موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-31 ساعت 22:54)jahanshahloo نوشته: (2012-12-31 ساعت 22:19)امیر مهاجر نوشته: (2012-12-31 ساعت 22:15)jahanshahloo نوشته: دوستان تو سایت جدیده نوشته برای دریافت ویزا باید کارت ملی یا گواهینامه .و... ارائه بدین
سوال من اینه ایا کسه دیگه ای میتونه بره تحویل بگیره؟؟؟و اینکه اینا مگه شناسنامه یا گواهینامه ایرانی قبول میکنند؟؟
ممنون میشم پاسخ بدین
تو تاپیکش مطرح کردم اما دوستان کم لطفی میککند اصلن جوابی نمیدن مگه این مشکل همه اون دوستانی که میخوان برن انکارا نیست؟؟؟
اگر کسی میدونست حتما پاسختون رو میداد! این مسأله جدیده و کسی چیز زیادی در موردش نمیدونه.
دوستان نه تنها کم لطف نیستند، بلکه هر چی میدونیم و اطلاعات کسب کردیم توی مهاجرسرا از لطف بیکران همین دوستانه. کمی منصف باشید این حرفو نمیزنید!
نه عزیز من بی انصافی نکردم کلن نگرانم یعنی این دوستانی که دارن ثبت نام میکنند به فکر بعدش نیستن که چیکار میخوان انجام بدن؟؟؟
یه سوال دیگه وقتی مدارک میفرستی باید اطلاع بدیم؟؟؟ ایا به محض رسیدن مدارک به سفارت اون ها اطلاع میدن؟؟؟
سلام، حتما باید کارت سربازی و کارت ملی رو تعویض کنیم؟ یعنی اگه کارت سربازی و کارت ملی قدیمی رو ببریم سفارت آمریکا، آفیسر قبول نمیکنه؟
2013AS10xxx... ساکن فيلادلفيا, پنسيلوانيا
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-31 ساعت 23:17)ramin_red نوشته: (2012-12-31 ساعت 22:54)jahanshahloo نوشته: (2012-12-31 ساعت 22:19)امیر مهاجر نوشته: (2012-12-31 ساعت 22:15)jahanshahloo نوشته: دوستان تو سایت جدیده نوشته برای دریافت ویزا باید کارت ملی یا گواهینامه .و... ارائه بدین
سوال من اینه ایا کسه دیگه ای میتونه بره تحویل بگیره؟؟؟و اینکه اینا مگه شناسنامه یا گواهینامه ایرانی قبول میکنند؟؟
ممنون میشم پاسخ بدین
تو تاپیکش مطرح کردم اما دوستان کم لطفی میککند اصلن جوابی نمیدن مگه این مشکل همه اون دوستانی که میخوان برن انکارا نیست؟؟؟
اگر کسی میدونست حتما پاسختون رو میداد! این مسأله جدیده و کسی چیز زیادی در موردش نمیدونه.
دوستان نه تنها کم لطف نیستند، بلکه هر چی میدونیم و اطلاعات کسب کردیم توی مهاجرسرا از لطف بیکران همین دوستانه. کمی منصف باشید این حرفو نمیزنید!
نه عزیز من بی انصافی نکردم کلن نگرانم یعنی این دوستانی که دارن ثبت نام میکنند به فکر بعدش نیستن که چیکار میخوان انجام بدن؟؟؟
یه سوال دیگه وقتی مدارک میفرستی باید اطلاع بدیم؟؟؟ ایا به محض رسیدن مدارک به سفارت اون ها اطلاع میدن؟؟؟
سلام، حتما باید کارت سربازی و کارت ملی رو تعویض کنیم؟ یعنی اگه کارت سربازی و کارت ملی قدیمی رو ببریم سفارت آمریکا، آفیسر قبول نمیکنه؟
کارت خدمت نمیدونم اما کارت ملی نه کجا گفته این مطلبو؟؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-31 ساعت 23:32)jahanshahloo نوشته: (2012-12-31 ساعت 23:17)ramin_red نوشته: (2012-12-31 ساعت 22:54)jahanshahloo نوشته: (2012-12-31 ساعت 22:19)امیر مهاجر نوشته: (2012-12-31 ساعت 22:15)jahanshahloo نوشته: دوستان تو سایت جدیده نوشته برای دریافت ویزا باید کارت ملی یا گواهینامه .و... ارائه بدین
ممنون میشم پاسخ بدین
کارت خدمت نمیدونم اما کارت ملی نه کجا گفته این مطلبو؟؟
آقا جون هرکسی دوست دارید انقدر استرس ندین این بحثها رو باید قبلا میکردیم نه حالا که همه به مصاحبه نزدیک هستیم
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اكسي در مورد شغل هاي دوم در ا.م.ر.ك.ا اطلاعاتي داره؟
ايا امكانش هست كه اونجا هم شغل دوم داشت ؟
اصولا اين شغل هاي دوم در كدوم زمينه ها هستند ؟
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪
یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪
سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای خوبم ?اطلاع دارین اگه کسی در عسلویه در قسمت گاز کار کنه ,درواقع پیمانکار باشع,اون شغل خصوصی میشه یا دولتی یا نیمه دولتی?
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی میدونه اگر دکتر appointment confirmation بده یعنی اگه اون روز تعطیلم باشه باز مطب بازه یا نه؟ (دقیقا 21th January منظورمه) متاسفانه الان شب ژانویه است و اونا تعطیل هستن و نمیشه باهاشون تماس گرفت. مرسی
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-01 ساعت 02:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-01 ساعت 02:50 توسط noura.)
(2013-01-01 ساعت 01:29)Omid91 نوشته: سلام دوستان
کسی میدونه اگر دکتر appointment confirmation بده یعنی اگه اون روز تعطیلم باشه باز مطب بازه یا نه؟ (دقیقا 21th January منظورمه) متاسفانه الان شب ژانویه است و اونا تعطیل هستن و نمیشه باهاشون تماس گرفت. مرسی
مگه 21ژانویه تعطیله؟؟؟ماهم 21 وقت گرفتیم برام appointment confirmation هم اومد.اگه کسی اطلاعی داره کمک کنه.ممنون
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ببخشید من می خواستم بدونم اگر کارت آبی بگیریم دفعه بعد که شماره مان را در سایت دیدیم باید چه کار کنیم واین پروسه چه جوریه و چند روز طول میکشه؟یک روزه کارمون انجام می شه؟خود سفارت ویزا را در پاسمون میزنه وپس می ده یا طول می کشه؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
مامان سايه عزيز ممنون
يعني 18 فوريه كه تعطيله واسه خوده ا.م.ر.ي.ك.ا و سفارت هستش پس چرا من هرچي ميگردم سايت تعطيليه تركيه پيدا نميكنم...
2013AS3XXX افراد كيس : تنها كنسولگري : انكارا تاريخ مصاحبه : هفته سوم فوريه