کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-01-04 ساعت 21:47)arezook نوشته:  سلام دوستان عزیز
من در فرم DS-230 قسمت 10و 11 هیچ ادرسی ننوشتم و N/A گذاشتم اما در برگه یک صفحه ای که برای انکارا بعد از کارنت شدن همراه با مدارک باید فرستاد( CONTACT INFORMATION SHEET) خواسته شده که یک ادرس در آمریکا باید داد اما من هنوز نمیدونم چه ادرسی بدم میشه N/A بنویسم اگرحتما باید ادرس بدم طبق اون pdf که مدارک مورد نیاز برای فرستادن به انکارا قبل از مصاحبه گفته اگر تغییر در فرم ها DS-230 دادید دوباره فرم ها با مدارکتون بفرستید باید به خاطر ادرس دوباره فرم بفرستم ؟ اگر میشه ادرس نداد زمان فرستادن مدارک برای مصاحبه. وقتی برم برای مصاحبه حتما باید یک ادرس بدم؟ ممنون میشم راهنمای کنید

آرزو جان شما بالاخره باید یه آدرسی رو در آمریکا اعلام کنی. حالا اگه تو فرمها هم ننوشتی، موقع مصاحبه ازت سوال خواهد شد. بهتره تا اون موقع یک آدرسی پیدا کنی.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، Tomas ، refiusa
(2013-01-04 ساعت 22:02)circle نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 17:16)circle نوشته:  سلام دوستان. یه سوال
من بعد از اتمام درسم تو دانشگاه کلا کار آزاد و پروژه ای انجام دادم و برای خودم کار کردم و در مجموع این ۴ سال ۲ بار هم تو ۲ تا شرکت خصوصی خیلی کوچیک از این شرکتای سه چهار نفره!! هر کدوم حدود ۵ ماه اونم بدون بیمه و حتی بدون قرارداد کار کردم که هیچ کدوم رو تو فرم ۲۳۰ و ۱۲۲ وارد نکردم و کلا شغلم رو زدم freelance و یه برگه هم ضمیمه کردم و جزییات کارم و آدرس دفترم رو ذکر کردم.
اما در طول این ۴ سال تنها ۴ ماه تو یه شرکت خصوصی کار کردم حدود سه سال و نیم پیش که برام بیمه رد شد ۴ ماه و بعدش دیگه اون بیمه رو ادامه ندادم و این مورد رو هم توی فرم هام وارد نکردم چون به نظرم انقدر مهم و بزرگ نبود.
جدیدا یه مقدار سر این مورد حساس شدم که نکنه مشکلی تو کارم پیش بیاره...
از دوستان خواهش میکنم نظرشون رو بگن که چیکار بکنم و آیا اصلا کاری انجام بدم یا نه...

کسی نظری نداشت؟

به نظر من اصلاً مهم نیست و کلاً حتی تو ذهنت هم بودن اونجا رو فراموش کن...
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، lover usa ، Tomas ، circle
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ....؟؟!! ﺟﺮﯾﺎﻥ ﻭﯾﺰﺍ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻓﻮﺭﯾﻪ ﮐﻪ ﯾﻪ ﻣﺒﻠﻎ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﭼﯿﻪ ...؟؟!! ﻣﻨﻈﻮﺭﻡ ﺍﯾﻨﻪ ﻣﺎﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﮐﻠﯿﺮﻧﺲ ﻫﺴﺘﯿﻢ ﺍﮔﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻓﻮﺭﯾﻪ ﻭﯾﺰﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﭘﺮﺩﺍﺧﺖ ﮐﻨﯿﻢ ؟؟!! ....ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ !
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: Tomas ، r_ent
(2013-01-04 ساعت 23:16)AsemanAbee نوشته:  ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ....؟؟!! ﺟﺮﯾﺎﻥ ﻭﯾﺰﺍ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻓﻮﺭﯾﻪ ﮐﻪ ﯾﻪ ﻣﺒﻠﻎ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﭼﯿﻪ ...؟؟!! ﻣﻨﻈﻮﺭﻡ ﺍﯾﻨﻪ ﻣﺎﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﮐﻠﯿﺮﻧﺲ ﻫﺴﺘﯿﻢ ﺍﮔﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻓﻮﺭﯾﻪ ﻭﯾﺰﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﭘﺮﺩﺍﺧﺖ ﮐﻨﯿﻢ ؟؟!! ....ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ !
بله متاسفانه . بعد از فوریه باید این هزینه رو پرداخت کنیم .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، AsemanAbee ، bayat_r ، roeentan ، Tomas ، r_ent ، ASALI ، rezagh
(2013-01-04 ساعت 23:22)sayeh_m نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 23:16)AsemanAbee نوشته:  ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ....؟؟!! ﺟﺮﯾﺎﻥ ﻭﯾﺰﺍ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻓﻮﺭﯾﻪ ﮐﻪ ﯾﻪ ﻣﺒﻠﻎ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﭼﯿﻪ ...؟؟!! ﻣﻨﻈﻮﺭﻡ ﺍﯾﻨﻪ ﻣﺎﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﮐﻠﯿﺮﻧﺲ ﻫﺴﺘﯿﻢ ﺍﮔﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻓﻮﺭﯾﻪ ﻭﯾﺰﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﭘﺮﺩﺍﺧﺖ ﮐﻨﯿﻢ ؟؟!! ....ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ !

با سلام
میشه لطف کنید و بفرمایید این هزینه اضافه برای هر نفر چقدر است ؟
تشکر کنندگان: bayat_r ، Tomas ، r_ent
جریان این فبریه و هزینه اضافی چیه و چقدره؟؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان:
(2013-01-04 ساعت 17:33)tatoole نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 17:26)enchantress_boy نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 16:37)afs نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 03:38)enchantress_boy نوشته:  
(2013-01-03 ساعت 18:51)mahyar_sni نوشته:  سلام
بچه ها این سایت
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
دوباره فعال شده، میتونید وضعیت کیستونو چک کنید.

یکی اگه خیلی بیکار باشه میتونه از شماره 2013AS1 شروع کنه همه رو تا 2013AS4300 چک کنه ببینه چند نفر واسه کیسشون اقدام کردن و چند نفر اقدام نکردن. اینجوری یه آماری از اینکه چند نفر تا حالا از آسیا اقدام کردن به دست میاد و میشه تعمیمش داد به ایران و اینجوری تکلیف کیس نامبرهای بالا معلوم میشه. البته همون طور که گفتم اون طرف باید خیــــــــــــــــــــــــــــــلی بیکار باشه.

می گم من بیکارم. می خوام بشینم این رو دربیارم.
کسی تونست وضعیت کیسش رو بعد از باز شدن مجدد از این آدرس ببینه یا هنوز برای مهاجرتی ها کار نمی کنه؟

کار میکنه مثل بنزSmile
کار نکرد که Sad
Invalid Immigrant Visa Case Number.
نه کارنکرد..نگرانم کرد... Sad

(2013-01-04 ساعت 19:53)tatoole نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 19:48)jahanshahloo نوشته:  دوستان احتمالن زمان مصاحبه شما نزدیک نیست برای همین نشون نمیده
شما کیس نامبرت چنده که نشون داد؟؟؟؟
فرق نداره با صفر میزنه invalid بدون صفر میزنه Your search did not return any data. زمان مصاحبمونم نزدیکه!

من 9000 ولی نزد Sad
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-01-04 ساعت 23:27)پیمان ابراهیمی نوشته:  
با سلام

(2013-01-04 ساعت 23:54)jahanshahloo نوشته:  جریان این فبریه و هزینه اضافی چیه و چقدره؟؟
165 دلار
توضیحات بیشتر:
لینک اول
لینک دوم
تشکر کنندگان: r_ent ، امیر مهاجر ، AsemanAbee ، Nightsky007 ، kiasina ، farshadsh ، rezagh
ظاهراً 160 دلاره برای ارسال مدارک و ربطی به تعداد نداره
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: amir82 ، امیر مهاجر ، ASALI ، AsemanAbee ، Nightsky007 ، r_ent

با سلام

تو سایت سفارت هست
165 دلار اگه درست بگم
تو اخبار سایت نگاه کنین متوجه میشین
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
تشکر کنندگان: گل نهال ، amir82 ، Nightsky007 ، امیر مهاجر ، karma110 ، mohajer13 ، ASALI ، AsemanAbee ، rezagh
(2013-01-04 ساعت 18:54)mohajer13 نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 17:58)Saeedv13 نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 17:33)tatoole نوشته:  کار نکرد که Sad
کار می کنه اساسیBig Grin. باید 4 تا صفر وسط کیس نامبرت رو برداری. مثلاً کیس نامبر من هست: 2013AS000034xx ولی اینجوری وارد کردم: 2013AS34xx. بعد پیغام داد:
Ready
Your case is ready for your interview when scheduled at the U.S. Consular section. If you have already scheduled an appointment for an interview, please prepare your documents as directed in your appointment letter and appear at the consulate on the appointed date and time. Otherwise, please wait until you have been notified of your interview appointment. Additional information about how Immigrant Visa interview appointments are scheduled can be found at: http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3731.html
For more information, please visit TRAVEL.STATE.GOV.
تاریخ تشکیل پرونده و آپدیت پرونده رو هم نوشته. خوشمان آمدBig Grin.

منم امتحان کردم، کار نکرد. بدون صفر ها هم وارد کردم.این پیغام رو میده
Your search did not return any data.

برای منم همینو زد دارم سکته میکنم نکنه نرسیده مدارکم؟
تشکر کنندگان: r_ent ، Nightsky007
برای منم همین پیغامو میده:
Your search did not return any data.
اگه صفرها رو بزنم هم :
رو نشون میده!
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
تشکر کنندگان: گل نهال ، bayat_r ، امیر مهاجر
(2013-01-05 ساعت 00:05)r_ent نوشته:  

با سلام

تو سایت سفارت هست
165 دلار اگه درست بگم
تو اخبار سایت نگاه کنین متوجه میشین

سلام یعنی من که در هفته دوم فوریه مصاحبه دارم باید این هزینه رو بدم یا نه برای بعد از من است ما که یه هزینه در سفارت میدیم 330 و اگر قراره بدیم میتونیم در همان سفارت بدیم یا نه با تشکر
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: r_ent ، Nightsky007
برای شمام هست، نمیدونم کجا باید بدید اما تو سایت بخونید لطفاً
لینکشم امیر82 زحمت کشیده گذاشته Smile
اگه متوجه نشدید بگید Smile
راستش من همون روزای اولی که فهمیدم خوندم و الان به حافظه ام مطمئن نیستم وگرنه بهتون جواب بهتری میدادم!
تشکر کنندگان: bayat_r ، alirezass ، amir82 ، Nightsky007 ، امیر مهاجر
(2013-01-05 ساعت 00:15)alirezass نوشته:  سلام یعنی من که در هفته دوم فوریه مصاحبه دارم باید این هزینه رو بدم یا نه برای بعد از من است ما که یه هزینه در سفارت میدیم 330 و اگر قراره بدیم میتونیم در همان سفارت بدیم یا نه با تشکر
این پرداخت برای پوشش هزینه های اداره مهاجرت در رسیدگی به پرونده شماست و باید به USCIS پرداخت بشه و جدا از هزینه درخواست ویزاست که باید در سفارت نقدا پرداخت کنین.
روال روتین پرداخت این 165 دلار بصورت آنلاین و از طریق سایت USCIS در لینک دوم پست قبلیمه (که از اول فوریه فعال میشه)، که باید بعد از دریافت ویزا و قبل از عزیمت به آمریکا انجام بشه.
(البته در توضیحات سایت نوشته عدم پرداخت مشکلی از بابت اقامت شما ایجاد نمیکنه،ولی باعث تاخیر در ارائه گرین کارت میشه، یعنی تا وقتی این هزینه پرداخت نشه گرین کارت براتون صادر نمیشه.)

توضیحات بیشتر:
لینک اول
لینک دوم
تشکر کنندگان: گل نهال ، alirezass ، ASALI ، bayat_r ، امیر مهاجر ، r_ent ، HAZARA ، armin paydar ، bmojtaba ، rezagh ، asal1907 ، moqadam

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان