کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
Omid91 عزيز
سفرنامه من تو امضام هست . منم حساب بانكي نداشتم . نگران نباش Wink
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: Omid91 ، bardia9 ، Saeedv13 ، enchantress_boy ، farshadsh ، lilac
(2012-12-19 ساعت 00:19)jazirehh نوشته:  
(2012-12-18 ساعت 19:23)پدی نوشته:  حداقل 5سال که بیشتراز نصف آن درآمریکا تشریف داشته باشین

پدی جان
اگر برای یه کمپانی آمریکائی کار کنیم،
ولی خارج از آمریکا، اما برامون بیمه و این داستانها رد بشه چی ؟
فرقی می کنه ؟

دوستان کسی در این مورد اطلاع داره ؟
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: farshadsh ، Tomas
(2012-12-22 ساعت 16:27)Saeedv13 نوشته:  وقتی حجم مدارک ارسالی متقاضی بالا میره کارمندها و آفیسر رو گیج می کنین و وقت بیشتری برای بررسی مدارک اضافی ازشون می گیرین. اگر سرشون شلوغ باشه که هست خود به خود شانس گرفتن برگه ی سفید رو کمتر و آبیتون رو بیشتر می کنید. هر سئوالی هم که کردن همینطور رفتار می کنید. کامل جواب می دین ولی بدون صحبت های حاشیه ای و قصه تعریف کردن. Big Grin
سلام عمو سعیدBig Grin یه سوال من دارم با توجه به حرفای شما و اون اینه که به نظر شما داشتن اسپانسر احتمال گرفتن برگه آبی رو افزایش میده یا هیچ تاثیری نداره؟
2013AS32xx | Yerevan | Jan w4 | Visa : Day of interview
سفرنامه
تشکر کنندگان: bardia9 ، Saeedv13 ، farshadsh ، jazirehh ، ani_sheiton ، Tomas
(2012-12-22 ساعت 15:38)Saeedv13 نوشته:  
(2012-12-22 ساعت 15:23)nooshshahnar نوشته:  عمو سعید به دادم برس،الان که فرمهامو برای چندمین بار چک می کردم دیدم تاریخ عروسیمو به جای تاریخ عقدم زدم.می دونم که به تاریخ عقد حساسن.حالا چی کار کنم.دارم سکته می کنم.لطفا کمکم کنید
تاریخ ازدواج مورد نظر سفارت همون تاریخ درج شده در قباله ازدواج و ته شناسنامه هست جانم. شما به جای این تاریخ احتمالاً تاریخ برگزاری مراسمتون رو نوشتین. حالا اگر هنوز کارنت نشدین یه ایمیل بزنین به KCC و جریان این اشتباه رو خیلی ساده، گویا و کوتاه شرح بدین. بعد اونها به شما خواهند گفت فرم های آپدیت شده رو بفرستین و شما همون صفجه ی مربوطه رو با اطلاعات صحیح می فرستین براشون. اگرم کارنت شدین می تونین همین کار رو برای سفارت مربوطه انجام بدین و یا صبر کنین تا روز مصاحبه قبل از قسم خوردن درستشون کنین.
اتفاق خاصی نیفتاده. اینجوری هم به من پیرمرد و کاربرهای دایم الاسترس سایت شوک وارد نکنین. من قلبم ضعیفه خونم میوفته گردنتون ها... یه جوری پست دادی که انگار جایی آتیش گرفته جانمBig GrinBig Grin.
lمرسی عمو سعید،هنوز کارنت نشدم ،بهتر نیست همراه نامه فرم آپدیت شده را هم ضمیمه کنم؟
ببخشید که ترسوندمتون،خودم اینقدر حالم بد شد که 2 ساعت اختلال حواس گرفتم.
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، farshadsh ، ani_sheiton ، Tomas
(2012-12-22 ساعت 15:55)Saeedv13 نوشته:  [quote='bardia9' pid='253569' dateline='1356174250']
قبل از این که باز هول کنین جمیعاً که مشکل حاد چیه خودم بگم که دو تا مشکل حاد یکی نداشتن دیپلم 12 ساله است و اون یکی هم ننوشتن اسم یکی از اعضای کیس در ثبت نام اولیهBig GrinBig Grin.

عمو سعید سلام
یعنی اگه کسی فوق دیپلم بدون پیش دانشگاهی هم داشته باشه باید حول کنه؟
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، roeentan ، farshadsh ، ani_sheiton ، Tomas
(2012-12-22 ساعت 19:26)ابی هانی نوشته:  
(2012-12-22 ساعت 15:55)Saeedv13 نوشته:  [quote='bardia9' pid='253569' dateline='1356174250']
قبل از این که باز هول کنین جمیعاً که مشکل حاد چیه خودم بگم که دو تا مشکل حاد یکی نداشتن دیپلم 12 ساله است و اون یکی هم ننوشتن اسم یکی از اعضای کیس در ثبت نام اولیهBig GrinBig Grin.

عمو سعید سلام

باید اسم این تاپیکو عوض بکنیم به سوالات مطرح شده از عمو سعید.
با اجازه عمو سعید، نگران نباشید. کسانی قبل شما و با شرایط شما ویزا گرفتن. فقط نکته ای که در مورد شما هستش حتماً ریز نمرات فوق دیپلم با ترجمشو به سفارت ببرید.

(2012-12-22 ساعت 18:53)nooshshahnar نوشته:  lمرسی عمو سعید،هنوز کارنت نشدم ،بهتر نیست همراه نامه فرم آپدیت شده را هم ضمیمه کنم؟

باز با اجازه عمو سعید، نه لازم نیست فرماتون رو دوباره بفرستید. همونطور که عمو سعید گفتن با ایمیل به اطلاعشون برسونید که این اشتباه ساده رو درست کنند. اگه خواستن خودشون میگن و معمولاً برای یک خطا از شما نمیخوان که فرماتونو آپدیت کنید و خودشون فرماتونو اصلاح میکنن. ولی اگه خواستن باید براشون دوباره بفرستید.

(2012-12-22 ساعت 17:15)tatoole نوشته:  
(2012-12-22 ساعت 16:27)Saeedv13 نوشته:  وقتی حجم مدارک ارسالی متقاضی بالا میره کارمندها و آفیسر رو گیج می کنین و وقت بیشتری برای بررسی مدارک اضافی ازشون می گیرین. اگر سرشون شلوغ باشه که هست خود به خود شانس گرفتن برگه ی سفید رو کمتر و آبیتون رو بیشتر می کنید. هر سئوالی هم که کردن همینطور رفتار می کنید. کامل جواب می دین ولی بدون صحبت های حاشیه ای و قصه تعریف کردن. Big Grin
سلام عمو سعیدBig Grin یه سوال من دارم با توجه به حرفای شما و اون اینه که به نظر شما داشتن اسپانسر احتمال گرفتن برگه آبی رو افزایش میده یا هیچ تاثیری نداره؟
عمو سعید دیگه داره بهم فحش میده!!!
به نظر من ممکنه احتمال گرفتن برگ آبی رو کمی بیشتر کنه. چون مقداری هم زمان احتیاج میشه برای بررسی مدارک اسپانسر، ولی داشتن نامه تمکن مالی از بانک احتیاج به بررسی زمان بر نداره.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
(2012-12-22 ساعت 17:15)tatoole نوشته:  سلام عمو سعیدBig Grin یه سوال من دارم با توجه به حرفای شما و اون اینه که به نظر شما داشتن اسپانسر احتمال گرفتن برگه آبی رو افزایش میده یا هیچ تاثیری نداره؟
داشتن اسپانسر خوبه ولی توجه داشته باشین که علاوه بر شما اسپانسرتون هم چک خواهد شد. اگر از لحاظ مالیاتی آدم بد حسابی باشه یا شریک داشته باشه که شریکش فرم ها رو امضاء نکرده باشه یا مدارکش دیر برسه یا هر اشتباهی این وسط تو فرم های مربوطه باشه، این وسط اشکال مربوطه گریبان گیر کیس شما خواهد شد. نه این که کیستون بالکل رد بشه بلکه نقص مدرک می زنه بهتون که اون اشکال رو برطرف کنید یا اسپانسر دیگه ای جور کنید یا حساب بانکیتون رو تپل تر کنید. تازه اسپانسرتون اگه همه چیزش اوکی باشه میگن شما به خاطر داشتنش از بعضی وام ها و مزایا که می تونین اوایل کار استفاده کنید محروم میشید. اینه که تا حد امکان سعی می کنن با یه حساب بانکی در حد معقول (بر اساس آمار خط فقر 2012) تمکن مالیشون رو نشون بدن. رو این حساب به نظر من حتی اگر اسپانسر هم داشتین مدارک و فرم هاشو همراه بقیه مدارک درخواستی پست نکنین و با خودتون ببرین. اگر روز مصاحبه دیدین به تمکن مالیتون گیر داد بعد اجباراً مدارک اسپانسر رو، رو کنید. پارسال فقط من یه مورد خانم مجرد دیدم که با وجود حساب بانکی پر و پیمون ازش اسپانسر خواسته بود. چون دیده بود طرف یه خانم تنهاست و استدلال کرده بود که باید یه اسپانسری جور کنی تو مملکتمون هواتو داشته باشه. بازم اگر سئوالی داشتین تو تاپیک های:
اسپانسر و مدارک مرتبط با آن
نداشتن اسپانسر و راه حل ها
مطرحش کنید تا بقیه بهتون جواب بدن. من چون خودم کسی رو نداشتم و آدم ماخوذ به حیایی هم هستم Big Grin رو ننداختم به احد الناسی. کسانی که اسپانسر ردیف کردن برای خودشون وارد ترند.
(2012-12-22 ساعت 18:53)nooshshahnar نوشته:  lمرسی عمو سعید،هنوز کارنت نشدم ،بهتر نیست همراه نامه فرم آپدیت شده را هم ضمیمه کنم؟
همراه کدوم نامه؟ همراه مدارک مربوط به سفارت؟ ببین بستگی زیادی به حساسیت و دل و جیگر شما داره. اگر آدم حساسی باشی یک ایمیل کوچولو می زنی به KCC. اونا هم میگن فرم های آپدیت شده رو برای ما بفرست. بعد شما همون صفحه ای که اشتباه توش داشتی رو پست می کنی. می تونی بذاری روز مصاحبه همراه خودت ببری یا همونجا قبل از قسم خوردن با دست فرمتو اصلاح کنی. اینا اشتباهات بزرگی که نگران رد شدن کیست باشی نیستند. به نظرم حالا که این همه خرج می کنی روش اول آدمهای حساس رو انجام بدی بهتره تا اگه قبل از مصاحبه احیاناً یه نگاهی به پروندتون انداختن همه ی اطلاعاتش صحیح باشه. اگر خواستی این کار رو انجام بدی لطفاً کپی فرم ها رو که داری یه بار دیگه سر فرصت بررسی کن تا اگر اشتباه دیگه ای این وسط بوده و از قلم انداختی همراه تاریخ ازدواجت درستشون کنی و باز سکته ندی خودتو و ماروBig Grin. راستی اگر صلاح میدونی امضاتو کامل کن تا بدونیم حدود کیس نامبرت چنده و قرار هست کدوم سفارت بری برای مصاحبه. اینجوری مجبوریم هی تمام احتمالات رو تو پست هامون مطرح کنیم حوصله ی ملت سر میره. ممنون.Big Grin.
(2012-12-22 ساعت 19:26)ابی هانی نوشته:  عمو سعید سلام
سلام به روی ماهتBig Grin. تا جایی که من در جریانم اگر پیش دانشگاهی نداشته باشی و فوق دیپلم رفته باشی یه ذره برای آفیسر هضمش مشکله که چطور بدون داشتن پیش دانشگاهی رفتی فوق دیپلم گرفتی. تا جایی که یادمه، اگه اشتباه راهنمایی نکرده باشمت بچه هایی که این حالت رو داشتن ریز نمراتشون رو هم ترجمه می کردن و همراه خودشون می بردن. بازم اگر کسی این پست رو می خونه و در این مورد اطلاعی داره خواهش می کنم حرف من رو تایید یا تکذیب کنه.
عمو سعید سلام !
آقا من یه شکِ خیلی بدی در خصوص تاریخ تولدم که توی فرم DS230 بند چهارمش پر کردم دارم ،
توی چک پرینتهام یه جائی دیدم که به جای سال 1981 تایپ کردم 0981 !!! البته مطمئن نیستم که توی فرم ارسالی هم 0981 نوشته باشم !
چهارشنبه زنگ زدم KCC در خصوص اینکه آیا مدارک من بهشون رسیده سئوال کردم و وقتی که اپراتور سال تولدم رو ازم پرسید ، من گفتم 1981 و اون تائید کرد.
حالا از اونجائیکه نسبت به درست بودن یا اشتباه بودن 1981 شک دارم ، نمیدونم که چه باید بکنم ... !؟
در ضمن من بعضی از سئوالها رو که باید جواب N/A می دادم با NONE جواب دادم.
آیا فکر می کنید که کار خاصی باید انجام بدم ؟
ممنون می شم اگر که راهنمائیم کنین Smile
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، Saeedv13 ، Tomas
من که هم اسپانسر دارم و هم 3 بار فرم ها رو آپدیت کردم فرستادم با این حساب 6 تا برگه آبی میگیرم کهBig Grin خدا به دادم برسه
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Tomas
(2012-12-22 ساعت 23:24)jazirehh نوشته:  عمو سعید سلام !
آقا من یه شکِ خیلی بدی در خصوص تاریخ تولدم که توی فرم DS230 بند چهارمش پر کردم دارم ،
توی چک پرینتهام یه جائی دیدم که به جای سال 1981 تایپ کردم 0981 !!! البته مطمئن نیستم که توی فرم ارسالی هم 0981 نوشته باشم !
چهارشنبه زنگ زدم KCC در خصوص اینکه آیا مدارک من بهشون رسیده سئوال کردم و وقتی که اپراتور سال تولدم رو ازم پرسید ، من گفتم 1981 و اون تائید کرد.
حالا از اونجائیکه نسبت به درست بودن یا اشتباه بودن 1981 شک دارم ، نمیدونم که چه باید بکنم ... !؟

با اجازه عمو سعید
در مورد سوال اولتون با توجه به اینکه اپراتور درستش رو تایید کرده بعید میدونم مشکل حادی باشه.( عمو سعید درسته؟)
اما در مورد سوال دومتون ، این تجربه شخصی من بود. هیچ مشکلی نیست. من هم در فرمهای ارسالی بعضی جا ها رو NONE زده بودم ضمن اینکه بعضی جا ها رو هم کلا خالی گذاشته بودم و هیچی ننوشته بودم Tongue. حتی فرم تکمیل شده هم با خودم نبردم یا ارسال نکردم. به این اشکالات جزئی اهمیت نمیدن مگر اینکه واقعا اطلاعات نادرست داده باشید و لازم باشه که تصحیح کنید. موقع تحویل مدارک تقریبا بیشتر بندهای فرم رو خانمی که مدارکم رو می گرفت چک کرد و مشکلی نبود.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: bayat_r ، Saeedv13 ، jazirehh ، Tomas
سلام من کارنت شدم و هفته اول فوریه مصاحبم هست تاریخ گرفتن وکالت بلا عزل واسه سند خونه واسشون مهمه یعنی اگه الان واسش اقدام کنم دیر نیست ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان:
باسلام
من یه سوال داشتم در مورد ثبت تاریخهای شروع و خاتمه سالهای تحصیلی من اون زمانی که داشتم فرمها پرمیکردم با یه سایتی چک کردم سپس با این time.ir چک کردم تاریخ مدرک سوم و پیش دانشگاهی اونم شروعش یه سال دیر زدم (2001-2003 بوده من نوشتم 1999-2003) اما تاریخ مدرک کارشناسی و ارشد کاملا درسته به نظر شما من فرم جدید رو آپدیت کنم بفرستم با مدارک یا نه؟
اساسا تاریخ سال مهم یا ماهش هم مهم است؟
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان:
(2012-12-23 ساعت 00:26)alirezass نوشته:  باسلام
من یه سوال داشتم در مورد ثبت تاریخهای شروع و خاتمه سالهای تحصیلی من اون زمانی که داشتم فرمها پرمیکردم با یه سایتی چک کردم سپس با این time.ir چک کردم تاریخ مدرک سوم و پیش دانشگاهی اونم شروعش یه سال دیر زدم (2001-2003 بوده من نوشتم 1999-2003) اما تاریخ مدرک کارشناسی و ارشد کاملا درسته به نظر شما من فرم جدید رو آپدیت کنم بفرستم با مدارک یا نه؟
اساسا تاریخ سال مهم یا ماهش هم مهم است؟
قبل مصاحبه بهتون فرماتون رو میدن که اگه خواستین چیزی رو تغییر بدین بتونین این کارو بکنین.
کیس نامبر:2013AS00000XXX -کنسولگری:آنکارا - افراد کیس:3 -مصاحبه:NOV,دریافت برگه آبی و فرم 9 سئوالی -20 DEC کلیر شدیمBig Grin
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، alirezass ، Saeedv13 ، amairmonre ، Tomas
(2012-12-22 ساعت 23:55)mohajer13 نوشته:  
(2012-12-22 ساعت 23:24)jazirehh نوشته:  عمو سعید سلام !

با اجازه عمو سعید
در مورد سوال اولتون با توجه به اینکه اپراتور درستش رو تایید کرده بعید میدونم مشکل حادی باشه.( عمو سعید درسته؟)
اما در مورد سوال دومتون ، این تجربه شخصی من بود. هیچ مشکلی نیست. من هم در فرمهای ارسالی بعضی جا ها رو NONE زده بودم ضمن اینکه بعضی جا ها رو هم کلا خالی گذاشته بودم و هیچی ننوشته بودم Tongue. حتی فرم تکمیل شده هم با خودم نبردم یا ارسال نکردم. به این اشکالات جزئی اهمیت نمیدن مگر اینکه واقعا اطلاعات نادرست داده باشید و لازم باشه که تصحیح کنید. موقع تحویل مدارک تقریبا بیشتر بندهای فرم رو خانمی که مدارکم رو می گرفت چک کرد و مشکلی نبود.

ممنون و سپاسگزارم ...
خیالم راحت شد، ولی فکر کنید اگر روز مصاحبه فرمهای جدید و کامل رو همراه خودم داشته باشم بهتر نیست ؟
اصلاً به ما اجازه می دن که فرمهای اصلاح شده تحویلشون بدیم ؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز
اگه عصبانی نمیشید من یه سوال تکراری بپرسم که دیگه نگران نباشم . ما هفته اول فوریه ارمنستان مصاحبه داریم . میگم دیگه لازم نیست برای ارمنستان 15 روز قبل تر مدارک رو بفرستیم ؟؟؟ نیازی نیست ؟؟؟ خیالمون راحت باشه ؟؟
ببخشید دیگه
تشکر کنندگان: ani_sheiton

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان