کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-01-05 ساعت 23:30)nooshshahnar نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 16:27)noura نوشته:  
(2013-01-03 ساعت 02:14)heidari1248 نوشته:  با سلام به دوستان عزیز من مدارکی رو که لازم داریم برای فرستادن به آنکارا رو براتون می نویسم امیدوارم مفید باشه:
1-فتوکپی صفحه اول پاسپورت شامل تاریخ صدور و انقضا (ضمنا باید پاسپورت 8 ماه بیشتر اعتبار داشته باشه)
2- کپی CSC

سلام.مگه میشه سفارت رو برای گرفتن پاسپورت انتخاب کرد؟من توی cscیک دفتر پستی انتخاب کردم.

در قسمت 8 نوشته اید مدارک مالی برای همه خانواده یعنی برای بچه 10 ساله هم باید پرینت بگیرم؟ چند بار این سوال مالی رو پرسیدم اما دوستانی مثل امیر مهاجر،عمو سعید و غیره جواب ندادند هر چه بیشتر خواندم گیج تر شدم یکی گفته برای همه مدارک مالی می خواد یکی گفته فقط شخص برنده یکی دیگه گفته حساب مشترک ....من درست نفهمیدم چه بکنم؟

سلام
دوست عزیز اگر شما به عنوان آفیسر بودید چگونه عمل میکردید؟؟؟شما به عنوان یک خانواده 3نفری قصد مهاجرت دارید پس تا اینجا یک حداقل دارایی که متناسب با حد فقر یک خانواده 3نفری هست را بایستی دارا باشید.اگر فرزند کوچک دارید به نظر بنده لزومی به داشتن حساب مالی به اسم ایشان نیست.شخص برنده بسیار مهم است پس بهتر است یک حساب درشت به اسم فرد برنده و یک حساب کوچکتر برای همسرشان در نظر گرفت.این مطالب را بنده از روی سفرنامه هایی که مطالعه کردم برداشت کرده ام.
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-01-05 ساعت 17:28)sasbk نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 17:09)lover usa نوشته:  سلام دوستان
من تازه پاسمو گرفتم، در صفحه اولش، اون كادري كه نوشته : امضاي دارنده گذرنامه، من بايد امضا كنم اونجا رو ؟ يا خالي بمونه ؟
ممنون

به نطر من داخل کادر را امضا کنید .بهتره امضایی باشه که در مراحل بعدی هم از همان امضا استفاده کنید معمولا تو کشورهای اروپایی امضا همان اسم و فامیلتان با حروف انگلیسیه مثلا با یک خط و فونت خوب یا فانتزی .
من مدتهاست اگر فرمی برای سفارتی یا شرکت خارجی امضا می کنم اینطوری امضا می کنم رسمی تره .البته دوستان دیگه هم می تونند نظر بدند بعد تصمیم بگیرید.
با درود
اصلا به امضا روی صفحه پاس کاری ندارند.اصل امضایی است که روی فرمتان کردید و باید همانند آن را در زمان قسم بزنید
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: alirezass ، گل نهال ، farshadsh
دوستان کارشناس رسمی دادگستری که هم منصف باشه ، هم ارزش آپارتمان رو یه جور خوبی بزنه که هم خدا خوشش بیاد هم افیسر، کسی سراغ نداره ؟
من چند نفر رو می شناسم، ولی می خواستم ببینم که دوستان چه تجربه هائی داشتن ...
دوستانی که آپارتمانشون رو ارزیابی کردن ، ممنون می شم اگر راحع به ارزیابتون یه اطلاعی به من بدین Smile
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-01-06 ساعت 00:28)jazirehh نوشته:  دوستان کارشناس رسمی دادگستری که هم منصف باشه ، هم ارزش آپارتمان رو یه جور خوبی بزنه که هم خدا خوشش بیاد هم افیسر، کسی سراغ نداره ؟
دوستانی که آپارتمانشون رو ارزیابی کردن ، ممنون می شم اگر راحع به ارزیابتون یه اطلاعی به من بدین Smile

به خدا اینکارا برای ویزای لاتاری نیست!! هزینه اضافی ندید.Sad
since 2012
من شک دارم که فرمم رو امضا مردم یا نه.اگه نکرده باشم مشکلی پیش میاد؟
کیس : **44
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-01-06 ساعت 02:24)marj88 نوشته:  من شک دارم که فرمم رو امضا مردم یا نه.اگه نکرده باشم مشکلی پیش میاد؟

خیر اونجا خیلی محترمانه ازتون می خواند که امضاش کنید.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
عکس هایی که روی گرین کارت احتمالی می خوره
همون عکس هایی هست که قبلا فرستادیم
یا عکس هایی که الان قبل از رفتن پست می کنیم ترکیه؟
ممنوم
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: amairmonre ، lover usa ، farshadsh
با سلام،

مدیران محترم سایت لطفاً موضوع زیر رو بررسی و جهت تنویر افکار عمومی اطلاع رسانی کنندBig Grin

با سپاس

Implementation of new USCIS Fee for Permanent Residents
On Feb. 1, 2013,U.S. Citizenship and Immigration Services (USCIS) will begin collecting a new USCIS Immigrant Fee of $165 from foreign nationals seeking permanent residence in the United States.
USCIS has worked closely with the Department of State (DOS) to implement the new fee which allows USCIS to recover the costs of processing immigrant visas in the United States after immigrant visa holders receive their visa packages from DOS. This includes staff time to handle, file and maintain the immigrant visa package, and the cost of producing and delivering the permanent resident card.
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، amairmonre ، farshadsh
باسلام
اگر امکان دارد مواریدی که باعث گرفتن برگه قرمز میشود را بگوید (اشتباها از زمان ثبت نام برای لاتاری تا زمان مصاحبه)؟
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh
(2013-01-06 ساعت 02:14)maka2 نوشته:  
(2013-01-06 ساعت 00:28)jazirehh نوشته:  دوستان کارشناس رسمی دادگستری که هم منصف باشه ، هم ارزش آپارتمان رو یه جور خوبی بزنه که هم خدا خوشش بیاد هم افیسر، کسی سراغ نداره ؟

آخه ما که اسپانسر نداریم و خیلی هم دوست داریم اگر مصاحبه ای به ما برسه ، نتیجه اش یک ضرب باشه ، فکر نمی کنید که باید این تمکن مالی رو به یه نوعی به افیسر نشون بدیم ؟!
تشکر کنندگان: amairmonre ، farshadsh
(2013-01-05 ساعت 23:46)mohammad fazli نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 23:30)nooshshahnar نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 16:27)noura نوشته:  
(2013-01-03 ساعت 02:14)heidari1248 نوشته:  با سلام به دوستان عزیز من مدارکی رو که لازم داریم برای فرستادن به آنکارا رو براتون می نویسم امیدوارم مفید باشه:
1-فتوکپی صفحه اول پاسپورت شامل تاریخ صدور و انقضا (ضمنا باید پاسپورت 8 ماه بیشتر اعتبار داشته باشه)
2- کپی CSC

سلام.مگه میشه سفارت رو برای گرفتن پاسپورت انتخاب کرد؟من توی cscیک دفتر پستی انتخاب کردم.

در قسمت 8 نوشته اید مدارک مالی برای همه خانواده یعنی برای بچه 10 ساله هم باید پرینت بگیرم؟ چند بار این سوال مالی رو پرسیدم اما دوستانی مثل امیر مهاجر،عمو سعید و غیره جواب ندادند هر چه بیشتر خواندم گیج تر شدم یکی گفته برای همه مدارک مالی می خواد یکی گفته فقط شخص برنده یکی دیگه گفته حساب مشترک ....من درست نفهمیدم چه بکنم؟

سلام
دوست عزیز اگر شما به عنوان آفیسر بودید چگونه عمل میکردید؟؟؟شما به عنوان یک خانواده 3نفری قصد مهاجرت دارید پس تا اینجا یک حداقل دارایی که متناسب با حد فقر یک خانواده 3نفری هست را بایستی دارا باشید.اگر فرزند کوچک دارید به نظر بنده لزومی به داشتن حساب مالی به اسم ایشان نیست.شخص برنده بسیار مهم است پس بهتر است یک حساب درشت به اسم فرد برنده و یک حساب کوچکتر برای همسرشان در نظر گرفت.این مطالب را بنده از روی سفرنامه هایی که مطالعه کردم برداشت کرده ام.

ممنونم دوست عزیز که شما پاسخی دادید،منم تو سفرنامه ها زیاد گشتم و اون چیزایی رو که نوشته بودم ،دیده بودم اما به نظرم حرف شما منطقی تره
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: jazirehh ، Soap McTavish ، kasrafo ، farshadsh
(2013-01-06 ساعت 10:44)jazirehh نوشته:  

آخه ما که اسپانسر نداریم و خیلی هم دوست داریم اگر مصاحبه ای به ما برسه ، نتیجه اش یک ضرب باشه ، فکر نمی کنید که باید این تمکن مالی رو به یه نوعی به افیسر نشون بدیم ؟!

آفیسر بیشتر به پولی که شما به عنوان تمکن نشون می دین توجه می کنه اگر سفرنامه ها رو خوانده باشن اکثرا سندها رو حتی نخواسته پس بیشتر هدفتون رو بزارین روی بالا بردن حساب بانکی .ملاک اونها پولی است که همراه قراره ببرین .
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: mohajer13 ، گل نهال ، farshadsh ، jazirehh
(2013-01-06 ساعت 15:30)lover usa نوشته:  
(2013-01-06 ساعت 10:15)alirezass نوشته:  باسلام
اگر امکان دارد مواریدی که باعث گرفتن برگه قرمز میشود را بگوید (اشتباها از زمان ثبت نام برای لاتاری تا زمان مصاحبه)؟

شما چه اشتباهي داريد كه نگرانتون كرده؟
با تشکر از توجه شماSmile
1.من تاریخ سال سوم و پیش دانشگاهی رو تو فرمهای اولیه ارسالی با هم نوشتم و سال سوم دبیرستان و پیش دانشگاهی رو تحت عنوان (high school) ذکر کردم و نامی از پیش دانشگاهی نبردم ولی مدارک اصلیش رو دارم براشون ارسال میکنم حالا اصلا تاریخ شروع سال تحصیلی مهم است؟ یا سالی که مدرک میگیریم یا پیش دانشگاهی گرفته شده؟ حالا به نظر شما من قبلش بهشون بگم یا خیر؟ یا اینکه زیاد مهم نیست چون من مدرک اصلی و ترجمه را به اونا دارم میدم و فقط مشکل تاریخ دارم
(درفرم1999 تا 2003)(در مدارک 2001 تا 2003)
2.من فامیلیم سه سیلابی است من در زمان ثبت نام لاتاری و در تمام مدارک ترجمه شده و فرم اولیه ارسالی فامیلی انگلیسی من با فاصله بینش نوشته و ثبت شده است در حالی که در پاس من فقط یه فاصله داره اونم در قسمت آخر فامیلی من حالا شما نظرتو چی من این رو هم بگم یا مهم نیست چون غلط دیکته ای نداره ؟
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: farshadsh ، lilac ، r_ent
(2013-01-06 ساعت 15:14)usa lover نوشته:  
(2013-01-06 ساعت 10:44)jazirehh نوشته:  

آفیسر بیشتر به پولی که شما به عنوان تمکن نشون می دین توجه می کنه اگر سفرنامه ها رو خوانده باشن اکثرا سندها رو حتی نخواسته پس بیشتر هدفتون رو بزارین روی بالا بردن حساب بانکی .ملاک اونها پولی است که همراه قراره ببرین .

برای یک نفر اگه بتونم پول توی حساب بریزم ،
نهایتاً 50 میلیون تومان بتونم به عنوان تمکن نشون بدم ...
ولی می خواستم کنار این خونه و ماشین و اینا رو هم قیمت گذاری کنم و بهشون اظهار کنم Smile
فکر می کنم 50 میلیون برای یک نفر کم باشه ...
تشکر کنندگان: 3pideh
(2013-01-06 ساعت 17:40)jazirehh نوشته:  فکر می کنم 50 میلیون برای یک نفر کم باشه ...

من یک نفر هستم - ایروان مصاحبه شدم - ویزا گرفتم - تمکن مالیم 52 میلیون بود
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان