کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2012-12-18 ساعت 14:28)delbar نوشته:  يه سوال داشتم واقأ ممنون ميشم راهنماييم كنيد،چون من دانشجو ام گواهى اشتغال به تحصيلمو از دانشگاه به اسم همون دارالترجمه اى گرفتم كه مداركمو ترجمه كردن،كار درستى كردم يا بايد به اسم سفارت مربوطه ميگرفتم؟
سلام دوست عزیز منم شرایطم مثل شما بود(دانشجو هستم)
خیلی خوب کاری کردید که به نام سفارت نزدید در هرحال اینجا ا.ی.ر.ان و ممکن بود مشکلات احتمالی پیش بیاد.
من گواهی رو برای دارالترجمه گرفتم مبنی بر اینکه ترم آخر دوره ی لیسانس هستم و البته برای اون ها کافی بود.پس نگرانش نباشید.
موفق باشید.
2013as14xx،آنکارا، مصاحبه: دسامبر، سفرنامه کلیرنس:12بهمن(57روز)Big Grin
ویزا
تشکر کنندگان: sayeh_m ، امیر مهاجر ، 3pideh ، farshadsh ، Saeedv13 ، afs
مرسى،خيلى ممنون،فقط يه چيز ديگه،اينكه اين گواهيو اگه خودشون خواستن بهشون نشون بديم يا خودمون دست پيشو بگيريمو نشون بديم؟
تشکر کنندگان: farshadsh
(2012-12-18 ساعت 14:45)delbar نوشته:  مرسى،خيلى ممنون،فقط يه چيز ديگه،اينكه اين گواهيو اگه خودشون خواستن بهشون نشون بديم يا خودمون دست پيشو بگيريمو نشون بديم؟

خیلی سخت نگیرین !! کارت دانشجویی تون رو هم می تونید ترجمه کنید! تجربه خود من

هیچ مدرکی رو تا ازتون نخواستن نمی دین! وهمینطور هیچ مطلب اضافه ای تا ازتون نخواستن نمی گین.Wink
since 2012

(2012-12-18 ساعت 13:48)Omid91 نوشته:  سلام دوستان

یک سوال. من 3-4سال پیش نظام مهندسی ثبت نام کردم ولی کارت عضویت نگرفتم و فقط شماره عضویت گرفتم که آزمون پایه 3 بدم که البته قبول نشدم. حالا الان که میخوام فرمای نهایی رو واسه سفارت بفرستم نمیدونم تو فرم DS-0230 تو قسمت 33 خط آخر که نوشته
"professinal associations to which you belong" باید بنویسم عضو نظام مهندسی هستم یا نه. اگه بله 1- کسی میدونه عنوان دقیق سازمان نظام مهندسی چیه؟ 2-باید کارت عضویت رو برم بگیرم گه شاید بخوان؟؟ مرسی
سلام من عضو بودم و نوشتم شما هم بنویسید چون این اطلاعات ثبت میشه و بعداً شما جایی از این عضویت بخواین استفاده کنید یا معلوم بشه یک دروغ گفتین
Tehran Construction Engineering Organization

سلام دوستان
یک سوال : امضا من در سند ازدواج با امضایی که تو فرم زدم یکم فرق داره می خواستم ببینم بنظر شما این موضوع مشکلی ایجاد می کنه؟
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
تشکر کنندگان: 3pideh ، bayat_r ، farshadsh ، Saeedv13 ، Omid91 ، enchantress_boy ، گل نهال ، amir82
سلام دوستان
یک سوال : امضا من در سند ازدواج با امضایی که تو فرم زدم یکم فرق داره می خواستم ببینم بنظر شما این موضوع مشکلی ایجاد می کنه؟
(2012-12-18 ساعت 17:38)seperelia نوشته:  سلام دوستان

نه اصلا ...نگران نباش ....من که کلا امضامو عوض کردم Smile
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
(2012-12-18 ساعت 16:23)seperelia نوشته:  

یک سوال. من 3-4سال پیش نظام مهندسی ثبت نام کردم ولی کارت عضویت نگرفتم و فقط شماره عضویت گرفتم که آزمون پایه 3 بدم که البته قبول نشدم. حالا الان که میخوام فرمای نهایی رو واسه سفارت بفرستم نمیدونم تو فرم DS-0230 تو قسمت 33 خط آخر که نوشته
"professinal associations to which you belong" باید بنویسم عضو نظام مهندسی هستم یا نه. اگه بله 1- کسی میدونه عنوان دقیق سازمان نظام مهندسی چیه؟ 2-باید کارت عضویت رو برم بگیرم گه شاید بخوان؟؟ مرسی
سلام من عضو بودم و نوشتم شما هم بنویسید چون این اطلاعات ثبت میشه و بعداً شما جایی از این عضویت بخواین استفاده کنید یا معلوم بشه یک دروغ گفتین

دوستان
لطفاً ديگران رو اشتباهاً راهنمايي نكنيد . اين دوست ما فقط ثبت نام كردن و امتحانش رو قبول نشدن ، و فقط شماره عضويت گرفتن . چه دروغي ممكنه باشه اگر اين رو ننويسن ؟ اين به معناي دروغ گفتن نيست دوست عزيز . اينها اطلاعات اضافي هستن كه ممكنه شخص رو به دردسر بندازه .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: seperelia ، ابی هانی ، saeid-ss ، roeentan ، farshadsh ، bayat_r ، امیر مهاجر
(2012-12-18 ساعت 17:57)sayeh_m نوشته:  

