کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2012-12-08 ساعت 12:29)niko نوشته:  سلام به همه دوستان
به نظرتون من توی این چند ماهی که وقت دارم چه حرفه ای یاد بگیرم تا اونجا اگر رفتنی شدم بدردم بخوره؟ با این شرایط که من 21 سالمه و رشتمم اقتصاده؟ واقعا نگرانم چون اصلا انتظارش را نداشتم الن که فکر میکنم افسوس می خورم که چرا هنری یاد نگرفتم. ممنون می شم راهنماییم کنید

شما چه چیزی رو بلدید حتی به صورت غیر تخصصی؟ می تونید اون رو تخصصی یاد بگیرید...
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: asal1907 ، niko ، kiasina
سلام من کیس نامبرم بالای 10000 2013و 1 ماه پیش فهمیدم برنده شدم و مدارکمو 1 اذر به kcc فرستادم و پی گیری کردم رسیده دستشون حلا من تاکلیفم چیه ممنون میشم راهنماییم کنید امیر
تشکر کنندگان: asal1907 ، mdna ، گل نهال ، refiusa ، payam62 ، kiasina ، Hedieh20 ، tajhizgaran
(2012-12-08 ساعت 14:38)amirfarahan نوشته:  سلام من کیس نامبرم بالای 10000 2013و 1 ماه پیش فهمیدم برنده شدم و مدارکمو 1 اذر به kcc فرستادم و پی گیری کردم رسیده دستشون حلا من تاکلیفم چیه ممنون میشم راهنماییم کنید امیر

ابتدا به شما تبريك ميگم از طرف خودم و تمامه اعضاي مهاجرسرا
شما يه كار كنيد تمامه دو يا سه صفحه اول همه تاپيك هاي 2013 را بخونين به بيشتر جواباتون مي رسيد.
حالا بهترين كاره شما جمع آوري مداركتون و تقويت زبانتون هست و فكر ميكنم مدت زيادي شايد تا 8 ماهه آينده بايد صبر كنيد ولي شما كم كم 2013 رو بخونين ديگه متوجه ميشيد دوست عزيز...

مخصوصا لاتاري از آغاز...
2013AS3XXX افراد كيس : تنها Rolleyes كنسولگري : انكارا تاريخ مصاحبه : هفته سوم فوريه

تشکر کنندگان: asal1907 ، bayat_r ، گل نهال ، refiusa ، payam62 ، lover usa ، roeentan ، achi686 ، kiasina ، tajhizgaran
سلام بچه ها کسی اطلاع داره که چرا شماره کیسهای اروپاو افریقا زود تر از اسیا کارنت میشن
در حالی که قاره اسیا بزرگترین قارست
تشکر کنندگان:
(2012-12-08 ساعت 01:00)fromu2farzad نوشته:  سلام
من برای تایید رسیدن مدارکم ایمیل زده بودم و این جواب رو گرفتم .کیس نامبر من 76xx هست
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of January. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
کدوم قسمت سایت باید برم و اینکه تا ژانویه کیس من هم کارنت میشه ؟
2013AS71XX
ABU DHABI
W1MAY
تشکر کنندگان:
(2012-12-08 ساعت 12:29)niko نوشته:  سلام به همه دوستان
به نظرتون من توی این چند ماهی که وقت دارم چه حرفه ای یاد بگیرم تا اونجا اگر رفتنی شدم بدردم بخوره؟ با این شرایط که من 21 سالمه و رشتمم اقتصاده؟ واقعا نگرانم چون اصلا انتظارش را نداشتم الن که فکر میکنم افسوس می خورم که چرا هنری یاد نگرفتم. ممنون می شم راهنماییم کنید

بسته به ایالتی که میخوای بری تخصص های مختلفی وجود داره تازه علاقه و توان خودتم هست تو همیت سایت میتونی از تجربه های کسایی که به ایالتهای مختلف رفتن هم استفاده کنی
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان: bardia9 ، niko
(2012-12-08 ساعت 16:10)mazerati نوشته:  سلام بچه ها کسی اطلاع داره که چرا شماره کیسهای اروپاو افریقا زود تر از اسیا کارنت میشن
در حالی که قاره اسیا بزرگترین قارست

فكر ميكنم دوست عزيز اگر منظورتون ديرتر و زودتر اعلام كردن باشه به خاطره حجم بالاي افراد در كنسولگري ا.م.ري.ك.ا تو اسيا باشه البته نظره شخصي منه كه اونم هميشه همرو با هم اعلام ميكنن...
اگرم منظورتون به خاطره بالا بودن شمارس كه امسال برخلاف سالاي قبل هر قاره را در محدوده اعداد مشخص كردن مثلا از اسيا فقط تا شماره16000 وجود داره و هيچ ربطي نداره افريقا كه اين همه اعلام كردن يعني همشون رفتن واسه مصاحبه...
2013AS3XXX افراد كيس : تنها Rolleyes كنسولگري : انكارا تاريخ مصاحبه : هفته سوم فوريه

تشکر کنندگان:
(2012-12-08 ساعت 14:43)bardia9 نوشته:  
(2012-12-08 ساعت 14:38)amirfarahan نوشته:  سلام من کیس نامبرم بالای 10000 2013و 1 ماه پیش فهمیدم برنده شدم و مدارکمو 1 اذر به kcc فرستادم و پی گیری کردم رسیده دستشون حلا من تاکلیفم چیه ممنون میشم راهنماییم کنید امیر

ابتدا به شما تبريك ميگم از طرف خودم و تمامه اعضاي مهاجرسرا
شما يه كار كنيد تمامه دو يا سه صفحه اول همه تاپيك هاي 2013 را بخونين به بيشتر جواباتون مي رسيد.
حالا بهترين كاره شما جمع آوري مداركتون و تقويت زبانتون هست و فكر ميكنم مدت زيادي شايد تا 8 ماهه آينده بايد صبر كنيد ولي شما كم كم 2013 رو بخونين ديگه متوجه ميشيد دوست عزيز...

مخصوصا لاتاري از آغاز...

سلام تبریک فراوان
علاوه بر چیزهایی که بردیا عزیز گفتن صبور باشید چون چیزی که خود من رو در ابتدا خیلی اذیت میکرد عجول بودن بود .بادقت کارهاتون رو پیگیری کنید
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان: bardia9 ، گل نهال
[quote='saint' pid='168091' dateline='1335911701']
در این تاپیک به سوالات مطرح شده برندگان لاتاری 2013 می پردازیم.

سلام به مهاجرسرا ئی های عزیز, دوستان ,آیا در مدارکی که باید برای سفارت در آنکارا ارسال کنیم که شماره 6 آن (طبق فرمها)مربوط به مدارک اقتصادی میشه.آیا منظور این است که کلیه مدارک اقتصادی اعم از حساب بانکی,سند ملک و .... را هم باید در این مرحله کپی ترجمه اش را بفرستیم؟
اگر اسپانسر هم داریم چی؟ آیا باید مدارک اسپانسر هم کپیهاش را برای سفارت 15 روز قبل از مصاحبه پست کنیم؟
ممنون میشوم از پاسختان.
تشکر کنندگان:
با درود به همه عزیزان
من با کیس نامبر 9XXX قبول شدم وقتی که فرم پر میکردم فقط خودم و همسرم بودیم ولی الان یک فرزند تو راه داریم که حدودا 5 ماه دیگه بدنیا میاد میخواستم دوستان راهنمائی کنن منو
آیا الان به KCC اطلاع بدم و یا بگذارم وقتی کارنت شدم اطلاع بدم
ممنون از اینکه راهنمائی میکنید
ارادتمند همه
پیام
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، roeentan
سلام به همه
یه سوال مهم دارم
یکی پسورد ایمیلمو دزدیده و ایمیلایی که به کی سی سی زده بودمو همرو خونده که شامل همه ی مشخصاتم بوده از کیس نامبرو سال تولدو اسم و همه چی
به کی سی سی ایمیل زدم و بهشون اطلاع دادم که یکی به همه ی مشخصاتم دست پیدا کرده و یه ایمیل جدید بهشون دادم
به نطرتون چیکار کنم؟میتونه کسی سو , استفاده کنه از اطلاعاتم؟حتی زنگم زدم گفت که ایمیل جدیدتو با ایمیل قبلیت برای ما میل کن
نگرانم از اینکه یوقت مشکلی برام پیش بیاد
چه اتفاقی ممکنه بیوفته اگه فردی به این اطلاعات کیسی دست پیدا کنه؟یعنی میتونه کاری بکنه با این اطلاعات؟چون مدارکمو خیلی وقته پست کردم و به کارنت شدنمم نزدیکه
چه پیشنهادی دارید دوستان؟
تشکر کنندگان: ani_sheiton

بالای 10500 هستید؟؟؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: asal1907 ، lover usa ، ani_sheiton
(2012-12-08 ساعت 17:47)payampars نوشته:  با درود به همه عزیزان
من با کیس نامبر 9XXX قبول شدم وقتی که فرم پر میکردم فقط خودم و همسرم بودیم ولی الان یک فرزند تو راه داریم که حدودا 5 ماه دیگه بدنیا میاد میخواستم دوستان راهنمائی کنن منو
آیا الان به KCC اطلاع بدم و یا بگذارم وقتی کارنت شدم اطلاع بدم
ممنون از اینکه راهنمائی میکنید
ارادتمند همه
پیام

دوست عزیز هر موقع تغییری در کیس شما ایجاد شد شما میتونید فرم هاتون به صورت به روز در آورده و به کی سی سی بفرستید وم دارکی که باید بفرستید فرم به روز شده DS-230 خودتون و خانومتون و مدارک ترجمه شده خوودتون و بچه هاتون هستش و نگران نباشد که تا 5 ماه دیگه کیس شما مصاحبه نداره و احتمالا وقت زیادی برا این کار دارید.
تشکر کنندگان: payam62 ، ani_sheiton ، kasrafo
(2012-12-08 ساعت 17:50)mohammad.behrouzi نوشته:  سلام به همه
یه سوال مهم دارم
یکی پسورد ایمیلمو دزدیده و ایمیلایی که به کی سی سی زده بودمو همرو خونده که شامل همه ی مشخصاتم بوده از کیس نامبرو سال تولدو اسم و همه چی
به کی سی سی ایمیل زدم و بهشون اطلاع دادم که یکی به همه ی مشخصاتم دست پیدا کرده و یه ایمیل جدید بهشون دادم
به نطرتون چیکار کنم؟میتونه کسی سو , استفاده کنه از اطلاعاتم؟حتی زنگم زدم گفت که ایمیل جدیدتو با ایمیل قبلیت برای ما میل کن
نگرانم از اینکه یوقت مشکلی برام پیش بیاد
چه اتفاقی ممکنه بیوفته اگه فردی به این اطلاعات کیسی دست پیدا کنه؟یعنی میتونه کاری بکنه با این اطلاعات؟چون مدارکمو خیلی وقته پست کردم و به کارنت شدنمم نزدیکه
چه پیشنهادی دارید دوستان؟

چون بهشون اطلاع دادین پس جای نگرانی نیست Smile
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: ani_sheiton
دوستان لطفا بگيد درسته يا نه
مراحل كلي پروسه ي لاتاري
مرحله اول: ارسال فرمهاي 230 و 122
مرحله دوم: ايميل به KCC براي اطمينان از رسيدن فرمها
مرحله سوم: انتظار براي كارنت شدن
مرحله چهارم: كارنت شدن
مرحله پنجم: انتظار براي رسيدن نامه دوم كه زمان دقيق مصاحبه تاريخ و روز و ساعت در آن مشخص شده
مرحله ششم: گرفتن وقت دكتر
مرحله هفتم: ارسال مدارك 15 روز قبل از تاريخ مصاحبه ( در صورتيكه سفارت آنكارا باشد )، شامل:
- كپي كامل از تمام صفحات پاسپورت
- كپي ترجمه شناسنامه، كارت ملي، سند ازدواج، مدرك تحصيلي، كارت پايان خدمت
- اصل صورتحساب تمكن مالي
- و پر كردن فرم 1 صفحه اي
نكته: دوستان من تو ارسال مدارك و اينكه بايد اصل مدارك هم بفرستيم يا نه ترديد دارم لطفا اگه يكي راهنمائي كنه و بگه اشتباهم كجاست و كجاش ناقصه ممنون ميشم.
مرحله هشتم: رزرو بليط و هتل و انتظار تا زمان پرواز
مرحله نهم: روز مصاحبه
مرحله دهم: توكل به خدا
اگر از نظر شما مرحله اي را جا انداختم يا كاري هست كه ما قبل و بعد از مصاحبه بايد انجام بديم اما داخل اينها نوشته نشده لطفا بگيد.هدف از نوشتن اين مراحل اين بود خودم مطمئن بشم تا حالا چيزي از قلم نيوفتاده باشه.
تشکر کنندگان: asal1907 ، amir82 ، گل نهال ، raham ، ani_sheiton ، pr.kia ، refiusa ، ramin_red

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان