موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-18 ساعت 14:33)Emma_a432 نوشته: (2012-12-18 ساعت 14:28)delbar نوشته: يه سوال داشتم واقأ ممنون ميشم راهنماييم كنيد،چون من دانشجو ام گواهى اشتغال به تحصيلمو از دانشگاه به اسم همون دارالترجمه اى گرفتم كه مداركمو ترجمه كردن،كار درستى كردم يا بايد به اسم سفارت مربوطه ميگرفتم؟
سلام دوست عزیز منم شرایطم مثل شما بود(دانشجو هستم)
خیلی خوب کاری کردید که به نام سفارت نزدید در هرحال اینجا ا.ی.ر.ان و ممکن بود مشکلات احتمالی پیش بیاد.
من گواهی رو برای دارالترجمه گرفتم مبنی بر اینکه ترم آخر دوره ی لیسانس هستم و البته برای اون ها کافی بود.پس نگرانش نباشید.
موفق باشید.
من متوجه نشدم گواهی اشتغال به تحصیل واسه نظام وظیفه گرفتم ولی واسه دارالترجمه واسه چی ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-19 ساعت 00:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-19 ساعت 00:06 توسط Omid91.)
(2012-12-18 ساعت 18:00)seperelia نوشته: (2012-12-18 ساعت 17:57)sayeh_m نوشته: (2012-12-18 ساعت 16:23)seperelia نوشته:
(2012-12-18 ساعت 13:48)Omid91 نوشته: سلام دوستان
یک سوال. من 3-4سال پیش نظام مهندسی ثبت نام کردم ولی کارت عضویت نگرفتم و فقط شماره عضویت گرفتم که آزمون پایه 3 بدم که البته قبول نشدم. حالا الان که میخوام فرمای نهایی رو واسه سفارت بفرستم نمیدونم تو فرم DS-0230 تو قسمت 33 خط آخر که نوشته
"professinal associations to which you belong" باید بنویسم عضو نظام مهندسی هستم یا نه. اگه بله 1- کسی میدونه عنوان دقیق سازمان نظام مهندسی چیه؟ 2-باید کارت عضویت رو برم بگیرم گه شاید بخوان؟؟ مرسی
سلام من عضو بودم و نوشتم شما هم بنویسید چون این اطلاعات ثبت میشه و بعداً شما جایی از این عضویت بخواین استفاده کنید یا معلوم بشه یک دروغ گفتین
Tehran Construction Engineering Organization
دوستان
لطفاً ديگران رو اشتباهاً راهنمايي نكنيد . اين دوست ما فقط ثبت نام كردن و امتحانش رو قبول نشدن ، و فقط شماره عضويت گرفتن . چه دروغي ممكنه باشه اگر اين رو ننويسن ؟ اين به معناي دروغ گفتن نيست دوست عزيز . اينها اطلاعات اضافي هستن كه ممكنه شخص رو به دردسر بندازه .
برای چی میزنید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool:
من چون خودم نوشتم واسه همین گفتم بنویسه البته من پروانه نظام مهندسی رو هم گرفتم ضمناً این دوستمون هم عضو نظام مهندسی هستند فقط تو امتحان پروانه گرفتن قبول نشدن یعنی شامل اون بند میشن
مامان سایه و seperelia ی عزیز سلام خیلی از همیاری هر دو شما عزیزان ممنونم.
همونطور که گفتم من شماره عضویت دارم یعنی احتمال زیاد عضو حساب میشم و بعضی وقتها هم smsهای تبلیغاتی سازمان برام میاد ولی نه پروانه دارم، نه کاری تا حالا از این طریق انجام دادم. تازه گویا هر سال باید یک حق عضویتی هم بدیم که من غیر از موقع ثبت نام دیگه پولی ندادم. با این شرایط به نظرتون بنویسم یا نه؟ مرسی
(2012-12-18 ساعت 17:38)seperelia نوشته: سلام دوستان
یک سوال : امضا من در سند ازدواج با امضایی که تو فرم زدم یکم فرق داره می خواستم ببینم بنظر شما این موضوع مشکلی ایجاد می کنه؟
سلام
به نظرم امضای تو فرمها باید با امضای پاسپورت یکی باشه و سند ازدواج مدرک جانبی تری هست و بعیده برا امضا ملاک باشه.
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-19 ساعت 00:00)Omid91 نوشته: (2012-12-18 ساعت 18:00)seperelia نوشته: (2012-12-18 ساعت 17:57)sayeh_m نوشته: (2012-12-18 ساعت 16:23)seperelia نوشته:
(2012-12-18 ساعت 13:48)Omid91 نوشته: سلام دوستان
یک سوال. من 3-4سال پیش نظام مهندسی ثبت نام کردم ولی کارت عضویت نگرفتم و فقط شماره عضویت گرفتم که آزمون پایه 3 بدم که البته قبول نشدم. حالا الان که میخوام فرمای نهایی رو واسه سفارت بفرستم نمیدونم تو فرم DS-0230 تو قسمت 33 خط آخر که نوشته
"professinal associations to which you belong" باید بنویسم عضو نظام مهندسی هستم یا نه. اگه بله 1- کسی میدونه عنوان دقیق سازمان نظام مهندسی چیه؟ 2-باید کارت عضویت رو برم بگیرم گه شاید بخوان؟؟ مرسی
سلام من عضو بودم و نوشتم شما هم بنویسید چون این اطلاعات ثبت میشه و بعداً شما جایی از این عضویت بخواین استفاده کنید یا معلوم بشه یک دروغ گفتین
Tehran Construction Engineering Organization
دوستان
لطفاً ديگران رو اشتباهاً راهنمايي نكنيد . اين دوست ما فقط ثبت نام كردن و امتحانش رو قبول نشدن ، و فقط شماره عضويت گرفتن . چه دروغي ممكنه باشه اگر اين رو ننويسن ؟ اين به معناي دروغ گفتن نيست دوست عزيز . اينها اطلاعات اضافي هستن كه ممكنه شخص رو به دردسر بندازه .
برای چی میزنید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من چون خودم نوشتم واسه همین گفتم بنویسه البته من پروانه نظام مهندسی رو هم گرفتم ضمناً این دوستمون هم عضو نظام مهندسی هستند فقط تو امتحان پروانه گرفتن قبول نشدن یعنی شامل اون بند میشن
همونطور که گفتم من شماره عضویت دارم یعنی احتمال زیاد عضو حساب میشم و بعضی وقتها هم smsهای تبلیغاتی سازمان برام میاد ولی نه پروانه دارم، نه کاری تا حالا از این طریق انجام دادم. تازه گویا هر سال باید یک حق عضویتی هم بدیم که من غیر از موقع ثبت نام دیگه پولی ندادم. با این شرایط به نظرتون بنویسم یا نه؟ مرسی
دوست عزیز به نظر من هم شما باید عضویت خودتون رو اعلام کنید چون شما شماره عضویت دارید حالا چه قبول شده باشید و چه نشده باشید. من اینطور نوشتم: Member of ...... Organization for Engineering Order of Building
جای اون نقطه چین ها، استانی رو که از اونجا کارتتون صادر شده رو بنویسید.
شماره کیس: 2013AS00007XXX
تاریخ رویت قبولی : May-05-2012
کنسولگری: آنکارا
تعداد افراد: سه نفر
موضوعها: 4
رتبه:
119
0 تشکر در 0 ارسال
Omid 91 عزيز
خودتون تصميم بگيرين . اگر نوشتن اين كارت براتون تو اون طرف كار و اشتغال و به عبارت بهتر نون و اب فراهم ميكنه بنويس ( كه البته به نظر هيچ استفاده اي نميشه ) . من نظرم رو گفتم اسمان نيلگون عزيز هم همين نظر رو داشتن . خود دانيد .
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-19 ساعت 02:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-19 ساعت 02:35 توسط kiasina.)
(2012-12-19 ساعت 01:24)آسمان نیلگون نوشته: (2012-12-19 ساعت 00:17)nana2013 نوشته: (2012-12-19 ساعت 00:00)Omid91 نوشته: (2012-12-18 ساعت 18:00)seperelia نوشته: (2012-12-18 ساعت 17:57)sayeh_m نوشته: دوستان
برای چی میزنید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز به نظر من هم شما باید عضویت خودتون رو اعلام کنید چون شما شماره عضویت دارید حالا چه قبول شده باشید و چه نشده باشید. من اینطور نوشتم: Member of ...... Organization for Engineering Order of Building
جای اون نقطه چین ها، استانی رو که از اونجا کارتتون صادر شده رو بنویسید.
یه چیزی هم من بگم بچه ها
بیخودی خودتونو تو دردسر نندازید
سری که درد نمی کنه رو دستمال نمی بندن
تا می تونید از دادن اطلاعات غیر ضروری پرهیز کنید
چون با این کار اونا سوالای بیشتری می پرسند ازتون
بر عکس تصور ما که اگه خودمون رو تمام و کمال براشون پرزنت کنیم که آدم های بسیار کار درستی هستیم؛هر چی به نظرشون آدم های عادی تر و محو تری باشیم مصاحبه مون آسون تره.
این رو با توجه به تجربه ی مصاحبه ی خودم در 2011 میگم.
از این سد که گذشتید با همه ی توانایی ها و قابلیت های واقعی خودتون زندگی جدیدتو رو بسازید
من هم با صحبت شما کاملا موافقم و از این مورد نتیجه گرفتم
(2012-12-18 ساعت 19:04)my2220 نوشته: بچه ها يه سوال ديگه؟؟
ميشه يكي دقيقا بگه چند سال طول ميكشه تا ما سيتيزن آمريكا شيم؟؟؟
و تا زمان سيتيزني آيا ميتونيم ايران باشيم اما ماليات و كارهاي ديگرو انجام بديم؟؟
دوست عزیز اگر 3سال از 5 سال در خاک آمریکا باشید می توانید سیتیزن شوید
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-19 ساعت 02:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-19 ساعت 02:58 توسط kiasina.)
(2012-12-18 ساعت 14:45)delbar نوشته: مرسى،خيلى ممنون،فقط يه چيز ديگه،اينكه اين گواهيو اگه خودشون خواستن بهشون نشون بديم يا خودمون دست پيشو بگيريمو نشون بديم؟
دوست عزیز هر چیزی را که ازت خواستند بده و یک نصیحت هر سئوال را مختصر و مفید جواب بده و از توضیح زیادی پرهیز کن
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-19 ساعت 11:26)my2220 نوشته: بچه ها من ايميل زدم براي تغيير محل مصاحبه الان چند روزه اما جواب ندادند
بايد حتما با همون آدرس ايميلي كه تو فرم نوشتم ايميل بزنم؟؟؟
آخه با يه آدرس ايميل ديگه اينكارو كردم.
نه ربطی به ادرس ایمیل نداره شما با هر ادرس ایمیلی بهشون ایمیل بدی جواب میدن . البته فکر میکنم با توجه به این که کارنت شدی یکم دیر بهشون ایمیل دادی . فکر میکنم مدارکو فرستاده باشن سفارت .
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-19 ساعت 16:21)lover usa نوشته: سلام به همه دوستان
من در س.پ.ا.ه خدمت كردم و همونطوري كه ميدونيد در كارت هاي جديد، هيچ اطلاعات خاصي مبني بر اينكه دارنده كارت كجا و در چه يگاني خدمت كرده وجود نداره و من مطمئنم آفيسر هر چي هم به كارت نگاه كنه (خودشو هم كه بكشه) نميتونه متوجه بشه كه دارنده كارت در ا.ر.ت.ش خدمت كرده يا در س.پ.ا.ه
از اونجايي كه من در فرم هاي ارسالي به كي سي سي نگفتم در كدوم شاخه خدمت كردم، به نظرتون اگه روز مصاحبه بگم در ا.ر.ت.ش خدمت كردم بهتر نيست ؟
پيشاپيش از لطفتون ممنون
حیلی از عزیزانی که در سپاه خدمت سربازی خود را گذرانده اند ویزا گرفتن و مشکلی هم نداشته اند.پس به این کار نیازی نیست