کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2012-12-16 ساعت 14:51)fariba_a نوشته:  
(2012-12-16 ساعت 13:34)rouzbehdarvishi نوشته:  
(2012-12-16 ساعت 13:10)e76779 نوشته:  سلام بر دوستان گرامي،
حداكثر زمان لازم براي رفتن به آمريكا جهت باطل نشدن گرين كارت، با توجه به سياستهاي جديد دولت ‌آمريكا دقيقاً چه مدته؟ ضمناً حداقل زمان اقامت در آمريكا براي كساني كه از گرين كارت استفاده مي‌كنند چه مدت است؟ البته سوالم براي شخصي است كه نياز به گرفتن پاس سفيد نداره.
متشكرم.
سلام
حداکثر زمان لازم برای رفتن از تاریخ مدیکال 6 ماه است ولی حداقل زمان رو نمی دونم
با سلام
اگر به کسی کلیرنس بخوره، به طور مثال فرایند کلیرنسش 5 ماه طول بکشه، یعنی 1 ماه فقط فرصت داره تا ویزاش باطل نشه؟
بله ، يكماه فرصت داره تا خارج بشه مگر اينكه مديكال رو تجديد كنه . البته اينطور كه پيداست ، مديكال ارمنستان فرق ميكنه .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، Saeedv13 ، امیر مهاجر ، peyman1355 ، farshadsh
(2012-12-16 ساعت 14:11)bayat_r نوشته:  
(2012-12-16 ساعت 13:34)rouzbehdarvishi نوشته:  
(2012-12-16 ساعت 13:10)e76779 نوشته:  سلام بر دوستان گرامي،
حداكثر زمان لازم براي رفتن به آمريكا جهت باطل نشدن گرين كارت، با توجه به سياستهاي جديد دولت ‌آمريكا دقيقاً چه مدته؟ ضمناً حداقل زمان اقامت در آمريكا براي كساني كه از گرين كارت استفاده مي‌كنند چه مدت است؟ البته سوالم براي شخصي است كه نياز به گرفتن پاس سفيد نداره.
متشكرم.
سلام
حداکثر زمان لازم برای رفتن از تاریخ مدیکال 6 ماه است ولی حداقل زمان رو نمی دونم
خوب معلومه حداقل میشه همون روزی که ویزا گرفتی دیگه Big Grin
سلام مهندس جان.فکر کنم منظوره دوستمون اینه که حداقل زمانی که تو usمیتونه بمونه و برگرده و مشکلی برای ویزاش پیش نیاد چه مقداره
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: HB_USA ، farshadsh
(2012-12-16 ساعت 14:51)fariba_a نوشته:  ...اگر به کسی کلیرنس بخوره، به طور مثال فرایند کلیرنسش 5 ماه طول بکشه، یعنی 1 ماه فقط فرصت داره تا ویزاش باطل نشه؟
(2012-12-16 ساعت 15:14)rouzbehdarvishi نوشته:  سلام.تا جایی که بنده اطلاع دارم بله.
سلام. تا جایی که بنده اطلاع دارم اعتبار ویزا 6 ماه بعد از زمان صدور ویزا هست. ویزا هم پس از پایان کلیرنس صادر میشه. مشکل اینجاست که اعتبار مدیکال سفارت در آنکارا 6 ماه است. در مورد مثال شما اگر مهاجر 5 ماه مدت کلیرنسش طول بکشه و بخواد مثلاً دو ماه دیرتر بره می تونه ولی یه بار دیگه باید مدیکالشو تجدید کنهSad. در مورد سفارت آمریکا در ارمنستان گویا مدت زمان اعتبار مدیکال یک سال هست و این مشکل وجود نداره. از دوستانی که ویزا گرفتن خواهشمندم اظهار نظر کنن.
(2012-12-16 ساعت 14:19)miladswat نوشته:  
(2012-12-15 ساعت 13:13)miladswat نوشته:  منم دقیقا همین مشکلو دارم البته مال من پیش دانشگاهی هست و اصلشو سال دیگه میدن . یعنی مشکلی داره ؟
کسی نظری نداره در این باره .
به نظر من باید اصل مدرک رو هرجوری هست بگیری و با خودت ببری
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: farshadsh
سلام دوستان
بهترین روش برای ارسال فرم ها به آنکارا چه روش هست ؟
ممنونم
(2012-12-16 ساعت 10:47)enchantress_boy نوشته:  بله درسته. 6 ماه در حالتی صحیحه که شما همین الان در کشور دیگه ای غیر از ایران ساکن باشید.
ولی اگه یه شخصی در حال حاضر ایرانه ولی مثلاً پارسال به مدت 10 ماه پاریس زندگی کرده باشه Police Certificate احتیاج نداره و در صورتی احتیاج داره که مدت اقامتش در اون کشور از 1 سال تجاوز کنه.

من اینو در واقع برای escutcheon عزیز نوشتم که الان ترکیه است.
انگار بد نقل قول کردم. Wink
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، HB_USA ، omidian ، enchantress_boy ، peyman1355 ، escutcheon ، farshadsh
(2012-12-16 ساعت 15:34)شهلا 1346 نوشته:  سلام دوستان
ممنونم

پست ارامكس
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2012-12-16 ساعت 15:24)rouzbehdarvishi نوشته:  
(2012-12-15 ساعت 13:13)miladswat نوشته:  منم دقیقا همین مشکلو دارم البته مال من پیش دانشگاهی هست و اصلشو سال دیگه میدن . یعنی مشکلی داره ؟
من برای ژانویه کارنت شدم فکر می کنم حدود 2 ماه دیگه مصاحبم باشه از هر کسی که راجع به این موضوع اطلاع داره خواهش می کنم کمکم کنه میترسم همین موضوع باعث مشکل برام بشه . لطفا کمکم کنید . SadSadSadSad
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
دوستان عزيز سلام
كسي اطلاعاتي درباره پاس سفيد داره؟ لطفا راهنمايي كنيد.
(2012-12-16 ساعت 19:33)HB_USA نوشته:  دوستان عزيز سلام
كسي اطلاعاتي درباره پاس سفيد داره؟ لطفا راهنمايي كنيد.

سلام لطفا اینجا را مطالعه بفرمایید
http://mohajersara.com/thread-3694.html?...B%8C%D8%AF
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، rouzbehdarvishi ، honey62 ، lilac ، bardia9 ، Soap McTavish ، HB_USA ، peyman1355 ، farshadsh
(2012-12-16 ساعت 18:02)miladswat نوشته:  
من برای ژانویه کارنت شدم فکر می کنم حدود 2 ماه دیگه مصاحبم باشه از هر کسی که راجع به این موضوع اطلاع داره خواهش می کنم کمکم کنه میترسم همین موضوع باعث مشکل برام بشه . لطفا کمکم کنید . SadSadSadSad
شما اگه گواهی موقت دارید ، می تونید ترجمه کنید ( ترجمه غیر رسمی ) و آن را ارائه بدید.( نیازی به اصل مدرک نیست ) تجربه خود من.
since 2012
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، sayeh_m ، bayat_r ، rouzbehdarvishi ، Emma_a432 ، bardia9 ، farshadsh ، byousefi_p
(2012-12-16 ساعت 20:17)maka2 نوشته:  
(2012-12-16 ساعت 18:02)miladswat نوشته:  
شما اگه گواهی موقت دارید ، می تونید ترجمه کنید ( ترجمه غیر رسمی ) و آن را ارائه بدید.( نیازی به اصل مدرک نیست ) تجربه خود من.
منظورتون از ترجمه غیر رسمی چیه ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
(2012-12-16 ساعت 15:48)sayeh_m نوشته:  
(2012-12-16 ساعت 15:34)شهلا 1346 نوشته:  سلام دوستان
ممنونم

پست ارامكس

سلام آدرسشو تو مشهد دارین
سلام دوستان
من الان داشتم مدارکم رو مرتب می کردم که برای آنکارا ارسال کنم به چند تا مشکل برخوردم، ممنون میشم کمکم کنین:
1- ما به تازگی ترجمه مدارک همسرم رو گرفتیم و متاسفانه متوجه شدیم که همه سالهای تحصیلیش رو از دبستان تا دانشگاه اشتباها تو فرمهای ارسالی به kcc دو سال دیرتر زده بوده؟!!! (البته Main Applicant من هستم) حالا چکار باید بکنیم؟؟؟ نگرانم نکنه کیسمون رد بشه؟
2-تو این فرم دو صفحه ای که همراه مدارک باید به آنکارا بفرستیم درمورد سربازی یک سری چیزا میخاد که نمیدونم چی بنویسم..POSITION, SPECIALTY, BRANCH
روی کارت پایان خدمتم نوشته رسته-کد تخصص..آیا همینها میشه؟ لطفا راهنمایی کنید.
3-من سربازی امریه بودم.یعنی فقط دو ماه آموزشی ارتش بودم و بعدش دیگه پادگان نبودم و تو یک پژوهشکده بودم ولی این موضوع رو کارت پایان خدمت ذکر نمیشه. به نظرتون من کی باید اینمورد رو به اطلاع سفارت برسونم. زمان مصاحبه یا الان با ارسال مدارکم؟ من فرمهام رو طبق نوشته های رو کارت پایان خدمت برای kcc ارسال کرده بودم(یعنی امریه بودنم تو فرما مشخص نیست). حالا باید چکار کنم؟
لطفا کمک. مرسی
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
تشکر کنندگان: 3pideh ، farshadsh
(2012-12-16 ساعت 23:53)Omid91 نوشته:  سلام دوستان
من الان داشتم مدارکم رو مرتب می کردم که برای آنکارا ارسال کنم به چند تا مشکل برخوردم، ممنون میشم کمکم کنین:
1- ما به تازگی ترجمه مدارک همسرم رو گرفتیم و متاسفانه متوجه شدیم که همه سالهای تحصیلیش رو از دبستان تا دانشگاه اشتباها تو فرمهای ارسالی به kcc دو سال دیرتر زده بوده؟!!! (البته Main Applicant من هستم) حالا چکار باید بکنیم؟؟؟ نگرانم نکنه کیسمون رد بشه؟
2-تو این فرم دو صفحه ای که همراه مدارک باید به آنکارا بفرستیم درمورد سربازی یک سری چیزا میخاد که نمیدونم چی بنویسم..POSITION, SPECIALTY, BRANCH
روی کارت پایان خدمتم نوشته رسته-کد تخصص..آیا همینها میشه؟ لطفا راهنمایی کنید.
3-من سربازی امریه بودم.یعنی فقط دو ماه آموزشی ارتش بودم و بعدش دیگه پادگان نبودم و تو یک پژوهشکده بودم ولی این موضوع رو کارت پایان خدمت ذکر نمیشه. به نظرتون من کی باید اینمورد رو به اطلاع سفارت برسونم. زمان مصاحبه یا الان با ارسال مدارکم؟ من فرمهام رو طبق نوشته های رو کارت پایان خدمت برای kcc ارسال کرده بودم(یعنی امریه بودنم تو فرما مشخص نیست). حالا باید چکار کنم؟
لطفا کمک. مرسی

1- به خاطر این اشتباه کیس شما رد نمیشه. نگران نباشید. فقط قبل مصاحبه فرماتونو تصحیح کنید.
2- شما فایل قدیمی رو دانلود کردی. فایل جدید 1 صفحه ای هستش و احتیاجی به اطلاعات سربازی نداره. از لینک زیر فایل جدیدو دانلود کنید
3- در این مورد هم اگه آفیسر پرسید توضیح بدید.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، 3pideh ، Omid91 ، sayeh_m ، Saeedv13 ، bayat_r ، bardia9 ، farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان