کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2012-12-08 ساعت 20:10)Saeedv13 نوشته:  
(2012-12-08 ساعت 19:44)lover usa نوشته:  دوستانم لطفا منو راهنمايي كنيد
من در ثبت نام آنلاين كلا سه ماه اشتباه در تاريخ تولد داشتم به كي سي سي ايميل زدم و جريان رو گفتم و اونا گفتن ما نميتونيم اطلاعاتتو تغيير بديم اما به پروندت اضافش ميكنيم براي ري وي يو ، الانم تاريخ مصاحبه بهم دادن
حالا سوال من اينه اگه قرار بود كيسم به خاطر اين اشتباه رد بشه چرا بايد كي سي سي به من وقت مصاحبه ميداد؟ ميتونست بگه كيس شما رد هست و اصلا هم بهم وقت مصاحبه نميداد
يعني اونا گفتن بذار واسه خنده، طرف بياد چند هزار دلار خرج كنه و آخرش هم دست خالي بره ؟
دوستان واقعا نظرتون چي هست؟
ممنون
دوست خوبم lover usa
مورد شما رو با بعضی دوستان مطرح کردم. چون نظرات متناقض بود می خواستم در این تاپیک مطرح کنم که همه ی کاربرها نظر بدن. ولی تو این فاصله خودتون زحمتش رو کشیدید. نظر من اینه که با توجه به درست بودن سایر مشخصات ثبت نامی احتمالاً مشکلی در گرفتن ویزاتون پیش نخواهد آمد ولی در جریان باشید که روال کار KCC بررسی درستی یا نادرستی محتویات پرونده ها نیست. مثلاً اگر کسی اسم و مشخصات فرزندشو در ثبت نام اولیه درج نکرده باشه به احتمال قریب به یقین کیسش رد میشه و برگه قرمز می گیره ولی با این وجود KCC در این مورد اظهار نظری نمی کنه و تصمیم رو به عهده آفیسر در سفارتخونه مربوطه واگذار می کنه. اینه که افراد دارای این نوع نقص تا روز مصاحبه از سرنوشت کیسشون مطمئن نیستند و متاسفانه بعد از کلی هزینه و مراجعه به سفارت درخواستشون رد میشه. با همه ی این حرفها شما موردتون با چنین افرادی فرق داره و به نظر من مشکلی نخواهید داشت. امیدوارم اگر بقیه دوستان مورد مشابهی رو در سال های قبل دیدن بتونن اینجا راهنمایی بیشتری انجام بدن. موفق باشید و امیدوار. ارادتمند: سعید
ببینید، ایشون فرمودن "ننوشتن اسم بچه قریب به یقین کیسش رد میشه" منظورشون منماSad روشون نشد بگن nana2013WinkSad
شماره کیس: 2013AS00007XXX
تاریخ رویت قبولی : May-05-2012
کنسولگری: آنکارا
تعداد افراد: سه نفر
تشکر کنندگان: Saeedv13
(2012-12-09 ساعت 01:05)yasaman1111 نوشته:  سلام.
زمانی که من فرم های... ds230 orرو پر میکردم، در قسمت آدرسی که توی آمریکا میخوام داشته باشم n/a رو زدم.
حالا نمیدونم که آیا این آدرس رو برای مصاحبه باید آماده کنم یا نه؟؟؟روز مصاحیه از من میپرسند که در آمریکا کجا میخوام اقامت کنم؟یا آدرسی که green card رو میخوان بهش پست کنن رو میخوان اون روز؟؟ thank u in advanced...

بله دوست عزیز....شما باید حتما روز مصاحبه یه آدرسی رو برای اون قسمت در فرم مشخص کنید تا گرین کارت براتون ارسال شود. شما میتونید یکسری از فرماتون رو با اضافه کردن آدرس در امریکا تهیه و پرینت کنید و با خودتون روز مصاحبه ببرید و تحویل آفیسر بدید ( البته اگر تنها تغییرتون این هست ، به آفیسر بگید که این قسمت را تنها اضافه کردید) و شما حتی در زمانی که وارد فرودگاه امریکا در ایالت مورد نظرتون شدید میتونید ، این آدرس رو مجددا تغییر بدید ، اما برای روز مصاحبه باید یه آدرسی ارائه بدید و بگید قصد دارید که کجا برید......
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون Cool
تشکر کنندگان: گل نهال ، mdna ، bardia9 ، pooya.n ، asal1907
(2012-12-09 ساعت 00:45)mohajer13 نوشته:  
(2012-12-09 ساعت 00:32)niko نوشته:  
(2012-12-08 ساعت 23:57)asal1907 نوشته:  نه اون فرم یک صفحه ای برای سفارت آمریکا تو انکاراست که باید پر کنیم

واقعا من نمی دونستم خوب شد پرسیدم. می شه لطفا بگید از کجا این فرم رو می تونم پیدا کنم؟ توی سایت خود سفارت انکاراست؟

دوست عزیز اگه فقط تو همین تاپیک چند صفحه قبل رو هم می خوندید ، می دیدید که عمو سعید اون فرم رو گذاشته.
http://mohajersara.com/thread-5177-post-...#pid247707
بچه ها اين فرم يك صفحه اي را بايد پر كنيم و همراه مدارك پست كنبم؟؟؟؟ يا با خودمون دستي ببريم؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2012-12-09 ساعت 10:42)my2220 نوشته:  [quote='mohajer13' pid='248382' dateline='1354997733']
[quote='niko' pid='248378' dateline='1354996922']
[quote='asal1907' pid='248365' dateline='1354994831']
نه اون فرم یک صفحه ای برای سفارت آمریکا تو انکاراست که باید پر کنیم
بچه ها اين فرم يك صفحه اي را بايد پر كنيم و همراه مدارك پست كنبم؟؟؟؟ يا با خودمون دستي ببريم؟؟؟
فرم را همراه مدارک پست کنید.ما برای اطمینان یک نسخه هم برده بودیم که لازم نشد.
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
تشکر کنندگان: my2220 ، sayeh_m ، niko
سلام

شماره کیس من حدوده هشت هزارو پانصده است .فکر می کنید زمانه مصاحبه من کی باشه؟ متشکرم
تشکر کنندگان: pooya.n
(2012-12-09 ساعت 13:01)leila123456 نوشته:  سلام

شماره کیس من حدوده هشت هزارو پانصده است .فکر می کنید زمانه مصاحبه من کی باشه؟ متشکرم

احتمالا حدود خرداد یا تیر ماه 92
تشکر کنندگان: payampars ، lover usa ، leila123456 ، roeentan
(2012-12-09 ساعت 13:05)seperelia نوشته:  سلام
دوستان عزیز این ریز نمرات ه باید به تایید سازمان مرکزی دانشگاه آزاد برسه یا فقط از دانشکده بگیریم بدیم ترجمه؟ آخه شنیدم برای پذیرش از دانشگاه نیاز به تایید سازمان مرکزی داشنگاه آزاد هست؟

سلام دوست عزيز شما اگر ميخواهيد مدارك دانشگاهيتون ترجمه بشه بايد حتما مهر برجسته وزارت علوم روي اون مدرك بخوره حتما كه وزارت علوم هم ادرسش توي همين تاپيك بود و منم ريز نمرات و گواهي پايان تحصيليمو بردم و مهر كردن كه فكر ميكنم ادرسش خيابان انقلاب نرسيده به ميدان فردوسي خيابان فرصت يا نصرت بود 100 متر بالاتر دست راست طبقه همكف...

واسه ادامه تحصيل اگر ميخواي ميگن حتما بايد ترجمه با مهر امور خارجه و دادگستري باشه...
2013AS3XXX افراد كيس : تنها Rolleyes كنسولگري : انكارا تاريخ مصاحبه : هفته سوم فوريه

تشکر کنندگان: گل نهال ، asal1907 ، seperelia ، payampars
سلام دوستان
ببخشید پست بیربط میزارم ولی واقعا به دلداری احتیاج داشتم
لطفا هر کس که این پست رو میخونه برام دعا کنه
نمیدونم چرا ولی خدا بازیش گرفته با ما
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان: asal1907 ، کیانا ، seperelia ، mahmoodi.h ، payampars ، ensan ، ali234 ، bardia9 ، lover usa ، achi686 ، bayat_r ، my2220 ، afs
(2012-12-09 ساعت 13:38)bardia9 نوشته:  
(2012-12-09 ساعت 13:05)seperelia نوشته:  سلام
دوستان عزیز این ریز نمرات ه باید به تایید سازمان مرکزی دانشگاه آزاد برسه یا فقط از دانشکده بگیریم بدیم ترجمه؟ آخه شنیدم برای پذیرش از دانشگاه نیاز به تایید سازمان مرکزی داشنگاه آزاد هست؟

سلام دوست عزيز شما اگر ميخواهيد مدارك دانشگاهيتون ترجمه بشه بايد حتما مهر برجسته وزارت علوم روي اون مدرك بخوره حتما كه وزارت علوم هم ادرسش توي همين تاپيك بود و منم ريز نمرات و گواهي پايان تحصيليمو بردم و مهر كردن كه فكر ميكنم ادرسش خيابان انقلاب نرسيده به ميدان فردوسي خيابان فرصت يا نصرت بود 100 متر بالاتر دست راست طبقه همكف...

واسه ادامه تحصيل اگر ميخواي ميگن حتما بايد ترجمه با مهر امور خارجه و دادگستري باشه...
من برای ادامه تحصیل نمی خوام فقط برای مصاحبه می خوام ببرم؟ ریز نمرات باید تایید بشه؟
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
تشکر کنندگان: ali234
برای مصاحبه ترجمه ها مهر دادگستری نمیخوان
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: ali234 ، bardia9
(2012-12-09 ساعت 14:20)refiusa نوشته:  سلام دوستان
ببخشید پست بیربط میزارم ولی واقعا به دلداری احتیاج داشتم
لطفا هر کس که این پست رو میخونه برام دعا کنه
نمیدونم چرا ولی خدا بازیش گرفته با ما

به تاپیک غیر مهاجرتی مراجعه کنید
اونجا با هم درد دل میکنیم حتما ...

این تاپیک
تشکر کنندگان: asal1907 ، bardia9 ، ASALI ، rouzbehdarvishi ، achi686 ، farshadsh ، roeentan
در پاسخ به این سوال که میتونید در صورتی که مسیر دیگه ای رو واسه اخذ اقامت طی میکنید در لاتاری هم شرکت کنید:

هیچ تداخلی وجود نداره
شما میتونید برای اخذ اقامت از چند کانال اقدام کنید Cool
تشکر کنندگان: farshadsh
(2012-12-09 ساعت 16:25)هاشم نوشته:  
(2012-12-09 ساعت 16:12)هاشم نوشته:  
(2012-05-02 ساعت 22:25)sina454 نوشته:  با سلام
سوالی در رابطه با شرایط ثبت نام در لاتاری دارم که ممنون میشوم اگر میدانید جواب بدهید.
من خواهرم که سیتیزن میباشد سال 2009 پیش برایم در خواست گرین کارت کرده ولی مثل اینکه خیلی پروسه طولانیه. حالا سوالم اینکه با وجود این پرونده میتوانم در لاتاری شرکت کنم .و در صورت قبولی یا عدم قبولی موجب باطل شدن قبولی و یا بدتر از ان ازدست دادن پروسه قبلی ام میشود یا خیر.
با ارزوی توفیق

داداش
پست بالا رو بخون دیگه
جواب دادم ...
تشکر کنندگان: bardia9 ، farshadsh
سلام
1- کسی نوشته بود غیر از مخارج سفر و دکتر و..... در سفارت نفری 819 دلار می گیرند که به پول ایران برای 5 نفر می شه 12500000 تومان !!!!!! آیا این صحت داره ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...لطفا هزینه های رفتن به مصاحبه را بطور تقریبی بنویسید..
2- اگر نخوام برای خانواده ام که در فرم ثبت نام نوشته ام ویزا بگیرم ، می توانم آنها را برای مصاحبه نبرم ؟ .....( بعد از اقامت در آمریکا برای بردن آنها اقدام کنم؟)
تشکر کنندگان: pooya.n ، farshadsh
(2012-12-09 ساعت 16:43)rasti_110 نوشته:  سلام
1- کسی نوشته بود غیر از مخارج سفر و دکتر و..... در سفارت نفری 819 دلار می گیرند که به پول ایران برای 5 نفر می شه 12500000 تومان !!!!!! آیا این صحت داره ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...لطفا هزینه های رفتن به مصاحبه را بطور تقریبی بنویسید..
2- اگر نخوام برای خانواده ام که در فرم ثبت نام نوشته ام ویزا بگیرم ، می توانم آنها را برای مصاحبه نبرم ؟ .....( بعد از اقامت در آمریکا برای بردن آنها اقدام کنم؟)
1) نفری 330 دلار
2) باید برای مصاحبه بیان و باید ویزاشون رو بگیرین حتمن. اگر نخوان بیان بحثش جداس.
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Gole baba ، farshadsh ، rasti_110

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان