کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2012-12-14 ساعت 14:47)Ali.2013 نوشته:  عکسهایی که باید بفرستیم انکارا ، پشت نویسیش چی باید باشه ؟
اسم و فامیل فرد برنده
شماره کیس
در همین حد کفایت میکنه، اما دوستان اطلاعات تکمیلی مثل محل تولد و یا سال تولد هم میزنند.
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون Cool
(2012-12-14 ساعت 13:30)miladswat نوشته:  من نگاه کردم اسم من نبود .

شما سوالتو اینجا بپرس حالا، شاید کسی جواب شما رو بدونه.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: sayeh_m ، farshadsh ، Saeedv13
(2012-12-12 ساعت 23:38)کاوه شیز نوشته:  در اولین سفر، همراهان کیس باید همراه برنده اصلی حاضر باشند
(2012-12-12 ساعت 23:31)mehdididam نوشته:  
لطقا" اگر کسی میداند بگوید چنانچه برنده اصلی مجبور باشد تنها برود افراد کیس او بعدا میتوانند طی اعتبار 6 ماهه ویزا یشان به او ملحق شوند ؟
آیا میتوان اعتبار ویزای اعضای دیگر را بیشتر کرد ؟
آیا برای فرزندان زیر 21 سال این امکان (افزایش اعتبار ویزا یا دریافت ویزای دیگر ، مثل تحصیلی یا کاری یا . . . ) تا رسیدن به سن تعیین شده ممکن است ؟
و کلا" اینکه اگر اعضای کیسی بخواهند به دلایل مختلف در مقاطع زمانی مختلف بروند آیا ممکن است و با چه شرایطی ؟؟ با تشــــــکـــــر فــراوان
دوست عزیزهنگام مصاحبه آفیسر ازتان میپرسه که آیا با هم وارد آمریکا میشوید با جدا که باید یه او بگویید.ویزایتان با هم داده میشود و در مدت 6 ماه اعتبار باید وارد خاک آمریکا شوید.چنانچه بخواهید اعتبارتان را مجدد عقب بندازید اگر تا قبل از سپتامبر 2013 وارد آمریکا شوید با تماس با سفارت امکان پذیره
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: farshadsh ، گل نهال
با درود
دوستان من می خواستم سئوال کنم که چند روز بعد از کارنت شدن ، تاریخ مصاحبه مشخص میشه ؟
کیس : 2013AS00004000
تشکر کنندگان: farshadsh ، ali usa
(2012-12-14 ساعت 02:46)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-12-14 ساعت 00:53)brotherhood نوشته:  عزیز فکر کنم متوجه شوال من نشدی.
من زمانی که دشتم میزدم دیپلم فنی داشتم.
اما الان پیش دانشگاهی دارم .
یعنی تغییر رشته دادم و رفتم گرفتم.
حالا میخام بدونم چی میشه ؟

اگه پیش دانشگاهی تو دستته مشکلی نداری.

آقای مهاجر عزیز من یک سوال دیگه داشتم اگه می‌شه منو راهنمایی کنید برای مصاحبه کارت پایان خدمت میخوان ؟ اگه میخوان من تواین سپاه خدمت کردم آیا برای من مشکلی پیش میاد یا نه ؟ و یه چیز دیگه من توی سایت که دیدم برای ایرانیها کارت پایان خدمت نخواستن...
کیس: 2013AS7xxx / مصتاحبه:1-July-ایروان / تعداد:1 نفر / کلیر:8-August / ویزا:14-August / مقصد:لس انجلس

تشکر کنندگان: farshadsh ، امیر مهاجر
(2012-12-14 ساعت 19:50)farshad_m نوشته:  
(2012-12-14 ساعت 02:46)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-12-14 ساعت 00:53)brotherhood نوشته:  عزیز فکر کنم متوجه شوال من نشدی.
من زمانی که دشتم میزدم دیپلم فنی داشتم.
اما الان پیش دانشگاهی دارم .
یعنی تغییر رشته دادم و رفتم گرفتم.
حالا میخام بدونم چی میشه ؟

اگه پیش دانشگاهی تو دستته مشکلی نداری.

آقای مهاجر عزیز من یک سوال دیگه داشتم اگه می‌شه منو راهنمایی کنید برای مصاحبه کارت پایان خدمت میخوان ؟ اگه میخوان من تواین سپاه خدمت کردم آیا برای من مشکلی پیش میاد یا نه ؟ و یه چیز دیگه من توی سایت که دیدم برای ایرانیها کارت پایان خدمت نخواستن...
سلام دوست عزیز
بله کارت پایان یا معافیت لازم هست. از نظر محل خدمت موردی نیست خیلیها مثل شما بودند.
تشکر کنندگان: farshadsh ، rouzbehdarvishi ، lilac ، امیر مهاجر
(2012-12-14 ساعت 19:50)farshad_m نوشته:  آقای مهاجر عزیز من یک سوال دیگه داشتم اگه می‌شه منو راهنمایی کنید برای مصاحبه کارت پایان خدمت میخوان ؟ اگه میخوان من تواین سپاه خدمت کردم آیا برای من مشکلی پیش میاد یا نه ؟ و یه چیز دیگه من توی سایت که دیدم برای ایرانیها کارت پایان خدمت نخواستن...

با اجازه امیر خان
شما حتماً کارت پایان خدمت و ترجمه اش رو باید ببری و برای محل خدمتتون مشکلی پیش نمیاد ولی احتمال زیاد کلیرنس می خورید که دریافت ویزا رو فقط یکی دو ماه به عقب میندازه، همین.
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2012-12-13 ساعت 02:49)Ali.US نوشته:  دوستان عزیز اگر معافیت سربازی مربوط به خانواده شهدا باشد,افسر پرونده مشکل ایجاد میکند؟خواهش میکنم پیشکسوتها و با تجربه ها پاسخ دهند.مرسی

نه دوست من برای چی افسر پرونده باید مشکل درست کنه؟Smile

به نظر من هر شخصی در جایگاه خودش بررسی میشه و اینکه هر معافیتی بهتر از خدمت هست
since 2012
تشکر کنندگان: 3pideh ، farshadsh ، rouzbehdarvishi ، lilac ، pr.kia ، امیر مهاجر
اگه بزرگان مهاجر سرا موافق باشند دوستانی که از حالا مقصد خود را در امریکا تعیین کردند در یه جای خاص در مهاجرسرا علتها وجذابیتهای محل انتخابی خود را بگند .شاید در انتخاب دیگران بتونه کمک کنه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
سلام
یه سوال داشتم. من برنده اصلیم همسرم اصل مدرک لیسانسش آماده نیست مدرک موقت داره فکر میکنید کافی باشه یاحتما باید اصلش باشه؟
کیس نامبر:2013as3900.تاریخ مصاحبه:w2 feb. آنکارا مدت انتظار:70 روز
تشکر کنندگان: farshadsh
(2012-12-14 ساعت 23:35)ali usa نوشته:  سلام
یه سوال داشتم. من برنده اصلیم همسرم اصل مدرک لیسانسش آماده نیست مدرک موقت داره فکر میکنید کافی باشه یاحتما باید اصلش باشه؟
سلام.چون شما برنده اصلی هستین مشکلی نداره.
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: enchantress_boy ، ali usa ، گل نهال ، lilac ، roeentan ، farshadsh ، kasrafo ، mdna ، امیر مهاجر
سلام دوستان

من دیشب با پرواز آسمان اومدم یروان تست پزشکی‌ امروز با دکتر کریستین ساده و راحت انجام شد بدون هیچ مشکلی‌ جا داره از افشین جون و سایر دوستان بابت سفرنامه‌ها تشکر کنم دوشنبه مصاحبه دارم اما آدرسی در آمریکا ندارم و تازه ویزا که گرفتم باید تصمیم بگیرم برای روز مصاحبه چه کار کنم؟هیچ آدرسی ندارم لطفا راهنمایی کنید . دوستان پیشکسوت که در حال حاضر آمریکا هستند اگه ممکنه با پیام خصوصی آدرس خودتون رو به من بدید تا روز مصاحبه در فرم‌ها بنویسم و در ورود به آمریکا تغییر بدم
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh
با سلام به همه دوستان
من برنده اصلیم و مدرکم رو در فرمها فوق لیسانس ذکر کردم، اما الان مدرک موقت دارم و به خاطر بدهی به دانشگاه و تقسیط اون برام سخته که دانشنامه مو برای مصاحبه آماده کنم. لطفا راهنمایی کنید.
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: farshadsh
(2012-12-14 ساعت 20:56)پدی نوشته:  اگه بزرگان مهاجر سرا موافق باشند دوستانی که از حالا مقصد خود را در آمریکا تعیین کردند در یه جای خاص در مهاجرسرا علتها وجذابیتهای محل انتخابی خود را بگند .شاید در انتخاب دیگران بتونه کمک کنه
من هم استقبال ميكنم، البته يادم مياد قبل از اينكه كارنتي هاي 2013 شروع بشه امير مهاجر عزيز روي اين موضوع كار ميكرد. اصلا از همون موقع من خاطر خواه امير مهاجر شدم چون ايشونم مثل من ميخواست بره سيتل. واسه همين پيش خودم اسمش رو گذاشته بودم "سلطان سيتل". الآنم فكر ميكنم توي امضاش اطلاعات مبسوطي از ايالتهاي مختلف داره كه ميتونه به اين موضوع كمك شاياني كنه.
2013/ايروان/مصاحبه:Nov W1/كليرBig Grinec W1/صبح روزي پشت در مي آيد و من نيستم ، قصه دنيا به سر مي آيد و من نيستم
تشکر کنندگان: b_argi ، kasrafo ، امیر مهاجر ، farshadsh ، afs ، پدی ، DEMAR001
(2012-12-12 ساعت 23:31)lover usa نوشته:  
(2012-12-12 ساعت 20:53)maka2 نوشته:  
(2012-12-12 ساعت 20:20)lover usa نوشته:  دوستان ببخشيد
من يك ماه ديگه مصاحبه دارم و مجرد هم هستم
هم در فرم آنلاين و هم در فرم 230 وضعيت تاهلم رو مجرد اعلام كردم و كلا كي سي سي تا الان منو به‌درستي، مجرد ميشناسه
به نظر شما اگه الان عقد كنم و با همسر مربوطه بريم مصاحبه مشكل پيش مياد ؟
در ضمن من مشكل تاريخ تولد هم دارم كه با كي سي سي قبلا در ميون گذاشتم
پيشاپيش، ممنون از راهنمايي همه دوستان
به نظرمن ازدواج بذاربعدازویزا وگرین کارت.بعد ازگرفتن گریین کارت وویزاخیلی راحت ترمیتونی ویزاواسه همسربگیری.اما الان امکان داره حتی ویزاخودت هم
دچارمشگل بشه.یک تاپیک مخصوص ازدواج بعدازقبولی هم هست.اونجا مطالعه کن

شما که مصاحبت مشخص شده باید با سفارت مکاتبه کنی. برای همسرتون باید پرونده درست کنی ، اصلا از در سفارت نمی تونن وارد بشن.

لطفا دوستان ديگر هم نظر بدن واقعا به همفكري دوستان نياز دارم
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: pooya.n ، lover usa ، farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان