2012-12-22 ساعت 13:40
بچه ها سلام
ميگما براي يه نفر حداقل حساب بانكي چقدر باشه خوبه؟؟؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
|
2012-12-22 ساعت 13:40
بچه ها سلام
2012-12-22 ساعت 13:52
دوستان همسر من کارش دولتیه،به نظرتون اگر نامه سابقه ی کار بگیره براش دردسر نمیشه ؟(از نظر fbi چک میگم)
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: farshadsh
2012-12-22 ساعت 13:59
دوستان عزیز
بعد از سلام امروز نامه ای ازسفارت آنکارا دریافت کردیم که روز وتاریخ مصاحبه را confirm کرده بود ولی گفته قبل از امدن passport pickup location را از سایت usvisa-info.com رجیستر کنید که من رتم به ان سایت ولی نتوانستم رجیستر کنم ایا از دوستان کسی این کار را کرده من راراهنمایی کن ممنون می شوم تشکر کنندگان: farshadsh
(2012-12-22 ساعت 13:52)nooshshahnar نوشته: دوستان همسر من کارش دولتیه،به نظرتون اگر نامه سابقه ی کار بگیره براش دردسر نمیشه ؟(از نظر fbi چک میگم)نامه سابقه کار رو بگیرید و ترجمه کنید و برای احتیاط همراهتون باشه ولی تا نخواستن بهشون ندین. از لحاظ بک گراند چک هم فرقی نمی کنه. چون توی فرم ها به شغل ایشون اشاره کردین قبلاً. (2012-12-22 ساعت 13:59)miyero نوشته: امروز نامه ای ازسفارت آنکارا دریافت کردیم که روز وتاریخ مصاحبه را confirm کرده بودگفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا (2012-12-22 ساعت 13:40)my2220 نوشته: ميگما براي يه نفر حداقل حساب بانكي چقدر باشه خوبه؟؟؟شما باید بیشتر از 11170 دلار در سال درآمد داشته باشید تا در 48 ایالت به هم پیوسته ایالات متحده بالای خط فقر قرار بگیرید. منبع. بهتر هست که نرخ مبادله ارز در بازار آزاد رو ملاک محاسبه قرار بدید که به این ترتیب باید در حساب شما حداقل 33 میلیون تومان پول باشه.
مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای سفارت آنکارا/ایروان•سفرنامه اول•سفرنامه دوم•کاربر حرفه ای مهاجرسرا•پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت سیس •سفرنامه آمریکا: قسمت اول/قسمت دوم•بهترین پلن های پری پید تلفن همراه در آمریکا•ارزانترین پلن پری پید موبایل در آمریکا: لایکاموبایل•آگهی اجاره منزل در رالی
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، bardia9 ، nooshshahnar ، sayeh_m ، ابی هانی ، roeentan ، farshadsh ، lilac ، enchantress_boy
2012-12-22 ساعت 14:42
(2012-12-22 ساعت 14:01)Saeedv13 نوشته:(2012-12-22 ساعت 13:52)nooshshahnar نوشته: ميگما براي يه نفر حداقل حساب بانكي چقدر باشه خوبه؟؟؟شما باید بیشتر از 11170 دلار در سال درآمد داشته باشید تا در 48 ایالت به هم پیوسته ایالات متحده بالای خط فقر قرار بگیرید. منبع. بهتر هست که نرخ مبادله ارز در بازار آزاد رو ملاک محاسبه قرار بدید که به این ترتیب باید در حساب شما حداقل 33 میلیون تومان پول باشه. سلام عمو سعید ما کیسمون دو نفره. من داوطلب اصلیم و گواهی موجودی حساب 60000دلار برای خودم و 15000 دلار برای خانمم گرفتیم ولی با دلار 1226 تومن این شده. البته یک سند خونه هم به اسم خودم بود ترجمه کردم و ترجمشو ارسال کردم با مدارک به سفارت. به نظرتون برای خانمم ممکنه به مشکل بخوریم؟ اگه بله راه حل داره که موقع مصاحبه جور کنیم؟ مرسی
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر ارسال مدارک: 15 جولای کارنتی: آگوست سفارت : آنکارا نامه دوم: 20 نوامبر مصاحبه: 23 ژانویه آخرین آپدیت CEAC : می 21
2012-12-22 ساعت 15:23
عمو سعید به دادم برس،الان که فرمهامو برای چندمین بار چک می کردم دیدم تاریخ عروسیمو به جای تاریخ عقدم زدم.می دونم که به تاریخ عقد حساسن.حالا چی کار کنم.دارم سکته می کنم.لطفا کمکم کنید
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: farshadsh
2012-12-22 ساعت 15:28
(2012-12-22 ساعت 14:42)Omid91 نوشته: سلام عمو سعیدسلام امید جان به دلار موجودیتو گفتی من فکر کردم حساب ارزی دارین ولی بعد نرخ تبدیل رو گفتی به این نتیجه رسیدم که حسابت معمولی هست آخرش. ببین دوست خوبم شما باید بالاتر 18912 دلار پول تو حسابتون باشه. این مبلغ جمع هزینه ی سالانه یک خانواده دو نفره ساکن در یکی از 48 ایالت پیوسته ایالات متحده استمنبع. اگر به اندازه این مبلغ یا بیشتر پول داشته باشین یعنی بالای خط فقر هستین و می تونین در صورت بیکاری تا یک سال هزینه هاتون رو پوشش بدین. با یک تناسب مشخص میشه که شما با نرخ تبادل ارز فعلی حدود 14600 و عیال 3600 دلار (مجموعاً 18200 دلار) پول دارید. یه کوچولو کمتر از حداقل مورد نیاز البته. با توجه به ارایه سند منزل فکر نکنم مشکلی از این لحاظ پیش بیاد. تا جایی که من پست ها رو خوندم اولویت اثبات تمکن مالی این جوری هست: 1- حساب بانکی (مربوط به فرد برنده باشه بهتره) در یک حد نرمال. یعنی بالاتر از خط فقر و نه خیلی زیاد که باعث ایجاد سئوال در ذهن آفیسر در مورد منبعش بشه. 2- اسپانسر. 3- ترجمه سند ملک ترجیحاً با ارزشگزاری رسمی یا غیر رسمی. 4- سند ماشین.
مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای سفارت آنکارا/ایروان•سفرنامه اول•سفرنامه دوم•کاربر حرفه ای مهاجرسرا•پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت سیس •سفرنامه آمریکا: قسمت اول/قسمت دوم•بهترین پلن های پری پید تلفن همراه در آمریکا•ارزانترین پلن پری پید موبایل در آمریکا: لایکاموبایل•آگهی اجاره منزل در رالی
2012-12-22 ساعت 15:34
سلام به همه دوستان
يه سوال من براي گواهي اشتغال به كار از الان بگيرم باتوجه به اينكه دو ماه ديگه مصاحبه دارم و اينكه يه جوري بگيرم كه انگار ديگه كار نميكنم كه يه موقع زمان مصاحبه نگه هنوز مشغول به كاري و برو هر موقع تسويه كردي بعد بيا.به نظرتون چي كار كنم...؟
2013AS3XXX افراد كيس : تنها كنسولگري : انكارا تاريخ مصاحبه : هفته سوم فوريه
2012-12-22 ساعت 15:35
سلام من برای اینکه نخوام سند خونرو به نامم کنم میتونم یه وکالت بلا عزم بگیرم .
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
(2012-12-22 ساعت 15:28)Saeedv13 نوشته:ممنون از راهنماییتون(2012-12-22 ساعت 14:42)Omid91 نوشته: سلام عمو سعیدسلام امید جان من فقط یک نفر هستم و مجردم. الان فقط 30 میلیون پول نقد دارم هیچ سندی هم به نام ندارم. اسپانسر هم ندارم اما تو آمریکا فامیل دارمکه می خوام برم اونجا. به نظرتون اصلا رام میدم D: می خوام ببینم اگه کمه برم دنبالش که جور کنم تشکر کنندگان: farshadsh
2012-12-22 ساعت 15:38
(2012-12-22 ساعت 15:23)nooshshahnar نوشته: عمو سعید به دادم برس،الان که فرمهامو برای چندمین بار چک می کردم دیدم تاریخ عروسیمو به جای تاریخ عقدم زدم.می دونم که به تاریخ عقد حساسن.حالا چی کار کنم.دارم سکته می کنم.لطفا کمکم کنیدتاریخ ازدواج مورد نظر سفارت همون تاریخ درج شده در قباله ازدواج و ته شناسنامه هست جانم. شما به جای این تاریخ احتمالاً تاریخ برگزاری مراسمتون رو نوشتین. حالا اگر هنوز کارنت نشدین یه ایمیل بزنین به KCC و جریان این اشتباه رو خیلی ساده، گویا و کوتاه شرح بدین. بعد اونها به شما خواهند گفت فرم های آپدیت شده رو بفرستین و شما همون صفجه ی مربوطه رو با اطلاعات صحیح می فرستین براشون. اگرم کارنت شدین می تونین همین کار رو برای سفارت مربوطه انجام بدین و یا صبر کنین تا روز مصاحبه قبل از قسم خوردن درستشون کنین. اتفاق خاصی نیفتاده. اینجوری هم به من پیرمرد و کاربرهای دایم الاسترس سایت شوک وارد نکنین. من قلبم ضعیفه خونم میوفته گردنتون ها... یه جوری پست دادی که انگار جایی آتیش گرفته جانم.
تشکر کنندگان: bardia9 ، گل نهال ، bayat_r ، sayeh_m ، nooshshahnar ، ابی هانی ، roeentan ، farshadsh ، امیر مهاجر ، lilac
(2012-12-22 ساعت 15:34)bardia9 نوشته: سلام به همه دوستانبردیا همسفر گرامی. من نمی دونم کجای مدارک مورد نیاز سفارت گفته گواهی اشتغال به کار. شایدم پیر شدم چشم و چارم درست نمی بینه. اگر هست لطفاً نشون منم بدین تا برم دنبالش. اگر می بینی که بعضی ها گواهی اشتغال به کار می گیرن و ترجمه می کنن به خاطر اینه که تو فرم ها شغلشون رو نوشتن و یک در هزار اگر آفیسر گیر داد که مدرکشو نشون بده (که گیر نمیده) همونجا رو کنن. برای کسانی که حداقل دیپلم دارن گواهی اشتغال لازم نیست دوستان. اصولاً هر نوع مدرکی لازم باشه تو سایتشون می نویسن. به اینجا توجه کنید: The principal diversity visa applicant must have a high school education, or its equivalent, OR two years of qualifying work experience in the last five years. به اون یا (OR) که برای توجه بیشتر خوانندگان با حروف بزرگ نوشته توجه کردید؟ حالا اگه تو فرم ها نوشتی شغلتو فقط برای یک اقدام احتیاطی بی خودی و بی مصرف یه گواهی اشتغال از محل کارتون بگیرین و بدین ترجمه. والسلام. (2012-12-22 ساعت 15:35)miladswat نوشته: سلام من برای اینکه نخوام سند خونرو به نامم کنم میتونم یه وکالت بلا عزم بگیرم .بله. قبلاً یه عده این کار رو کردن و مشکلی نبوده. (2012-12-22 ساعت 15:36)my2220 نوشته: ممنون از راهنماییتونبله دوست خوبم. برای چی راهت ندن؟ از خداشونم باشه. به نظر من اگه 3 میلیون دیگه حسابتو شارژ کنی خاطرمون جمع تره. اگرم نمی تونی همین قدرشم کافیه. اگر تمکن مالیتون کم باشه شما رد نمیشین. برگه آبی می گیرین با نقص مدرک. دفعه ی دوم که رفتین سفارت برای ویزا تمکن مالیتون رو نشون میدین. توکل به خدا. مشکل خیلی حاد نداشته باشین همه ویزا می گیرین. قبل از این که باز هول کنین جمیعاً که مشکل حاد چیه خودم بگم که دو تا مشکل حاد یکی نداشتن دیپلم 12 ساله است و اون یکی هم ننوشتن اسم یکی از اعضای کیس در ثبت نام اولیه.
(2012-12-22 ساعت 15:28)Saeedv13 نوشته:(2012-12-22 ساعت 14:42)Omid91 نوشته: سلام عمو سعیدسلام امید جان سلام عمو سعید جان مرسی از پاسختون. میبخشید من بدسوالم رو مطرح کردم. من خودم دو تا حساب تو یک بانک داشتم: 1-ارزی 14000دلار 2-ریالی حدود 50میلیون تومن که عینا تو گواهیم بانک اینجوری ذکر کرده. بعد برا حساب خانمم 18میلیون تومن بیشتر نداشتیم که با نرخ دلار 1226تومن براش نوشتند 15000دلار. همون طور که شما ذکر کردید مجموع پول ما برا یک خانواده دو نفره OK هست ولی میگم نکنه برای تک تک اعضا هم یک حداقلی مد نظرشون باشه و به حساب خانمم گیر بدن. مرسی:(؟
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر ارسال مدارک: 15 جولای کارنتی: آگوست سفارت : آنکارا نامه دوم: 20 نوامبر مصاحبه: 23 ژانویه آخرین آپدیت CEAC : می 21
2012-12-22 ساعت 16:15
مرسي و ممنون عمو سعيد عزيز
من تو فرمام زده بودم كارمو كه حسابرس هستم به خاطره همين ميپرسم.چشم اطاعت امر... يه سوال ديگه اونم اينه كه دوستم پرسيد از من كه مدركه زبان داره از يه موسسه كه نيمه معتبره ميگه ترجمه كنم.منم گفتم بكنه اين كارو و اگر نياز شد نشون بده.به نظرتون درست راهنمايي كردم ديگه...
2013AS3XXX افراد كيس : تنها كنسولگري : انكارا تاريخ مصاحبه : هفته سوم فوريه
2012-12-22 ساعت 16:27
(2012-12-22 ساعت 16:15)bardia9 نوشته: مرسي و ممنون عمو سعيد عزيزهمچین چیزی تو مدارک درخواستی برای مصاحبه نیست بردیا جان. اونا هم هیچوقت همچین چیزی نمی خوان. خیلی خوب هم می دونن که ما با چه مشکلاتی میریم به یه کشور ثالث که مصاحبه بشیم. و اگر یه مدرکی اضافه بر موارد درخواستی تو سایت سفارت باشه خونمون همین بغل نیست که بگیم باشه الان همرام نیست میرم از خونه میارم. شما همه ی لینک های سفارت رو برو چک کن. مخصوصاً قسمت های مربوط به ویزای مهاجرتی رو. لیست مدارک درخواستی سفارت رو بذار جلوت طبق همون مدارک رو بفرست. هر گواهی دیگه ای هم که برای احتیاط ترجمه کردی رو نفرست. فقط و فقط برای احتیاط همراه خودت ببر. وقتی حجم مدارک ارسالی متقاضی بالا میره کارمندها و آفیسر رو گیج می کنین و وقت بیشتری برای بررسی مدارک اضافی ازشون می گیرین. اگر سرشون شلوغ باشه که هست خود به خود شانس گرفتن برگه ی سفید رو کمتر و آبیتون رو بیشتر می کنید. هر سئوالی هم که کردن همینطور رفتار می کنید. کامل جواب می دین ولی بدون صحبت های حاشیه ای و قصه تعریف کردن.
تشکر کنندگان: bardia9 ، گل نهال ، nooshshahnar ، enchantress_boy ، roeentan ، farshadsh ، امیر مهاجر ، lilac
|