کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2012-12-29 ساعت 12:59)miladswat نوشته:  سلام این نامه دوم که میاد تاریخ مصاحبه ای که توش زده امکان داره که تاریخش عوض بشه یا دیگه همونه ؟

می شه عوضش کرد ولی با این سیستم جدید هنوز معلوم نیست به چه روشیSad
پرواز كن آنگونه كه مي خواهي،وگرنه پروازت مي دهند آنگونه كه مي خواهند.
شماره کیس:2013AS2XXX
تشکر کنندگان: ramin_red ، farshadsh ، roeentan ، rouzbehdarvishi
(2012-12-29 ساعت 12:59)miladswat نوشته:  سلام این نامه دوم که میاد تاریخ مصاحبه ای که توش زده امکان داره که تاریخش عوض بشه یا دیگه همونه ؟
بله ممکنه عوض بشه . در چندین مورد خود سفارت تاریخ رو عوض کرده . باید ایمیلتون رو مرتب چک کنید .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2012-12-29 ساعت 14:18)sayeh_m نوشته:  
بله ممکنه عوض بشه . در چندین مورد خود سفارت تاریخ رو عوض کرده . باید ایمیلتون رو مرتب چک کنید .
من نمی خوام تاریخش عوض بشه یعنی به چه دلیلی عوضش می کنن ؟ و اگه عوض بشه به جز ایمیل از جای دیگه هم میشه فهمید ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان: گل نهال ، ramin_red ، farshadsh
سلام به همه دوستان
من مصاحبه ام اواسط ما بعد میلادیه ... مدارکم رو به آنکارا چندروز پیش پست کردم ( با تی پی جی ) ولی فرم CONTACT INFORMATION رو فراموش کردم ارسال کنم . هتلم رو هم رزرو کردم .
چه باید بکنم ... نگرانم ... آیا دستی با خودم ببرم یا دوباره پست کنم ؟؟؟
هرینه های اولیه(پست و دارالترجمه): 000 500 2 ریال.
هزینه دکتر (دونفر) 460 دلار.
پرواز ماهان،هتل گولد.
[font=Times New Roman](امیدوار باشین).:[/font]shy:
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh
(2012-12-29 ساعت 18:11)AMIR2852 نوشته:  سلام به همه دوستان
من مصاحبه ام اواسط ما بعد میلادیه ... مدارکم رو به آنکارا چندروز پیش پست کردم ( با تی پی جی ) ولی فرم CONTACT INFORMATION رو فراموش کردم ارسال کنم . هتلم رو هم رزرو کردم .
نگراني نداره . با خودتون ببريد .

(2012-12-29 ساعت 15:26)miladswat نوشته:  
من نمی خوام تاریخش عوض بشه یعنی به چه دلیلی عوضش می کنن ؟ و اگه عوض بشه به جز ایمیل از جای دیگه هم میشه فهمید ؟
دوست عزيز
هيچ كسي نميخواد كه تاريخ مصاحبه اش عوض بشه مخصوصاً وقتي ادم برنامه ريزي كرده ولي توي بچه هاي سال قبل چند مورد پيش اومده بود دليلش هم ذكر نشده بوده .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2012-12-29 ساعت 21:01)sayeh_m نوشته:  
نگراني نداره . با خودتون ببريد .

(2012-12-29 ساعت 15:26)miladswat نوشته:  
دوست عزيز
هيچ كسي نميخواد كه تاريخ مصاحبه اش عوض بشه مخصوصاً وقتي ادم برنامه ريزي كرده ولي توي بچه هاي سال قبل چند مورد پيش اومده بود دليلش هم ذكر نشده بوده .
جواب سوال دومم رو نمیدین ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان:
به جز ايميل ميتونين صفحه اي كه قبوليتون رو ديدين و بعد هم تاريخ مصاحبه تون رو اونجا جايگزين كردن رو هر روز يا چند روز يكبار چك كنيد . البته باز هم ميگم زياد حساس نباشين .
سلام دوستان
همگی خسته نباشید
یه سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید.
البته من هنوز کارنت نشدم و کیس نامبر 6500 هستم.
بعد از اینکه کارنت شدیم و زمان مصاحبه مشخص شد
چه مدارکی رو باید با پست به سفارت بفرستیم؟
آیا فرم های مخصوصی هم داره که اون ها رو دانلود کنیم؟ اگر فرم مخصوص داره از کجا باید بگیریم فرم هارو؟
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
تشکر کنندگان: farshadsh
(2012-12-30 ساعت 16:20)lover usa نوشته:  سلام دوستان گرامي
ببخشيد يه سوالي دارم چند روزه داره مخمو ميخوره ممنون ميشم راهنماييم كنيد
نام خانوادگي من و پسوندش در پاسپورتم جدا جدا خورده : aslani aliabadi اما در بليطي كه واسم صادر شده سر هم خورده اينجوري : aslanialiabadi
حالا به نظرتون امكان داره برادران خدوم در فرودگاه بخوان اينو بهونه كنن و گير بدن كه شايد بليط مال خودت نيست و ...
كه اگه نذارن برم مصاحبمو از دست ميدم، چيكار كنم به نظرتون ؟

سلام.به نظر من از اژانسی که بلیطتونو خریدید سوال کنید که اگه مشکلی ایجاد میکنه عوضش کنن
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، lover usa
Sad 
سلام به همه‌ی دوستای مهاجرسرایی :|
این سؤالم رو دارم برای بار سوم می‌پرسم اینجا و هیچ جوابی داده نشده بهش. دوستان خواهش میکنم اگر اطلاعی دارید، من رو راهنمایی کنید.
این لینک رو مسلما همه می‌شناسید: https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
اینجا مثلا قرار بود بعد از یک مدتی ماها بتونیم با وارد کردن ِ کیس‌نامبرمون، از روند پرونده‌مون مطلع بشیم. ولی از این ۲-۳هفته‌ای که باز شده، در واقع غیر قابل استفادست برای ما!
چون Example ِ کیس‌نامبری که گذاشته هم چیز دیگه‌ای و اصلا ربطی به مدل کیس‌نامبرهای ماها نداره. احتمالا مخصوص ویزاهای مهاجرتی ِ دیگه‌ای هست.
ولی سؤال من اینه که حالا ما از کدوم سایت باید روند پرونده‌‌مون رو پیگیری کنیـــــــــــــم؟
کسی اطلاع داره؟
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
تشکر کنندگان: گل نهال ، jazirehh ، ramin_red
(2012-12-30 ساعت 22:26)naarestan نوشته:  سلام به همه‌ی دوستای مهاجرسرایی :|
این سؤالم رو دارم برای بار سوم می‌پرسم اینجا و هیچ جوابی داده نشده بهش. دوستان خواهش میکنم اگر اطلاعی دارید، من رو راهنمایی کنید.
این لینک رو مسلما همه می‌شناسید: https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
اینجا مثلا قرار بود بعد از یک مدتی ماها بتونیم با وارد کردن ِ کیس‌نامبرمون، از روند پرونده‌مون مطلع بشیم. ولی از این ۲-۳هفته‌ای که باز شده، در واقع غیر قابل استفادست برای ما!
چون Example ِ کیس‌نامبری که گذاشته هم چیز دیگه‌ای و اصلا ربطی به مدل کیس‌نامبرهای ماها نداره. احتمالا مخصوص ویزاهای مهاجرتی ِ دیگه‌ای هست.
ولی سؤال من اینه که حالا ما از کدوم سایت باید روند پرونده‌‌مون رو پیگیری کنیـــــــــــــم؟
کسی اطلاع داره؟
روند پروندتون رو از سایت سفارتی که مصاحبه شدید پیگیری میکنید.متاسفانه اطلاعاتتون رو تو امضاتون ننوشتین که بشه راجع به سایت سفارت هم راهنماییتون کرد.
کیس نامبر:2013AS00000XXX -کنسولگری:آنکارا - افراد کیس:3 -مصاحبه:NOV,دریافت برگه آبی و فرم 9 سئوالی -20 DEC کلیر شدیمBig Grin
(2012-12-31 ساعت 00:11)lover usa نوشته:  
(2012-12-30 ساعت 20:52)noura نوشته:  
نام خانوادگي من و پسوندش در پاسپورتم جدا جدا خورده : aslani aliabadi اما در بليطي كه واسم صادر شده سر هم خورده اينجوري : aslanialiabadi
حالا به نظرتون امكان داره برادران خدوم در فرودگاه بخوان اينو بهونه كنن و گير بدن كه شايد بليط مال خودت نيست و ...

سلام.به نظر من از اژانسی که بلیطتونو خریدید سوال کنید که اگه مشکلی ایجاد میکنه عوضش کنن

والا از آژانسي كه پرسيدم گفت مشكلي نداره اما اون كه پاي مشكلات احتمالي كه به وجود بياد تعهدي نداره منم كه توي فرودگاه بايد قبض روح بشم و مصاحبمو از دست بدم Sad

از کدام ایرلاین بلیط گرفتید؟ از دفتر مرکزی ایرلاین مربوطه و چک این کانتر فرودگاه سوال کنید و مطمئن شوید.
تشکر کنندگان: گل نهال ، امیر مهاجر ، r91 ، lover usa ، farshadsh

سلام دوست عزیز
CONTACT INFORMATION از کجا باید دانلود کنم؟
تشکر کنندگان: farshadsh

نه دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد.منهم تو یکی از مسافرتها این مشکلو داشتم اما اصلا کسی بهش توجهی نکرد.نگران نباشین اینجا ایرانهBig Grin
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، گل نهال ، lilac ، lover usa ، farshadsh
سلام
آقا این جدول آقا افشین رو کجا میشه پییدا کرد ؟ البته آخرین آپدیت
و دوم اینکه امسال سهمیه ایران که 7 درصد هست میشه 3500 یا 3850 ؟
کیس نامبر:2013AS91XX _تعداد:1نفر _ ارسال مدارک:اکتبر2012 _تاریخ مصاحبه هفته سوم جولای نتیجه:یه ضرب سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان