کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2012-12-21 ساعت 18:45)smpf نوشته:  
(2012-10-23 ساعت 12:19)bayat_r نوشته:  
(2012-10-23 ساعت 00:14)natasha نوشته:  سلام،با تشکر از زحمت شما

پدرو مادر من تو لاتاری امسال قبول شدن،می‌خواستم بدونم اونا باید ۶ ماه آمریکا باشن و ۶ ماه ایران و به مدت ۵ سال این کارو ادامه بدن؟

پس تکلیف اون پدرو مادری که بچه مدرسه‌ای دارن چی‌ میشه؟

یا می‌شه مثلا ۲.۵ پیوسته آمریکا بمونن بعد ۲.۵ بیان ایران؟

سپاسگزارم

افراد عادی بعد از 5 سال واجد شرایط سیتیزنشیپی هستن به شرط اینکه حداقل 30 ماه توی آمریکا حضور داشته باشن و در طول این 5 سال هیچ وقت بیشتر از 6 ماه خارج آمریکا نبوده باشن.
ولی افرادی که همسر فرد سیتیزن هستن بعد از 3 سال و نیز باید 18 ماه در آمریکا حضور داشته باشن و در طول این 3 سال هیچ وقت بیشتر از 6 ماه خارج آمریکا نبوده باشن.

میشه لطفا بیشتر توضیح بدین.آیا ما که گرین کارتی هستیم جزو افراد عادیم؟من شنیدم که گرین کارتیها تو 3 سال سیتیزن میشن نه 5 سال اگه جایی هست که بریم بخونیم هم بگید ممنون

دوست عزیز همانطور که استاد بیات عزیز گفتند ۳ سال برای کیس های ازدواج هست و بقیه بعد از ۵ سال میتوانند برای سیتیزن شدن اقدام کنند... از این پست کامل hasti_banoo عزیز برای مطالعه استفاده کنید... سیتیزن شیپ
(2012-12-21 ساعت 17:10)smpf نوشته:  
(2012-12-18 ساعت 19:04)my2220 نوشته:  بچه ها يه سوال ديگه؟؟
ميشه يكي دقيقا بگه چند سال طول ميكشه تا ما سيتيزن آمريكا شيم؟؟؟
و تا زمان سيتيزني آيا ميتونيم ايران باشيم اما ماليات و كارهاي ديگرو انجام بديم؟؟

دوستان گلم. باور کنید به غرعان، به ابرفض من و خیلیهای دیگه تو این سایت قبل از اینکه اسممون تو لاتاری دربیاد تمام این موارد و خیلی چیزهای دیگه رو از توی همین سایت یاد گرفتیم. البته منظورم به شما دو دوست عزیز که پستهاتون رو نقل قول کردم نیست، کلا عرض میکنم. به خدا اگر تاپیکهای مربوط به هر مطلب رو بخونید علاوه بر سوالاتی که الان پرسیدید، هزار تا نکته دیگه هم از توش درمیارید که مطمئن باشید 100% یه جایی بدردتون میخوره.
فرض کنید رفتین یه جا تو آمریکا یه کاری انجام بدید، یه جای کارتون میلنگه، اونجا که دیگه امیر مهاجر و مهندس بیات و سایه نیستن که جواب بدن!!! فقط خودتون هستید و خودتون. بخدا کلی از این سوالات توی تاپیکها در موردش بحث مفصل شده و اگر چیری هم توی این سایت نبود میتونید از توی سایت uscis.gov دربیارید.
من فکر میکنم امیرمهاجر و سایه تو کامپیوترشون کلی تمپلیت درست کردن که پاسخها توش نوشته شده و هر روز باید بیان و اونها رو کپی پیست کنن.

قربون همتون. امیدوارم همیشه موفق باشید

میشه لطفا ودقیقا بگید تو کدوم تاپیک بریم در این مورد بخونیم؟من تو این سایت که گفتین رفتم ولی چیزی دستگیرم نشد.ممنون

تو این صفحه کامل توضیح داده
این صفحه تو یاهو هم توضیحات خوبی داده
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
(2012-12-21 ساعت 13:34)sayeh_m نوشته:  الان ديگه با تي ان تي نميتوني ارسال كني . فقط با ارامكس ميتوني مداركت رو بفرستي . چند روزش هم دقيق معلوم نيست . ممكنه به تعطيلي بخوره و خيلي چيزهاي ديگه ولي فكر كنم به صورت نرمال ٣ روز باشه . سفرنامه ها رو كامل بخون و در ضمن امضاي عمو سعيد رو هم بخون .

مامان سایه عزیز سلام
من دیروز مدارکم رو بردم به پستخونه (یک پستخونه کوچیک و نه از شعب اصلی)و با پست DHL ارسال کردم برای سفارت آنکارا که حدود 37000تومان هم پولش شد. طبق گفته شما یعنی مسوول پست اشتباهی از من تحویل گرفته!!!! یا نه با DHL هم میشه فرستاد؟ مرسی
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
تشکر کنندگان: sayeh_m ، farshadsh
(2012-12-22 ساعت 00:47)Omid91 نوشته:  
(2012-12-21 ساعت 13:34)sayeh_m نوشته:  الان ديگه با تي ان تي نميتوني ارسال كني . فقط با ارامكس ميتوني مداركت رو بفرستي . چند روزش هم دقيق معلوم نيست . ممكنه به تعطيلي بخوره و خيلي چيزهاي ديگه ولي فكر كنم به صورت نرمال ٣ روز باشه . سفرنامه ها رو كامل بخون و در ضمن امضاي عمو سعيد رو هم بخون .

مامان سایه عزیز سلام
من دیروز مدارکم رو بردم به پستخونه (یک پستخونه کوچیک و نه از شعب اصلی)و با پست DHL ارسال کردم برای سفارت آنکارا که حدود 37000تومان هم پولش شد. طبق گفته شما یعنی مسوول پست اشتباهی از من تحویل گرفته!!!! یا نه با DHL هم میشه فرستاد؟ مرسی
اميد جان
دي اچ ال ميشد ولي گفته بودن كه هيچ گارانتي نميديم . حالا شما نگران نباش . اميدوارم كه بدستشون برسه . خب با ارامكس ميفرستادين كه خيالتون راحت باشه ؟
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: Omid91 ، farshadsh
دوستان این قسمت CONTACT INFORMATION SHEET

که باید پر کنیم بفرستیم اگر کسی تو امریکا کسیو نداشته باشه باید چی بزنه تو تذکراتش که نوشته نباید خالی بذارید!!!!
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: farshadsh
اميد جان
دي اچ ال ميشد ولي گفته بودن كه هيچ گارانتي نميديم . حالا شما نگران نباش . اميدوارم كه بدستشون برسه . خب با ارامكس ميفرستادين كه خيالتون راحت باشه ؟
[/quote]
خیلی از پاسختون ممنونم. اینجا چسبیده به خونمونه تنبلی کردم!! میشه لطف کنین بگین اینکه گارانتی نمیدن یعنی چی؟ و چه موردی ممکنه داشته باشه؟ مرسی
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
تشکر کنندگان: sayeh_m ، farshadsh
(2012-12-22 ساعت 01:25)Omid91 نوشته:  اميد جان
خیلی از پاسختون ممنونم. اینجا چسبیده به خونمونه تنبلی کردم!! میشه لطف کنین بگین اینکه گارانتی نمیدن یعنی چی؟ و چه موردی ممکنه داشته باشه؟ مرسی
[/quote]
منظور از گارانتي اين بود كه تضميني براي رسيدن بسته نداده بودن . گفته بودن كه در صورت نرسيدن بسته ما هيچ مسئوليتي نداريم . البته اين قيمتي هم كه شما نوشتين تقريباً نصف قيمت ارامكس بود چون بسته ما حدود ٧٠ هزار تومن شد . البته ممكنه كمي هم سنگينتر بوده . به هر حال حالا كه فرستادين و تموم شده . يك هفته ديگه ايميل بدين و از رسيدنش مطمئن بشين . Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: Omid91 ، enchantress_boy ، farshadsh ، mohajer13 ، roeentan ، ابی هانی ، گل نهال
(2012-12-20 ساعت 16:12)lover usa نوشته:  
(2012-12-19 ساعت 21:24)ramin_red نوشته:  سلام دوستان! مصاحبه من در سفارت احتمالا ۹ ماه دیگه هست! می‌خواستم بپرسم اگه مدارکم را الان ترجمه کنم تا ۹ ماه آینده برای سفارت آمریکا قابل قبول هست یا اینکه ترجمه مدارک تا یک زمان خاصی‌ اعتبار دارد؟

دوست من شما اگه كار واجبتري داريد الان انجام بديد قطعا واسه ترجمه زياد وقت باقي هست
نگران نباشيد

ترجمه هم 6 ماه اعتبار داره این را دارالترجمه به من گفت
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: farshadsh ، ابی هانی ، ramin_red
(2012-12-22 ساعت 00:55)sayeh_m نوشته:  
(2012-12-22 ساعت 00:47)Omid91 نوشته:  

مامان سایه عزیز سلام
اميد جان
جاي نگراني نيست من با dhl فرستادم ، سه روزه هم رسيد دستشون
كيس نامبر : **2013as****28 ( سه نفر ) \ ارسال مدارک : ۱۲ جون \ مصاحبه : هشتم ژانویه ( آنکارا ) \ ویزا : يكضرب \ مقصد : کالیفرنیا
تشکر کنندگان: Omid91 ، farshadsh
(2012-12-22 ساعت 02:32)kiasina نوشته:  
(2012-12-19 ساعت 21:24)ramin_red نوشته:  سلام دوستان! مصاحبه من در سفارت احتمالا ۹ ماه دیگه هست! می‌خواستم بپرسم اگه مدارکم را الان ترجمه کنم تا ۹ ماه آینده برای سفارت آمریکا قابل قبول هست یا اینکه ترجمه مدارک تا یک زمان خاصی‌ اعتبار دارد؟

دوست من شما اگه كار واجبتري داريد الان انجام بديد قطعا واسه ترجمه زياد وقت باقي هست
نگران نباشيد

ترجمه اعتبار نداره . مگر شما لیسانست رو ترجمه کنی بعد از 6 ماه چی میشه؟ کارت پایان خدمت بعد از 6 ماه چی میشه؟
اعتبار نداره
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: farshadsh ، sh_aytak ، mohajer13 ، roeentan ، lilistar ، ramin_red
(2012-12-22 ساعت 09:23)bayat_r نوشته:  

نگران نباشيد

ترجمه اعتبار نداره . مگر شما لیسانست رو ترجمه کنی بعد از 6 ماه چی میشه؟ کارت پایان خدمت بعد از 6 ماه چی میشه؟
اعتبار نداره
من پرسیدم مدارک تحصیلی زیاد مدتش مهم نیست همان یک سال که تازه زیاد مهم هم نیست ولی مدارک مالی مثل سند خونه همان 6 ماه است اعتبارش در مورد مدارک تحصیلی اعتبار مهم نیست با شناسنامه ....البته هیچ چیزی در مورد اعتبار مدارک ترجمه شده و مدت اعتبار در سایت آنکارا نیستSmile
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: ramin_red

نگران نباشيد

اعتبار نداره

دارالترجمه اشتباه گفته.اجتمالا مهردادگستری گفته 6ماه بیشتراعتبارنداره .که مهردادگستری به هیچ عنوان لازم نیست.تاکیدمیکنم لازم نیست یکی ازدوستان مهاجرسراکه الان ویزاشون گرفتند.باایشان ماچندهفته پیش جلسه داشتیم.مترجم رسمی هستندوایشان گفتنداصلا
لازم نیست .توسایت هم دوستان تاکیدکردند که لازم نیست .
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، bayat_r ، bardia9 ، afs ، ابی هانی ، ramin_red
سلام به همه
بچه‌ها کسی میدونه که چرا این سایت https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx حالا که باز شده و شروع به کار کرده، نمیشه ازش استفاده کرد؟
یعنی برای پیگیری روال کار پرونده ی هر شخصه ولی توی قسمت ِ کیس‌نامبر، example اش MTL رو اینا داره. یعنی کیس‌نامبر ماها رو نمیپذیره!

خواهش میکنم راهنماییم کنید
سپاس
\:
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
تشکر کنندگان:
سلام

ببخشید یک نفر نیست که این فایل pdf ویکی مربوط به لاتاری رو به من بده ؟ ویکی که خرابه و انگار درست بشو نیست.

مرسی
تشکر کنندگان:
(2012-12-22 ساعت 10:25)elima1980 نوشته:  

نگران نباشيد

اعتبار نداره

دارالترجمه اشتباه گفته.اجتمالا مهردادگستری گفته 6ماه بیشتراعتبارنداره .که مهردادگستری به هیچ عنوان لازم نیست.تاکیدمیکنم لازم نیست یکی ازدوستان مهاجرسراکه الان ویزاشون گرفتند.باایشان ماچندهفته پیش جلسه داشتیم.مترجم رسمی هستندوایشان گفتنداصلا
لازم نیست .توسایت هم دوستان تاکیدکردند که لازم نیست .

پس خیلی خوب شد میرسی فقط من یه سوال دارم من مدارکم رو همه مهر دادگستری داره اشکال نداره که درضمن تاریخ هم داره؟
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: ramin_red

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان