کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2012-12-15 ساعت 15:33)escutcheon نوشته:  آخه سفر من توریستی به حساب میاد.یه اقامت توریستی 9 ماهه.هرچند الان ایمیل زدم گفتم.

تصور نمیکنم فرقی داشته باشه.
گزارش از پلیس برای اینکه شما خطایی مرتکب نشدید بعیده که به نوع اقامت بستگی داشته باشه.
(2012-12-15 ساعت 15:52)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-12-15 ساعت 15:33)escutcheon نوشته:  آخه سفر من توریستی به حساب میاد.یه اقامت توریستی 9 ماهه.هرچند الان ایمیل زدم گفتم.

گزارش از پلیس برای اینکه شما خطایی مرتکب نشدید بعیده که به نوع اقامت بستگی داشته باشه.

اینو الان دیدم.توی سایت dv selectee.نوشته در صورتیکه :
lived in a different country for more than 12 months
and
was 16 years or older at that time
احتیاج به ارائه هست.
حالا من بازم جواب خود کی سی سی رو به محض فرستادن اینجا پست میکنم.
ممنون در کل
Case Number:2013 AS 60XX
سفارت : ابوظبی هفته دوم اپریل
ویزای یکضرب
ساکن فلوریدا از اپریل 2013
تشکر کنندگان: sayeh_m ، farshadsh ، roeentan ، Soap McTavish ، Gole baba

(2012-12-15 ساعت 16:12)escutcheon نوشته:  

and
احتیاج به ارائه هست.
ممنون در کل
اما دوست عزیز تا اونجایی که من اطلاع دارم زندگی بیش از 6 ماه در کشور دیگر بود که سوء پیشینه می خواست.حتی تو سفرنامه های دوستان سالهای قبل که تو کشورهای دیگه تحصیل کرده بودن این موضوع به صراحت گفته شده.حالا به نظرم بیشتر مراقب باشید
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: farshadsh
(2012-12-15 ساعت 19:27)ابی هانی نوشته:  
(2012-12-15 ساعت 16:12)escutcheon نوشته:  

and
احتیاج به ارائه هست.
ممنون در کل
اما دوست عزیز تا اونجایی که من اطلاع دارم زندگی بیش از 6 ماه در کشور دیگر بود که سوء پیشینه می خواست.حتی تو سفرنامه های دوستان سالهای قبل که تو کشورهای دیگه تحصیل کرده بودن این موضوع به صراحت گفته شده.حالا به نظرم بیشتر مراقب باشید

نه اشتباه نکنید، اون 6 ماه برای زندگی در شهرای داخل کشوره، برای کشورهای دیگه 1 سال صحیحه. حتی تو فایل PDF آنکارا هم به 1 سال برای زندگی در کشورهای دیگه اشاره شده.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: ابی هانی ، achi686 ، farshadsh ، escutcheon ، roeentan ، mgolchin13 ، Saeedv13 ، Gole baba
(2012-12-15 ساعت 20:11)enchantress_boy نوشته:  
(2012-12-15 ساعت 19:27)ابی هانی نوشته:  اما دوست عزیز تا اونجایی که من اطلاع دارم زندگی بیش از 6 ماه در کشور دیگر بود که سوء پیشینه می خواست.حتی تو سفرنامه های دوستان سالهای قبل که تو کشورهای دیگه تحصیل کرده بودن این موضوع به صراحت گفته شده.حالا به نظرم بیشتر مراقب باشید

نه اشتباه نکنید، اون 6 ماه برای زندگی در شهرای داخل کشوره، برای کشورهای دیگه 1 سال صحیحه. حتی تو فایل PDF آنکارا هم به 1 سال برای زندگی در کشورهای دیگه اشاره شده.

این پست قدیمی بنده رو هم حتما مطالعه بفرمایید.
تشکر کنندگان: farshadsh ، alirezass ، escutcheon ، roeentan ، bayat_r ، Saeedv13 ، Gole baba ، enchantress_boy
(2012-12-14 ساعت 02:57)mehdididam نوشته:  
(2012-12-12 ساعت 20:36)BEROLIN نوشته:  [quote='BEROLIN' pid='250066' dateline='1355308875']
سلام دوستان عزیز کسی اطلاع کامل تری درباره این سیستم پستی جدید در آنکارا واینکه از کی اجرا میشه داره ؟ میشه لطفا برای اطلاع همگی در باره این موضوع هم صحبتی بشه ؟ این سیستم فقط برای آنکاراست یا ارمنستان هم شامل میشه ؟ تاریخ اجرای این سیستم از کی هست ؟ خیلی متشکرم از زحمات بچه های مهاجر سرا بخصوص پیشکسوتان وعضو های فعال .لطف می کنید راهنمایی کنید.
[/quot
چرا از بچه ها کسی جواب منونمیده لطفا جواب منو بدید .کمک مرسی ا

[quote='BEROLIN' pid='250218' dateline='1355328406']
[quote='BEROLIN' pid='250066' dateline='1355308875']
سلام دوستان عزیز کسی اطلاع کامل تری درباره این سیستم پستی جدید در آنکارا واینکه از کی اجرا میشه داره ؟ میشه لطفا برای اطلاع همگی در باره این موضوع هم صحبتی بشه ؟ این سیستم فقط برای آنکاراست یا ارمنستان هم شامل میشه ؟ تاریخ اجرای این سیستم از کی هست ؟ خیلی متشکرم از زحمات بچه های مهاجر سرا بخصوص پیشکسوتان وعضو های فعال .لطف می کنید راهنمایی کنید.
[/quot
چرا از بچه ها کسی جواب منونمیده لطفا جواب منو بدید .کمک مرسی ا

مامان سایه شما اطلاعی دارید؟

یه سری به بچه های ماهان در ترکیه بزنید ، اونها ادعا میکردند دارند قراردادی در این مورد میبندند
[/q

سلام ، من از بچه های ماهان ایر ، توی ترکیه شنیدم که دارن قراردادی برای این کار میبندن ولی نمیخواستند تا کامل نشده چیزی بگن !! البته چون من سوال کردم گفتن ، حالا اگر کسی به اونا دسترسی داره برای اطمینان بیشتر بپرسه تا بچه ها تکلیفشون رو بدونن .با تشکر

نه عزیز برادر !!! انگار برای کسی مهم نیست که یه روزی بتونه توی ایران ویزاشو بگیره ، کمترین یا نه بی پاسخ نرین موضوع همینه داداش
(2012-12-13 ساعت 09:25)پروا نوشته:  
(2012-12-12 ساعت 23:31)mehdididam نوشته:  
لطقا" اگر کسی میداند بگوید چنانچه برنده اصلی مجبور باشد تنها برود افراد کیس او بعدا میتوانند طی اعتبار 6 ماهه ویزا یشان به او ملحق شوند ؟
آیا میتوان اعتبار ویزای اعضای دیگر را بیشتر کرد ؟
آیا برای فرزندان زیر 21 سال این امکان (افزایش اعتبار ویزا یا دریافت ویزای دیگر ، مثل تحصیلی یا کاری یا . . . ) تا رسیدن به سن تعیین شده ممکن است ؟
و کلا" اینکه اگر اعضای کیسی بخواهند به دلایل مختلف در مقاطع زمانی مختلف بروند آیا ممکن است و با چه شرایطی ؟؟ با تشــــــکـــــر فــراوان
سلام
منظورتون از رفتن اگر براي گفتن ويزا به(ارمنستان، انكاراو ...)هست كه تمام اعضاي كيس وبخصوص فرزندان زير٢١ براي مصاحبه بايد حضور داشته باشند. و اگر منظورتون سفر به امريكا هست كه برنده اصلي ميتواند در ان اعتبار ٦ ماهه ويزا اول به تنهايي سفر كند و بقيه اعضا هم در همان زمان اعتبار ٦ ماه بعدا به او ملحق شوند.در مورد افزايش اعتبار ويزا احتمالا با انجام دوباره مديكال ميسر است و قبول سفارت براي تمديد ويزا(٦ ماه).اميدوارم بخشي جوابتون رو داده باشم. بهتر هست در مورد پاس سفيد هم مطالعه كنيد.

[size=medium]
هر کاری کردم سایزش کوچک نشد
سلام ببخشید دیر جواب میدم ، توی این گیرو دار یک مشکل کوچک پیدا شد که حل شد ، اما با تشکر از محبتتان باید بگویم منظورم این است که پس از دریافت ویزا ، اگر برنده اصلی مجبور شود تنها برود ، مثلا" دو ماه زودتر ، آیا افراد کیس او میتوانند همراهش نرفته و بعدا در طول اعتبار ویزایشان به اوملحق شوند ؟ این را از این جهت دوباره مطرح میکنم که یکی از دوستان نوشته بود در بار اول حتما باید همگی با هم باشند و شما فرمودید که امکان پذیر است و مطلب دوم اینکه اگر این مدت طولانی تر شود و اعتبار ویزای بقیه تمام شود این تمدید ویزا کلا" چند بار میتواند ادامه یابد ؟ چون من یادم میاید در جائی خوانده بوده نهایتا" یک سال فرصت برای هر اقدامی داریم، آیا درست است یا خیر و خلاصه اینکه برای اطلاع کاملتر خودم سوال میکنم که اگر باز هم طی یک یا دو سال امکان رفتن بقیه فراهم نشد آیا برای بردن بقیه افراد کیس به نزد خود ، باید از روشهای معمول دیگران در آم ری ک ا ، استفاده کرد یا میتوان امتیاز خاصی داشت ؟ و یک احتمال دیگر اینکه اگر از یک کیس برخی پشیمان شده و اصلا" نخواهند بروند ، برای بقیه ایجاد مشکل میشود یا خیر ؟ احتمال دیگر اینکه اگر همگی بخواهند زمانشان را مثلا" یک سال یا بیشتر عقب بیاندازند ، وضعیت چگونه میشود ؟
با سپاس فراوان و پوزش از اینکه سوالاتم کمی زیاد شد اما خواستم یک دید کلی ، هم برای خود و هم برای بقیه دوستان بدست آورم شاید برای تصمیم گیریهای بعدی مثمر ثمر باشد .
[/size]
تشکر کنندگان: farshadsh ، fariba_a
(2012-12-15 ساعت 10:52)b_argi نوشته:  
(2012-12-15 ساعت 09:28)Gole baba نوشته:  
(2012-12-14 ساعت 20:56)پدی نوشته:  اگه بزرگان مهاجر سرا موافق باشند دوستانی که از حالا مقصد خود را در آمریکا تعیین کردند در یه جای خاص در مهاجرسرا علتها وجذابیتهای محل انتخابی خود را بگند .شاید در انتخاب دیگران بتونه کمک کنه
من هم استقبال ميكنم، البته يادم مياد قبل از اينكه كارنتي هاي 2013 شروع بشه امير مهاجر عزيز روي اين موضوع كار ميكرد. اصلا از همون موقع من خاطر خواه امير مهاجر شدم چون ايشونم مثل من ميخواست بره سيتل. واسه همين پيش خودم اسمش رو گذاشته بودم "سلطان سيتل". الآنم فكر ميكنم توي امضاش اطلاعات مبسوطي از ايالتهاي مختلف داره كه ميتونه به اين موضوع كمك شاياني كنه.
با اجازه بزرگترها!!
استارتش رو زدم: از دلایل ابراز علاقه بنده نسبت به سیاتل، وجود بازار کار نسبتا مناسب برای رشته کامپیوتر و بانکداری الکترونیک و هزینه متوسط اونجاست. تازه با کانادا هم نزدیکه، چون چند تا از دوستانم اونجا هستن.
خيلي موافقم مرسيً از كاراي خوبتون بچه ها ......منم ميخوام برم لوس آنجلس?
تعداد افراد کیس:۱ نفر
کیس نامبر:**۵۰
زمان مصاحبه: 21 مارچ/ایروان
ایالت انتخابی :کالیفرنیا
رویت قبولی:۲ می
ویزای یه ضرب به صورت عیدی روز اول فروردین
تشکر کنندگان: Emma_a432 ، peyman1355 ، farshadsh
(2012-12-16 ساعت 00:31)DEMAR001 نوشته:  
(2012-12-15 ساعت 10:52)b_argi نوشته:  
(2012-12-15 ساعت 09:28)Gole baba نوشته:  
(2012-12-14 ساعت 20:56)پدی نوشته:  اگه بزرگان مهاجر سرا موافق باشند دوستانی که از حالا مقصد خود را در آمریکا تعیین کردند در یه جای خاص در مهاجرسرا علتها وجذابیتهای محل انتخابی خود را بگند .شاید در انتخاب دیگران بتونه کمک کنه
من هم استقبال ميكنم، البته يادم مياد قبل از اينكه كارنتي هاي 2013 شروع بشه امير مهاجر عزيز روي اين موضوع كار ميكرد. اصلا از همون موقع من خاطر خواه امير مهاجر شدم چون ايشونم مثل من ميخواست بره سيتل. واسه همين پيش خودم اسمش رو گذاشته بودم "سلطان سيتل". الآنم فكر ميكنم توي امضاش اطلاعات مبسوطي از ايالتهاي مختلف داره كه ميتونه به اين موضوع كمك شاياني كنه.
با اجازه بزرگترها!!
استارتش رو زدم: از دلایل ابراز علاقه بنده نسبت به سیاتل، وجود بازار کار نسبتا مناسب برای رشته کامپیوتر و بانکداری الکترونیک و هزینه متوسط اونجاست. تازه با کانادا هم نزدیکه، چون چند تا از دوستانم اونجا هستن.
خيلي موافقم مرسيً از كاراي خوبتون بچه ها ......منم ميخوام برم لوس آنجلس?
چه فکر خوبی مرسی از ایده های خوبتون.
ما تصمیم داریم بریم van nuys نزدیک لس انجلس و خب اولین و مهم ترین دلیلمون وجود پسردایی همسرم هست که خب ایشون خیلی به ما محبت دارن.
گرچه ایالت کالیفرنیا کمی گرون ولی خب کار بهتر پیدا میشه.با توجه به رشته ی من که (معماری خوندم)و همسرم (مکانیک)میشه با یکم تلاش کارای خوبی گیر آورد.نمی دونم در بقیه ی ایالت ها هم این مرسوم هست یا نه ولی ون نایز که در واقع یه محله ی کوچیکه که خونه های ویلایی بزرگی وجود داره +اتاق های کوچکی که بهشون guest house ,گفته میشه و معمولا ته باغ یا حیاط ساخته میشه اجارش معمولا 700دلاره .شاید این اجاره به نسبت یه ایالتی مثل اریزونا که با 600 دلار میشه یه خونه ی 2خوابه اجاره کرد زیاد باشه ولی به همون نسبت کارودرامد هم بیشتر میشه.
یه نکته ی خیلی مهم واسه ما اب و هواست که خب کلا کالیفرنیا هم خیلی زیباست و هم هوای خوبی داره شاید خنده دار باشه ولی به نظر من یه هوای خوب می تونه نصف دلتنگی های ادم و کم کنهWink
ما تصمیم داریم از آرامش ون نایز برای زندگی و شلوغیه لس انجلس برای کار کردن استفاده کنیم.اما خب همون طور که می دونید همچنان تحقیقات ادامه داره.......
Big Grin
2013as14xx،آنکارا، مصاحبه: دسامبر، سفرنامه کلیرنس:12بهمن(57روز)Big Grin
ویزا
(2012-12-15 ساعت 20:41)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-12-15 ساعت 20:11)enchantress_boy نوشته:  
(2012-12-15 ساعت 19:27)ابی هانی نوشته:  اما دوست عزیز تا اونجایی که من اطلاع دارم زندگی بیش از 6 ماه در کشور دیگر بود که سوء پیشینه می خواست.حتی تو سفرنامه های دوستان سالهای قبل که تو کشورهای دیگه تحصیل کرده بودن این موضوع به صراحت گفته شده.حالا به نظرم بیشتر مراقب باشید

این پست قدیمی بنده رو هم حتما مطالعه بفرمایید.

بله درسته. 6 ماه در حالتی صحیحه که شما همین الان در کشور دیگه ای غیر از ایران ساکن باشید.
ولی اگه یه شخصی در حال حاضر ایرانه ولی مثلاً پارسال به مدت 10 ماه پاریس زندگی کرده باشه Police Certificate احتیاج نداره و در صورتی احتیاج داره که مدت اقامتش در اون کشور از 1 سال تجاوز کنه.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، rouzbehdarvishi ، امیر مهاجر ، roeentan ، farshadsh
(2012-12-16 ساعت 13:10)e76779 نوشته:  سلام بر دوستان گرامي،
حداكثر زمان لازم براي رفتن به آمريكا جهت باطل نشدن گرين كارت، با توجه به سياستهاي جديد دولت ‌آمريكا دقيقاً چه مدته؟ ضمناً حداقل زمان اقامت در آمريكا براي كساني كه از گرين كارت استفاده مي‌كنند چه مدت است؟ البته سوالم براي شخصي است كه نياز به گرفتن پاس سفيد نداره.
متشكرم.
سلام
حداکثر زمان لازم برای رفتن از تاریخ مدیکال 6 ماه است ولی حداقل زمان رو نمی دونم
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: e76779 ، farshadsh
(2012-12-16 ساعت 13:34)rouzbehdarvishi نوشته:  
حداكثر زمان لازم براي رفتن به آمريكا جهت باطل نشدن گرين كارت، با توجه به سياستهاي جديد دولت ‌آمريكا دقيقاً چه مدته؟ ضمناً حداقل زمان اقامت در آمريكا براي كساني كه از گرين كارت استفاده مي‌كنند چه مدت است؟ البته سوالم براي شخصي است كه نياز به گرفتن پاس سفيد نداره.
متشكرم.
سلام
خوب معلومه حداقل میشه همون روزی که ویزا گرفتی دیگه Big Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: bardia9 ، sayeh_m ، e76779 ، rouzbehdarvishi ، امیر مهاجر ، usa lover ، farshadsh
(2012-12-15 ساعت 13:13)miladswat نوشته:  
(2012-12-14 ساعت 23:43)rouzbehdarvishi نوشته:  
(2012-12-14 ساعت 23:35)ali usa نوشته:  سلام
یه سوال داشتم. من برنده اصلیم همسرم اصل مدرک لیسانسش آماده نیست مدرک موقت داره فکر میکنید کافی باشه یاحتما باید اصلش باشه؟
سلام.چون شما برنده اصلی هستین مشکلی نداره.
منم دقیقا همین مشکلو دارم البته مال من پیش دانشگاهی هست و اصلشو سال دیگه میدن . یعنی مشکلی داره ؟
کسی نظری نداره در این باره .
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، farshadsh
متشكرم.
سلام
با سلام
اگر به کسی کلیرنس بخوره، به طور مثال فرایند کلیرنسش 5 ماه طول بکشه، یعنی 1 ماه فقط فرصت داره تا ویزاش باطل نشه؟
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
(2012-12-16 ساعت 14:51)fariba_a نوشته:  
متشكرم.
سلام
با سلام
اگر به کسی کلیرنس بخوره، به طور مثال فرایند کلیرنسش 5 ماه طول بکشه، یعنی 1 ماه فقط فرصت داره تا ویزاش باطل نشه؟
سلام.تا جایی که بنده اطلاع دارم بله.
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، peyman1355 ، farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان