کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-01-05 ساعت 00:23)r_ent نوشته:  برای شمام هست، نمیدونم کجا باید بدید اما تو سایت بخونید لطفاً
لینکشم امیر82 زحمت کشیده گذاشته Smile
اگه متوجه نشدید بگید Smile
راستش من همون روزای اولی که فهمیدم خوندم و الان به حافظه ام مطمئن نیستم وگرنه بهتون جواب بهتری میدادم!
SadSadSad
من که همین طور خوندم فکر کنم برای اداره پست باشه ولی من از همه بچه درخواست دارم این موضوع رو پیگیری کن چون من که در سایت سفارت آنکارا چیزی پیدا نکردم
کمک کمکم کمک SadBig GrinSad
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: گل نهال ، Nightsky007 ، r_ent
فعلن که ماها نمیتونیم انلاین پرداخت کنیم مگه مستر کارت داریم اصلن این چه بازی جدید در اوردن اینا نمیدونم تحریم دردسره خوب نقدن بگیرن
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: گل نهال ، alirezass
(2013-01-05 ساعت 00:33)amir82 نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 00:15)alirezass نوشته:  سلام یعنی من که در هفته دوم فوریه مصاحبه دارم باید این هزینه رو بدم یا نه برای بعد از من است ما که یه هزینه در سفارت میدیم 330 و اگر قراره بدیم میتونیم در همان سفارت بدیم یا نه با تشکر
این پرداخت برای پوشش هزینه های اداره مهاجرت در رسیدگی به پرونده شماست و باید به USCIS پرداخت بشه و جدا از هزینه درخواست ویزاست که باید در سفارت نقدا پرداخت کنین.
روال روتین پرداخت این 165 دلار بصورت آنلاین و از طریق سایت USCIS در لینک دوم پست قبلیمه (که از اول فوریه فعال میشه)، که باید بعد از دریافت ویزا و قبل از عزیمت به آمریکا انجام بشه.
(البته در توضیحات سایت نوشته عدم پرداخت مشکلی از بابت اقامت شما ایجاد نمیکنه،ولی باعث تاخیر در ارائه گرین کارت میشه، یعنی تا وقتی این هزینه پرداخت نشه گرین کارت براتون صادر نمیشه.)

اگه اینجوریه که شما به محض دریافت سوشال و باز کردن حساب می تونید انلاین پرداخت کنید! بانکی مثل بانک او امریکا در جا بهتون کارت میده همون لحظه هم قابل استفادست.
since 2012
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، amir82 ، alirezass ، mgolchin13 ، امیر مهاجر
(2013-01-05 ساعت 00:15)alirezass نوشته:  سلام یعنی من که در هفته دوم فوریه مصاحبه دارم باید این هزینه رو بدم یا نه برای بعد از من است ما که یه هزینه در سفارت میدیم 330 و اگر قراره بدیم میتونیم در همان سفارت بدیم یا نه با تشکر
این پرداخت برای پوشش هزینه های اداره مهاجرت در رسیدگی به پرونده شماست و باید به USCIS پرداخت بشه و جدا از هزینه درخواست ویزاست که باید در سفارت نقدا پرداخت کنین.
روال روتین پرداخت این 165 دلار بصورت آنلاین و از طریق سایت USCIS در لینک دوم پست قبلیمه (که از اول فوریه فعال میشه)، که باید بعد از دریافت ویزا و قبل از عزیمت به آمریکا انجام بشه.
(البته در توضیحات سایت نوشته عدم پرداخت مشکلی از بابت اقامت شما ایجاد نمیکنه،ولی باعث تاخیر در ارائه گرین کارت میشه، یعنی تا وقتی این هزینه پرداخت نشه گرین کارت براتون صادر نمیشه.)
یعنی من می تونم به راحتی برم مصاحبه بعد پول 165 $ رو بدم؟
امیرخان هر وقت اطلاع جدید بدست اوردی ما رو بی خبر نذار مخصوصا چگونگی پرداخت میرسیBig Grin
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: r_ent
(2013-01-05 ساعت 00:42)maka2 نوشته:  

h'

اگه اینجوریه که شما به محض دریافت سوشال و باز کردن حساب می تونید انلاین پرداخت کنید! بانکی مثل بانک او آمریکا در جا بهتون کارت میده همون لحظه هم قابل استفادست.

اگه اینجوری که شما میگی باشه که عالیه چون تو ایران واقعن دردرسره مگه میشه پرداخت کرد داستان داره این مستر کارت گرفتن
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: گل نهال ، alirezass ، bayat_r
(2013-01-05 ساعت 00:01)amir82 نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 23:27)پیمان ابراهیمی نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 23:22)sayeh_m نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 23:16)AsemanAbee نوشته:  ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ....؟؟!! ﺟﺮﯾﺎﻥ ﻭﯾﺰﺍ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻓﻮﺭﯾﻪ ﮐﻪ ﯾﻪ ﻣﺒﻠﻎ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﭼﯿﻪ ...؟؟!! ﻣﻨﻈﻮﺭﻡ ﺍﯾﻨﻪ ﻣﺎﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﮐﻠﯿﺮﻧﺲ ﻫﺴﺘﯿﻢ ﺍﮔﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻓﻮﺭﯾﻪ ﻭﯾﺰﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﭘﺮﺩﺍﺧﺖ ﮐﻨﯿﻢ ؟؟!! ....ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ !
بله متاسفانه . بعد از فوریه باید این هزینه رو پرداخت کنیم .
با سلام
میشه لطف کنید و بفرمایید این هزینه اضافه برای هر نفر چقدر است ؟

(2013-01-04 ساعت 23:54)jahanshahloo نوشته:  جریان این فبریه و هزینه اضافی چیه و چقدره؟؟
165 دلار
توضیحات بیشتر:
لینک اول
لینک دوم

لینک دوم که امیر جان 82 گذاشتن اطلاعات کامل رو داره که به این شرحه:
USCIS Immigrant Fee

Effective February 1, 2013

About the Fee

Foreign nationals who seek permanent residence in the United States and receive an immigrant visa will need to pay a USCIS Immigrant Fee beginning February 1, 2013.

The new fee of $165 was established in USCIS’s final rule adjusting fees for immigration applications and petitions announced on Sept. 24, 2010. USCIS has worked closely with the Department of State (DOS) to implement the new fee which allows USCIS to recover the cost of processing that is performed in the United States after immigrant visa holders receive their visa packages from DOS and are admitted to the United States.

Note: Applicants will now have two separate fees to pay. They are still required to pay the DOS visa application processing fee, and will now also have to pay the USCIS Immigrant Fee.
خارجی هایی که میخواهند اقامت دائم امریکا و ویزای مهاجرتی دریافت کنند از اول فوریه 2013 باید هزینه ای بهuscis پرداخت کنند.
این هزینه جدید که165 دلار است مطابق فُلان قانون که در بَهمان زمان تصویب و اعلام شده(اینا رو فاکتور گرفتم چون اهمیت خاصی ندارن)برای پوشش هزینه های عملیات اجرایی که بعد از گرفتن ویزا و پاکت زرد معروف
از وزارت داخله(department of state) و ورودشان به خاک امریکا انجام میگیرد، اَخذ خواهد شد

نکته:متقاضیان حالا دو هزینه مجزا باید بپردازند.آنها هنوز هم باید هزینه تقاضای ویزا را به DOS (در مورد لاتاری330 دلار) بپردازند و از این زمان به بعد باید هزینه مهاجرت uscis را (همون 165 دلار کذایی!) هم بپردازند.

Who Needs to Pay the Fee

Any individual who on or after February 1, 2013 receives an immigrant visa package from a United States consulate or embassy abroad (including Canada and Mexico) will pay the USCIS Immigrant Fee.
چه کسانی این مبلغ را باید بپردازند:
هر شخصی که در روز یکم فوریه 2013 وبعد از ان از هر یک از سفارت های امریکا بسته ویزا(پاکت زرد+ اصل ویزا) را دریافت کند

When and How to Pay the Fee

Applicants must pay this fee online through the USCIS website. Applicants should submit payments after they receive their visa package from DOS and before they depart for the United States.

Applicants can electronically submit the fee by answering the questions on the USCIS website by providing their:

checking account information, or
debit or credit card information.
All check payments must be drawn on a U.S. bank.

If the applicant is unable to make this payment, another person can make this payment on the applicant’s behalf.

چگونگی وزمان پرداخت هزینه

متقاضیان باید بعد از دریافت بسته ویزا و قبل از عزیمت به امریکا به صورت آنلاین از وبسایت uscis این هزینه را بپردازند.
متقاضیان میتوانند پس از جواب دادن به سوالات مربوطه، از دو طریق پرداخت را انجام دهند:
1- توسط چک
2- توسط کارت کردیت یا دبیت
بانک پرداخت کننده هزینه مربوطه باید آمریکایی باشد.
اگر متقاضی شخصا نتواند پرداخت را انجام دهد اشخاص ثالث نیز میتوانند این کار را از طرف او انجام دهند.

Failure to Pay

The applicant will not receive a green card until the required USCIS Immigrant fee is paid.

Failure to pay does not affect the lawful status of the applicant. The applicant will have their passport stamped showing their lawful admission and permanent resident status. This stamp is valid for one year but it is strongly advised that new permanent residents pay the immigrant fee as soon as possible to avoid delays in receiving their Permanent Resident Card.

در صورت عدم پرداخت:

متقاضیان تا زمان پرداخت این فی گرین کارت دریافت نخواهند کرد. عدم پرداخت وضعیت قانونی مهاجرتی متقاضی را تحت تاثیر قرار نمیدهد. در پاسپورت متقاضی طبق معمول مهر ورود که نشانگر ورود قانونی و اقامت دائم آنان است زده خواهد شد.این مهر تا یک سال اعتبار دارد ولی اکیداً توصیه میشود که اشخاص مقیم دائمی در اسرع وقت هزینه مهاجرتی را بپردازند تا از تاخیر در دریافت گرین کارتشان جلو گیری شود.

والسلام علیکم ورحمت الله برکاته

( ضمنا موارد نامربوط رو ترجمه نکردم .از مدیران و سایر دوستان خواهش میکنم سوالات مربوط به این موضوع رو به این جا ارجاع بدن تا از سوالات تکراری جلوگیری بشه. منبعش هم لینک دوم امیره)
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
(2013-01-05 ساعت 00:15)r_ent نوشته:  برای منم همین پیغامو میده:
Your search did not return any data.
اگه صفرها رو بزنم هم :
Invalid Immigrant Visa Case Number.
رو نشون میده!
باکس بالایی باید در حالت ویزای مهاجرتی باشه. صفرهای وسط کیس نامبر (4 تا صفر) رو حذف کنید. با IE یا فایرفاکس هم یه امتحانی بکنید. قراره یه همچین چیزی ببینین:
[عکس: attachment.php?aid=2599]
(2013-01-05 ساعت 00:43)alirezass نوشته:  یعنی من می تونم به راحتی برم مصاحبه بعد پول 165 $ رو بدم؟

بله. شما قبل از مصاحبه نیازی به پرداخت این هزینه ندارین. این هزینه صدور ویزا و گرین کارت شماست.
همونطور که عرض کردم روال "روتین" اینه که قبل از سفر به آمریکا و بصورت آنلاین و با کردیت کارت این پرداخت رو انجام بدین، ولی توی سایت نوشته که عدم پرداخت مشکلی از بابت ورود و اقامت شما ایجاد نمیکنه، که اگر این طور باشه به قول دوستمون maka2 میشه از خود آمریکا هم اقدام کرد...
نقل قول:
Failure to Pay

The applicant will not receive a green card until the required USCIS Immigrant fee is paid.

Failure to pay does not affect the lawful status of the applicant. The applicant will have their passport stamped showing their lawful admission and permanent resident status. This stamp is valid for one year but it is strongly advised that new permanent residents pay the immigrant fee as soon as possible to avoid delays in receiving their Permanent Resident Card.

فکر کنم چند روز پیش امیر مهاجر هم مفصل در این مورد توضیح داده بود، اگر چیزی رو اشتباه گفتم ممنون میشم دوستان تصحیح کنن که خدای ناکرده مشکلی پیش نیاد...
(2013-01-04 ساعت 22:26)rozelo نوشته:  سلام به همه دوستان مهاجرسرايي

راستش من همين امسال اقامت كانادا رو گرفتم ( در واقع كارت اقامت كانادا رو بعد از ارسال فرم هاي سري اول لاتاري دريافت كردم) و الان هرچي توي فرم ها مي گردم جايي براي اعلام اين موضوع ( اقامت كشور دوم) پيدا نمي كنم و اصلا" نمي دونم ايا لازمه كه به سفارت قبل از مصاحبه اطلاع بدم و چه جوري؟ البته نمي خوام با اعلام غير ضروري حساسشون كنم . كسي از دوستان با همچين موردي مواجه بوده و مي تونه راهنمايي كنه؟

يعني كسي اينجا نيست كه موردي شبيه من ديده باشه ? واقعا جايي توي فرمها واسه اعلام اين موضوع نيست يا من نديدم و ثبت نكردم؟ كمك فوري !مصاحبم ماه ديكه هست و بايد مداركمو سريع بفرستم...
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-01-04 ساعت 22:02)circle نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 17:16)circle نوشته:  سلام دوستان. یه سوال
من بعد از اتمام درسم تو دانشگاه کلا کار آزاد و پروژه ای انجام دادم و برای خودم کار کردم و در مجموع این ۴ سال ۲ بار هم تو ۲ تا شرکت خصوصی خیلی کوچیک از این شرکتای سه چهار نفره!! هر کدوم حدود ۵ ماه اونم بدون بیمه و حتی بدون قرارداد کار کردم که هیچ کدوم رو تو فرم ۲۳۰ و ۱۲۲ وارد نکردم و کلا شغلم رو زدم freelance و یه برگه هم ضمیمه کردم و جزییات کارم و آدرس دفترم رو ذکر کردم.
اما در طول این ۴ سال تنها ۴ ماه تو یه شرکت خصوصی کار کردم حدود سه سال و نیم پیش که برام بیمه رد شد ۴ ماه و بعدش دیگه اون بیمه رو ادامه ندادم و این مورد رو هم توی فرم هام وارد نکردم چون به نظرم انقدر مهم و بزرگ نبود.
جدیدا یه مقدار سر این مورد حساس شدم که نکنه مشکلی تو کارم پیش بیاره...
از دوستان خواهش میکنم نظرشون رو بگن که چیکار بکنم و آیا اصلا کاری انجام بدم یا نه...

کسی نظری نداشت؟
با درود
اصلا در سفارت از شما بیمه نمی خواهندشما میتوانی گواهی از شرکتهایی که با آنها کار کردی ببری ومشکلی نخواهی داشت.
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
یادمه مثلا وقتی از دانشگاه گواهی اشتغال به تحصیل میخواستی میگفت برای کجا بنویسم ؟برای چه مکانی ؟حالا سوالم اینه که برای گواهی اشتغال به کار اگه بپرسن و نخوایم بگیم چی میشه؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان

دوستای عزیز این موضوع 165$ مربوط به ما که ویزا گرفتیم هم هست یا نه
[/quote]

دوست عزیز یک صفحه قبل رو نگاه کن!

منظورم اینجاست!
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: kiasina ، farshadsh ، amir82 ، ramin_red ، r_ent
(2013-01-05 ساعت 02:50)kiasina نوشته:  دوستای عزیز این موضوع 165$ مربوط به ما که ویزا گرفتیم هم هست یا نه

توی متنش که نوشته کسایی که از اول فوریه ویزا و پکیجشون رو تحویل می گیرند. قاعدتا اگر شما قبل از این تاریخ ویزا و پاکت های زرد رو دارید نیازی به پرداخت این مبلغ نیست. هرچند موقع ورود بهتره باز افسر اداره مهاجرت که پاکت ها رو تحویل می گیره بپرسید.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: kiasina ، edge ، امیر مهاجر ، ASALI ، farshadsh ، amir82 ، Soap McTavish ، r_ent ، مانترا
(2013-01-05 ساعت 00:15)alirezass نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 00:05)r_ent نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 23:27)پیمان ابراهیمی نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 23:22)sayeh_m نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 23:16)AsemanAbee نوشته:  ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ....؟؟!! ﺟﺮﯾﺎﻥ ﻭﯾﺰﺍ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻓﻮﺭﯾﻪ ﮐﻪ ﯾﻪ ﻣﺒﻠﻎ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﭼﯿﻪ ...؟؟!! ﻣﻨﻈﻮﺭﻡ ﺍﯾﻨﻪ ﻣﺎﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﮐﻠﯿﺮﻧﺲ ﻫﺴﺘﯿﻢ ﺍﮔﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻓﻮﺭﯾﻪ ﻭﯾﺰﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﭘﺮﺩﺍﺧﺖ ﮐﻨﯿﻢ ؟؟!! ....ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ !
بله متاسفانه . بعد از فوریه باید این هزینه رو پرداخت کنیم .

با سلام
میشه لطف کنید و بفرمایید این هزینه اضافه برای هر نفر چقدر است ؟

تو سایت سفارت هست
165 دلار اگه درست بگم
تو اخبار سایت نگاه کنین متوجه میشین

سلام یعنی من که در هفته دوم فوریه مصاحبه دارم باید این هزینه رو بدم یا نه برای بعد از من است ما که یه هزینه در سفارت میدیم 330 و اگر قراره بدیم میتونیم در همان سفارت بدیم یا نه با تشکر
بادرود
Who Needs to Pay the Fee

Any individual who on or after February 1, 2013 receives an immigrant visa package from a United States consulate or embassy abroad (including Canada and Mexico) will pay the USCIS Immigrant Fee.

(2013-01-05 ساعت 02:59)ani_sheiton نوشته:  یادمه مثلا وقتی از دانشگاه گواهی اشتغال به تحصیل میخواستی میگفت برای کجا بنویسم ؟برای چه مکانی ؟حالا سوالم اینه که برای گواهی اشتغال به کار اگه بپرسن و نخوایم بگیم چی میشه؟
با درود
شما میتونی یک گواهی صرفا به درخواست خودت بگیری تاره اگر خیلی مته به خشخاش میزنند با عنوان یک شرکت داخلی بگیر.این سابقه ها هیچ تاثیرید
در آمزیکا برایتان ندارد.فقط در پروسه اخذ ویزا میخواهند
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ani_sheiton ، farshadsh ، amir82
(2013-01-05 ساعت 03:11)afs نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 02:50)kiasina نوشته:  دوستای عزیز این موضوع 165$ مربوط به ما که ویزا گرفتیم هم هست یا نه

توی متنش که نوشته کسایی که از اول فوریه ویزا و پکیجشون رو تحویل می گیرند. قاعدتا اگر شما قبل از این تاریخ ویزا و پاکت های زرد رو دارید نیازی به پرداخت این مبلغ نیست. هرچند موقع ورود بهتره باز افسر اداره مهاجرت که پاکت ها رو تحویل می گیره بپرسید.
با درود
آقا افشین هنوز نرفتی من منتظر کروکی فرودگاه هستم عزیز جان منBig Grin
شوخی کردم ممنون امیدوارم تمام دوستای عزیزی که دانسته هاشون را در اختیار هموطناشون میگذازند موفق باشن
تشکر کنندگان: afs ، alirezass ، گل نهال ، mgolchin13 ، bayat_r ، babak_1363

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان