کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
بچه ها جون سلام
حال شما خوبه خوبيد ايشالا
ميگمااااااااااااا ميشه لفطا يكي آدرس پست آرامكس تو تهران و بزاره نه كه ما بچه شهرستانيم...
به نظرتون پست خوبيه؟؟؟ مدارك و به موقع مي رسونه؟؟ نپيچونه بدبخت شيم
بچه ها تو چك ليست مداركي كه بايد بفرستيم سفارت نوشته مثلا كپي و ترجمه مدرك تحصيلي!!
خوب اين كپي الان از چي بايد باشه؟؟ از اصل مدرك كه به زبان فارسيه؟؟
آخه من همه مداركم رو 2 نسخه ترجمه كردم نيازي به كپي دارم آيا!!!!
تشکر کنندگان: farshadsh
شرکت آرامکس

محمدعلی عابدی

تلفن: 89720
فکس: 88617393

ایران - تهران - منطقه 03 - ملاصدرا - بین بزرگراه چمران و شیخ بهایی - پ. 224 - ک.پ : 1435915411
وب سایت: www.aramex.com
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، my2220 ، sayeh_m ، alirezass ، bayat_r ، sadeghi897 ، farshadsh ، nooshshahnar ، enchantress_boy
(2012-12-19 ساعت 19:48)my2220 نوشته:  بچه ها جون سلام
حال شما خوبه خوبيد ايشالا
ميگمااااااااااااا ميشه لفطا يكي آدرس پست آرامكس تو تهران و بزاره نه كه ما بچه شهرستانيم...
به نظرتون پست خوبيه؟؟؟ مدارك و به موقع مي رسونه؟؟ نپيچونه بدبخت شيم
بچه ها تو چك ليست مداركي كه بايد بفرستيم سفارت نوشته مثلا كپي و ترجمه مدرك تحصيلي!!
خوب اين كپي الان از چي بايد باشه؟؟ از اصل مدرك كه به زبان فارسيه؟؟
آخه من همه مداركم رو 2 نسخه ترجمه كردم نيازي به كپي دارم آيا!!!!
آرامکس پست خوبیه من باهاش مدارک ارسال کردم کی سی سی و خوب و زود رسید و پیگیریش هم آسان و دقیقه...
به پیوست ترجمه کپی هست...
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، امیر مهاجر ، farshadsh ، sayeh_m ، Saeedv13 ، enchantress_boy
سلام دوستان! مصاحبه من در سفارت احتمالا ۹ ماه دیگه هست! می‌خواستم بپرسم اگه مدارکم را الان ترجمه کنم تا ۹ ماه آینده برای سفارت آمریکا قابل قبول هست یا اینکه ترجمه مدارک تا یک زمان خاصی‌ اعتبار دارد؟
2013AS10xxx... ساکن فيلادلفيا, پنسيلوانيا
چه مدارکی باید 15 روز قبل مصاحبه باید فرستاد؟؟؟

این تایید مالی هم میشه اولش نفرست با خودمون ببریم؟؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
(2012-12-19 ساعت 17:53)h@med_nj نوشته:  سلام بر دوستان عزیز

ممنون میشم منو در این کیس کمی عجیب راهنمایی کنید. تاریخ مصاحبه مادر من (که در لاتاری قبول شده) برای 29 نوامبر بود بنا به دلایلی نتونستن برن و کنسل کردیم گفتن هر وقت آماده شدید به ما خبر بدین حالا امروز دوباره ایمیل زدیم به ایروان وقت مصاحبه رو برای آخر اردیبهشت درخواست کنیم. که بعد از یک ساعت در جواب ایمیل گفتن 25 روز قبل از وقت موردنظر ایمیل بزنید از آنجائیکه پدر بنده معلمه و نمیتونه 4 روز یا نمیدونم چند روز برن مصاحبه. پیشنهادتون در این مورد چیه که پدرم رو قانع کنم قبل از اسفند برن یا بعد اردیبهشت رو در نظر بگیریم که مورد نظر پدرمه که درس و مدرسه تموم میشه (ترسم از اینه که یک دفعه بزنه 55000 ویزا تموم بشه Wink بعدش افسوس بخوریم) .ممنون

به نظر من، برای پدر شما که معلم هستن، تعطیلات نوروز بهترین فرصته.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
تشکر کنندگان: farshadsh ، h@med_nj
(2012-12-19 ساعت 21:24)ramin_red نوشته:  سلام دوستان! مصاحبه من در سفارت احتمالا ۹ ماه دیگه هست! می‌خواستم بپرسم اگه مدارکم را الان ترجمه کنم تا ۹ ماه آینده برای سفارت آمریکا قابل قبول هست یا اینکه ترجمه مدارک تا یک زمان خاصی‌ اعتبار دارد؟

ترجمه برای مدارکی که تغییر نمی کنه زمان ندارد.ترجمه های من برای 3 سال پیش است. مثلاً مدرک تحصیلی که تغییر نمیکنه یعنی لیسانس شما همیشه لیسانسه.یا دیپلم یا کارت معافی یا ....
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: alirezass ، ramin_red ، farshadsh
(2012-12-19 ساعت 02:31)kiasina نوشته:  
(2012-12-19 ساعت 01:24)آسمان نیلگون نوشته:  
(2012-12-19 ساعت 00:17)nana2013 نوشته:  
(2012-12-19 ساعت 00:00)Omid91 نوشته:  
(2012-12-18 ساعت 18:00)seperelia نوشته:  برای چی میزنید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cool
من چون خودم نوشتم واسه همین گفتم بنویسه البته من پروانه نظام مهندسی رو هم گرفتم ضمناً این دوستمون هم عضو نظام مهندسی هستند فقط تو امتحان پروانه گرفتن قبول نشدن یعنی شامل اون بند میشن

مامان سایه و seperelia ی عزیز سلام خیلی از همیاری هر دو شما عزیزان ممنونم.
همونطور که گفتم من شماره عضویت دارم یعنی احتمال زیاد عضو حساب میشم و بعضی وقتها هم smsهای تبلیغاتی سازمان برام میاد ولی نه پروانه دارم، نه کاری تا حالا از این طریق انجام دادم. تازه گویا هر سال باید یک حق عضویتی هم بدیم که من غیر از موقع ثبت نام دیگه پولی ندادم. با این شرایط به نظرتون بنویسم یا نه؟ مرسی

دوست عزیز به نظر من هم شما باید عضویت خودتون رو اعلام کنید چون شما شماره عضویت دارید حالا چه قبول شده باشید و چه نشده باشید. من اینطور نوشتم: Member of ...... Organization for Engineering Order of Building
جای اون نقطه چین ها، استانی رو که از اونجا کارتتون صادر شده رو بنویسید.

یه چیزی هم من بگم بچه ها
بیخودی خودتونو تو دردسر نندازید
سری که درد نمی کنه رو دستمال نمی بندن
تا می تونید از دادن اطلاعات غیر ضروری پرهیز کنید
چون با این کار اونا سوالای بیشتری می پرسند ازتون
بر عکس تصور ما که اگه خودمون رو تمام و کمال براشون پرزنت کنیم که آدم های بسیار کار درستی هستیم؛هر چی به نظرشون آدم های عادی تر و محو تری باشیم مصاحبه مون آسون تره.
این رو با توجه به تجربه ی مصاحبه ی خودم در 2011 میگم.
از این سد که گذشتید با همه ی توانایی ها و قابلیت های واقعی خودتون زندگی جدیدتو رو بسازید

من هم با صحبت شما کاملا موافقم و از این مورد نتیجه گرفتم

(2012-12-18 ساعت 19:04)my2220 نوشته:  بچه ها يه سوال ديگه؟؟
ميشه يكي دقيقا بگه چند سال طول ميكشه تا ما سيتيزن آمريكا شيم؟؟؟
و تا زمان سيتيزني آيا ميتونيم ايران باشيم اما ماليات و كارهاي ديگرو انجام بديم؟؟

دوست عزیز اگر 3سال از 5 سال در خاک آمریکا باشید می توانید سیتیزن شوید
فکر کنم 30 ماه از 60ماه یعنی 2.5 سال از 5 سال درست تره
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: maka2 ، farshadsh ، kiasina
(2012-12-18 ساعت 13:48)Omid91 نوشته:  سلام دوستان

یک سوال. من 3-4سال پیش نظام مهندسی ثبت نام کردم ولی کارت عضویت نگرفتم و فقط شماره عضویت گرفتم که آزمون پایه 3 بدم که البته قبول نشدم. حالا الان که میخوام فرمای نهایی رو واسه سفارت بفرستم نمیدونم تو فرم DS-0230 تو قسمت 33 خط آخر که نوشته
"professinal associations to which you belong" باید بنویسم عضو نظام مهندسی هستم یا نه. اگه بله 1- کسی میدونه عنوان دقیق سازمان نظام مهندسی چیه؟ 2-باید کارت عضویت رو برم بگیرم گه شاید بخوان؟؟ مرسی
دوست عزیز من یه جورایی مسولیت دارم تو سازمان.
اولا این چیزی که شما گفتی ، عضو محسوب نمیشی . عضو تعریفش مشخصه(البته تاکید میکنم این چیزی که شما گفتی).نهایتا برو سازمان شهرستانی که هستی اگه عضویتت هست و فقط کارت نگرفتی که مشکلی نیست حق عضویت این 3-4 سال رو میدی و کارتت رو همونجا صادر میکنن(البته اگه چاپگر مخصوصش رو داشته باشن)
دوم عنوان سازمان نظام مهندسی پشت کاتهای قدیمی(که دستی بود و پرس میشد )هست . کارتهای جدید (که مثل کارت اعتباری بانکهاست)رو توجه نکردم. شاید اونجام باشه.من چون عضو نیستم و فقط اداری هستم کارت پیشم نیست که برات بنویسم ولی با همکارات تماس بگیر برات بخونن
سوم در مورد بردن کارت هم من نظری نمیدم پیشکسوتها نظر بدن بهتره.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، farshadsh ، Omid91
یکی هم جواب سوال منو بده ممنون میشم!!!
F2A
دریافت یک ضرب ویزا
بچه ها مطب دکتر اونگان می دونم یکشنبه تعطیله، شنبه ها چطور؟ اگه یکی مصاحبه اش سه شنبه باشه کی باید بره اونجا؟
كيس نامبر:2013AS4xxx
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: هفته سوم فوریه
دریافت ویزا: یک ضرب
لینک سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh
(2012-12-20 ساعت 01:02)victorygo نوشته:  بچه ها مطب دکتر اونگان می دونم یکشنبه تعطیله، شنبه ها چطور؟ اگه یکی مصاحبه اش سه شنبه باشه کی باید بره اونجا؟

سلام

شنبه تا ظهر بازه همون شنبه یا جمعه باید وقت بگیری که تا دوشنبه جوابش اماده بشه
F2A
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: victorygo ، farshadsh ، bardia9
دوستان یک وبلاگ خوب به شما معرفی میکنم برای آموزش زبان امیدوارم برایتان مفید واقع شود.

http://alijafarnode.blogfa.com
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: کیانا ، farshadsh ، AsemanAbee ، alirezass ، payan ، iranian1 ، kiasina
دوستان حقیقتش من نمیدونم این سوال رو کجا باید بپرسم.
آیا از دوستان کسی از نرخهای جدید بلیط به مقصد US خبر داره؟ مثلأ با ترکیش به مقصد کالیفرنیا؟
می دونم که مدتی هست که دیگه بلیطها به جای ارز دولتی با ارز مبادلاتی فروخته میشن امّا قیمت جدیدی که شنیدم خیلی به نظرم متفاوت بود!! Sad
به نظرتون به های سیزن مربوط میشه یا اساسأ شایعست یا خدای نکرده کلأ جهش داشته؟
کیس نامبر: 2013AS39##، دو نفر، رویت قبولی: 1 می 2012 ، ارسال فرمها : 20 می با آرامکس، مصاحبه: w3 فوریه، آنکارا، برگه صورتی‌,کلیر ۸ می‌
(2012-12-20 ساعت 04:35)pooyash نوشته:  دوستان حقیقتش من نمیدونم این سوال رو کجا باید بپرسم.
آیا از دوستان کسی از نرخهای جدید بلیط به مقصد US خبر داره؟ مثلأ با ترکیش به مقصد کالیفرنیا؟...
شاید این تاپیک کمک کنه:
وب سایت جستجوی قیمت و خرید بلیط هواپیما
تشکر کنندگان: sayeh_m ، farshadsh ، enchantress_boy ، pooyash ، گل نهال ، roeentan ، kiasina ، bardia9

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان