کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2012-12-15 ساعت 09:53)elima1980 نوشته:  
(2012-12-12 ساعت 23:31)lover usa نوشته:  
(2012-12-12 ساعت 20:53)maka2 نوشته:  
(2012-12-12 ساعت 20:20)lover usa نوشته:  دوستان ببخشيد
من يك ماه ديگه مصاحبه دارم و مجرد هم هستم
هم در فرم آنلاين و هم در فرم 230 وضعيت تاهلم رو مجرد اعلام كردم و كلا كي سي سي تا الان منو به‌درستي، مجرد ميشناسه
به نظر شما اگه الان عقد كنم و با همسر مربوطه بريم مصاحبه مشكل پيش مياد ؟
در ضمن من مشكل تاريخ تولد هم دارم كه با كي سي سي قبلا در ميون گذاشتم
پيشاپيش، ممنون از راهنمايي همه دوستان
به نظرمن ازدواج بذاربعدازویزا وگرین کارت.بعد ازگرفتن گریین کارت وویزاخیلی راحت ترمیتونی ویزاواسه همسربگیری.اما الان امکان داره حتی ویزاخودت هم
دچارمشگل بشه.یک تاپیک مخصوص ازدواج بعدازقبولی هم هست.اونجا مطالعه کن

شما که مصاحبت مشخص شده باید با سفارت مکاتبه کنی. برای همسرتون باید پرونده درست کنی ، اصلا از در سفارت نمی تونن وارد بشن.

لطفا دوستان ديگر هم نظر بدن واقعا به همفكري دوستان نياز دارم

نظر دوستان کاملن صحیحه. من شخصا اگر جای شما بودم همچین کاری نمیکردم و این جریان رو موکول میکردم به بعد از اخذ ویزا.
تشکر کنندگان: lover usa ، farshadsh
(2012-12-15 ساعت 09:28)Gole baba نوشته:  
(2012-12-14 ساعت 20:56)پدی نوشته:  اگه بزرگان مهاجر سرا موافق باشند دوستانی که از حالا مقصد خود را در آمریکا تعیین کردند در یه جای خاص در مهاجرسرا علتها وجذابیتهای محل انتخابی خود را بگند .شاید در انتخاب دیگران بتونه کمک کنه
من هم استقبال ميكنم، البته يادم مياد قبل از اينكه كارنتي هاي 2013 شروع بشه امير مهاجر عزيز روي اين موضوع كار ميكرد. اصلا از همون موقع من خاطر خواه امير مهاجر شدم چون ايشونم مثل من ميخواست بره سيتل. واسه همين پيش خودم اسمش رو گذاشته بودم "سلطان سيتل". الآنم فكر ميكنم توي امضاش اطلاعات مبسوطي از ايالتهاي مختلف داره كه ميتونه به اين موضوع كمك شاياني كنه.
با اجازه بزرگترها!!
استارتش رو زدم: از دلایل ابراز علاقه بنده نسبت به سیاتل، وجود بازار کار نسبتا مناسب برای رشته کامپیوتر و بانکداری الکترونیک و هزینه متوسط اونجاست. تازه با کانادا هم نزدیکه، چون چند تا از دوستانم اونجا هستن.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2012-12-14 ساعت 23:35)ali usa نوشته:  سلام
یه سوال داشتم. من برنده اصلیم همسرم اصل مدرک لیسانسش آماده نیست مدرک موقت داره فکر میکنید کافی باشه یاحتما باید اصلش باشه؟

دوست عزیز به مدرک همسرتان کاری ندارند و نیازی به ترجمه آن نیز نیست
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: farshadsh
یه سوال داشتم. من برنده اصلیم همسرم اصل مدرک لیسانسش آماده نیست مدرک موقت داره فکر میکنید کافی باشه یاحتما باید اصلش باشه؟
سلام دوست عزیز از ما تو سفارت اصلا مدرک تحصیلی همسرم و نخواستن.
(من برنده بودم)نگران نباشید برای اطمینان یه نامه از دانشگاه ببرید.کفایت می کنه.
2013as14xx،آنکارا، مصاحبه: دسامبر، سفرنامه کلیرنس:12بهمن(57روز)Big Grin
ویزا
تشکر کنندگان: mdna ، امیر مهاجر ، rouzbehdarvishi ، farshadsh
(2012-12-14 ساعت 02:58)mirzamemar نوشته:  سلام ،یه سوالی داشتم...
من در زمان ارسال مدارک به kcc در فرم DS-230 آیتم های 10 و 11 که مربوط به آدرس در آمریکا برای ارسال گرین کارت بود را N/A گذاشته بودم!ولی الان آدرس یکی از اقوام را در آمریکا گرفتم.سوالی که دارم اینه:
1-آیا نیازی به ارسال دوباره مدارک به kccهست؟یا همان روز مصاحبه می توانم آدرس را تحویل دهم؟
2-آیا بعد از ورود به آمریکا حتما باید در ایالتی که آدرس آن را به سفارت دادم زندگی کنم؟یا اجازه اقامت در ایالت دیگر را دارم؟
لطفا جواب سوال شماره 2 بهم بگید..برام خیلی مهمه!!آخه قصد دارم در ایالت متفاوت از این آدرس فعلی زندگی کنم!
ممنون
دوست عزیز اون آدرس برای اینه که گرین کارت شما به اون آدرس پست بشه همون جا تو سفارت می تونید آدرس و بدید
و در مورد سوال دوم شما بعد از ورودتون آزادید هرجا که مایلید برید.و هیچ مانعی نداره فقط یادتون باشه گرین کارن و سوشیالتون به همون آدرسی که دادید پست میشه._(معمولا 2تا 3هفته بعد ورودتون)
ویزا
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، rouzbehdarvishi ، farshadsh ، mirzamemar ، bayat_r ، sayeh_m ، peyman1355
(2012-12-11 ساعت 23:27)lover usa نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 22:48)usa lover نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 22:42)mani.iht نوشته:  دوستان مطلع و پیش کسوت می‌خواستم بدونم که آیا خدا رو شکر تمام دوستان مهاجر که تا امروز مصاحبه شدند در مرحلهٔ کلرینس هستند و ویزا یک ضرب گرفتند یا خدای نکرده کسی از دوستان مهاجر سرایی ریجکت هم شدند؟اگر آره به چه علت؟
دوست عزیز تا جایی که من میدونم یک مورد بوده که رد شدن و اون هم بدلیل وارد نکردن اسم فرزند در زمان ثبت نام بوده و یک مورد دیگه هم صورتی گرفته که دیپلم 12 ساله نداشتن و مورد دیگری نبوده

آقا برگه صورتي همون ريجكته ديگه؟
نه دوست عزیز صورتی یعنی یه فرصت کوتاه!(مثلا به بعضی ها برای تکمیل حداقل تحصیلاتشون که همون دیپلم 12ساله ست صورتی میدن یا گاهیم تکمیل مدارک مالی) موفق باشید
ویزا
(2012-12-13 ساعت 10:58)miladswat نوشته:  سلام ببخشید گفتین که اگر فرمارو دیر فرستاده باشین مصاحبه عقب میفته من برای ژانویه کارنت شدم و فرمام اول جون بهشون رسیده . و اول اگوست هم یه اصلاحیه داشت واسشون دوباره با ایمیل فرمارو فرستادم حالا به نظرتوم من مصاحبم عقب میوفته یا به موقع فرستادم ؟
یکی جواب مارو نمیده ؟ و یه سوال دیگه کسی هست که تا حالا رفته باشه مصاحبه و برای نداشتن اسپانسر بهش گیر داده باشن ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
(2012-12-15 ساعت 12:34)miladswat نوشته:  
(2012-12-13 ساعت 10:58)miladswat نوشته:  سلام ببخشید گفتین که اگر فرمارو دیر فرستاده باشین مصاحبه عقب میفته من برای ژانویه کارنت شدم و فرمام اول جون بهشون رسیده . و اول اگوست هم یه اصلاحیه داشت واسشون دوباره با ایمیل فرمارو فرستادم حالا به نظرتوم من مصاحبم عقب میوفته یا به موقع فرستادم ؟
یکی جواب مارو نمیده ؟ و یه سوال دیگه کسی هست که تا حالا رفته باشه مصاحبه و برای نداشتن اسپانسر بهش گیر داده باشن ؟

به نظره من احتمالش هست ولي خيلي كم كه ديرتر بشه زمان شما.واسه اسپانسزم شما اگر تمكن مالي داشته باشيد كسي بهتون گير نميده البته تمكن مالي با توجه به تعدادتون و خط فقر ا.م.ر.ي.ك.ا...
2013AS3XXX افراد كيس : تنها Rolleyes كنسولگري : انكارا تاريخ مصاحبه : هفته سوم فوريه

(2012-12-15 ساعت 12:34)miladswat نوشته:  

شما به احتمال خیلی زیاد همون تاریخ خودتون مصاحبه میشین مثلا اگر شما 1 ماه قبل فرمها رو می فرستادین احتمالش بود که مصاحبتون عقب بیوفته
تا جایی که می دونم تو کیسهای لاتاری موردی نبوده ولی ممکنه اگه موجودی کم باشه نقص مدرک بزنن و بگن که موجودی بیشتری ارایه بدین
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: bardia9 ، rouzbehdarvishi ، farshadsh
(2012-12-14 ساعت 23:43)rouzbehdarvishi نوشته:  
سلام.چون شما برنده اصلی هستین مشکلی نداره.
منم دقیقا همین مشکلو دارم البته مال من پیش دانشگاهی هست و اصلشو سال دیگه میدن . یعنی مشکلی داره ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
(2012-12-15 ساعت 08:08)saeeds61 نوشته:  با سلام به همه دوستان
من برنده اصلیم و مدرکم رو در فرمها فوق لیسانس ذکر کردم، اما الان مدرک موقت دارم و به خاطر بدهی به دانشگاه و تقسیط اون برام سخته که دانشنامه مو برای مصاحبه آماده کنم. لطفا راهنمایی کنید.

شما ریز نمرات و در صورت امکان، گواهی اشتغال به تحصیل و کپی از کارت دانشجویی و ترجمه آن رو بهمراه اصل و ترجمه آخرین مدرک تحصیلی خودتان ببرید..
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون Cool
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، afs ، farshadsh ، saeeds61 ، peyman1355
(2012-12-15 ساعت 11:53)Emma_a432 نوشته:  
(2012-12-14 ساعت 02:58)mirzamemar نوشته:  سلام ،یه سوالی داشتم...
من در زمان ارسال مدارک به kcc در فرم DS-230 آیتم های 10 و 11 که مربوط به آدرس در آمریکا برای ارسال گرین کارت بود را N/A گذاشته بودم!ولی الان آدرس یکی از اقوام را در آمریکا گرفتم.سوالی که دارم اینه:
1-آیا نیازی به ارسال دوباره مدارک به kccهست؟یا همان روز مصاحبه می توانم آدرس را تحویل دهم؟
2-آیا بعد از ورود به آمریکا حتما باید در ایالتی که آدرس آن را به سفارت دادم زندگی کنم؟یا اجازه اقامت در ایالت دیگر را دارم؟
لطفا جواب سوال شماره 2 بهم بگید..برام خیلی مهمه!!آخه قصد دارم در ایالت متفاوت از این آدرس فعلی زندگی کنم!
ممنون
دوست عزیز اون آدرس برای اینه که گرین کارت شما به اون آدرس پست بشه همون جا تو سفارت می تونید آدرس و بدید
و در مورد سوال دوم شما بعد از ورودتون آزادید هرجا که مایلید برید.و هیچ مانعی نداره فقط یادتون باشه گرین کارن و سوشیالتون به همون آدرسی که دادید پست میشه._(معمولا 2تا 3هفته بعد ورودتون)

با سلام یعنی اگر خواستیم میتونیم بعد از ورود به ا م ری ک ا و اخرین ادرس که توفرودگاه میدیم اونو بعدا تغییر بدیم و یه جای دیگه بریم؟
دوستان من الان 5 ماهه استانبولم با اقامت توریستی.چون واسه سربازی نمیتونم برگردم.اگه مصاحبه ی من فروردین باشه، اقامت من توی ترکیه میشه 9 ماه. (اینجا سه ماه معمولی میتونیم بمونیم، شش ماه پلیس امنیت در صورت اجاره کردن خونه اضافه میکنه، یعنی جمعا 9 ماه اقامت توریستی ).
حالا میخوام بپرسم آیا من این قضیه رو باید به kcc اعلام کنم؟
Case Number:2013 AS 60XX
سفارت : ابوظبی هفته دوم اپریل
ویزای یکضرب
ساکن فلوریدا از اپریل 2013
تشکر کنندگان: farshadsh ، roeentan ، Gole baba
(2012-12-15 ساعت 15:02)escutcheon نوشته:  دوستان من الان 5 ماهه استانبولم با اقامت توریستی.چون واسه سربازی نمیتونم برگردم.اگه مصاحبه ی من فروردین باشه، اقامت من توی ترکیه میشه 9 ماه. (اینجا سه ماه معمولی میتونیم بمونیم، شش ماه پلیس امنیت در صورت اجاره کردن خونه اضافه میکنه، یعنی جمعا 9 ماه اقامت توریستی ).

خوب معلومه دوست عزیز! باید حتما اعلام کنید. شما پاسپورتتون رو که میدید دستشون ورود و خروج شما معلوم میشهWink دیگه!
تازه فکر میکنم مشمول سوء پیشینه از پلیس ترکیه هم میشید. از الان در فکرش باشید.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: escutcheon ، sayeh_m ، ابی هانی ، farshadsh ، roeentan ، Gole baba ، peyman1355
(2012-12-15 ساعت 15:14)mgolchin13 نوشته:  
(2012-12-15 ساعت 15:02)escutcheon نوشته:  دوستان من الان 5 ماهه استانبولم با اقامت توریستی.چون واسه سربازی نمیتونم برگردم.اگه مصاحبه ی من فروردین باشه، اقامت من توی ترکیه میشه 9 ماه. (اینجا سه ماه معمولی میتونیم بمونیم، شش ماه پلیس امنیت در صورت اجاره کردن خونه اضافه میکنه، یعنی جمعا 9 ماه اقامت توریستی ).

خوب معلومه دوست عزیز! باید حتما اعلام کنید. شما پاسپورتتون رو که میدید دستشون ورود و خروج شما معلوم میشهWink دیگه!
تازه فکر میکنم مشمول سوء پیشینه از پلیس ترکیه هم میشید. از الان در فکرش باشید.

آخه سفر من توریستی به حساب میاد.یه اقامت توریستی 9 ماهه.هرچند الان ایمیل زدم گفتم.
Case Number:2013 AS 60XX
سفارت : ابوظبی هفته دوم اپریل
ویزای یکضرب
ساکن فلوریدا از اپریل 2013
تشکر کنندگان: farshadsh ، roeentan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان