موضوعها: 1
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-08 ساعت 19:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-08 ساعت 19:17 توسط asal1907.)
مرحله اول ارسال فرمها به علاوه عکس و نامه ی قبولی
برای مصاحبه هم باز باید عکس ببرین
اصل مدارک رو هیچ وقت نمیفرستیم ترجمه هاشون رو میفرستی و اصلشون باید روز مصاحبه همراهتون باشه
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
کسی می دونه که این اواخرخود KCC مکان مصاحبه کسی رو تغییر داده باشه؟من مدتی دسترسی به نت نداشتم و از همه جا بی خبرم.
با توجه به کیس نامبری که من کارهاشو پیگیری می کنم حدس می رنم کارنت ِ ماه ّفوریه باشه.آیا ممکنه بازم بندازن از آنکارا به ایروان؟
و آیا کسی تا حالا تو ماه بهمن زمینی رفته آنکارا؟
ببخشید که سوال هاام یه کم عقب مونده هستن.
ساکن نیویورک
برنده 2011
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
نگران نباش دوست من ، من ندیدم به کسی بگن کیست رده ! نیا مصاحبه ، البته این به این معنی نیست که شما مشکل پیدا می کنی . از این اشتباهات همیشه پیش میاد خودشون هم می دونن.
since 2012
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-08 ساعت 22:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-08 ساعت 22:40 توسط kavirr.)
(2012-12-08 ساعت 19:11)my2220 نوشته: دوستان لطفا بگيد درسته يا نه
مراحل كلي پروسه ي لاتاري
مرحله اول: ارسال فرمهاي 230 و 122
مرحله دوم: ايميل به KCC براي اطمينان از رسيدن فرمها
مرحله سوم: انتظار براي كارنت شدن
مرحله چهارم: كارنت شدن
مرحله پنجم: انتظار براي رسيدن نامه دوم كه زمان دقيق مصاحبه تاريخ و روز و ساعت در آن مشخص شده
مرحله ششم: گرفتن وقت دكتر
مرحله هفتم: ارسال مدارك 15 روز قبل از تاريخ مصاحبه ( در صورتيكه سفارت آنكارا باشد )، شامل:
- كپي كامل از تمام صفحات پاسپورت
- كپي ترجمه شناسنامه، كارت ملي، سند ازدواج، مدرك تحصيلي، كارت پايان خدمت
- اصل صورتحساب تمكن مالي
- و پر كردن فرم 1 صفحه اي
نكته: دوستان من تو ارسال مدارك و اينكه بايد اصل مدارك هم بفرستيم يا نه ترديد دارم لطفا اگه يكي راهنمائي كنه و بگه اشتباهم كجاست و كجاش ناقصه ممنون ميشم.
مرحله هشتم: رزرو بليط و هتل و انتظار تا زمان پرواز
مرحله نهم: روز مصاحبه
مرحله دهم: توكل به خدا
اگر از نظر شما مرحله اي را جا انداختم يا كاري هست كه ما قبل و بعد از مصاحبه بايد انجام بديم اما داخل اينها نوشته نشده لطفا بگيد.هدف از نوشتن اين مراحل اين بود خودم مطمئن بشم تا حالا چيزي از قلم نيوفتاده باشه.
واکسن رو ننوشته بودی.
و در مورد ارسال مدارک اصلی، مدارک اصلی فقط زمان مصاحبه همراهتون باشه و آنها را پست نکنید.
در درستوالعمل سفارت در آنکارا ذکر کرده اند که :
Please submit your originals such as passport, diploma, marriage
certificate, divorce decrees, court documents or Iranian military exemption documents to our
office during your interview.
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-08 ساعت 22:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-08 ساعت 22:48 توسط roeentan.)
(2012-12-08 ساعت 19:44)lover usa نوشته: دوستانم لطفا منو راهنمايي كنيد
من در ثبت نام آنلاين كلا سه ماه اشتباه در تاريخ تولد داشتم به كي سي سي ايميل زدم و جريان رو گفتم و اونا گفتن ما نميتونيم اطلاعاتتو تغيير بديم اما به پروندت اضافش ميكنيم براي ري وي يو ، الانم تاريخ مصاحبه بهم دادن
حالا سوال من اينه اگه قرار بود كيسم به خاطر اين اشتباه رد بشه چرا بايد كي سي سي به من وقت مصاحبه ميداد؟ ميتونست بگه كيس شما رد هست و اصلا هم بهم وقت مصاحبه نميداد
يعني اونا گفتن بذار واسه خنده، طرف بياد چند هزار دلار خرج كنه و آخرش هم دست خالي بره ؟
دوستان واقعا نظرتون چي هست؟
ممنون
یه سر اینجا بزنید. تجربه یکی از مهاجر سراییهاست که با وجود اشتباه توی تاریخ تولدش تونسته ویزا بگیره.
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-08 ساعت 19:11)my2220 نوشته: - و پر كردن فرم 1 صفحه اي
نكته: دوستان من تو ارسال مدارك و اينكه بايد اصل مدارك هم بفرستيم يا نه ترديد دارم لطفا اگه يكي راهنمائي كنه و بگه اشتباهم كجاست و كجاش ناقصه ممنون ميشم.
مرحله هشتم: رزرو بليط و هتل و انتظار تا زمان پرواز
مرحله نهم: روز مصاحبه
مرحله دهم: توكل به خدا
اگر از نظر شما مرحله اي را جا انداختم يا كاري هست كه ما قبل و بعد از مصاحبه بايد انجام بديم اما داخل اينها نوشته نشده لطفا بگيد.هدف از نوشتن اين مراحل اين بود خودم مطمئن بشم تا حالا چيزي از قلم نيوفتاده باشه.
ببخشید منظور از فرم 1صفحه ای چیه؟ منظور همون فرم اسپانسر یا فرق داره؟
شماره کیس:2013AS000075xx/ کنسولگری:ابوظبی/ تاریخ مصاحبه:هفته دوم may/ تعداد افراد منظور در کیس : 1/ دریافت ویزا : یک ضرب
Never laugh at anyone's dreams . People who don't have dreams don't have much .
موضوعها: 1
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
نه اون فرم یک صفحه ای برای سفارت امریکا تو انکاراست که باید پر کنیم
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-08 ساعت 23:57)asal1907 نوشته: نه اون فرم یک صفحه ای برای سفارت آمریکا تو انکاراست که باید پر کنیم
واقعا من نمی دونستم خوب شد پرسیدم. می شه لطفا بگید از کجا این فرم رو می تونم پیدا کنم؟ توی سایت خود سفارت انکاراست؟
شماره کیس:2013AS000075xx/ کنسولگری:ابوظبی/ تاریخ مصاحبه:هفته دوم may/ تعداد افراد منظور در کیس : 1/ دریافت ویزا : یک ضرب
Never laugh at anyone's dreams . People who don't have dreams don't have much .
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
زمانی که من فرم های... ds230 orرو پر میکردم، در قسمت آدرسی که توی آمریکا میخوام داشته باشم n/a رو زدم.
حالا نمیدونم که آیا این آدرس رو برای مصاحبه باید آماده کنم یا نه؟؟؟روز مصاحیه از من میپرسند که در آمریکا کجا میخوام اقامت کنم؟یا آدرسی که green card رو میخوان بهش پست کنن رو میخوان اون روز؟؟ thank u in advanced...
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june