موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-08 ساعت 20:10)Saeedv13 نوشته: (2012-12-08 ساعت 19:44)lover usa نوشته: دوستانم لطفا منو راهنمايي كنيد
من در ثبت نام آنلاين كلا سه ماه اشتباه در تاريخ تولد داشتم به كي سي سي ايميل زدم و جريان رو گفتم و اونا گفتن ما نميتونيم اطلاعاتتو تغيير بديم اما به پروندت اضافش ميكنيم براي ري وي يو ، الانم تاريخ مصاحبه بهم دادن
حالا سوال من اينه اگه قرار بود كيسم به خاطر اين اشتباه رد بشه چرا بايد كي سي سي به من وقت مصاحبه ميداد؟ ميتونست بگه كيس شما رد هست و اصلا هم بهم وقت مصاحبه نميداد
يعني اونا گفتن بذار واسه خنده، طرف بياد چند هزار دلار خرج كنه و آخرش هم دست خالي بره ؟
دوستان واقعا نظرتون چي هست؟
ممنون
دوست خوبم lover usa
مورد شما رو با بعضی دوستان مطرح کردم. چون نظرات متناقض بود می خواستم در این تاپیک مطرح کنم که همه ی کاربرها نظر بدن. ولی تو این فاصله خودتون زحمتش رو کشیدید. نظر من اینه که با توجه به درست بودن سایر مشخصات ثبت نامی احتمالاً مشکلی در گرفتن ویزاتون پیش نخواهد آمد ولی در جریان باشید که روال کار KCC بررسی درستی یا نادرستی محتویات پرونده ها نیست. مثلاً اگر کسی اسم و مشخصات فرزندشو در ثبت نام اولیه درج نکرده باشه به احتمال قریب به یقین کیسش رد میشه و برگه قرمز می گیره ولی با این وجود KCC در این مورد اظهار نظری نمی کنه و تصمیم رو به عهده آفیسر در سفارتخونه مربوطه واگذار می کنه. اینه که افراد دارای این نوع نقص تا روز مصاحبه از سرنوشت کیسشون مطمئن نیستند و متاسفانه بعد از کلی هزینه و مراجعه به سفارت درخواستشون رد میشه. با همه ی این حرفها شما موردتون با چنین افرادی فرق داره و به نظر من مشکلی نخواهید داشت. امیدوارم اگر بقیه دوستان مورد مشابهی رو در سال های قبل دیدن بتونن اینجا راهنمایی بیشتری انجام بدن. موفق باشید و امیدوار. ارادتمند: سعید
ببینید، ایشون فرمودن "ننوشتن اسم بچه قریب به یقین کیسش رد میشه" منظورشون منما روشون نشد بگن nana2013
شماره کیس: 2013AS00007XXX
تاریخ رویت قبولی : May-05-2012
کنسولگری: آنکارا
تعداد افراد: سه نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
شماره کیس من حدوده هشت هزارو پانصده است .فکر می کنید زمانه مصاحبه من کی باشه؟ متشکرم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ببخشید پست بیربط میزارم ولی واقعا به دلداری احتیاج داشتم
لطفا هر کس که این پست رو میخونه برام دعا کنه
نمیدونم چرا ولی خدا بازیش گرفته با ما
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-09 ساعت 13:38)bardia9 نوشته: (2012-12-09 ساعت 13:05)seperelia نوشته: سلام
دوستان عزیز این ریز نمرات ه باید به تایید سازمان مرکزی دانشگاه آزاد برسه یا فقط از دانشکده بگیریم بدیم ترجمه؟ آخه شنیدم برای پذیرش از دانشگاه نیاز به تایید سازمان مرکزی داشنگاه آزاد هست؟
سلام دوست عزيز شما اگر ميخواهيد مدارك دانشگاهيتون ترجمه بشه بايد حتما مهر برجسته وزارت علوم روي اون مدرك بخوره حتما كه وزارت علوم هم ادرسش توي همين تاپيك بود و منم ريز نمرات و گواهي پايان تحصيليمو بردم و مهر كردن كه فكر ميكنم ادرسش خيابان انقلاب نرسيده به ميدان فردوسي خيابان فرصت يا نصرت بود 100 متر بالاتر دست راست طبقه همكف...
واسه ادامه تحصيل اگر ميخواي ميگن حتما بايد ترجمه با مهر امور خارجه و دادگستري باشه...
من برای ادامه تحصیل نمی خوام فقط برای مصاحبه می خوام ببرم؟ ریز نمرات باید تایید بشه؟
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
موضوعها: 1
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
برای مصاحبه ترجمه ها مهر دادگستری نمیخوان
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
1- کسی نوشته بود غیر از مخارج سفر و دکتر و..... در سفارت نفری 819 دلار می گیرند که به پول ایران برای 5 نفر می شه 12500000 تومان !!!!!! آیا این صحت داره ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...لطفا هزینه های رفتن به مصاحبه را بطور تقریبی بنویسید..
2- اگر نخوام برای خانواده ام که در فرم ثبت نام نوشته ام ویزا بگیرم ، می توانم آنها را برای مصاحبه نبرم ؟ .....( بعد از اقامت در آمریکا برای بردن آنها اقدام کنم؟)