موضوعها: 0
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-22 ساعت 15:38)Saeedv13 نوشته: (2012-12-22 ساعت 15:23)nooshshahnar نوشته: عمو سعید به دادم برس،الان که فرمهامو برای چندمین بار چک می کردم دیدم تاریخ عروسیمو به جای تاریخ عقدم زدم.می دونم که به تاریخ عقد حساسن.حالا چی کار کنم.دارم سکته می کنم.لطفا کمکم کنید
تاریخ ازدواج مورد نظر سفارت همون تاریخ درج شده در قباله ازدواج و ته شناسنامه هست جانم. شما به جای این تاریخ احتمالاً تاریخ برگزاری مراسمتون رو نوشتین. حالا اگر هنوز کارنت نشدین یه ایمیل بزنین به KCC و جریان این اشتباه رو خیلی ساده، گویا و کوتاه شرح بدین. بعد اونها به شما خواهند گفت فرم های آپدیت شده رو بفرستین و شما همون صفجه ی مربوطه رو با اطلاعات صحیح می فرستین براشون. اگرم کارنت شدین می تونین همین کار رو برای سفارت مربوطه انجام بدین و یا صبر کنین تا روز مصاحبه قبل از قسم خوردن درستشون کنین.
اتفاق خاصی نیفتاده. اینجوری هم به من پیرمرد و کاربرهای دایم الاسترس سایت شوک وارد نکنین. من قلبم ضعیفه خونم میوفته گردنتون ها... یه جوری پست دادی که انگار جایی آتیش گرفته جانم.
lمرسی عمو سعید،هنوز کارنت نشدم ،بهتر نیست همراه نامه فرم آپدیت شده را هم ضمیمه کنم؟
ببخشید که ترسوندمتون،خودم اینقدر حالم بد شد که 2 ساعت اختلال حواس گرفتم.
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
من که هم اسپانسر دارم و هم 3 بار فرم ها رو آپدیت کردم فرستادم با این حساب 6 تا برگه آبی میگیرم که خدا به دادم برسه
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من کارنت شدم و هفته اول فوریه مصاحبم هست تاریخ گرفتن وکالت بلا عزل واسه سند خونه واسشون مهمه یعنی اگه الان واسش اقدام کنم دیر نیست ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام
من یه سوال داشتم در مورد ثبت تاریخهای شروع و خاتمه سالهای تحصیلی من اون زمانی که داشتم فرمها پرمیکردم با یه سایتی چک کردم سپس با این time.ir چک کردم تاریخ مدرک سوم و پیش دانشگاهی اونم شروعش یه سال دیر زدم (2001-2003 بوده من نوشتم 1999-2003) اما تاریخ مدرک کارشناسی و ارشد کاملا درسته به نظر شما من فرم جدید رو آپدیت کنم بفرستم با مدارک یا نه؟
اساسا تاریخ سال مهم یا ماهش هم مهم است؟
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
اگه عصبانی نمیشید من یه سوال تکراری بپرسم که دیگه نگران نباشم . ما هفته اول فوریه ارمنستان مصاحبه داریم . میگم دیگه لازم نیست برای ارمنستان 15 روز قبل تر مدارک رو بفرستیم ؟؟؟ نیازی نیست ؟؟؟ خیالمون راحت باشه ؟؟
ببخشید دیگه