحبه کسی رو تغییر داده باشه؟من مدتی دسترسی به نت نداشتم و از همه جا بی خبرم.
با توجه به کیس نامبری که من کارهاشو پیگیری می کنم حدس می رنم کارنت ِ ماه ّفوریه باشه.آیا ممکنه بازم بندازن از آنکارا به ایروان؟
و آیا کسی تا حالا تو ماه بهمن زمینی رفته آنکارا؟
ببخشید که سوال هاام یه کم عقب مونده هستن.
ساکن نیویورک
برنده 2011

تشکر کنندگان:
نگران نباش دوست من ، من ندیدم به کسی بگن کیست رده ! نیا مصاحبه ، البته این به این معنی نیست که شما مشکل پیدا می کنی . از این اشتباهات همیشه پیش میاد خودشون هم می دونن.
since 2012
تشکر کنندگان: گل نهال ، ani_sheiton ، kasrafo ، lover usa
(2012-12-08 ساعت 19:44)lover usa نوشته:  دوستانم لطفا منو راهنمايي كنيد
من در ثبت نام آنلاين كلا سه ماه اشتباه در تاريخ تولد داشتم به كي سي سي ايميل زدم و جريان رو گفتم و اونا گفتن ما نميتونيم اطلاعاتتو تغيير بديم اما به پروندت اضافش ميكنيم براي ري وي يو ، الانم تاريخ مصاحبه بهم دادن
حالا سوال من اينه اگه قرار بود كيسم به خاطر اين اشتباه رد بشه چرا بايد كي سي سي به من وقت مصاحبه ميداد؟ ميتونست بگه كيس شما رد هست و اصلا هم بهم وقت مصاحبه نميداد
يعني اونا گفتن بذار واسه خنده، طرف بياد چند هزار دلار خرج كنه و آخرش هم دست خالي بره ؟
دوستان واقعا نظرتون چي هست؟
ممنون
دوست خوبم lover usa
مورد شما رو با بعضی دوستان مطرح کردم. چون نظرات متناقض بود می خواستم در این تاپیک مطرح کنم که همه ی کاربرها نظر بدن. ولی تو این فاصله خودتون زحمتش رو کشیدید. نظر من اینه که با توجه به درست بودن سایر مشخصات ثبت نامی احتمالاً مشکلی در گرفتن ویزاتون پیش نخواهد آمد ولی در جریان باشید که روال کار KCC بررسی درستی یا نادرستی محتویات پرونده ها نیست. مثلاً اگر کسی اسم و مشخصات فرزندشو در ثبت نام اولیه درج نکرده باشه به احتمال قریب به یقین کیسش رد میشه و برگه قرمز می گیره ولی با این وجود KCC در این مورد اظهار نظری نمی کنه و تصمیم رو به عهده آفیسر در سفارتخونه مربوطه واگذار می کنه. اینه که افراد دارای این نوع نقص تا روز مصاحبه از سرنوشت کیسشون مطمئن نیستند و متاسفانه بعد از کلی هزینه و مراجعه به سفارت درخواستشون رد میشه. با همه ی این حرفها شما موردتون با چنین افرادی فرق داره و به نظر من مشکلی نخواهید داشت. امیدوارم اگر بقیه دوستان مورد مشابهی رو در سال های قبل دیدن بتونن اینجا راهنمایی بیشتری انجام بدن. موفق باشید و امیدوار. ارادتمند: سعید
(2012-12-08 ساعت 17:47)payampars نوشته:  با درود به همه عزیزان
من با کیس نامبر 9XXX قبول شدم وقتی که فرم پر میکردم فقط خودم و همسرم بودیم ولی الان یک فرزند تو راه داریم که حدودا 5 ماه دیگه بدنیا میاد میخواستم دوستان راهنمائی کنن منو
آیا الان به KCC اطلاع بدم و یا بگذارم وقتی کارنت شدم اطلاع بدم
ممنون از اینکه راهنمائی میکنید
ارادتمند همه
پیام
پیام جان اینجا را بخوان . Big Grin مبارکه
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: گل نهال ، ani_sheiton ، payampars
(2012-12-08 ساعت 19:44)آسمان نیلگون نوشته:  سلام به همه
کسی می دونه که این اواخرخود KCC مکان مصاحبه کسی رو تغییر داده باشه؟من مدتی دسترسی به نت نداشتم و از همه جا بی خبرم.
با توجه به کیس نامبری که من کارهاشو پیگیری می کنم حدس می رنم کارنت ِ ماه ّفوریه باشه.آیا ممکنه بازم بندازن از آنکارا به ایروان؟

چرا یکی یه جواب به من بنده خدا نمیده؟
ساکن نیویورک
برنده 2011

تشکر کنندگان:
(2012-12-08 ساعت 20:27)آسمان نیلگون نوشته:  چرا یکی یه جواب به من بنده خدا نمیده؟
شما ظاهراً مدت زمان زیادی هست که تشریف نداشتین. بله. KCC تقریباً نیمی از کیس های آنکارا رو برای مصاحبه به سفارت ایروان منتقل کرده. ایروانی ها مصاحبه شون زودتر شروع شد و زودتر هم کلیر شدن. اینطور به نظر می رسه که در ادامه هم این اتفاق بیفته. مسافرت زمینی در زمستان ظاهراً طرفدار نداره. فقط یادمه خانمی با بچه اش تا سر مرز رفته بود و از اونجا با هماهنگی قبلی توسط یک سواری به ایروان رفته بود ولی آیدی ایشون یادم نیست. برای کسب اطلاعات بیشتر لطفاً به تاپیک سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... و تاپیک سفرنامه و تجربهٔ مصاحبه در ایروان مراجعه کنید. موفق باشید
(2012-12-08 ساعت 19:11)my2220 نوشته:  دوستان لطفا بگيد درسته يا نه
مراحل كلي پروسه ي لاتاري
مرحله اول: ارسال فرمهاي 230 و 122
مرحله دوم: ايميل به KCC براي اطمينان از رسيدن فرمها
مرحله سوم: انتظار براي كارنت شدن
مرحله چهارم: كارنت شدن
مرحله پنجم: انتظار براي رسيدن نامه دوم كه زمان دقيق مصاحبه تاريخ و روز و ساعت در آن مشخص شده
مرحله ششم: گرفتن وقت دكتر
مرحله هفتم: ارسال مدارك 15 روز قبل از تاريخ مصاحبه ( در صورتيكه سفارت آنكارا باشد )، شامل:
- كپي كامل از تمام صفحات پاسپورت
- كپي ترجمه شناسنامه، كارت ملي، سند ازدواج، مدرك تحصيلي، كارت پايان خدمت
- اصل صورتحساب تمكن مالي
- و پر كردن فرم 1 صفحه اي
نكته: دوستان من تو ارسال مدارك و اينكه بايد اصل مدارك هم بفرستيم يا نه ترديد دارم لطفا اگه يكي راهنمائي كنه و بگه اشتباهم كجاست و كجاش ناقصه ممنون ميشم.
مرحله هشتم: رزرو بليط و هتل و انتظار تا زمان پرواز
مرحله نهم: روز مصاحبه
مرحله دهم: توكل به خدا
اگر از نظر شما مرحله اي را جا انداختم يا كاري هست كه ما قبل و بعد از مصاحبه بايد انجام بديم اما داخل اينها نوشته نشده لطفا بگيد.هدف از نوشتن اين مراحل اين بود خودم مطمئن بشم تا حالا چيزي از قلم نيوفتاده باشه.

واکسن رو ننوشته بودی.
و در مورد ارسال مدارک اصلی، مدارک اصلی فقط زمان مصاحبه همراهتون باشه و آنها را پست نکنید.

در درستوالعمل سفارت در آنکارا ذکر کرده اند که :

Please submit your originals such as passport, diploma, marriage
certificate, divorce decrees, court documents or Iranian military exemption documents to our
office during your interview.
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
تشکر کنندگان: mohajer13 ، گل نهال ، asal1907 ، payampars ، refiusa ، my2220
(2012-12-08 ساعت 19:44)lover usa نوشته:  دوستانم لطفا منو راهنمايي كنيد
من در ثبت نام آنلاين كلا سه ماه اشتباه در تاريخ تولد داشتم به كي سي سي ايميل زدم و جريان رو گفتم و اونا گفتن ما نميتونيم اطلاعاتتو تغيير بديم اما به پروندت اضافش ميكنيم براي ري وي يو ، الانم تاريخ مصاحبه بهم دادن
حالا سوال من اينه اگه قرار بود كيسم به خاطر اين اشتباه رد بشه چرا بايد كي سي سي به من وقت مصاحبه ميداد؟ ميتونست بگه كيس شما رد هست و اصلا هم بهم وقت مصاحبه نميداد
يعني اونا گفتن بذار واسه خنده، طرف بياد چند هزار دلار خرج كنه و آخرش هم دست خالي بره ؟
دوستان واقعا نظرتون چي هست؟
ممنون
یه سر اینجا بزنید. تجربه یکی از مهاجر سراییهاست که با وجود اشتباه توی تاریخ تولدش تونسته ویزا بگیره.
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ASALI ، گل نهال ، kavirr ، amir82 ، lover usa ، lilac
(2012-12-08 ساعت 19:11)my2220 نوشته:  - و پر كردن فرم 1 صفحه اي
نكته: دوستان من تو ارسال مدارك و اينكه بايد اصل مدارك هم بفرستيم يا نه ترديد دارم لطفا اگه يكي راهنمائي كنه و بگه اشتباهم كجاست و كجاش ناقصه ممنون ميشم.
مرحله هشتم: رزرو بليط و هتل و انتظار تا زمان پرواز
مرحله نهم: روز مصاحبه
مرحله دهم: توكل به خدا
اگر از نظر شما مرحله اي را جا انداختم يا كاري هست كه ما قبل و بعد از مصاحبه بايد انجام بديم اما داخل اينها نوشته نشده لطفا بگيد.هدف از نوشتن اين مراحل اين بود خودم مطمئن بشم تا حالا چيزي از قلم نيوفتاده باشه.

ببخشید منظور از فرم 1صفحه ای چیه؟ منظور همون فرم اسپانسر یا فرق داره؟
شماره کیس:2013AS000075xx/ کنسولگری:ابوظبی/ تاریخ مصاحبه:هفته دوم may/ تعداد افراد منظور در کیس : 1/ دریافت ویزا : یک ضرب
Never laugh at anyone's dreams . People who don't have dreams don't have much .
تشکر کنندگان:
نه اون فرم یک صفحه ای برای سفارت امریکا تو انکاراست که باید پر کنیم
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: niko ، گل نهال ، ASALI ، my2220
(2012-12-08 ساعت 23:57)asal1907 نوشته:  نه اون فرم یک صفحه ای برای سفارت آمریکا تو انکاراست که باید پر کنیم

واقعا من نمی دونستم خوب شد پرسیدم. می شه لطفا بگید از کجا این فرم رو می تونم پیدا کنم؟ توی سایت خود سفارت انکاراست؟
شماره کیس:2013AS000075xx/ کنسولگری:ابوظبی/ تاریخ مصاحبه:هفته دوم may/ تعداد افراد منظور در کیس : 1/ دریافت ویزا : یک ضرب
Never laugh at anyone's dreams . People who don't have dreams don't have much .
تشکر کنندگان: asal1907
(2012-12-09 ساعت 00:32)niko نوشته:  
(2012-12-08 ساعت 23:57)asal1907 نوشته:  نه اون فرم یک صفحه ای برای سفارت آمریکا تو انکاراست که باید پر کنیم

واقعا من نمی دونستم خوب شد پرسیدم. می شه لطفا بگید از کجا این فرم رو می تونم پیدا کنم؟ توی سایت خود سفارت انکاراست؟

دوست عزیز اگه فقط تو همین تاپیک چند صفحه قبل رو هم می خوندید ، می دیدید که عمو سعید اون فرم رو گذاشته.
http://mohajersara.com/thread-5177-post-...#pid247707
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: ASALI ، niko ، rouzbehdarvishi ، گل نهال ، bardia9
(2012-12-08 ساعت 20:39)Saeedv13 نوشته:  
(2012-12-08 ساعت 20:27)آسمان نیلگون نوشته:  چرا یکی یه جواب به من بنده خدا نمیده؟
شما ظاهراً مدت زمان زیادی هست که تشریف نداشتین. بله. KCC تقریباً نیمی از کیس های آنکارا رو برای مصاحبه به سفارت ایروان منتقل کرده. ایروانی ها مصاحبه شون زودتر شروع شد و زودتر هم کلیر شدن. اینطور به نظر می رسه که در ادامه هم این اتفاق بیفته. مسافرت زمینی در زمستان ظاهراً طرفدار نداره. فقط یادمه خانمی با بچه اش تا سر مرز رفته بود و از اونجا با هماهنگی قبلی توسط یک سواری به ایروان رفته بود ولی آیدی ایشون یادم نیست. برای کسب اطلاعات بیشتر لطفاً به تاپیک سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... و تاپیک سفرنامه و تجربهٔ مصاحبه در ایروان مراجعه کنید. موفق باشید

سلام
خیلی از محبتتون ممنونم که وقت گذاشتید و راهنماییم کردید.بله یه سفر طولانی بودم با امکان دسترسی محدود به نت .من کیس نامبر 3900 رو(به نیابت از دوستم) پیگیری می کنم که آنکارا رو انتخاب کرده.احتمال زیاد برای فوریه مصاحبه داشته باشه.امیدوارم همون آنکارا باشه و به ایروان انتقال پیدا نکنه.
باز هم ممنون.
با آرزوی موفقیت برای همه
ساکن نیویورک
برنده 2011

تشکر کنندگان: گل نهال ، rouzbehdarvishi ، ASALI
سلام.
زمانی که من فرم های... ds230 orرو پر میکردم، در قسمت آدرسی که توی آمریکا میخوام داشته باشم n/a رو زدم.
حالا نمیدونم که آیا این آدرس رو برای مصاحبه باید آماده کنم یا نه؟؟؟روز مصاحیه از من میپرسند که در آمریکا کجا میخوام اقامت کنم؟یا آدرسی که green card رو میخوان بهش پست کنن رو میخوان اون روز؟؟ thank u in advanced...
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان