کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-01-05 ساعت 02:59)ani_sheiton نوشته:  یادمه مثلا وقتی از دانشگاه گواهی اشتغال به تحصیل میخواستی میگفت برای کجا بنویسم ؟برای چه مکانی ؟حالا سوالم اینه که برای گواهی اشتغال به کار اگه بپرسن و نخوایم بگیم چی میشه؟

می تونی بگی برا داروالترجمه یا سفارت سوییس بنویسه
since 2012
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، farshadsh
با سلام
دوستان برای گرفتن گواهی بانکی من به مشکل برخوردم اون مقدار پولی که به ریال هست رو از بانک میشه گواهی گرفت سند خونه و ماشین هم که تکلیفش معلومه ولی من بیشتر پول رو به د.ل . ا .ر تبدیل کردم و بانک هم نذاشتم حالا میخوام براش گواهی بگیرم از بانک سوال کردم میگن اگر ا.ر.ز رو بانک بذارید که گواهی براتون صادر بشه نمیتونین به این زودی برش دارین و راستش خودم هم نمیخوام بانک بذارمش ولی برای یک روز میشه 5 هزارتا بانک گذاشت و 24 ساعت بعد برداشت کرد که مبلغ گواهی 5 هزارتا خیلی کمه نمیدونم باید چه طور این مشکل رو حل کنم و یه چیز دیگه ویزا کارتی که داریم فکر نمیکنم یتونه کمک کنه یعنی پول رو به کارت واریز کنیم و موجودی کارت رو ارائه بدیم
کسی از دوستان میدونه راهکاری برای این موضوع هست یا نه
با تشکر

تشکر کنندگان: pooya.n ، farshadsh ، bayat_r
(2013-01-05 ساعت 11:18)sh_aytak نوشته:  با سلام
دوستان برای گرفتن گواهی بانکی من به مشکل برخوردم اون مقدار پولی که به ریال هست رو از بانک میشه گواهی گرفت سند خونه و ماشین هم که تکلیفش معلومه ولی من بیشتر پول رو به د.ل . ا .ر تبدیل کردم و بانک هم نذاشتم حالا میخوام براش گواهی بگیرم از بانک سوال کردم میگن اگر ا.ر.ز رو بانک بذارید که گواهی براتون صادر بشه نمیتونین به این زودی برش دارین و راستش خودم هم نمیخوام بانک بذارمش ولی برای یک روز میشه 5 هزارتا بانک گذاشت و 24 ساعت بعد برداشت کرد که مبلغ گواهی 5 هزارتا خیلی کمه نمیدونم باید چه طور این مشکل رو حل کنم و یه چیز دیگه ویزا کارتی که داریم فکر نمیکنم یتونه کمک کنه یعنی پول رو به کارت واریز کنیم و موجودی کارت رو ارائه بدیم
با تشکر

هیچ راهی نیست
بهترین حالت سپرده ی ریالیه ...
تشکر کنندگان: bardia9 ، sh_aytak ، گل نهال ، farshadsh ، parsush
(2013-01-05 ساعت 10:46)maka2 نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 02:59)ani_sheiton نوشته:  یادمه مثلا وقتی از دانشگاه گواهی اشتغال به تحصیل میخواستی میگفت برای کجا بنویسم ؟برای چه مکانی ؟حالا سوالم اینه که برای گواهی اشتغال به کار اگه بپرسن و نخوایم بگیم چی میشه؟

آخه نمیخوایم بدونن از کشور داریم خارج میشیم! خوب به فرض بگیم بنویسه سویس! ما که برای آمریکا میخوایم!
حالا موقع مصاحبه از همه گواهی اشتغال بکار خواستن؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-01-05 ساعت 12:50)ani_sheiton نوشته:  

آخه نمیخوایم بدونن از کشور داریم خارج میشیم! خوب به فرض بگیم بنویسه سویس! ما که برای آمریکا میخوایم!

دوست عزیزم منم که رفتم بگیرم گفتم واسه دارالترجمه می خوام و گرفتم نیازی نیست بگید واسه سفارت خاصی می خواهید.
موفق باشید

با تشکر
دوست عزیز من فقط پیشنهاد خودم و میگم اگر به جای شما بودم با توجه به اوضاع د ل ا ر ارزم و به بانک نمیدادم.واز یکی به اندازه ی یه روز مقدار پول مورد نیازم و می گرفتم و بعد از پرینت حساب بهش پس می دادم چون خوشبختانه گردش مالی نمی خوان و اون دلاراروهم می ذاشتم واسه بعدا که به درد می خوره.خیلی ها ممکم پول کم داشته باش و دقیقا همین کارو می کنن.
موفق باشید.
2013as14xx،آنکارا، مصاحبه: دسامبر، سفرنامه کلیرنس:12بهمن(57روز)Big Grin
ویزا
تشکر کنندگان: گل نهال ، ani_sheiton ، jazirehh ، sh_aytak ، farshadsh ، bayat_r ، roeentan ، Tomas
(2013-01-05 ساعت 01:04)Saeedv13 نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 00:15)r_ent نوشته:  برای منم همین پیغامو میده:
Your search did not return any data.
اگه صفرها رو بزنم هم :
Invalid Immigrant Visa Case Number.
رو نشون میده!
باکس بالایی باید در حالت ویزای مهاجرتی باشه. صفرهای وسط کیس نامبر (4 تا صفر) رو حذف کنید. با IE یا فایرفاکس هم یه امتحانی بکنید. قراره یه همچین چیزی ببینین:
[عکس: attachment.php?aid=2599]
عمو سعید همینجوری بود مال ما همSmile
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، گل نهال ، farshadsh ، bayat_r ، r_ent
(2013-01-05 ساعت 13:05)Emma_a432 نوشته:  

دوست عزیزم منم که رفتم بگیرم گفتم واسه دارالترجمه می خوام و گرفتم نیازی نیست بگید واسه سفارت خاصی می خواهید.
موفق باشید

با تشکر
دوست عزیز من فقط پیشنهاد خودم و میگم اگر به جای شما بودم با توجه به اوضاع د ل ا ر ارزم و به بانک نمیدادم.واز یکی به اندازه ی یه روز مقدار پول مورد نیازم و می گرفتم و بعد از پرینت حساب بهش پس می دادم چون خوشبختانه گردش مالی نمی خوان و اون دلاراروهم می ذاشتم واسه بعدا که به درد می خوره.خیلی ها ممکم پول کم داشته باش و دقیقا همین کارو می کنن.
موفق باشید.

در نهایت اگر چاره ای نداشتین ، من پیشنهاد می کنم که یه بانک خصوصی بذارین ، من این کار رو کرده بودم و قبل از اینکه پول می خواستم تماس گرفتم و گفتن فردا براتون آماده می کنیم ... من هم رفتم گرفتم ...
یادتون باشه که وقتی حساب ارزی باز می کنین ، اسکناس بدین و حتماً ازشون بخواین که هر وقت خواستین بهتون اسکناس برگردونه ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، bayat_r ، Soap McTavish
(2013-01-05 ساعت 13:05)Emma_a432 نوشته:  

موفق باشید

با تشکر
موفق باشید.
مرسی عزیز
من به اندازه نفری 30 ملیون رو بانک گذاشتم ولی به اندازه همین مبلغ هم به د .ل .ا .ر تهیه کردم اون موقع نمیدونستم که نمیشه ازش پرینت بانکی گرفت Sad

دوستان سلام یه سوال دارم، ممنون میشم اگه هر کی که میدونه بهم جواب بده: مدت زمانی رو که ما باید در آمریکا بمونیم تا بتونیم برای سیتی زن شیپی اقدام کنیم چقدره ؟ یعنی چند مدت بعد اگه به طور مستمر اونجا بمونیم ، میتونیم پاسپورت آمریکایی رو بگیریم؟؟؟ خودم یه چیزایی رو در آوردم اما در مورد کیس لاتاری نیست. و از طرفی شنیدم که برای کیس لاتاری نسبت به بقیه کیسها مثلاً نامزدی و ... مدت زمان کمتری باید انتظار بکشیم برای گرفتن پاسپورت، حالا اگه کسی در این مورد هم میدونه البته با ذکر منبع خیلی ممنون میشم
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh
سلام.من توی یکی از فروم خوندم که کسی بوده که موقع مصاحبه برای پدرش تقاضای ویزای ویزیتوری کرده و تونسته پدرشو با خودش ببره.ولی هرچی میگردم پیداش نمیکنم.لطفا اگه کسی اطلاعی داره یا میدونه لینکش کجا بود منو راهنمایی کنید ممنون میشم.
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
(2013-01-05 ساعت 15:04)noura نوشته:  سلام.من توی یکی از فروم خوندم که کسی بوده که موقع مصاحبه برای پدرش تقاضای ویزای ویزیتوری کرده و تونسته پدرشو با خودش ببره.ولی هرچی میگردم پیداش نمیکنم.لطفا اگه کسی اطلاعی داره یا میدونه لینکش کجا بود منو راهنمایی کنید ممنون میشم.

کسی نمیتونه برای کس دیگه تقاضای ویزا بکنه.
پدرشون هم همزمان تقاضای ویزای ویزیتوری کردند و باهم رفتند آمریکا.
دو مقوله جدا است. فقط سعی کردند که همزمانش کنند که باهم وارد آمریکا بشن.
تشکر کنندگان: bardia9 ، گل نهال ، Saeedv13 ، ani_sheiton ، sasbk ، mgolchin13 ، farshadsh ، ASALI ، sadeghi897 ، noura ، r_ent
(2013-01-05 ساعت 01:12)rozelo نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 22:26)rozelo نوشته:  سلام به همه دوستان مهاجرسرايي

راستش من همين امسال اقامت كانادا رو گرفتم ( در واقع كارت اقامت كانادا رو بعد از ارسال فرم هاي سري اول لاتاري دريافت كردم) و الان هرچي توي فرم ها مي گردم جايي براي اعلام اين موضوع ( اقامت كشور دوم) پيدا نمي كنم و اصلا" نمي دونم ايا لازمه كه به سفارت قبل از مصاحبه اطلاع بدم و چه جوري؟ البته نمي خوام با اعلام غير ضروري حساسشون كنم . كسي از دوستان با همچين موردي مواجه بوده و مي تونه راهنمايي كنه؟

يعني كسي اينجا نيست كه موردي شبيه من ديده باشه ? واقعا جايي توي فرمها واسه اعلام اين موضوع نيست يا من نديدم و ثبت نكردم؟ كمك فوري !مصاحبم ماه ديكه هست و بايد مداركمو سريع بفرستم...

ميشه لطفا نظر بدين
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ani_sheiton ، farshadsh
(2013-01-05 ساعت 16:42)rozelo نوشته:  

راستش من همين امسال اقامت كانادا رو گرفتم ( در واقع كارت اقامت كانادا رو بعد از ارسال فرم هاي سري اول لاتاري دريافت كردم) و الان هرچي توي فرم ها مي گردم جايي براي اعلام اين موضوع ( اقامت كشور دوم) پيدا نمي كنم و اصلا" نمي دونم ايا لازمه كه به سفارت قبل از مصاحبه اطلاع بدم و چه جوري؟ البته نمي خوام با اعلام غير ضروري حساسشون كنم . كسي از دوستان با همچين موردي مواجه بوده و مي تونه راهنمايي كنه؟

يعني كسي اينجا نيست كه موردي شبيه من ديده باشه ? واقعا جايي توي فرمها واسه اعلام اين موضوع نيست يا من نديدم و ثبت نكردم؟ كمك فوري !مصاحبم ماه ديكه هست و بايد مداركمو سريع بفرستم...

ميشه لطفا نظر بدين

دوست عزیز Championking بعد از ارسال فرمهای سری اول ویزای مهاجرت کانادا رو گرفت. بعدش به کی سی سی اطلاع داد که محل مصاحبه‌شو بندازند کانادا (مونتریال). اسکن ویزاشو هم فرستاد براشون. اونها هم گفتند باید آدرس جدیدتو بدی. ایشون هم آدرس فامیلشونو داد. توی آدرس نباید از In care of استفاده کنی وگرنه قبول نمیکنند.
قبل از مصاحبه هم قراره بره کانادا و همونجا مصاحبه میشه.
شما فقط آدرس جدیدت رو اعلام میکنی (اگر از اول آدرست کانادا نبوده)
اگر هم بوده که اصلا لازم نیست بگی اقامت داری. فقط اگر اونجا ازت پرسید اینو میگی. که اصلا هم براشون اهمیتی نداره. این دولت کانادا است که رو این قضیه حساسه که شما اقامت کشوری مثل آمریکا رو نداشته باشی.
تشکر کنندگان: rozelo ، Saeedv13 ، lover usa ، گل نهال ، farshadsh ، ASALI ، sayeh_m ، sadeghi897 ، amir82 ، parsush ، afs
(2013-01-05 ساعت 16:42)rozelo نوشته:  

ميشه لطفا نظر بدين
دوست عزيز هيچ نيازي به گفتن اين موضوع نيست. نه به آمريكا و نه به كانادا.
من تجربه اش را دارم. هر دو را همزمان بردم جلو و گرفتم و هيچ كدام هم چيزي نگفتند. ضمن اينكه وقتي شما پاسپورت را ارئه مي دهي ويزاي مهاجرت را مي بينند.
از يك بعدي مخصوصا توي آمريكا اين مي تونه به نفعت باشه. چ.ن مي فهمند كه ولقعا قصد مهاجرت داري و به داستان توريستي نگاه نمي كني!
اطلاعات بيشتري خواستي پيغام بده.
موفق باشيWink
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: rozelo ، امیر مهاجر ، farshadsh ، sayeh_m ، sadeghi897 ، roeentan ، IN.USA@2013
خيلي ممنون اقاي مهاجر عزيز

ولي من الان ايران هستم و مصاحبم هم براي هفته اول فوريه تو إنكارا تعيين شده. ادرسم رو تو فرم contact information ادرس تهران رو نوشتم كه تو فرم هاي سري اول هم نوشته بودم. فقط از اين مي ترسم كه اعلام نكردن موضوع كانادارو مخفي كاري تفسير كنن و ريجكت بشم. جونكه تو مدارك إرسالي سري دوم ويزاي اقامت كانادا تو باسبورتم هست و به هر حال مي فهمن و حتي ممكنه سول كنن . به نظرتون قبل از قسم خوردن به افيسرتوضيح بدم كافيه يا مشكل ساز ميشه؟
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان