کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2012-12-16 ساعت 21:35)miladswat نوشته:  منظورتون از ترجمه غیر رسمی چیه ؟

ترجمه با مهر مترجم (من بد بیان کردم ، ببخشید )
since 2012
تشکر کنندگان: bardia9 ، farshadsh
(2012-12-16 ساعت 10:21)Emma_a432 نوشته:  
(2012-12-16 ساعت 00:31)DEMAR001 نوشته:  
(2012-12-15 ساعت 10:52)b_argi نوشته:  
(2012-12-15 ساعت 09:28)Gole baba نوشته:  
(2012-12-14 ساعت 20:56)پدی نوشته:  اگه بزرگان مهاجر سرا موافق باشند دوستانی که از حالا مقصد خود را در آمریکا تعیین کردند در یه جای خاص در مهاجرسرا علتها وجذابیتهای محل انتخابی خود را بگند .شاید در انتخاب دیگران بتونه کمک کنه
من هم استقبال ميكنم، البته يادم مياد قبل از اينكه كارنتي هاي 2013 شروع بشه امير مهاجر عزيز روي اين موضوع كار ميكرد. اصلا از همون موقع من خاطر خواه امير مهاجر شدم چون ايشونم مثل من ميخواست بره سيتل. واسه همين پيش خودم اسمش رو گذاشته بودم "سلطان سيتل". الآنم فكر ميكنم توي امضاش اطلاعات مبسوطي از ايالتهاي مختلف داره كه ميتونه به اين موضوع كمك شاياني كنه.
با اجازه بزرگترها!!
استارتش رو زدم: از دلایل ابراز علاقه بنده نسبت به سیاتل، وجود بازار کار نسبتا مناسب برای رشته کامپیوتر و بانکداری الکترونیک و هزینه متوسط اونجاست. تازه با کانادا هم نزدیکه، چون چند تا از دوستانم اونجا هستن.
خيلي موافقم مرسيً از كاراي خوبتون بچه ها ......منم ميخوام برم لوس آنجلس?
چه فکر خوبی مرسی از ایده های خوبتون.
ما تصمیم داریم بریم van nuys نزدیک لس انجلس و خب اولین و مهم ترین دلیلمون وجود پسردایی همسرم هست که خب ایشون خیلی به ما محبت دارن.
گرچه ایالت کالیفرنیا کمی گرون ولی خب کار بهتر پیدا میشه.با توجه به رشته ی من که (معماری خوندم)و همسرم (مکانیک)میشه با یکم تلاش کارای خوبی گیر آورد.نمی دونم در بقیه ی ایالت ها هم این مرسوم هست یا نه ولی ون نایز که در واقع یه محله ی کوچیکه که خونه های ویلایی بزرگی وجود داره +اتاق های کوچکی که بهشون guest house ,گفته میشه و معمولا ته باغ یا حیاط ساخته میشه اجارش معمولا 700دلاره .شاید این اجاره به نسبت یه ایالتی مثل اریزونا که با 600 دلار میشه یه خونه ی 2خوابه اجاره کرد زیاد باشه ولی به همون نسبت کارودرامد هم بیشتر میشه.
یه نکته ی خیلی مهم واسه ما اب و هواست که خب کلا کالیفرنیا هم خیلی زیباست و هم هوای خوبی داره شاید خنده دار باشه ولی به نظر من یه هوای خوب می تونه نصف دلتنگی های ادم و کم کنهWink
ما تصمیم داریم از آرامش ون نایز برای زندگی و شلوغیه لس انجلس برای کار کردن استفاده کنیم.اما خب همون طور که می دونید همچنان تحقیقات ادامه داره.......
Big Grin

دوست عزیز
بعد از خواندن پست شما و چون خودم هم نسبت به لس آنجلس نظر مثبت دارم در گوگل سرچ کردم و اطلاعات اولیه شامل این میشد که درصد هیسپانیک ها بسیار بالا و امنیت شهر van nuys نسبتا پایین است.البته نمیتوان استناد دقیقی به سایت ها داشت.اگر ممکن است اطلاعات بیشتری از طریق فامیلتان که آنجا ساکنند برایمان بگذارید.
با تشکر
کیس نامبر : **11 2013AS / ورود به آمریکا : هفته دوم مارچ - Los Angeles
سفر نامه
تشکر کنندگان: HB_USA ، peyman1355 ، farshadsh ، گل نهال
(2012-12-17 ساعت 00:15)enchantress_boy نوشته:  
(2012-12-16 ساعت 23:53)Omid91 نوشته:  سلام دوستان
من الان داشتم مدارکم رو مرتب می کردم که برای آنکارا ارسال کنم به چند تا مشکل برخوردم، ممنون میشم کمکم کنین:
1- ما به تازگی ترجمه مدارک همسرم رو گرفتیم و متاسفانه متوجه شدیم که همه سالهای تحصیلیش رو از دبستان تا دانشگاه اشتباها تو فرمهای ارسالی به kcc دو سال دیرتر زده بوده؟!!! (البته Main Applicant من هستم) حالا چکار باید بکنیم؟؟؟ نگرانم نکنه کیسمون رد بشه؟
2-تو این فرم دو صفحه ای که همراه مدارک باید به آنکارا بفرستیم درمورد سربازی یک سری چیزا میخاد که نمیدونم چی بنویسم..POSITION, SPECIALTY, BRANCH
روی کارت پایان خدمتم نوشته رسته-کد تخصص..آیا همینها میشه؟ لطفا راهنمایی کنید.
3-من سربازی امریه بودم.یعنی فقط دو ماه آموزشی ارتش بودم و بعدش دیگه پادگان نبودم و تو یک پژوهشکده بودم ولی این موضوع رو کارت پایان خدمت ذکر نمیشه. به نظرتون من کی باید اینمورد رو به اطلاع سفارت برسونم. زمان مصاحبه یا الان با ارسال مدارکم؟ من فرمهام رو طبق نوشته های رو کارت پایان خدمت برای kcc ارسال کرده بودم(یعنی امریه بودنم تو فرما مشخص نیست). حالا باید چکار کنم؟
لطفا کمک. مرسی

1- به خاطر این اشتباه کیس شما رد نمیشه. نگران نباشید. فقط قبل مصاحبه فرماتونو تصحیح کنید.
2- شما فایل قدیمی رو دانلود کردی. فایل جدید 1 صفحه ای هستش و احتیاجی به اطلاعات سربازی نداره. از لینک زیر فایل جدیدو دانلود کنید
3- در این مورد هم اگه آفیسر پرسید توضیح بدید.

ببخشید اما فرمی تو این لینک نبود . فقط راهنما و مدارک لازم رو گفته منظورتون همین contact information sheet بود؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: farshadsh
(2012-12-16 ساعت 23:32)شهلا 1346 نوشته:  
(2012-12-16 ساعت 15:48)sayeh_m نوشته:  
(2012-12-16 ساعت 15:34)شهلا 1346 نوشته:  سلام دوستان
بهترین روش برای ارسال فرم ها به آنکارا چه روش هست ؟
ممنونم

پست ارامكس

سلام آدرسشو تو مشهد دارین

تلفن : 05118481481
فکس : 05118481483
وب سایت : http://www.aramex.com
پست الکترونیک : Hamid.Akbari@aramex.com
آدرس : مشهد-سناباد-مقابل این سینا 16 شماره 211
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، سمانه777 ، farshadsh
(2012-12-17 ساعت 00:36)ALI_AGHA نوشته:  
(2012-12-16 ساعت 10:21)Emma_a432 نوشته:  
(2012-12-16 ساعت 00:31)DEMAR001 نوشته:  
(2012-12-15 ساعت 10:52)b_argi نوشته:  
(2012-12-15 ساعت 09:28)Gole baba نوشته:  من هم استقبال ميكنم، البته يادم مياد قبل از اينكه كارنتي هاي 2013 شروع بشه امير مهاجر عزيز روي اين موضوع كار ميكرد. اصلا از همون موقع من خاطر خواه امير مهاجر شدم چون ايشونم مثل من ميخواست بره سيتل. واسه همين پيش خودم اسمش رو گذاشته بودم "سلطان سيتل". الآنم فكر ميكنم توي امضاش اطلاعات مبسوطي از ايالتهاي مختلف داره كه ميتونه به اين موضوع كمك شاياني كنه.
با اجازه بزرگترها!!
استارتش رو زدم: از دلایل ابراز علاقه بنده نسبت به سیاتل، وجود بازار کار نسبتا مناسب برای رشته کامپیوتر و بانکداری الکترونیک و هزینه متوسط اونجاست. تازه با کانادا هم نزدیکه، چون چند تا از دوستانم اونجا هستن.
خيلي موافقم مرسيً از كاراي خوبتون بچه ها ......منم ميخوام برم لوس آنجلس?
چه فکر خوبی مرسی از ایده های خوبتون.
ما تصمیم داریم بریم van nuys نزدیک لس انجلس و خب اولین و مهم ترین دلیلمون وجود پسردایی همسرم هست که خب ایشون خیلی به ما محبت دارن.
گرچه ایالت کالیفرنیا کمی گرون ولی خب کار بهتر پیدا میشه.با توجه به رشته ی من که (معماری خوندم)و همسرم (مکانیک)میشه با یکم تلاش کارای خوبی گیر آورد.نمی دونم در بقیه ی ایالت ها هم این مرسوم هست یا نه ولی ون نایز که در واقع یه محله ی کوچیکه که خونه های ویلایی بزرگی وجود داره +اتاق های کوچکی که بهشون guest house ,گفته میشه و معمولا ته باغ یا حیاط ساخته میشه اجارش معمولا 700دلاره .شاید این اجاره به نسبت یه ایالتی مثل اریزونا که با 600 دلار میشه یه خونه ی 2خوابه اجاره کرد زیاد باشه ولی به همون نسبت کارودرامد هم بیشتر میشه.
یه نکته ی خیلی مهم واسه ما اب و هواست که خب کلا کالیفرنیا هم خیلی زیباست و هم هوای خوبی داره شاید خنده دار باشه ولی به نظر من یه هوای خوب می تونه نصف دلتنگی های ادم و کم کنهWink
ما تصمیم داریم از آرامش ون نایز برای زندگی و شلوغیه لس انجلس برای کار کردن استفاده کنیم.اما خب همون طور که می دونید همچنان تحقیقات ادامه داره.......
Big Grin

دوست عزیز
بعد از خواندن پست شما و چون خودم هم نسبت به لس آنجلس نظر مثبت دارم در گوگل سرچ کردم و اطلاعات اولیه شامل این میشد که درصد هیسپانیک ها بسیار بالا و امنیت شهر van nuys نسبتا پایین است.البته نمیتوان استناد دقیقی به سایت ها داشت.اگر ممکن است اطلاعات بیشتری از طریق فامیلتان که آنجا ساکنند برایمان بگذارید.
با تشکر
سلام دوست خوبم
این فامیل ما(فامیل دورBig Grin)حتی تو ون نایز خونه خریده و بقیه ی اعضای خونوادش هم اونجا ساکنن من فکر می کنم هر شهری محله های خطرناک داشته باشه از یه دوستی شنیدم که می گفتن برای بچه دارها خیلی مناسب نیست (به خاطر امکانات اموزشیش)
راستش ما برای شروع حتی اگر یه ماه هم بیشتر نباشه اونجا میریم چون خونه ای هست که در بدو ورود سرپناهمون باشه ولی راستش و بخواهید ما هنوز خودمونم دودل هستیم چون حرف و حدیث توش زیاده!
من هر روز کلی سرچ می کنم تا یه جای خوب برای زندگی پیدا کنیم هر وقت جای خوبی یافتم نتایج گزارشاتم و اعلااااااااااااااااااااام می دارم!Big Grin
2013as14xx،آنکارا، مصاحبه: دسامبر، سفرنامه کلیرنس:12بهمن(57روز)Big Grin
ویزا
تشکر کنندگان: peyman1355 ، ali234 ، roeentan ، ALI_AGHA ، farshadsh ، گل نهال
(2012-12-17 ساعت 00:15)enchantress_boy نوشته:  
(2012-12-16 ساعت 23:53)Omid91 نوشته:  سلام دوستان
من الان داشتم مدارکم رو مرتب می کردم که برای آنکارا ارسال کنم به چند تا مشکل برخوردم، ممنون میشم کمکم کنین:
1- ما به تازگی ترجمه مدارک همسرم رو گرفتیم و متاسفانه متوجه شدیم که همه سالهای تحصیلیش رو از دبستان تا دانشگاه اشتباها تو فرمهای ارسالی به kcc دو سال دیرتر زده بوده؟!!! (البته Main Applicant من هستم) حالا چکار باید بکنیم؟؟؟ نگرانم نکنه کیسمون رد بشه؟
2-تو این فرم دو صفحه ای که همراه مدارک باید به آنکارا بفرستیم درمورد سربازی یک سری چیزا میخاد که نمیدونم چی بنویسم..POSITION, SPECIALTY, BRANCH
روی کارت پایان خدمتم نوشته رسته-کد تخصص..آیا همینها میشه؟ لطفا راهنمایی کنید.
3-من سربازی امریه بودم.یعنی فقط دو ماه آموزشی ارتش بودم و بعدش دیگه پادگان نبودم و تو یک پژوهشکده بودم ولی این موضوع رو کارت پایان خدمت ذکر نمیشه. به نظرتون من کی باید اینمورد رو به اطلاع سفارت برسونم. زمان مصاحبه یا الان با ارسال مدارکم؟ من فرمهام رو طبق نوشته های رو کارت پایان خدمت برای kcc ارسال کرده بودم(یعنی امریه بودنم تو فرما مشخص نیست). حالا باید چکار کنم؟
لطفا کمک. مرسی

1- به خاطر این اشتباه کیس شما رد نمیشه. نگران نباشید. فقط قبل مصاحبه فرماتونو تصحیح کنید.
2- شما فایل قدیمی رو دانلود کردی. فایل جدید 1 صفحه ای هستش و احتیاجی به اطلاعات سربازی نداره. از لینک زیر فایل جدیدو دانلود کنید
3- در این مورد هم اگه آفیسر پرسید توضیح بدید.
سلام دوست عزیز
خیلی خیلی از راهنماییتون ممنونم. فقط دو تا سوال برام پیش اومد اول اینکه من این فرم رو (2صفحه ای) رو رفتم تو سایت لاتاری، بعد سفارت آنکارا رو انتخاب کردم که یک فایل pdf دو صفحه ای آورد که یک قسمتش لینک گذاشته بود برای "Instructions for Diversity Visas" که یک فایل 13صفحه ای میاره که دو صفحه آخرش فرمایی که باید برا سفارت ارسال کنیمه که دو صفحه ایه! میدونم شما مطمئن هستی که فرم جدید 1صفحه ای شده ولی سوالم اینه که چجوری باید خودمون از سایت بفهمیم فرمهای نهایی کدومان؟ دوم هم اینکه تو این فایل جدید در قسمته مدارک ارسالی تو آیتم 13 گفته که فرمهای اصلاح شده رو هم باید برای آنکارا با پست بفرستیم در حالیکه بچه ها تو سفرنامه نوشتند که فرمها رو اونجا تحویل باجه دادن. اگه ممکنه راهنمایی کنین؟ مرسی
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
تشکر کنندگان: enchantress_boy ، farshadsh
(2012-12-16 ساعت 21:35)miladswat نوشته:  
(2012-12-16 ساعت 20:17)maka2 نوشته:  
(2012-12-16 ساعت 18:02)miladswat نوشته:  
(2012-12-16 ساعت 15:24)rouzbehdarvishi نوشته:  
(2012-12-16 ساعت 14:19)miladswat نوشته:  کسی نظری نداره در این باره .
به نظر من باید اصل مدرک رو هرجوری هست بگیری و با خودت ببری
من برای ژانویه کارنت شدم فکر می کنم حدود 2 ماه دیگه مصاحبم باشه از هر کسی که راجع به این موضوع اطلاع داره خواهش می کنم کمکم کنه میترسم همین موضوع باعث مشکل برام بشه . لطفا کمکم کنید . SadSadSadSad
شما اگه گواهی موقت دارید ، می تونید ترجمه کنید ( ترجمه غیر رسمی ) و آن را ارائه بدید.( نیازی به اصل مدرک نیست ) تجربه خود من.
منظورتون از ترجمه غیر رسمی چیه ؟
البته ترجمه رسمی ولی بدون تاییدیه دادگستری و امور خارجه منظور است.ترجمه توسط مترجم رسمی
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: bardia9 ، roeentan ، farshadsh
Big GrinBig Grin
(2012-12-17 ساعت 09:54)AsemanAbee نوشته:  
(2012-12-16 ساعت 23:32)شهلا 1346 نوشته:  
(2012-12-16 ساعت 15:48)sayeh_m نوشته:  
(2012-12-16 ساعت 15:34)شهلا 1346 نوشته:  سلام دوستان
بهترین روش برای ارسال فرم ها به آنکارا چه روش هست ؟
ممنونم

پست ارامكس

سلام آدرسشو تو مشهد دارین

تلفن : 05118481481
فکس : 05118481483
وب سایت : http://www.aramex.com
پست الکترونیک : Hamid.Akbari@aramex.com
آدرس : مشهد-سناباد-مقابل این سینا 16 شماره 211

سلام بچه هاTongueBig Grin
این هم برای بچه های تهرون
من امروز به آرامکس زنگ زدم آدرس تهرانش رو گرفتم
میدان ونک-خیابان ملاصدرا-بعد از چهارراه شیخ بهایی -پلاک 224-تلفن 89720
بعد پرسیدم اصلا ارسال میکنید به سفارت آمریکا تو آنکارا گفت بله و هزینه آن هم 72 هزار تومان است ولی من فکر کنم بیشتره و بستگی به سرعت ارسال و کالا داره
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: bardia9 ، 3pideh ، Emma_a432 ، pooya.n ، rouzbehdarvishi ، nimo80 ، farshadsh ، kiasina
سلام
من و همسرم تصمیم گرفتیم که از هم جدا بشیم ، هر دو ویزا رو دریافت کردیم و بلیت خریدیم و قرار گذشتیم که از لحظه ورود به فرودگاه هر کدوم راه خودمون رو بریم ،البته هنوز رسما طلاق نگرفتیم .
برنده اصلی همسرم هست .حالا سوال من اینه که
۱ ) من چه مدارکی از همسرم نیاز دارم برای گرفتن گرین کارت و SSN ?
۲ ) آیا ما در فرودگاه باید فرم ها رو با هم پر کنیم؟
۳ ) من تا چه زمانی به مدارک همسرم نیاز دارم؟
این رو هم بگم که شوهرم میخواد منو اذیت کنه و نمیخواد من رو با خودش ببره ، من رو راهنمایی کنید که کدوم مدارک همسرم رو نیاز دارم ؟
آیا بعد از فرودگاه باز هم باید همسرم باشه تا من بتونم گرین کارت و SSN رو بگیرم؟
با توجه به اینکه ایشون برنده اصلی است و من فقط همراه همسرم میتونم وارد آمریکا بشم!
تشکر کنندگان: farshadsh ، گل نهال
(2012-12-17 ساعت 11:16)alirezass نوشته:  سلام بچه هاTongueBig Grin
این هم برای بچه های تهرون
من امروز به آرامکس زنگ زدم آدرس تهرانش رو گرفتم
میدان ونک-خیابان ملاصدرا-بعد از چهارراه شیخ بهایی -پلاک 224-تلفن 89720
بعد پرسیدم اصلا ارسال میکنید به سفارت آمریکا تو آنکارا گفت بله و هزینه آن هم 72 هزار تومان است ولی من فکر کنم بیشتره و بستگی به سرعت ارسال و کالا داره

آرامکس قبلاً برای آمریکا 55 هزار تومن بود اگر مستندات باشه، و خیلی خوب و سریع بود...
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، bardia9 ، nimo80 ، farshadsh
(2012-12-17 ساعت 13:24)myparents نوشته:  سلام
من و همسرم تصمیم گرفتیم که از هم جدا بشیم ، هر دو ویزا رو دریافت کردیم و بلیت خریدیم و قرار گذشتیم که از لحظه ورود به فرودگاه هر کدوم راه خودمون رو بریم ،البته هنوز رسما طلاق نگرفتیم .
برنده اصلی همسرم هست .حالا سوال من اینه که
۱ ) من چه مدارکی از همسرم نیاز دارم برای گرفتن گرین کارت و SSN ?
۲ ) آیا ما در فرودگاه باید فرم ها رو با هم پر کنیم؟
۳ ) من تا چه زمانی به مدارک همسرم نیاز دارم؟
این رو هم بگم که شوهرم میخواد منو اذیت کنه و نمیخواد من رو با خودش ببره ، من رو راهنمایی کنید که کدوم مدارک همسرم رو نیاز دارم ؟
آیا بعد از فرودگاه باز هم باید همسرم باشه تا من بتونم گرین کارت و SSN رو بگیرم؟
با توجه به اینکه ایشون برنده اصلی است و من فقط همراه همسرم میتونم وارد آمریکا بشم!
myparents عزیز
از شرایط بوجود اومده برای شما متاسفم دوست خوبم. سه تا نکته:
1- سئوالتون رو در یک تاپیک مطرح کنید.
2- کسانی که به این تاپیک مراجعه می کنند اکثراً ویزا نگرفتن و بنا بر این نمی دونن شما برای گرفتن گرین کارت و سوشیال به چه مدارکی نیاز دارین و چه مراحلی داره. بهتره به اینجا و مخصوصاً اینجامراجعه کنید و سئوالتون رو مطرح کنید.
3- نکته مهمتر: اکثر کسانی که با همسرشون مشکل داشتند وقتی رفتن اونور آب مشکلاتشون کمتر شده و پایه های زندگیشون محکمتر. شرایط موجود در غربت باعث نزدیکی زوج ها به همدیگه میشه. اگر براتون امکان پذیر هست خیلی برای جدایی عجله نکنید دوست خوبم. شاید انشاءالله مهاجرتتون مقدمه ای برای یک زندگی بهتر در کنار هم باشه. موفق باشید.
(2012-12-17 ساعت 15:32)peyman1355 نوشته:  با درود

دوستان با تجربه و پيشكسوتان گرامي بزرگواري كنند و اگر راجع به سوشيال سكوريتي نامبر يا همون SSN اطلاعات خاصي دارند و اينكه SNN چيست و چطور مي توانيم اون رو بگيريم، يا لينك خاصي رو مي شناسند كه دقيقا راجع به اين موضوع توضيح داده باشه، محبت كنند و بنده را راهنمايي بفرمايند.

با سپاس فراوان

Social Security Number یا به طور اختصار SSN عملکردی مشابه شماره ملی دارد و برای انجام بسیاری از امور از قبیل دریافت حقوق از دانشگاه، گرفتن کارت اعتباری، دریافت انواع وام از بانک‌ها، حتی گاهی دریافت خط تلفن و بسیاری از موارد دیگر ضروری است.

در این تاپیک میتونید درباره اش بیشتر اطلاعات کسب کنید
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: peyman1355 ، el333 ، bardia9 ، sayeh_m ، Gole baba ، mdna ، roeentan ، rouzbehdarvishi ، farshadsh
سلام دوستان آیا این 50000 ویزا که هر سال میدن با احتساب خانواده هست یا افراد برنده فقط؟
بیضیا میگن 50000 ویزا مال افراد برنده هر کیس هست بدون احتساب خانواده. کسی خبر قطعی داره؟
کیس نامبر:2013AS91XX _تعداد:1نفر _ ارسال مدارک:اکتبر2012 _تاریخ مصاحبه هفته سوم جولای نتیجه:یه ضرب سفرنامه
(2012-12-17 ساعت 19:32)amiro0008 نوشته:  سلام دوستان آیا این 50000 ویزا که هر سال میدن با احتساب خانواده هست یا افراد برنده فقط؟
بیضیا میگن 50000 ویزا مال افراد برنده هر کیس هست بدون احتساب خانواده. کسی خبر قطعی داره؟

دوست عزیز، خودتون میگید «ویزا».
ویزا دست جمعی که نداریم. هر ویزا برای یک انسان صادر میشه. Smile
۵۰.۰۰۰ ویزا برای ۵۰.۰۰۰ آدمه. حالا خودتون نتیجه گیری کنید. Wink
تشکر کنندگان: مهتاب - 2251 ، mdna ، sayeh_m ، nimo80 ، ASALI ، el333 ، roeentan ، bayat_r ، rouzbehdarvishi ، usa lover ، Saeedv13 ، farshadsh
سلام دوستان
کسی میدونه اگر اسپانسر نداشته با شیم برای یک خانواده چهار نفره چقدر با ید حساب بانکی داشته باشیم ممنون میشم اگر پیام خصوصی بدین

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان