موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-13 ساعت 09:25)پروا نوشته: (2012-12-12 ساعت 23:31)mehdididam نوشته:
لطقا" اگر کسی میداند بگوید چنانچه برنده اصلی مجبور باشد تنها برود افراد کیس او بعدا میتوانند طی اعتبار 6 ماهه ویزا یشان به او ملحق شوند ؟
آیا میتوان اعتبار ویزای اعضای دیگر را بیشتر کرد ؟
آیا برای فرزندان زیر 21 سال این امکان (افزایش اعتبار ویزا یا دریافت ویزای دیگر ، مثل تحصیلی یا کاری یا . . . ) تا رسیدن به سن تعیین شده ممکن است ؟
و کلا" اینکه اگر اعضای کیسی بخواهند به دلایل مختلف در مقاطع زمانی مختلف بروند آیا ممکن است و با چه شرایطی ؟؟ با تشــــــکـــــر فــراوان
سلام
منظورتون از رفتن اگر براي گفتن ويزا به(ارمنستان، انكاراو ...)هست كه تمام اعضاي كيس وبخصوص فرزندان زير٢١ براي مصاحبه بايد حضور داشته باشند. و اگر منظورتون سفر به امريكا هست كه برنده اصلي ميتواند در ان اعتبار ٦ ماهه ويزا اول به تنهايي سفر كند و بقيه اعضا هم در همان زمان اعتبار ٦ ماه بعدا به او ملحق شوند.در مورد افزايش اعتبار ويزا احتمالا با انجام دوباره مديكال ميسر است و قبول سفارت براي تمديد ويزا(٦ ماه).اميدوارم بخشي جوابتون رو داده باشم. بهتر هست در مورد پاس سفيد هم مطالعه كنيد.
سلام
يعني منظورتون اينه كه اكر به دليلي تومهلت 6ماهه ويزا نتونستيم بريم(مثلا شايد پايان نامه من تا اونوقت آماده و ارائه نشه) ميشه درخواست تمديدش رو كرد؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ترجمه شناسنامه همه افراد کیس باید فرستاده بشه سفارت انکارا یا فقط شخص برنده ؟
كيس نامبر : **2013as****28 ( سه نفر ) \ ارسال مدارک : ۱۲ جون \ مصاحبه : هشتم ژانویه ( آنکارا ) \ ویزا : يكضرب \ مقصد : کالیفرنیا
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-13 ساعت 20:24)Ali.2013 نوشته: دوستان ترجمه شناسنامه همه افراد کیس باید فرستاده بشه سفارت انکارا یا فقط شخص برنده ؟
بله، ترجمه همه صفحات تمام افراد کیس.
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
رتبه:
69
1 تشکر در 0 ارسال
ﺑﺎﯾﺪ ﺣﺘﻤﺎ ﭘﯿﺶ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻫﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﻦ ....ﺩﯾﭙﻠﻢ ﻓﻨﯽ ﺣﺮﻓﻪ ﺍﯼ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺩﯾﭙﻠﻢ ۱۲ ﺳﺎﻟﻪ ﻗﺒﻮﻝ ﻧﻤﯽﮐﻨﻨﺪ . ﻟﻄﻔﺎ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﻫﺎﯼ ﻣﺮﺑﻮﻃﻪ ﺭﺍ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﮐﻨﯿﺪ .
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ،یه سوالی داشتم...
من در زمان ارسال مدارک به kcc در فرم DS-230 آیتم های 10 و 11 که مربوط به آدرس در آمریکا برای ارسال گرین کارت بود را N/A گذاشته بودم!ولی الان آدرس یکی از اقوام را در آمریکا گرفتم.سوالی که دارم اینه:
1-آیا نیازی به ارسال دوباره مدارک به kccهست؟یا همان روز مصاحبه می توانم آدرس را تحویل دهم؟
2-آیا بعد از ورود به آمریکا حتما باید در ایالتی که آدرس آن را به سفارت دادم زندگی کنم؟یا اجازه اقامت در ایالت دیگر را دارم؟
لطفا جواب سوال شماره 2 بهم بگید..برام خیلی مهمه!!آخه قصد دارم در ایالت متفاوت از این آدرس فعلی زندگی کنم!
ممنون
شماره کیس : 2013AS0005xxx
کنسولگری: ANK
مصاحبه : april
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-14 ساعت 08:47)enchantress_boy نوشته: [quote='mirzamemar' pid='250742' dateline='1355437697']
سلام ،یه سوالی داشتم...
من در زمان ارسال مدارک به kcc در فرم DS-230 آیتم های 10 و 11 که مربوط به آدرس در آمریکا برای ارسال گرین کارت بود را N/A گذاشته بودم!ولی الان آدرس یکی از اقوام را در آمریکا گرفتم.سوالی که دارم اینه:
1-آیا نیازی به ارسال دوباره مدارک به kccهست؟یا همان روز مصاحبه می توانم آدرس را تحویل دهم؟
2-آیا بعد از ورود به آمریکا حتما باید در ایالتی که آدرس آن را به سفارت دادم زندگی کنم؟یا اجازه اقامت در ایالت دیگر را دارم؟
لطفا جواب سوال شماره 2 بهم بگید..برام خیلی مهمه!!آخه قصد دارم در ایالت متفاوت از این آدرس فعلی زندگی کنم!
ممنون
1-خیر لازم نیست، ولی حتماً زمان مصاحبه باید این دو قسمت رو پر کنید.
2-خیر. شما اجازه دارید در هر نقطه از خاک آمریکا که دلتون میخواد زندگی کنید. حتی لندینگ شما هم میتونه متفاوت از اون چیزی باشه که در سوال 10 و 11 جواب دادین. فقط اگه شما خواستی جای دیگه غیر از اون چیزی که در سوال 10 و 11 جواب دادی زندگی کنی باید موقع رسیدن در فرودگاه فرم ها و آدرستو آپدیت کنی تا هم محل سکونتت رو بدونن هم گرین کارد و SSN به آدرست بیاد.
(2012-12-14 ساعت 00:22)brotherhood نوشته: یعنی شما مطمعا هستین که اگر من قبول شدم / میتونم با این دیپلمی که دارم اوکی کنم ؟
ممنون خیلی نگران بودم.
امضا هم خاستم نشد ؟؟؟؟
شما امضات رو به من پیام خصوصی کن تا عیناً برات بزارم.
(2012-12-14 ساعت 08:03)bahram5237 نوشته: سلام عزیزان
من خودم الان آمریکا دانشجوام و در عین حال خانمم لاتاری برنده شده. میخواستم بپرسم آیا کسی هست که تو آمریکا مصاحبه داده باشه قبلا یا الان. از ادمینها هم خواهش دارم که اگه اطلاعاتی دارن یا اگه میشناسن که کسی این وضعیت رو داشته باشه به من معرفیش کنن که بتونم سوالام رو ازش بپرسم.
ممنونم
تو این جدول یه نگاه بنداز کسی هست یا نه.
[/quote
من نگاه کردم اسم من نبود .
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
عکسهایی که باید بفرستیم انکارا ، پشت نویسیش چی باید باشه ؟
كيس نامبر : **2013as****28 ( سه نفر ) \ ارسال مدارک : ۱۲ جون \ مصاحبه : هشتم ژانویه ( آنکارا ) \ ویزا : يكضرب \ مقصد : کالیفرنیا