دوستان
لطفاً ديگران رو اشتباهاً راهنمايي نكنيد . اين دوست ما فقط ثبت نام كردن و امتحانش رو قبول نشدن ، و فقط شماره عضويت گرفتن . چه دروغي ممكنه باشه اگر اين رو ننويسن ؟ اين به معناي دروغ گفتن نيست دوست عزيز . اينها اطلاعات اضافي هستن كه ممكنه شخص رو به دردسر بندازه .
برای چی میزنید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cool
من چون خودم نوشتم واسه همین گفتم بنویسه البته من پروانه نظام مهندسی رو هم گرفتم ضمناً این دوستمون هم عضو نظام مهندسی هستند فقط تو امتحان پروانه گرفتن قبول نشدن یعنی شامل اون بند میشن
سلام بچه ها
ميگما ما بايد حتما با همون آدرس ايميلي كه توي فرمهاي اوليه نوشتيم براي kcc ايميل بزنيم؟؟؟
نميشه آدرس ايميل و عوض كرد؟؟
آخه ايميل مينا رو جواب نمي دن :-(
بچه ها يه سوال ديگه؟؟
ميشه يكي دقيقا بگه چند سال طول ميكشه تا ما سيتيزن آمريكا شيم؟؟؟
و تا زمان سيتيزني آيا ميتونيم ايران باشيم اما ماليات و كارهاي ديگرو انجام بديم؟؟
حداقل 5سال که بیشتراز نصف آن درامریکا تشریف داشته باشین
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: saeid-ss ، kasrafo ، farshadsh ، enchantress_boy
سلام دوستان.
کسی ایمیل آنکارا را داره؟می خوام یه مشکلی که به kcc ایمیل زدم به محل مصاحبه ام هم میلش کنم اما آدرس ندارم.
کیس نامبر: 56xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: ابوظبی • مقصد: تگزاس• کارنت: Feb • مصاحبه: 7 آپریل •ویزای یک ضربBig Grin لینک سفرنامه ام
حالا چه کاریه جان برادر! اینا تا اسم یه سازمان و مرکز علمی تخصصی چیزی میشنون تو مصاحبه انگار اسمشو نگو شنیدن، کهیر میزنن، به فکر سلامتی این آفیسرا هم باشید،

(2012-12-18 ساعت 18:00)seperelia نوشته:  
(2012-12-18 ساعت 17:57)sayeh_m نوشته:  

دوستان
برای چی میزنید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cool
من چون خودم نوشتم واسه همین گفتم بنویسه البته من پروانه نظام مهندسی رو هم گرفتم ضمناً این دوستمون هم عضو نظام مهندسی هستند فقط تو امتحان پروانه گرفتن قبول نشدن یعنی شامل اون بند میشن
تشکر کنندگان: farshadsh ، Omid91
(2012-12-18 ساعت 17:50)ASALI نوشته:  
(2012-12-18 ساعت 17:38)seperelia نوشته:  سلام دوستان

نه اصلا ...نگران نباش ....من که کلا امضامو عوض کردم Smile

امضاء من هم کاملا فرق داشت ولی مشکلی ایجاد نکرد
تشکر کنندگان: farshadsh ، alirezass
(2012-12-18 ساعت 12:55)aaghaafi نوشته:  سلام به همه دوستان ... من یه ذره دلشوره گرفتم، آیا برای مصاحبه باید اون دوتا فرم 122 و 130 که قبلا پر کردیم رو هم با خودمون ببریم؟ میشه یکی تمام مدارکیو که باید ارسال کنیم و همراه خودمون ببریم رو بگه؟ ممنون میشم

(2012-12-18 ساعت 19:04)my2220 نوشته:  بچه ها يه سوال ديگه؟؟
ميشه يكي دقيقا بگه چند سال طول ميكشه تا ما سيتيزن آمريكا شيم؟؟؟
و تا زمان سيتيزني آيا ميتونيم ايران باشيم اما ماليات و كارهاي ديگرو انجام بديم؟؟

دوستان گلم. باور کنید به غرعان، به ابرفض من و خیلیهای دیگه تو این سایت قبل از اینکه اسممون تو لاتاری دربیاد تمام این موارد و خیلی چیزهای دیگه رو از توی همین سایت یاد گرفتیم. البته منظورم به شما دو دوست عزیز که پستهاتون رو نقل قول کردم نیست، کلا عرض میکنم. به خدا اگر تاپیکهای مربوط به هر مطلب رو بخونید علاوه بر سوالاتی که الان پرسیدید، هزار تا نکته دیگه هم از توش درمیارید که مطمئن باشید 100% یه جایی بدردتون میخوره.
فرض کنید رفتین یه جا تو امریکا یه کاری انجام بدید، یه جای کارتون میلنگه، اونجا که دیگه امیر مهاجر و مهندس بیات و سایه نیستن که جواب بدن!!! فقط خودتون هستید و خودتون. بخدا کلی از این سوالات توی تاپیکها در موردش بحث مفصل شده و اگر چیری هم توی این سایت نبود میتونید از توی سایت uscis.gov دربیارید.
من فکر میکنم امیرمهاجر و سایه تو کامپیوترشون کلی تمپلیت درست کردن که پاسخها توش نوشته شده و هر روز باید بیان و اونها رو کپی پیست کنن.

قربون همتون. امیدوارم همیشه موفق باشید
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
تشکر کنندگان: sayeh_m ، bayat_r ، Saeedv13 ، roeentan ، afs ، امیر مهاجر ، kiasina ، amir82

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان