کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
باسلام
من زمان مصاحبه مشخص شد هفته دوم فوریه به نظر شما من الان این کار رو بکنم یا زود(اگر زود است زمان خوب را به من بگویید):
1) زدن واکسن آنفولانزا و کزاز
2)گرفتن وقت دکتر از سایت دکتر
3) من میدونم باید مدارک رو دو هفته قبل از مصاحبه به آنکارا بفرستیم به نظر شما میشه زودتر فرستاد
4)گرفتن بلیط برای آنکارا
5)رزرو هتل
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: farshadsh ، asal1907
(2012-12-20 ساعت 04:35)pooyash نوشته:  دوستان حقیقتش من نمیدونم این سوال رو کجا باید بپرسم.
آیا از دوستان کسی از نرخهای جدید بلیط به مقصد US خبر داره؟ مثلأ با ترکیش به مقصد کالیفرنیا؟
می دونم که مدتی هست که دیگه بلیطها به جای ارز دولتی با ارز مبادلاتی فروخته میشن امّا قیمت جدیدی که شنیدم خیلی به نظرم متفاوت بود!! Sad
به نظرتون به های سیزن مربوط میشه یا اساسأ شایعست یا خدای نکرده کلأ جهش داشته؟
نرخ بلیط بالارفته وبانرخ قبلی دیگه حساب نمیشه.قبلابا1226ت بودوالان بالا2000ت محاسبه میشه.تقریبابلیط یک سره 1200 شده 2500ت
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: farshadsh ، pooyash
(2012-12-19 ساعت 11:26)my2220 نوشته:  بچه ها من ايميل زدم براي تغيير محل مصاحبه الان چند روزه اما جواب ندادند Sad
بايد حتما با همون آدرس ايميلي كه تو فرم نوشتم ايميل بزنم؟؟؟
آخه با يه آدرس ايميل ديگه اينكارو كردم.
تاپیک تغییرزمان ومکان مصاحبه بخون توضیح مفصل هست
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: sayeh_m ، farshadsh ، lilac
(2012-12-20 ساعت 11:00)elima1980 نوشته:  
(2012-12-20 ساعت 04:35)pooyash نوشته:  دوستان حقیقتش من نمیدونم این سوال رو کجا باید بپرسم.
آیا از دوستان کسی از نرخهای جدید بلیط به مقصد US خبر داره؟ مثلأ با ترکیش به مقصد کالیفرنیا؟
می دونم که مدتی هست که دیگه بلیطها به جای ارز دولتی با ارز مبادلاتی فروخته میشن امّا قیمت جدیدی که شنیدم خیلی به نظرم متفاوت بود!! Sad
به نظرتون به های سیزن مربوط میشه یا اساسأ شایعست یا خدای نکرده کلأ جهش داشته؟
نرخ بلیط بالارفته وبانرخ قبلی دیگه حساب نمیشه.قبلابا1226ت بودوالان بالا2000ت محاسبه میشه.تقریبابلیط یک سره 1200 شده 2500ت

دوست عزیز با ایرلاین های مخت

لف فرق میکنه....فصل سفرت هم باعث تغییر
نرخ میشه. با ترکیش بخوای بری بورو تو سایت خود شرکت هواپیمایی ترکیش و
قیمت رو خودت در بیار....الان با دلار روز اتاق مبادلاتی یعنی 2459 تومن حساب میشه
اگه تا قبل از ماه می بری بلیط یک طرفه از تهران به لوس آنجلس 2322500
برای کامفورت کلاس که صندلی های خیلی راحت و جای پای مناسب داره.
اگه با امارات بری 2630000 تومن باید با کلاس معمولی بری و با اتحاد هم
حدودا 2200000 تومن هزینه دارید....امیدوارم کمک کرده یاشم....
اگه دوستان نیاز به بلیط با قیمت حقیقی و مناسب تر نیاز داشته باشن من با کمال میل
حاضر به راهنمایی هستم چون خودم مدتی این کارو انجام میدادم
تعداد افراد کیس:۱ نفر
کیس نامبر:**۵۰
زمان مصاحبه: 21 مارچ/ایروان
ایالت انتخابی :کالیفرنیا
رویت قبولی:۲ می
ویزای یه ضرب به صورت عیدی روز اول فروردین
تشکر کنندگان: farshadsh ، mahyar_sni ، bardia9 ، sadeghi897 ، afs ، amir82 ، pooyash ، گل نهال ، ramin_red ، roeentan ، s.s.h ، kiasina
بچه ها ميشه لطفا اون فرم يك صفحه اي كه قبل از مصاحبه پر كنيم رو اينجا بزاريد. البته من دارم اما قسمت آدرس كنوني قابل نوشتن نيست. نمي دونم چجوري پرش كنم!!!
تشکر کنندگان: farshadsh
(2012-12-20 ساعت 12:29)my2220 نوشته:  بچه ها ميشه لطفا اون فرم يك صفحه اي كه قبل از مصاحبه پر كنيم رو اينجا بزاريد. البته من دارم اما قسمت آدرس كنوني قابل نوشتن نيست. نمي دونم چجوري پرش كنم!!!

http://photos.state.gov/libraries/turkey...072712.pdf
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: afs ، mgolchin13 ، صوفیا صوری ، farshadsh
(2012-12-20 ساعت 12:41)sadeghi897 نوشته:  اول از همه شایدسئوال خیلی پیش پا اتفاده باشه
اما سئوالم این هست که نوع ویزای درخواستی ما چیست؟ (ما که برای لاتاری اقدام می کنیم)
در ضمن برای تغییر زمان مصاحبه از این به بعد باید از طریق این سایت پیگیری کنید مراحل فارسی نوشته.
http://usvisa-info.com/fa-IR/selfservice...ry_welcome

ویزای لاتاری دیگه!Big Grin

(2012-12-20 ساعت 12:47)asal1907 نوشته:  
(2012-12-20 ساعت 12:29)my2220 نوشته:  بچه ها ميشه لطفا اون فرم يك صفحه اي كه قبل از مصاحبه پر كنيم رو اينجا بزاريد. البته من دارم اما قسمت آدرس كنوني قابل نوشتن نيست. نمي دونم چجوري پرش كنم!!!

http://photos.state.gov/libraries/turkey...072712.pdf

مشکلی نداره پرینت بگیر و دستی و خوش خط بنویس
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: my2220 ، farshadsh
Exclamation 
دوستان لطفا گفتگو در مورد سیستم جدید اخذ ویزا رو از اینجا ادامه دهید.
تشکر کنندگان: mani.iht ، lilac ، amir82 ، صوفیا صوری ، mhz_ir ، farshadsh ، Saeedv13 ، enchantress_boy ، pooyash ، roeentan ، kiasina
دوستان به نظرتون برای مدارک ارسالی به سفارت ترجمه کارت دانشجویی رو برای داشتن معافیت تحصیلی بفرستم کافیه؟
چون من چند ماهی خدمت رفتم و تو فرمها هم اینو گفتم.نامه ی ترخیص از خدمتتم که خطاب به نظام وظیفه هست رو هم ترجمه غیر رسمی(با سربرگ دارالترجمه) کردم اونم بفرستم یا کار بیهودست؟
تشکر کنندگان: farshadsh
نمی دونم کی زحمت کشیده بود رایتیبلش کرده بود. از ضمیمه دانلوش کن.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mrr777 ، lilistar ، ASALI ، enchantress_boy ، pooyash ، گل نهال ، my2220 ، bayat_r ، lilac ، amir82 ، bardia9
بچه ها من یه سوال دارم از کسایی که فرم آپدیت کردن ولی نفرستادن و با خودشون بردن سفارت... اگه اونجا فرم آپدیت شده رو بدیم اون فرم میره زیر دست آفیسر و فرم قبلی رو بهمون پس میدن یا نه هر دو تاشو میدن به آفیسر؟ و اینکه قبل از اینکه نوبت مصاحبمون بشه فرم قبلی رو آفیسر بررسی کرده و نگاش کرده یا نه جلو خودمون تازه شروع میکنه به خوندن؟
2013AS32xx | Yerevan | Jan w4 | Visa : Day of interview
سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2012-12-20 ساعت 16:15)tatoole نوشته:  بچه ها من یه سوال دارم از کسایی که فرم آپدیت کردن ولی نفرستادن و با خودشون بردن سفارت... اگه اونجا فرم آپدیت شده رو بدیم اون فرم میره زیر دست آفیسر و فرم قبلی رو بهمون پس میدن یا نه هر دو تاشو میدن به آفیسر؟ و اینکه قبل از اینکه نوبت مصاحبمون بشه فرم قبلی رو آفیسر بررسی کرده و نگاش کرده یا نه جلو خودمون تازه شروع میکنه به خوندن؟

مسلماً پرونده شما رو قبلش خونده و بررسی کرده. در ضمن قبل از اون هم KCC پرونده شما و فرماتو بررسی کرده. فرم جدید که شما میدی فرمای جدیدتو جایگزین قبلی میکنه ولی من نمیدونم قبلیارو بر میگردونه بهت یا نه.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: tatoole ، Saeedv13 ، lilac
(2012-12-20 ساعت 16:32)enchantress_boy نوشته:  
(2012-12-20 ساعت 16:15)tatoole نوشته:  بچه ها من یه سوال دارم از کسایی که فرم آپدیت کردن ولی نفرستادن و با خودشون بردن سفارت... اگه اونجا فرم آپدیت شده رو بدیم اون فرم میره زیر دست آفیسر و فرم قبلی رو بهمون پس میدن یا نه هر دو تاشو میدن به آفیسر؟ و اینکه قبل از اینکه نوبت مصاحبمون بشه فرم قبلی رو آفیسر بررسی کرده و نگاش کرده یا نه جلو خودمون تازه شروع میکنه به خوندن؟

مسلماً پرونده شما رو قبلش خونده و بررسی کرده. در ضمن قبل از اون هم KCC پرونده شما و فرماتو بررسی کرده. فرم جدید که شما میدی فرمای جدیدتو جایگزین قبلی میکنه ولی من نمیدونم قبلیارو بر میگردونه بهت یا نه.
آخه به ذهنم رسیده اون بخش رو کلاً حذف کنم فرم جدید رو بدون اون بخش بدم بهشون بعد اگه فرم قبلی دست آفیسر بمونه گیر میده چرا حذف کردی اما اگه فرم رو برگردونن بهم شاید آفیسرِ اون قسمت رو ندیده باشه کلاً و فرم جدید رو مبنا بذاره Sad
سفرنامه
تشکر کنندگان:
باسلام خدمت دوستان
باتوجه به کیس نامبرم (حدودای 8400) فکرمی کنید برم دنبال کارای ترجمه و واکسیناسیون یا نه؟
پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی است.
تشکر کنندگان: گل نهال
(2012-12-20 ساعت 17:40)saeed_gh نوشته:  باسلام خدمت دوستان
باتوجه به کیس نامبرم (حدودای 8400) فکرمی کنید برم دنبال کارای ترجمه و واکسیناسیون یا نه؟
اگه هپاتیتُ نزدین برین دنبال کارای واکسن! ترجمه که خیلی زوده اما اگه الانم ترجمه کنید چیزی از اعتبارش کم نمیشه... من 1 ماه خورده ای دیگه مصاحبمه تاره دیروز آخرین واکسن ُ زدم 2 هفته پیشم ترجمه هام تموم شد . شما که خیلی وقت دارین!!!Big Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، گل نهال ، Saeedv13 ، bayat_r ، lilac

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان