کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
دوستان لطفا راهنماییم کنید
من زمان فرستادن فرمها فکر میکردم که منظور از دیپلم مثل دیپلم خودمون هست و تو فرمهام هم بر همین اساس زمان و محل دیپلم رو نوشتم و پیشم هم همین طور بعد که فهمیدم رفتم دوباره پیگیر شدم و برای چند واحدی که کم داشتم ثبت نام کردم و الان هم دارم امتحان میدم یه نکته دیگه ای هم که وجود داره اینه که من با همون دیپلم دانشگاه اپتک ثبت نام کردم ولی تو فرمهام نوشتم اصلا اسمی از اپتک نبردم. چون اصلا ادامه نددم یه ترم بیشتر نخوندم
حالا به نظر شما چی کار کنم.؟ از یه طرف فکر میکنم نکنه اینکه اسمی از اپتک نبردم مشکل ساز بشه از یه طرف دیگه میگم نکنه بهم بگن چرا نوشتی دیپلم وقتی نداشتی؟!!!! تازه مهمترشم اینه که من تازه دارم امتحان میدم و به امید خدا اگرم همه رو قبول شم مدرکم رو تا زمان مصاحبه نمیگیرم چون با توجه به کیس نامبرم و زمان فرستادن فرمهام نهایتا تا عید زمان مصاحبم میشه
لطفا باهام همفکری کنید خیلی ذهنم مشغوله؟
زمان مصاحبه چی بگم ؟ اصلا اینا مشکل هست یا من زیادی گیر دادم؟
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان:
(2013-01-04 ساعت 17:26)enchantress_boy نوشته:  کار میکنه مثل بنزSmile

نمی دونم انگار یه جای کار ایراد داره
شماره کیس خودم رو که می گه: Your search did not return any data.
کلی شماره کیس دیگه هم زدم شاید 20% شون رو جواب می ده
حتی شماره هایی که کلیر شدن رو هم می زنم یا نتیجه ای برنمی گردونه یا می زنه Administrative Processing
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، Saeedv13 ، bayat_r ، ASALI ، گل نهال ، r_ent ، rezagh
(2013-01-04 ساعت 20:29)afs نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 17:26)enchantress_boy نوشته:  کار میکنه مثل بنزSmile

نمی دونم انگار یه جای کار ایراد داره
شماره کیس خودم رو که می گه: Your search did not return any data.
کلی شماره کیس دیگه هم زدم شاید 20% شون رو جواب می ده
حتی شماره هایی که کلیر شدن رو هم می زنم یا نتیجه ای برنمی گردونه یا می زنه Administrative Processing

افشین جان برای روشا و عسلی هم همین پیغام دیتا دریافت نشد رو میده.
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، bayat_r ، ASALI ، afs ، گل نهال ، r_ent ، rezagh
(2013-01-04 ساعت 02:23)enchantress_boy نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 01:38)mgolchin13 نوشته:  دفعه اول من اشتباه متوجه شدم و فکر کردم با انکارا میخوای مکاتبه کنی. این متن هم چند تا اشتباه داره. صحیحش اینه:
According to the tracking service of the postal company I used, my documents have been delivered to the KCC. I would be thankful if you would confirm recieving my shipment

گلچین جان اشتباهش کجاس ؟ تفاوت متن شما با متن بنده اینه که شما از مترادف Due to که According to هستش استفاده کردی. بعد از postal company از یه I used استفاده کردی که به نظر من زیادیه و توضیح واضحاته.
جمله بعدشو به صورت Present perfect استفاده کردی و من به صورت present که البته هر دو به صورت passive هستن و هر دو صحیحه.
جمله بعد هم من از acknowledge استفاده کردم که دقیقاً به معنی "رسید چیزی را اعلام کردن" و شما از receive ( دیکته receive شما هم غلطه) استفاده کردی که فعل مخصوص رسیدن چیزی دقیقاً Acknowledge هستش (میتونید به دیکشنری مراجعه کنید). البته متن شما بعد از receiving باید یه of هم داشته باشه تا از لحاظ گرامری صحیح باشه.
در ضمن شما گفتی I would be thankful if you would ..... که دو بار از would استفاده کردی که غلط نیست ولی جملرو نازیبا میکنه و خیلی بهتره اگه یک بار تو یه جمله Would استفاده بشه بعد از اون از Could استفاده بشه.
جهت اطلاع هم توی Google شما سرچ کن I would be grateful if you بعد ببین خود گوگل would رو ساجست میکنه یا Could.

به نظر من هر دو متن زیر صحیح هستن.

Due to the tracking service of my postal company, my documents are delivered to the KCC. I would be thankful if you could acknowledge the receipt of my shipment

According to the tracking service of the postal company I used, my documents have been delivered to the KCC. I would be thankful if you could confirm receiving of my shipment

enchantress boy گرامی من فکر کردم ایشون این متن رو خودشون نوشتن. قصد غلط گیری یا اظهار فضل نداشتم. فقط به نظرم اومد که یک کم روان نیست و خواستم همون متن رو با کمترین تغییرات و طوری که به نظر من بهتره باز نویسی کنم. غلط املایی هم گاهی سهواً پیش میاد و اشکال از ابتدایی بودن مهارت تایپینگ بنده است که برای فارسی هم زیاد پیش میاد چه برسه به خارجکی!Big Grin به هر صورت به بزرگواری خودتون ببخشید.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، امیر مهاجر ، bayat_r ، amir82 ، afs
بچه ها نوشته های من نمیرسه یا اینجا فقط چند نفری راجع به مسائل خودتون حرف میزنید؟!!!!!!!!!!!
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان:
(2013-01-04 ساعت 17:33)tatoole نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 17:26)enchantress_boy نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 16:37)afs نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 03:38)enchantress_boy نوشته:  
(2013-01-03 ساعت 18:51)mahyar_sni نوشته:  سلام
بچه ها این سایت
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
دوباره فعال شده، میتونید وضعیت کیستونو چک کنید.

یکی اگه خیلی بیکار باشه میتونه از شماره 2013AS1 شروع کنه همه رو تا 2013AS4300 چک کنه ببینه چند نفر واسه کیسشون اقدام کردن و چند نفر اقدام نکردن. اینجوری یه آماری از اینکه چند نفر تا حالا از آسیا اقدام کردن به دست میاد و میشه تعمیمش داد به ایران و اینجوری تکلیف کیس نامبرهای بالا معلوم میشه. البته همون طور که گفتم اون طرف باید خیــــــــــــــــــــــــــــــلی بیکار باشه.

می گم من بیکارم. می خوام بشینم این رو دربیارم.
کسی تونست وضعیت کیسش رو بعد از باز شدن مجدد از این آدرس ببینه یا هنوز برای مهاجرتی ها کار نمی کنه؟

کار میکنه مثل بنزSmile
کار نکرد که Sad
Invalid Immigrant Visa Case Number.

من کیس خودمونو چک میکنم میاد. ولی 2،3 تا از کیسایی که تو روز مصاحبه ما مصاحبه دارنو میزنم Invalid میزنه!
تازه واسه یکی از افراد کیس به جای Ready متن زیرو میده، یعنی هنوز آماده مصاحبه نشده؟
Application Receipt Pending
Please allow up to 20 business days from the day the DS-260 was submitted for the form to be reviewed.

In the mean time, you may proceed with collecting your civil documents by reviewing the civil document guidelines on the following website:

http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3195.html
کیس: 2013ASxxx * کنسولگری: آنکارا * تعداد افراد کیس : 3 * مصاحبه: ژانویهW2 * هزینه ها: 21ت عکس + 40ت پست + 180ت واکسن + 190ت ترجمه
تشکر کنندگان:
(2013-01-04 ساعت 20:26)refiusa نوشته:  دوستان لطفا راهنماییم کنید
من زمان فرستادن فرمها فکر میکردم که منظور از دیپلم مثل دیپلم خودمون هست و تو فرمهام هم بر همین اساس زمان و محل دیپلم رو نوشتم و پیشم هم همین طور بعد که فهمیدم رفتم دوباره پیگیر شدم و برای چند واحدی که کم داشتم ثبت نام کردم و الان هم دارم امتحان میدم یه نکته دیگه ای هم که وجود داره اینه که من با همون دیپلم دانشگاه اپتک ثبت نام کردم ولی تو فرمهام نوشتم اصلا اسمی از اپتک نبردم. چون اصلا ادامه نددم یه ترم بیشتر نخوندم
حالا به نظر شما چی کار کنم.؟ از یه طرف فکر میکنم نکنه اینکه اسمی از اپتک نبردم مشکل ساز بشه از یه طرف دیگه میگم نکنه بهم بگن چرا نوشتی دیپلم وقتی نداشتی؟!!!! تازه مهمترشم اینه که من تازه دارم امتحان میدم و به امید خدا اگرم همه رو قبول شم مدرکم رو تا زمان مصاحبه نمیگیرم چون با توجه به کیس نامبرم و زمان فرستادن فرمهام نهایتا تا عید زمان مصاحبم میشه
(2013-01-04 ساعت 20:49)refiusa نوشته:  بچه ها نوشته های من نمیرسه یا اینجا فقط چند نفری راجع به مسائل خودتون حرف میزنید؟!!!!!!!!!!!

دوست عزیز من چند بار سعی کردم متن سؤالتون رو بخونم متوجه نمیشم.
یا شما واضح ننوشتید یا من تمرکز ندارم. امیدوار بودم یه نفر دیگه متوجه بشه و پاسخ بده.
مخصوصا چند جمله اول خیلی مبهمه و اصلا نمیشه فهمید مشکلتون دقیقا چیه.
تشکر کنندگان: گل نهال ، bardia9
(2013-01-04 ساعت 20:49)refiusa نوشته:  بچه ها نوشته های من نمیرسه یا اینجا فقط چند نفری راجع به مسائل خودتون حرف میزنید؟!!!!!!!!!!!

نوشته هاتون میرسه !
اگر شما هم مسئله ای دارین بفرمائین ...
Smile
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: Tomas
اگه پیش دانشگاهیتون تا مصاحبه آماده نشه نقض مدرک میخورید، چون دیپلم 12 ساله باید داشته باشید.
اما از لحاظ عدم استفاده از واژه اپتیک و ... یا حتی زمان ثبت نام دیپلم بدون پیش دانشگاهیو دیپلم زدید به مشکلی برنخواهید خورد
کیس: 2013ASxxx * کنسولگری: آنکارا * تعداد افراد کیس : 3 * مصاحبه: ژانویهW2 * هزینه ها: 21ت عکس + 40ت پست + 180ت واکسن + 190ت ترجمه
تشکر کنندگان: bayat_r ، refiusa ، Tomas
(2013-01-04 ساعت 21:27)mahyar_sni نوشته:  
اگه پیش دانشگاهیتون تا مصاحبه آماده نشه نقض مدرک میخورید، چون دیپلم 12 ساله باید داشته باشید.
اما از لحاظ عدم استفاده از واژه اپتیک و ... یا حتی زمان ثبت نام دیپلم بدون پیش دانشگاهیو دیپلم زدید به مشکلی برنخواهید خورد
ممنون که جواب دادین کم کم داشتم شک میکردم که مشکل حادی وجود داره!
نقص مدرک رو که میشه بعدا فرستاد دیگه درسته؟
و اینکه به نظر شما زمان مصاحبه خودم اینارو توضیح بدم (منظورم پیش و اپتک هست )یا اینکه ببینم خودشون چی میگن ؟ چون میترسم که بگن دروغ گفتی اگر خودم توضیح ندم
سلام دوستان عزیز
من در فرم DS-230 قسمت 10و 11 هیچ ادرسی ننوشتم و N/A گذاشتم اما در برگه یک صفحه ای که برای انکارا بعد از کارنت شدن همراه با مدارک باید فرستاد( CONTACT INFORMATION SHEET) خواسته شده که یک ادرس در آمریکا باید داد اما من هنوز نمیدونم چه ادرسی بدم میشه N/A بنویسم اگرحتما باید ادرس بدم طبق اون pdf که مدارک مورد نیاز برای فرستادن به انکارا قبل از مصاحبه گفته اگر تغییر در فرم ها DS-230 دادید دوباره فرم ها با مدارکتون بفرستید باید به خاطر ادرس دوباره فرم بفرستم ؟ اگر میشه ادرس نداد زمان فرستادن مدارک برای مصاحبه. وقتی برم برای مصاحبه حتما باید یک ادرس بدم؟ ممنون میشم راهنمای کنید
(2013-01-04 ساعت 21:41)refiusa نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 21:27)mahyar_sni نوشته:  
ممنون که جواب دادین کم کم داشتم شک میکردم که مشکل حادی وجود داره!
نقص مدرک رو که میشه بعدا فرستاد دیگه درسته؟
و اینکه به نظر شما زمان مصاحبه خودم اینارو توضیح بدم (منظورم پیش و اپتک هست )یا اینکه ببینم خودشون چی میگن ؟ چون میترسم که بگن دروغ گفتی اگر خودم توضیح ندم
اره، وقتی آماده شد باید تحویل سفارت بدید.(البته اینم در نظر داشته باشید که در بدترین وضعیت باید تا سپتامبر 2013 آماده شه!)
در زمان قسم خوردن میتونید توضیح بدید.
تشکر کنندگان: refiusa ، Tomas
(2013-01-04 ساعت 17:16)circle نوشته:  سلام دوستان. یه سوال
من بعد از اتمام درسم تو دانشگاه کلا کار آزاد و پروژه ای انجام دادم و برای خودم کار کردم و در مجموع این ۴ سال ۲ بار هم تو ۲ تا شرکت خصوصی خیلی کوچیک از این شرکتای سه چهار نفره!! هر کدوم حدود ۵ ماه اونم بدون بیمه و حتی بدون قرارداد کار کردم که هیچ کدوم رو تو فرم ۲۳۰ و ۱۲۲ وارد نکردم و کلا شغلم رو زدم freelance و یه برگه هم ضمیمه کردم و جزییات کارم و آدرس دفترم رو ذکر کردم.
اما در طول این ۴ سال تنها ۴ ماه تو یه شرکت خصوصی کار کردم حدود سه سال و نیم پیش که برام بیمه رد شد ۴ ماه و بعدش دیگه اون بیمه رو ادامه ندادم و این مورد رو هم توی فرم هام وارد نکردم چون به نظرم انقدر مهم و بزرگ نبود.
جدیدا یه مقدار سر این مورد حساس شدم که نکنه مشکلی تو کارم پیش بیاره...
از دوستان خواهش میکنم نظرشون رو بگن که چیکار بکنم و آیا اصلا کاری انجام بدم یا نه...

کسی نظری نداشت؟
کیس نامبر:2013AS…59xx
3 نفر از تهران
فرمها سری اول با ایمیل: 11 june
مصاحبه سفارت ایروان هفته دوم آپریل
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
درود به همه دوستان
میخاستم بدونم مدارکی که باید 15 روز قبل مصاحبه برای سفارت بفرستیم چی هست؟
کیس نامبر:2013as3900.تاریخ مصاحبه:w2 feb. آنکارا مدت انتظار:70 روز
سلام به همه دوستان مهاجرسرايي

راستش من همين امسال اقامت كانادا رو گرفتم ( در واقع كارت اقامت كانادا رو بعد از ارسال فرم هاي سري اول لاتاري دريافت كردم) و الان هرچي توي فرم ها مي گردم جايي براي اعلام اين موضوع ( اقامت كشور دوم) پيدا نمي كنم و اصلا" نمي دونم ايا لازمه كه به سفارت قبل از مصاحبه اطلاع بدم و چه جوري؟ البته نمي خوام با اعلام غير ضروري حساسشون كنم . كسي از دوستان با همچين موردي مواجه بوده و مي تونه راهنمايي كنه؟
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان