کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
سلام دوستان عزیز
من در فرم DS-230 قسمت 10و 11 هیچ ادرسی ننوشتم و N/A گذاشتم اما در برگه یک صفحه ای که برای انکارا بعد از کارنت شدن همراه با مدارک باید فرستاد( CONTACT INFORMATION SHEET) خواسته شده که یک ادرس در امریکا باید داد اما من هنوز نمیدونم چه ادرسی بدم میشه N/A بنویسم اگرحتما باید ادرس بدم طبق اون pdf که مدارک مورد نیاز برای فرستادن به انکارا قبل از مصاحبه گفته اگر تغییر در فرم ها DS-230 دادید دوباره فرم ها با مدارکتون بفرستید باید به خاطر ادرس دوباره فرم بفرستم ؟ اگر میشه ادرس نداد زمان فرستادن مدارک برای مصاحبه. وقتی برم برای مصاحبه حتما باید یک ادرس بدم؟ ممنون میشم راهنمای کنید
تشکر کنندگان:
(2013-01-03 ساعت 02:14)heidari1248 نوشته:  با سلام به دوستان عزیز من مدارکی رو که لازم داریم برای فرستادن به آنکارا رو براتون می نویسم امیدوارم مفید باشه:
1-فتوکپی صفحه اول پاسپورت شامل تاریخ صدور و انقضا (ضمنا باید پاسپورت 8 ماه بیشتر اعتبار داشته باشه)
2- کپی CSC
3- کپی آخرین مدرک تحصیلی یا سابقه کاری
4- کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه
5- کپی کارت ملی به همراه اصل ترجمه
6- کپی کامل از عقد نامه دو عدد برای هر کدام (زن و شوهر) جداگانه
7- کپی طلاق یا مرگ
8- مدارک مالی، مدارک مالی برای هر عضو خانواده لازم است
9- گواهی سو سابقه برای ایران نیازی نیست
10- کپی کارت سربازی و اصل ترجمه
11- اگر تغییراتی در فرمهاتون دارید فرم آپدیت شده رو به آنکارا بفرستید
12- هزینه ویزا برای هر نفر $ 330 می باشد
13- قسمت Contact Information رو پر کنید
ضمنا برای ایرانی های عزیز محل گرفتن پاسپورت رو همون سفارت انکارا انتخاب کنید
لطفا دوستانیکه مصاحبه رفتند و اطلاعات کاملتر و روشنتری دارند نکته رو میدونن اضافه کنند
حتما مدارک 15 روز قبل از مصاحبه سفارت آنکارا باید برسه
عرضی نیست و به امید خبر های خوشتر

سلام.مگه میشه سفارت رو برای گرفتن پاسپورت انتخاب کرد؟من توی cscیک دفتر پستی انتخاب کردم.
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: nooshshahnar
(2013-01-04 ساعت 03:38)enchantress_boy نوشته:  
(2013-01-03 ساعت 18:51)mahyar_sni نوشته:  سلام
بچه ها این سایت
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
دوباره فعال شده، میتونید وضعیت کیستونو چک کنید.

یکی اگه خیلی بیکار باشه میتونه از شماره 2013AS1 شروع کنه همه رو تا 2013AS4300 چک کنه ببینه چند نفر واسه کیسشون اقدام کردن و چند نفر اقدام نکردن. اینجوری یه آماری از اینکه چند نفر تا حالا از آسیا اقدام کردن به دست میاد و میشه تعمیمش داد به ایران و اینجوری تکلیف کیس نامبرهای بالا معلوم میشه. البته همون طور که گفتم اون طرف باید خیــــــــــــــــــــــــــــــلی بیکار باشه.

می گم من بیکارم. می خوام بشینم این رو دربیارم.
کسی تونست وضعیت کیسش رو بعد از باز شدن مجدد از این آدرس ببینه یا هنوز برای مهاجرتی ها کار نمی کنه؟
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
سلام به دوستانم
من ديروز مصاحبه داشتم،همه چيز خوب بود فقط افيسر گفت من كپي گرين كارت كسي كه اسپانسر ما هست مي خواد كه در مدارك ما نبود گفت كه برامون بفرسيد و از امروز تا٢-٣هفته ديگه سايت چك كنيد وقتي شماره تون اكي شود يكي تون بياد انكارا براي ويزا،افسر برگصورتي داده اين معنيش ناقصي مداركه يا امكانه مردوديه لطفا راهنمايم كنيد واز نگراني دارم ميمرم
شماره کیس: 2013AS2xxx،قبولي : 2may,سفارت :ank, مصاحبه : 3jan ,تعداد : ٢ نفر،كليرينس ؟؟؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. یه سوال
من بعد از اتمام درسم تو دانشگاه کلا کار آزاد و پروژه ای انجام دادم و برای خودم کار کردم و در مجموع این ۴ سال ۲ بار هم تو ۲ تا شرکت خصوصی خیلی کوچیک از این شرکتای سه چهار نفره!! هر کدوم حدود ۵ ماه اونم بدون بیمه و حتی بدون قرارداد کار کردم که هیچ کدوم رو تو فرم ۲۳۰ و ۱۲۲ وارد نکردم و کلا شغلم رو زدم freelance و یه برگه هم ضمیمه کردم و جزییات کارم و آدرس دفترم رو ذکر کردم.
اما در طول این ۴ سال تنها ۴ ماه تو یه شرکت خصوصی کار کردم حدود سه سال و نیم پیش که برام بیمه رد شد ۴ ماه و بعدش دیگه اون بیمه رو ادامه ندادم و این مورد رو هم توی فرم هام وارد نکردم چون به نظرم انقدر مهم و بزرگ نبود.
جدیدا یه مقدار سر این مورد حساس شدم که نکنه مشکلی تو کارم پیش بیاره...
از دوستان خواهش میکنم نظرشون رو بگن که چیکار بکنم و آیا اصلا کاری انجام بدم یا نه...
کیس نامبر:2013AS…59xx
3 نفر از تهران
فرمها سری اول با ایمیل: 11 june
مصاحبه سفارت ایروان هفته دوم آپریل
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
تشکر کنندگان:
دوستان لطفا راهنماییم کنید
من زمان فرستادن فرمها فکر میکردم که منظور از دیپلم مثل دیپلم خودمون هست و تو فرمهام هم بر همین اساس زمان و محل دیپلم رو نوشتم و پیشم هم همین طور بعد که فهمیدم رفتم دوباره پیگیر شدم و برای چند واحدی که کم داشتم ثبت نام کردم و الان هم دارم امتحان میدم یه نکته دیگه ای هم که وجود داره اینه که من با همون دیپلم دانشگاه اپتک ثبت نام کردم ولی تو فرمهام نوشتم اصلا اسمی از اپتک نبردم. چون اصلا ادامه نددم یه ترم بیشتر نخوندم
حالا به نظر شما چی کار کنم.؟ از یه طرف فکر میکنم نکنه اینکه اسمی از اپتک نبردم مشکل ساز بشه از یه طرف دیگه میگم نکنه بهم بگن چرا نوشتی دیپلم وقتی نداشتی؟!!!! تازه مهمترشم اینه که من تازه دارم امتحان میدم و به امید خدا اگرم همه رو قبول شم مدرکم رو تا زمان مصاحبه نمیگیرم چون با توجه به کیس نامبرم و زمان فرستادن فرمهام نهایتا تا عید زمان مصاحبم میشه
لطفا باهام همفکری کنید خیلی ذهنم مشغوله؟
زمان مصاحبه چی بگم ؟ اصلا اینا مشکل هست یا من زیادی گیر دادم؟
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان:
(2013-01-04 ساعت 16:37)afs نوشته:  
بچه ها این سایت

یکی اگه خیلی بیکار باشه میتونه از شماره 2013AS1 شروع کنه همه رو تا 2013AS4300 چک کنه ببینه چند نفر واسه کیسشون اقدام کردن و چند نفر اقدام نکردن. اینجوری یه آماری از اینکه چند نفر تا حالا از آسیا اقدام کردن به دست میاد و میشه تعمیمش داد به ایران و اینجوری تکلیف کیس نامبرهای بالا معلوم میشه. البته همون طور که گفتم اون طرف باید خیــــــــــــــــــــــــــــــلی بیکار باشه.

کسی تونست وضعیت کیسش رو بعد از باز شدن مجدد از این آدرس ببینه یا هنوز برای مهاجرتی ها کار نمی کنه؟

کار میکنه مثل بنزSmile

(2013-01-04 ساعت 16:38)aliamini2267 نوشته:  سلام به دوستانم
من ديروز مصاحبه داشتم،همه چيز خوب بود فقط افيسر گفت من كپي گرين كارت كسي كه اسپانسر ما هست مي خواد كه در مدارك ما نبود گفت كه برامون بفرسيد و از امروز تا٢-٣هفته ديگه سايت چك كنيد وقتي شماره تون اكي شود يكي تون بياد انكارا براي ويزا،افسر برگصورتي داده اين معنيش ناقصي مداركه يا امكانه مردوديه لطفا راهنمايم كنيد واز نگراني دارم ميمرم

نگران نباشید. FBI چک خوردید. شما برید به تاپیک کلیرنس برندگان 2013
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، Saeedv13 ، امیر مهاجر ، ASALI ، lilac ، bayat_r
(2013-01-04 ساعت 17:26)enchantress_boy نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 16:37)afs نوشته:  
بچه ها این سایت

کار میکنه مثل بنزSmile
کار نکرد که Sad
Invalid Immigrant Visa Case Number.
2013AS32xx | Yerevan | Jan w4 | Visa : Day of interview
سفرنامه
تشکر کنندگان: ASALI ، r_ent
(2013-01-04 ساعت 17:33)tatoole نوشته:  کار نکرد که Sad
کار می کنه اساسیBig Grin. باید 4 تا صفر وسط کیس نامبرت رو برداری. مثلاً کیس نامبر من هست: 2013AS000034xx ولی اینجوری وارد کردم: 2013AS34xx. بعد پیغام داد:
Ready
Your case is ready for your interview when scheduled at the U.S. Consular section. If you have already scheduled an appointment for an interview, please prepare your documents as directed in your appointment letter and appear at the consulate on the appointed date and time. Otherwise, please wait until you have been notified of your interview appointment. Additional information about how Immigrant Visa interview appointments are scheduled can be found at: http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3731.html
For more information, please visit TRAVEL.STATE.GOV.
تاریخ تشکیل پرونده و آپدیت پرونده رو هم نوشته. خوشمان آمدBig Grin.
کار میکنه منم چک کردم اون هایی که تاریخ مصاحبشون نزدیکتره نشون میده فکر کنم
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: گل نهال
(2013-01-04 ساعت 17:58)Saeedv13 نوشته:  
کار می کنه اساسیBig Grin. باید 4 تا صفر وسط کیس نامبرت رو برداری. مثلاً کیس نامبر من هست: 2013AS000034xx ولی اینجوری وارد کردم: 2013AS34xx. بعد پیغام داد:
Ready
Your case is ready for your interview when scheduled at the U.S. Consular section. If you have already scheduled an appointment for an interview, please prepare your documents as directed in your appointment letter and appear at the consulate on the appointed date and time. Otherwise, please wait until you have been notified of your interview appointment. Additional information about how Immigrant Visa interview appointments are scheduled can be found at: http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3731.html

سعید جان جواب نمیده .سفارش ما رو بهش بکن Wink
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ASALI ، Saeedv13 ، bayat_r ، r_ent ، rezagh
(2013-01-04 ساعت 17:58)Saeedv13 نوشته:  
Ready

منم امتحان کردم، کار نکرد. بدون صفر ها هم وارد کردم.این پیغام رو میده
Your search did not return any data.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، قاصدک مهاجر ، ASALI ، rezagh
دوستان احتمالن زمان مصاحبه شما نزدیک نیست برای همین نشون نمیده
F2A
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: rezagh
(2013-01-04 ساعت 19:48)jahanshahloo نوشته:  دوستان احتمالن زمان مصاحبه شما نزدیک نیست برای همین نشون نمیده
شما کیس نامبرت چنده که نشون داد؟؟؟؟
فرق نداره با صفر میزنه invalid بدون صفر میزنه Your search did not return any data. زمان مصاحبمونم نزدیکه!
2013AS32xx | Yerevan | Jan w4 | Visa : Day of interview
سفرنامه
تشکر کنندگان: bayat_r ، r_ent ، rezagh
(2013-01-04 ساعت 19:53)tatoole نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 19:48)jahanshahloo نوشته:  دوستان احتمالن زمان مصاحبه شما نزدیک نیست برای همین نشون نمیده
شما کیس نامبرت چنده که نشون داد؟؟؟؟
فرق نداره با صفر میزنه invalid بدون صفر میزنه Your search did not return any data. زمان مصاحبمونم نزدیکه!

بدون صفر باید بزنی با صفر قبول نمیکنه

در ضمن بیشتر از 15 20 روز زمان داری؟؟ یا نه؟؟
F2A
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: bayat_r