کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-01-04 ساعت 02:48)fariba_a نوشته:  سلام
دوستان کسی میتونه تخمین بزنه تا آنکارا یا ایروان هر نفر چند دلار همراهش باشه کافیه؟ البته بجز پول برای خرید سوغات که اجباری درش نیست. با تشکر

در آنکارا 330 دلار هزینه سفارت. 250 تا 300 دلار هزینه اونگان، شبی هم به طور متوسط 75 دلار برای هتل، روزی 25 دلار هم هزینه نهار و حمل و نقل (البته این 25 دلار خیلی اقتصادیه و به شرطیه که غذای فست فود بخورید و از تاکسی استفاده نکنید). به نظر من 1500 دلار برای آنکارا کافیه.

در ارمنستان 330 دلار هزینه سفارت، 100 تا 150 دلار هزینه مدیکال، شبی هم به طور متوسط 50 دلار هزینه هر شب اجاره آپارتمان و 15 تا 20 دلار هم هزینه هر روز خورد و خوراک و حمل و نقل. به نظر من 1000 دلار برای ایروان کافیه.

اینا هزینه های افشین هستش دز سفر به ارمنستان :

ویزای ورود به ارمنستان: 3000 درام
اجاره آپارتمان در ایروان 10 شب و 11 روز: 290 دلار
هزینه سفارت: 330 دلار
تست پزشکی در ایروان: 45,000 درام
هزینه های جاری در ایروان شامل خورد و خوراک، تاکسی، خرید سیم کارت، دسترسی اینترنت: 53,000 درام
جمعاً 880 دلار.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، fariba_a ، امیر مهاجر ، Soap McTavish ، amir82 ، bayat_r ، mgolchin13 ، ramin_red
(2013-01-04 ساعت 03:09)enchantress_boy نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 02:42)ani_sheiton نوشته:  نیاز نیست که توی متن بنویسیم ما فرم های آپدیت رو فرستادیم؟همین متن محتواش خوبه؟

من احساس کردم شما منظورت اینه که مدارکتو به آنکارا فرستادی (15 روز قبل مصاحبه) و حالا میخوای تاییدیه رسید مدارکت رو بگیری. نه زیاد این متن به درد اینکه شما برای بار سوم مدارکت رو به KCC فرستادی نمیخوره. شما اول بگو مدارکت رو با پست فرستادی یا ایمیل ؟

من فرم ها رو برای بار 3ام(1بار ارسال اولیه+2بار آپدیت=3امین بار) با پست فدکس فرستادم براشون به دستشون رسید توی نت دیدم توسط آقایی هم امضا شد.حالا میخوام بپرسم رسیده یا نه
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان:
(2013-01-04 ساعت 04:09)ani_sheiton نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 02:42)ani_sheiton نوشته:  نیاز نیست که توی متن بنویسیم ما فرم های آپدیت رو فرستادیم؟همین متن محتواش خوبه؟

من احساس کردم شما منظورت اینه که مدارکتو به آنکارا فرستادی (15 روز قبل مصاحبه) و حالا میخوای تاییدیه رسید مدارکت رو بگیری. نه زیاد این متن به درد اینکه شما برای بار سوم مدارکت رو به KCC فرستادی نمیخوره. شما اول بگو مدارکت رو با پست فرستادی یا ایمیل ؟

من فرم ها رو برای بار 3ام(1بار ارسال اولیه+2بار آپدیت=3امین بار) با پست فدکس فرستادم براشون به دستشون رسید توی نت دیدم توسط آقایی هم امضا شد.حالا میخوام بپرسم رسیده یا نه

بار ســــــــــوم !
آنی جان چه اشتباهی داشتین ؟
من هم به خودم شک کردم ... آحه منم چندتا اشتباه کوچیک داشتم که گذاشتم روز مصاحبه ... !
از نظر من شما که 3 بار فرستادین ، تلفن بزنین بهشون اگه می تونین ، خیلی بهتره که ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: ani_sheiton
سلام

مزاحم شدم از شما راجع به مراحل مختلف گرفتن گرین کارت بعد از انتخاب شدن در لاتاری بپرسم من الان منتظرم که شمارم کارنت یشه ولی از مراحل بعدیش اطلاع ندارم با تشکر
تشکر کنندگان: hossein1234
(2013-01-04 ساعت 03:49)enchantress_boy نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 02:48)fariba_a نوشته:  سلام
دوستان کسی میتونه تخمین بزنه تا آنکارا یا ایروان هر نفر چند دلار همراهش باشه کافیه؟ البته بجز پول برای خرید سوغات که اجباری درش نیست. با تشکر

در آنکارا 330 دلار هزینه سفارت. 250 تا 300 دلار هزینه اونگان، شبی هم به طور متوسط 75 دلار برای هتل، روزی 25 دلار هم هزینه نهار و حمل و نقل (البته این 25 دلار خیلی اقتصادیه و به شرطیه که غذای فست فود بخورید و از تاکسی استفاده نکنید). به نظر من 1500 دلار برای آنکارا کافیه.

در ارمنستان 330 دلار هزینه سفارت، 100 تا 150 دلار هزینه مدیکال، شبی هم به طور متوسط 50 دلار هزینه هر شب اجاره آپارتمان و 15 تا 20 دلار هم هزینه هر روز خورد و خوراک و حمل و نقل. به نظر من 1000 دلار برای ایروان کافیه.

اینا هزینه های افشین هستش دز سفر به ارمنستان :

ویزای ورود به ارمنستان: 3000 درام
اجاره آپارتمان در ایروان 10 شب و 11 روز: 290 دلار
هزینه سفارت: 330 دلار
تست پزشکی در ایروان: 45,000 درام
هزینه های جاری در ایروان شامل خورد و خوراک، تاکسی، خرید سیم کارت، دسترسی اینترنت: 53,000 درام
جمعاً 880 دلار.
سلام
اینچنترنس جان ممنون از پاسختون. اگر 500 دلار هم برای هزینه های پیش بینی نشده در نظر بگیریم، حدودا نفری 2000 دلار باید با خودمون ببریم.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: enchantress_boy ، lover usa ، گل نهال
(2013-01-04 ساعت 04:09)ani_sheiton نوشته:  

Dear Sir/Madam
Because of the inadvertent mistakes that I made on filling the forms (DSP-122 and DS-230), I’ve mailed the correctly filled forms by Fedex Company for the third time. According to the tracking service of Fedex, the arrival of my shipment has been acknowledged
I would be grateful if you could acknowledge the arrival of my shipment and also replace the new forms, which I sent lately, with the old ones. I appreciate your consideration in advance and I apologize for any inconvenience this may have caused
Best regards
سفرنامه
تشکر کنندگان: amir82 ، ani_sheiton ، bayat_r ، mgolchin13
(2013-01-04 ساعت 11:44)هنردوست نوشته:  سلام

مزاحم شدم از شما راجع به مراحل مختلف گرفتن گرین کارت بعد از انتخاب شدن در لاتاری بپرسم من الان منتظرم که شمارم کارنت یشه ولی از مراحل بعدیش اطلاع ندارم با تشکر

شما اگه چند ساعت وقت بزاری و چند تا از تاپیک های انجمن 2013 رو بخونی جواب تمام سوالات رو میگیری. جواب سوال شما دقیقاً تمام مطالبی هستش که تو این فروم موجوده و شما تمام سوالهایی که در این فروم مطرح شده و پاسخ داده شده رو در قالب یک سوال مطرح کردی.
پیشنهاد میکنم به انجمن خصوصی هم مراجعه کنید و تمام سفرنامه های آنکارا، ایروان و ابوظبی و همین طور موضوع مشابه در سالهای قبل رو مطالعه کنید.
سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، amir82
(2013-01-04 ساعت 11:44)هنردوست نوشته:  سلام

دوست گرامی ، با مراجعه به تاپیک های برندگان ۲۰۱۳ می توانید اطلاعات کافی را از زیر تاپیک ها بدست آورید .
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان: enchantress_boy ، bayat_r
(2013-01-04 ساعت 13:23)nirvana_kobin نوشته:  دوستان سلام
1سوال داشتم اگه جواب بدین ممنون مشم
من آدرس واشنگتون رو دادم اما الان باید برم کالیفرنیا گرین کارد رو میشه اونجا تحویل گرفت یا حتما باید برم واشنگتن؟؟؟؟؟؟

شما وقتی برای اولین بار وارد امریکا شدی در فرودگاه میتونی آدرسی که گرین کارد و SSN به اونجا میادو تغییر بدی و هر کجا که خواستی آدرس جدیدو بدی تا به اونجا بیاد. پس نگران نباشید.
سفرنامه
تشکر کنندگان: ASALI ، گل نهال ، امیر مهاجر ، nirvana_kobin ، Tomas
سلام خدمت همگی
یه سوال مهم داشتم : ما تاریخ اعتبار کارت های ملی مون تمام شده آیا در مصاحبه مشکلی به وجود نمیاره؟
2013AS000061##، دیدن قبولی: 8 می ، ارسال فرمهای اولیه: 15 می، کنسولگری: ابوظبی، افراد کیس: 3 نفر، مصاحبه:هفته سوم آپريل:کلیر 43 روز.
تشکر کنندگان: Tomas ، bardia9
(2013-01-04 ساعت 13:53)mohammadrezah نوشته:  سلام خدمت همگی
یه سوال مهم داشتم : ما تاریخ اعتبار کارت های ملی مون تمام شده آیا در مصاحبه مشکلی به وجود نمیاره؟

خیر
در ضمن تمام کارتهای ملی اعتبارشون تا پایان سال 1392 تمدید شد.
منبع :
سفرنامه
ببخشید من یه اشتباه داشتم تو فرمم میخوام دوباره بفرستم ولی تو فرم 230 صفحه سوم هیچی نمیتونم بنویسم میشه بگید چیکار باید بکنم ؟ دستی بنویسم ایراد داره؟
تشکر کنندگان:
[quote='jazirehh' pid='258594' dateline='135727326[/quote

بار ســــــــــوم !
آنی جان چه اشتباهی داشتین ؟
من هم به خودم شک کردم ... آحه منم چندتا اشتباه کوچیک داشتم که گذاشتم روز مصاحبه ... !
از نظر من شما که 3 بار فرستادین ، تلفن بزنین بهشون اگه می تونین ، خیلی بهتره که ...
[/quote]

دوست خوبم ما اشتباهات بزرگ داشتیم مجبور بوریم آپدیت کنیم.هم من هم اون زده بودیم بی سواد .بعد اونو نوشته بودیم بیکار...و کلی اشتباهات جزیی.چون پدرشوهرم پر کرده بود نه خودمون.اشتباهاتی که منجر به دروغ نشه رو بذارید روز مصاحبه درست کنید
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: گل نهال ، Tomas
(2013-01-04 ساعت 14:01)enchantress_boy نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 13:53)mohammadrezah نوشته:  سلام خدمت همگی

خیر
در ضمن تمام کارتهای ملی اعتبارشون تا پایان سال 1392 تمدید شد.
منبع :

ممنون ، اون وقت کارکنان سفارت هم این موضوع (کارتهای ملی اعتبارشون تا پایان سال 1392 تمدید شده)را میدونن؟
و سوال دیگه اینکه :افرادی که از سرویس csc استفاده کردند موفق بودن و بهشون کار داده؟
2013AS000061##، دیدن قبولی: 8 می ، ارسال فرمهای اولیه: 15 می، کنسولگری: ابوظبی، افراد کیس: 3 نفر، مصاحبه:هفته سوم آپريل:کلیر 43 روز.
تشکر کنندگان:
(2013-01-02 ساعت 23:14)sayeh_m نوشته:  
(2013-01-02 ساعت 22:58)Omid91 نوشته:  سلام دوستان
من مدارکمو 13 روز پیش فرستادم آنکارا. امروز یک ایمیل از سفارت اومده که تاریخ مصاحبمون رو که kcc قبلا اعلام کرده بود تایید کرده و مدارک زمان مصاحبه رو گفته. دوتا سوال: 1- آیا این ایمیل به مفهوم اینه که مدارکمونو دریافت کردن یا ربطی نداره؟ 2-من یادم رفته کیس نامبرم رو روی مدارکم بنویسم و فقط از رو نامه دوم و فرمهای آپدیت شدمون میتونن کیس نامبرمونو بفهمن. آیا الان باید کاری کنم یا خودشون مینویسن؟ مرسی
١- اين ايميل معمولاً به معناي رسيدن مداركه ، يعني اونها چيزهايي كه رسيده رو بررسي كردن .
٢- خب الان ميخواي چيكار كني ؟ Big Grin
نگران نباش ، مهم نيست .
سلام ... آیا حتما" باید ای میلی از سفارت مبنی بر دریافت مدارک ارسال بشه ؟؟؟ من همچین ای میلی نگرفتم ولی بنا به صحبتی که با مسئول تی پی جی داشتم گفتن رسیده ... نکنه حتما" بایدسفارت رسیدن مدارگو تایید کنه ؟؟؟ من بلیط و هتل رو هم گرفتم هااا >>> لطفا" از نگرانی درم بیارین ...Sad
هرینه های اولیه(پست و دارالترجمه): 000 500 2 ریال.
هزینه دکتر (دونفر) 460 دلار.
پرواز ماهان،هتل گولد.
[font=Times New Roman](امیدوار باشین).:[/font]shy:
تشکر کنندگان: bayat_r

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان