موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من کیس نامبرم بالای 10000 2013و 1 ماه پیش فهمیدم برنده شدم و مدارکمو 1 اذر به kcc فرستادم و پی گیری کردم رسیده دستشون حلا من تاکلیفم چیه ممنون میشم راهنماییم کنید امیر
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها کسی اطلاع داره که چرا شماره کیسهای اروپاو افریقا زود تر از اسیا کارنت میشن
در حالی که قاره اسیا بزرگترین قارست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-08 ساعت 12:29)niko نوشته: سلام به همه دوستان
به نظرتون من توی این چند ماهی که وقت دارم چه حرفه ای یاد بگیرم تا اونجا اگر رفتنی شدم بدردم بخوره؟ با این شرایط که من 21 سالمه و رشتمم اقتصاده؟ واقعا نگرانم چون اصلا انتظارش را نداشتم الن که فکر میکنم افسوس می خورم که چرا هنری یاد نگرفتم. ممنون می شم راهنماییم کنید
بسته به ایالتی که میخوای بری تخصص های مختلفی وجود داره تازه علاقه و توان خودتم هست تو همیت سایت میتونی از تجربه های کسایی که به ایالتهای مختلف رفتن هم استفاده کنی
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-08 ساعت 14:43)bardia9 نوشته: (2012-12-08 ساعت 14:38)amirfarahan نوشته: سلام من کیس نامبرم بالای 10000 2013و 1 ماه پیش فهمیدم برنده شدم و مدارکمو 1 اذر به kcc فرستادم و پی گیری کردم رسیده دستشون حلا من تاکلیفم چیه ممنون میشم راهنماییم کنید امیر
ابتدا به شما تبريك ميگم از طرف خودم و تمامه اعضاي مهاجرسرا
شما يه كار كنيد تمامه دو يا سه صفحه اول همه تاپيك هاي 2013 را بخونين به بيشتر جواباتون مي رسيد.
حالا بهترين كاره شما جمع آوري مداركتون و تقويت زبانتون هست و فكر ميكنم مدت زيادي شايد تا 8 ماهه آينده بايد صبر كنيد ولي شما كم كم 2013 رو بخونين ديگه متوجه ميشيد دوست عزيز...
مخصوصا لاتاري از آغاز...
سلام تبریک فراوان
علاوه بر چیزهایی که بردیا عزیز گفتن صبور باشید چون چیزی که خود من رو در ابتدا خیلی اذیت میکرد عجول بودن بود .بادقت کارهاتون رو پیگیری کنید
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
رتبه:
3
1 تشکر در 0 ارسال
[quote='saint' pid='168091' dateline='1335911701']
در این تاپیک به سوالات مطرح شده برندگان لاتاری 2013 می پردازیم.
سلام به مهاجرسرا ئی های عزیز, دوستان ,آیا در مدارکی که باید برای سفارت در آنکارا ارسال کنیم که شماره 6 آن (طبق فرمها)مربوط به مدارک اقتصادی میشه.آیا منظور این است که کلیه مدارک اقتصادی اعم از حساب بانکی,سند ملک و .... را هم باید در این مرحله کپی ترجمه اش را بفرستیم؟
اگر اسپانسر هم داریم چی؟ آیا باید مدارک اسپانسر هم کپیهاش را برای سفارت 15 روز قبل از مصاحبه پست کنیم؟
ممنون میشوم از پاسختان.
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
با درود به همه عزیزان
من با کیس نامبر 9XXX قبول شدم وقتی که فرم پر میکردم فقط خودم و همسرم بودیم ولی الان یک فرزند تو راه داریم که حدودا 5 ماه دیگه بدنیا میاد میخواستم دوستان راهنمائی کنن منو
آیا الان به KCC اطلاع بدم و یا بگذارم وقتی کارنت شدم اطلاع بدم
ممنون از اینکه راهنمائی میکنید
ارادتمند همه
پیام
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه
خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
یه سوال مهم دارم
یکی پسورد ایمیلمو دزدیده و ایمیلایی که به کی سی سی زده بودمو همرو خونده که شامل همه ی مشخصاتم بوده از کیس نامبرو سال تولدو اسم و همه چی
به کی سی سی ایمیل زدم و بهشون اطلاع دادم که یکی به همه ی مشخصاتم دست پیدا کرده و یه ایمیل جدید بهشون دادم
به نطرتون چیکار کنم؟میتونه کسی سو , استفاده کنه از اطلاعاتم؟حتی زنگم زدم گفت که ایمیل جدیدتو با ایمیل قبلیت برای ما میل کن
نگرانم از اینکه یوقت مشکلی برام پیش بیاد
چه اتفاقی ممکنه بیوفته اگه فردی به این اطلاعات کیسی دست پیدا کنه؟یعنی میتونه کاری بکنه با این اطلاعات؟چون مدارکمو خیلی وقته پست کردم و به کارنت شدنمم نزدیکه
چه پیشنهادی دارید دوستان؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا بگيد درسته يا نه
مراحل كلي پروسه ي لاتاري
مرحله اول: ارسال فرمهاي 230 و 122
مرحله دوم: ايميل به KCC براي اطمينان از رسيدن فرمها
مرحله سوم: انتظار براي كارنت شدن
مرحله چهارم: كارنت شدن
مرحله پنجم: انتظار براي رسيدن نامه دوم كه زمان دقيق مصاحبه تاريخ و روز و ساعت در آن مشخص شده
مرحله ششم: گرفتن وقت دكتر
مرحله هفتم: ارسال مدارك 15 روز قبل از تاريخ مصاحبه ( در صورتيكه سفارت آنكارا باشد )، شامل:
- كپي كامل از تمام صفحات پاسپورت
- كپي ترجمه شناسنامه، كارت ملي، سند ازدواج، مدرك تحصيلي، كارت پايان خدمت
- اصل صورتحساب تمكن مالي
- و پر كردن فرم 1 صفحه اي
نكته: دوستان من تو ارسال مدارك و اينكه بايد اصل مدارك هم بفرستيم يا نه ترديد دارم لطفا اگه يكي راهنمائي كنه و بگه اشتباهم كجاست و كجاش ناقصه ممنون ميشم.
مرحله هشتم: رزرو بليط و هتل و انتظار تا زمان پرواز
مرحله نهم: روز مصاحبه
مرحله دهم: توكل به خدا
اگر از نظر شما مرحله اي را جا انداختم يا كاري هست كه ما قبل و بعد از مصاحبه بايد انجام بديم اما داخل اينها نوشته نشده لطفا بگيد.هدف از نوشتن اين مراحل اين بود خودم مطمئن بشم تا حالا چيزي از قلم نيوفتاده باشه.