کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
فکر کنم باید لینک جدول افشین رو بذارم تو امضام!
همه دارند دنبالش میگردند.
(2012-12-31 ساعت 00:50)امیر مهاجر نوشته:  فکر کنم باید لینک جدول افشین رو بذارم تو امضام!

سلام امیر خان
آقا جواب این سوال دوم ما رو هم می دونی؟
من نمیدونم با 50000 محاسبه کنم این 7 درصد رو یا 55000
کیس نامبر:2013AS91XX _تعداد:1نفر _ ارسال مدارک:اکتبر2012 _تاریخ مصاحبه هفته سوم جولای نتیجه:یه ضرب سفرنامه
تشکر کنندگان: امیر مهاجر
(2012-12-31 ساعت 01:03)amiro0008 نوشته:  
(2012-12-31 ساعت 00:50)امیر مهاجر نوشته:  فکر کنم باید لینک جدول افشین رو بذارم تو امضام!

سلام امیر خان
آقا جواب این سوال دوم ما رو هم می دونی؟
من نمیدونم با 50000 محاسبه کنم این 7 درصد رو یا 550000

باید ۵۰.۰۰۰ رو در نظر بگیرید چون از لاتاری دی وی ۲۰۰۰ به بعد ۵.۰۰۰ از این ۵۵.۰۰۰ مصرف دیگری پیدا کرده. منبع ۱ - منبع ۲
پس ۷٪ برای لاتاری میشه ۳.۵۰۰.
اما به شما قول میدم هیچ حساب کتابی نمیتونید بکنید که نتیجهٔ مفیدی داشته باشه. چون تعداد مجهولات بیش از اونیه که بتونید معادله‌تون رو به جواب واحدی برسونید.
تشکر کنندگان: گل نهال ، amiro0008 ، آسمان نیلگون ، el333 ، bardia9 ، lilac ، roeentan ، Saeedv13
(2012-12-30 ساعت 13:46)Arash R نوشته:  سلام دوستان
همگی خسته نباشید
یه سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید.
البته من هنوز کارنت نشدم و کیس نامبر 6500 هستم.
بعد از اینکه کارنت شدیم و زمان مصاحبه مشخص شد
چه مدارکی رو باید با پست به سفارت بفرستیم؟
آیا فرم های مخصوصی هم داره که اون ها رو دانلود کنیم؟ اگر فرم مخصوص داره از کجا باید بگیریم فرم هارو؟

دوستان میشه راهنماییم کنین؟
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
تشکر کنندگان:
(2012-12-31 ساعت 02:35)Arash R نوشته:  
(2012-12-30 ساعت 13:46)Arash R نوشته:  سلام دوستان
همگی خسته نباشید
یه سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید.
البته من هنوز کارنت نشدم و کیس نامبر 6500 هستم.
بعد از اینکه کارنت شدیم و زمان مصاحبه مشخص شد
چه مدارکی رو باید با پست به سفارت بفرستیم؟
آیا فرم های مخصوصی هم داره که اون ها رو دانلود کنیم؟ اگر فرم مخصوص داره از کجا باید بگیریم فرم هارو؟

دوستان میشه راهنماییم کنین؟

اینجا رو مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: sayeh_m ، mdna ، Arash R ، kasrafo ، bardia9 ، ASALI ، گل نهال ، lilac ، roeentan ، Saeedv13

خیلی کار خوبی کردین دیگه مجبور نیستیم سرچ کنیم
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، lilac
(2012-12-29 ساعت 09:08)enchantress_boy نوشته:  
(2012-12-29 ساعت 08:41)sadfar نوشته:  سلام دوستان
لطفا افراد باتجربه پاسخ دهند.با توجه تسریع در بی ارزش شدن پول ملی اگر دو سند ملک با خود برای مصاحبه ببریم چه مقدار پول نیاز است در حساب وجود داشته باشد.برای یک خانواده 4 نفره(دو بزرگسال و دو خردسال)

حدود 32000 دلار، حدود 60 میلیون هم جور کنید میتونید با این پول هم برای خودتون و هم همسرتون نامه تمکن مالی بگیرید. سعی کنید تاریخ نامه ها در یک روز باشه.

آیا حتما تمکن مالی همسر باید جدا باشه یا می تونیم حساب مشترک داشته باشیم و یه پرینت بگیریم
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: گل نهال ، bayat_r
سلام این نامه تمکن مالی رو باید همراه مدارک که 15 روز قبل باید به دستشون برسه بفرستیم ؟
اگه اره همین یه نامه کافیه یا باید وقتی میریم مصاحبه دوباره یه نامه تمکن دیگه بگیریم ؟
و این نامرو به لاتین که میگیرم به ریال بهم میدن ایا باید تبدیلش کنم به دلار یا لازم نیست ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان: گل نهال
(2012-12-31 ساعت 12:11)miladswat نوشته:  سلام این نامه تمکن مالی رو باید همراه مدارک که 15 روز قبل باید به دستشون برسه بفرستیم ؟
اگه اره همین یه نامه کافیه یا باید وقتی میریم مصاحبه دوباره یه نامه تمکن دیگه بگیریم ؟
و این نامرو به لاتین که میگیرم به ریال بهم میدن ایا باید تبدیلش کنم به دلار یا لازم نیست ؟
من خودم 2 نسخه گرفتم محض احتياط و خوب شد كه گرفتم. دوباره ازم خواست نامه تمكن را. شما هم روزي كه تقاضا مي دهيد براي 2 نسخه تقاضا بديد كه ارزشش را داره.
در پاسخ دوستي كه پرسيدند، تمكن مشترك هم قبوله؟ بله. مشكلي نيست. اصلا ضروري هم نيست به نام برنده اصلي باشه. شما به عنوان خانواده هر چي داريد مشترك ارائه بدهيد.
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: bardia9 ، miladswat ، امیر مهاجر ، farshadsh ، lilac ، mgolchin13 ، گل نهال ، ramin_red
سلام بر همگی دوستان من تابستان امسال ویزای شینگن داشتم و به آلمان و فرانسه و بلژیک سر زدم، اونجا به کمک آشنایی که داشتم یه حساب بانکی در آلمان به یورو باز کردم . الان هم هر از گاهی پول بهش واریز می کنم و دفترچه حساب دارم اونجا و گردش حساب.
می خواستم بدونم مشکلی برام پیش نمی آد یا مزیت داره برام؟
همراه مدارک ارسالی به سفارت ارائه بدم یا نه؟
ممنون
2013AS80xx /می2012 /فرمها 6می2013 ایمیل/نامه دوم 14 جون2013/هفته چهارم آگوست2013 آنکارا/ مقصد کالیفرنیا- سندیگو/ هزینه(عکس35000+واکسن 180000+پاس 80000+ بلیط و هتل آنکارا 2400000)
تشکر کنندگان: farshadsh ، ani_sheiton
(2012-12-31 ساعت 14:04)shani89 نوشته:  سلام بر همگی دوستان من تابستان امسال ویزای شینگن داشتم و به آلمان و فرانسه و بلژیک سر زدم، اونجا به کمک آشنایی که داشتم یه حساب بانکی در آلمان به یورو باز کردم . الان هم هر از گاهی پول بهش واریز می کنم و دفترچه حساب دارم اونجا و گردش حساب.
می خواستم بدونم مشکلی برام پیش نمی آد یا مزیت داره برام؟
همراه مدارک ارسالی به سفارت ارائه بدم یا نه؟
ممنون

نظر شخصی من اینه که با توجه به تهری.م‌ها و حساسیت مبادلات مالی/بانکی با ایران ممکنه کیستون رو با ارائه اون حساب پیچیده کنید و موجبات کلیر خوردن (یا طولانی‌تر شدن مدت زمان کلیرنس) رو برای خودتون فراهم کنید.
هر چه ساده‌تر نمود کنید، بهتر.
تشکر کنندگان: bardia9 ، farshadsh ، jazirehh ، bayat_r ، el333 ، amir82 ، lover usa ، lilac ، mgolchin13 ، گل نهال ، amairmonre ، roeentan ، ani_sheiton ، Saeedv13 ، shani89 ، afs
(2012-12-31 ساعت 12:48)lotery2013 نوشته:  سلام، دوستان به نظر شما کسی که در بدو ورود هیچ آشنایی نداره چکار کنه؟ البته با این وضعیت دلار پول زیادی هم نداریم. خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید چون بدون آشنا حتی خونه هم نمی شه اجاره کرد.

از immigrangel یاری بگیرید.
تشکر کنندگان: bardia9 ، enchantress_boy ، farshadsh ، lotery2013
(2012-12-30 ساعت 23:57)صوفیا صوری نوشته:  
(2012-12-30 ساعت 22:26)naarestan نوشته:  سلام به همه‌ی دوستای مهاجرسرایی :|
این سؤالم رو دارم برای بار سوم می‌پرسم اینجا و هیچ جوابی داده نشده بهش. دوستان خواهش میکنم اگر اطلاعی دارید، من رو راهنمایی کنید.
این لینک رو مسلما همه می‌شناسید: https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
اینجا مثلا قرار بود بعد از یک مدتی ماها بتونیم با وارد کردن ِ کیس‌نامبرمون، از روند پرونده‌مون مطلع بشیم. ولی از این ۲-۳هفته‌ای که باز شده، در واقع غیر قابل استفادست برای ما!
چون Example ِ کیس‌نامبری که گذاشته هم چیز دیگه‌ای و اصلا ربطی به مدل کیس‌نامبرهای ماها نداره. احتمالا مخصوص ویزاهای مهاجرتی ِ دیگه‌ای هست.
ولی سؤال من اینه که حالا ما از کدوم سایت باید روند پرونده‌‌مون رو پیگیری کنیـــــــــــــم؟
کسی اطلاع داره؟
روند پروندتون رو از سایت سفارتی که مصاحبه شدید پیگیری میکنید.متاسفانه اطلاعاتتون رو تو امضاتون ننوشتین که بشه راجع به سایت سفارت هم راهنماییتون کرد.

سپاسگزارم از شما
من هنوز کارنت نشدم چه برسه که مصاحبه بشم Big Grin
توی نامه‌ام زده «آنکارا»، کیس نامبرمم حدود ۸۰۰۰ هست.
میدونم که خب پیگیری اصلی از بعد از مصاحبه شروع میشه؛ ولی من اینجوری فهمیده بودم که از طریق این لینک آدم میتونه بفهمه که مثلا پروندش در اداره‌ی مهاجرت کنتاکی، در چه حاله؛ مثلا در حالِ طی کردن ِ روال فلان است یا هرچی.
Shy
بازم ممنونم
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
تشکر کنندگان: farshadsh ، ani_sheiton
(2012-12-31 ساعت 18:06)naarestan نوشته:  
(2012-12-30 ساعت 23:57)صوفیا صوری نوشته:  
(2012-12-30 ساعت 22:26)naarestan نوشته:  سلام به همه‌ی دوستای مهاجرسرایی :|
این سؤالم رو دارم برای بار سوم می‌پرسم اینجا و هیچ جوابی داده نشده بهش. دوستان خواهش میکنم اگر اطلاعی دارید، من رو راهنمایی کنید.
این لینک رو مسلما همه می‌شناسید: https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
اینجا مثلا قرار بود بعد از یک مدتی ماها بتونیم با وارد کردن ِ کیس‌نامبرمون، از روند پرونده‌مون مطلع بشیم. ولی از این ۲-۳هفته‌ای که باز شده، در واقع غیر قابل استفادست برای ما!
چون Example ِ کیس‌نامبری که گذاشته هم چیز دیگه‌ای و اصلا ربطی به مدل کیس‌نامبرهای ماها نداره. احتمالا مخصوص ویزاهای مهاجرتی ِ دیگه‌ای هست.
ولی سؤال من اینه که حالا ما از کدوم سایت باید روند پرونده‌‌مون رو پیگیری کنیـــــــــــــم؟
کسی اطلاع داره؟
روند پروندتون رو از سایت سفارتی که مصاحبه شدید پیگیری میکنید.متاسفانه اطلاعاتتون رو تو امضاتون ننوشتین که بشه راجع به سایت سفارت هم راهنماییتون کرد.

سپاسگزارم از شما
من هنوز کارنت نشدم چه برسه که مصاحبه بشم Big Grin
توی نامه‌ام زده «آنکارا»، کیس نامبرمم حدود ۸۰۰۰ هست.
میدونم که خب پیگیری اصلی از بعد از مصاحبه شروع میشه؛ ولی من اینجوری فهمیده بودم که از طریق این لینک آدم میتونه بفهمه که مثلا پروندش در اداره‌ی مهاجرت کنتاکی، در چه حاله؛ مثلا در حالِ طی کردن ِ روال فلان است یا هرچی.
Shy
بازم ممنونم

من به شخصه فکر نمی کنم در مورد کیس های لاتاری این پروسه طی بشه
این اتفاق اگر بیوفته بیشتر مربوط میشه به کیسهای خانوادگی و شاید ازدواج.
پروسه لاتاری که شروع و پایانش زمان مشخصی داره و کیس ها به ترتیب کارنت شدن نوبتشون می شه و مورد خاصی هم نیاز نیست چک بشه به ترتیب نوبت مصاحبه می شه
شما هم با توجه به کیس نامبرتون در بهترین حالت آپریل کارنت می شین
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: گل نهال ، ramin_red ، jazirehh ، امیر مهاجر ، farshadsh ، ani_sheiton
سلام دوستان
از بین شما کسی بوده که برای تعویض کارت پایان خدمت اقدام کرده و الان کارت جدید رو دریافت کرده باشه ؟
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، farshadsh ، amir82 ، roeentan ، ramin_red ، Saeedv13 ، lilistar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان