کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
برای یک نفر اگه بتونم پول توی حساب بریزم ،
نهایتاً 50 میلیون تومان بتونم به عنوان تمکن نشون بدم ...
ولی می خواستم کنار این خونه و ماشین و اینا رو هم قیمت گذاری کنم و بهشون اظهار کنم Smile
فکر می کنم 50 میلیون برای یک نفر کم باشه ...
[/quote]

اگر اون مقدار رو تونستین تو این چند ما ه کمی بیشتر کنین به همراه ترجمه سند خونه بدون ارزش گداری کافی است در نهایت تصمیم گیری با خودتونه.
می تونین تمام سفرنامه ها قسمت های که تمکن مالی شون رو نوشتن بخونین خیالتون راحت می شه و با قلبی مطمئن راهی می شید

(2013-01-06 ساعت 17:47)afs نوشته:  
(2013-01-06 ساعت 17:40)jazirehh نوشته:  فکر می کنم 50 میلیون برای یک نفر کم باشه ...

من یک نفر هستم - ایروان مصاحبه شدم - ویزا گرفتم - تمکن مالیم 52 میلیون بود

شاهد از غیب رسید جناب جزیره دیگه نیازی هم نیست سفرنامه ها رو بخونیدSmile
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، afs ، sadeghi897 ، mohajer13 ، Emma_a432 ، jazirehh
(2013-01-06 ساعت 16:24)alirezass نوشته:  
(2013-01-06 ساعت 15:30)lover usa نوشته:  
(2013-01-06 ساعت 10:15)alirezass نوشته:  باسلام
اگر امکان دارد مواریدی که باعث گرفتن برگه قرمز میشود را بگوید (اشتباها از زمان ثبت نام برای لاتاری تا زمان مصاحبه)؟

شما چه اشتباهي داريد كه نگرانتون كرده؟
با تشکر از توجه شماSmile
1.من تاریخ سال سوم و پیش دانشگاهی رو تو فرمهای اولیه ارسالی با هم نوشتم و سال سوم دبیرستان و پیش دانشگاهی رو تحت عنوان (high school) ذکر کردم و نامی از پیش دانشگاهی نبردم ولی مدارک اصلیش رو دارم براشون ارسال میکنم حالا اصلا تاریخ شروع سال تحصیلی مهم است؟ یا سالی که مدرک میگیریم یا پیش دانشگاهی گرفته شده؟ حالا به نظر شما من قبلش بهشون بگم یا خیر؟ یا اینکه زیاد مهم نیست چون من مدرک اصلی و ترجمه را به اونا دارم میدم و فقط مشکل تاریخ دارم
(درفرم1999 تا 2003)(در مدارک 2001 تا 2003)
2.من فامیلیم سه سیلابی است من در زمان ثبت نام لاتاری و در تمام مدارک ترجمه شده و فرم اولیه ارسالی فامیلی انگلیسی من با فاصله بینش نوشته و ثبت شده است در حالی که در پاس من فقط یه فاصله داره اونم در قسمت آخر فامیلی من حالا شما نظرتو چی من این رو هم بگم یا مهم نیست چون غلط دیکته ای نداره ؟
مورد اولت عین منه Cool منم استرس داشتم اما با یکی از مدیران محترم اینجا مشورت کردم ایشون گفتن چون اصل پیش دانشگاهی و دیپلم رو همراهت داری اصلاً نگران نباش و اگه اصل اونا رو نداشتی مسئله ساز میشد و اونا تا زمانیکه شما و مدارکتونو نبینند قضاوت نمیکنند.... تازه تحصیلات دانشگاهی هم که داریم پس نگران نباش!!Wink
مورد دومت هم فکر نکنم مهم باشه! حالا دوستان نظر دیگه ای دارند کمک کنند Smile
2013AS32xx | Yerevan | Jan w4 | Visa : Day of interview
سفرنامه
تشکر کنندگان: lilac ، alirezass ، گل نهال ، r_ent
اگر امکان دارد مواریدی که باعث گرفتن برگه قرمز میشود را بگوید (اشتباها از زمان ثبت نام برای لاتاری تا زمان مصاحبه)؟

با تشکر از توجه شماSmile
1.من تاریخ سال سوم و پیش دانشگاهی رو تو فرمهای اولیه ارسالی با هم نوشتم و سال سوم دبیرستان و پیش دانشگاهی رو تحت عنوان (high school) ذکر کردم و نامی از پیش دانشگاهی نبردم ولی مدارک اصلیش رو دارم براشون ارسال میکنم حالا اصلا تاریخ شروع سال تحصیلی مهم است؟ یا سالی که مدرک میگیریم یا پیش دانشگاهی گرفته شده؟ حالا به نظر شما من قبلش بهشون بگم یا خیر؟ یا اینکه زیاد مهم نیست چون من مدرک اصلی و ترجمه را به اونا دارم میدم و فقط مشکل تاریخ دارم
2.من فامیلیم سه سیلابی است من در زمان ثبت نام لاتاری و در تمام مدارک ترجمه شده و فرم اولیه ارسالی فامیلی انگلیسی من با فاصله بینش نوشته و ثبت شده است در حالی که در پاس من فقط یه فاصله داره اونم در قسمت آخر فامیلی من حالا شما نظرتو چی من این رو هم بگم یا مهم نیست چون غلط دیکته ای نداره ؟

دوست عزیز تا اونجایی که من از سفرنامه خوندم و اطلاع دارم آفیسر به این مسائل گیر نمیده و حتی وقتی میخواین اصلاحات رو انجام بدین بهتون میگه که مهم نیست.اما برای اطمینان یکبار دیگه فرمهاتون رو از اول پر کنید و موارد اصلاحی رو با لایتر علامت گذاری کنید و قبل از اینکه مصاحبتون شروع بشه و قسم بخورید موارد اصلاحی رو بهشون بگین و نگران نباشینBig Grin
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: alirezass ، r_ent
(2013-01-05 ساعت 17:26)rozelo نوشته:  خيلي ممنون اقاي مهاجر عزيز

ولي من الان ايران هستم و مصاحبم هم براي هفته اول فوريه تو إنكارا تعيين شده. ادرسم رو تو فرم contact information ادرس تهران رو نوشتم كه تو فرم هاي سري اول هم نوشته بودم. فقط از اين مي ترسم كه اعلام نكردن موضوع كانادارو مخفي كاري تفسير كنن و ريجكت بشم. جونكه تو مدارك إرسالي سري دوم ويزاي اقامت كانادا تو باسبورتم هست و به هر حال مي فهمن و حتي ممكنه سول كنن . به نظرتون قبل از قسم خوردن به افيسرتوضيح بدم كافيه يا مشكل ساز ميشه؟

برادر / خواهر م تا چیزی نپرسیدن که آدم جواب نمیدهBig Grin
قبل قسم خوردن چیو توضیح بدی ؟ مگه اونا خواستن شما نگفتی ؟ اگر اینطوره خوب آدم خیلی چیزای دیگه هم میتونه توضیح بده مثل نحوه پختن قرمه سبزی - سیگار و قلیون کشیدن..Big Grin
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
تشکر کنندگان: ابی هانی ، bayat_r ، امیر مهاجر ، rozelo
سلام دوستان
ممنون میشم که راهنماییم کنید
1-آیا برای هر دو نفر گواهی تمکن مالی نیاز یا فقط نفر اصلی با 100 ملیون کافیه؟

2- آیا اسپانسر معایبی هم داره یا نه؟
راستش من تصمیم دارم با این که دارم تحویلش ندم
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-01-06 ساعت 14:32)nooshshahnar نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 23:46)mohammad fazli نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 23:30)nooshshahnar نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 16:27)noura نوشته:  
(2013-01-03 ساعت 02:14)heidari1248 نوشته:  با سلام به دوستان عزیز من مدارکی رو که لازم داریم برای فرستادن به آنکارا رو براتون می نویسم امیدوارم مفید باشه:
1-فتوکپی صفحه اول پاسپورت شامل تاریخ صدور و انقضا (ضمنا باید پاسپورت 8 ماه بیشتر اعتبار داشته باشه)
2- کپی CSC

سلام.مگه میشه سفارت رو برای گرفتن پاسپورت انتخاب کرد؟من توی cscیک دفتر پستی انتخاب کردم.

در قسمت 8 نوشته اید مدارک مالی برای همه خانواده یعنی برای بچه 10 ساله هم باید پرینت بگیرم؟ چند بار این سوال مالی رو پرسیدم اما دوستانی مثل امیر مهاجر،عمو سعید و غیره جواب ندادند هر چه بیشتر خواندم گیج تر شدم یکی گفته برای همه مدارک مالی می خواد یکی گفته فقط شخص برنده یکی دیگه گفته حساب مشترک ....من درست نفهمیدم چه بکنم؟

سلام
دوست عزیز اگر شما به عنوان آفیسر بودید چگونه عمل میکردید؟؟؟شما به عنوان یک خانواده 3نفری قصد مهاجرت دارید پس تا اینجا یک حداقل دارایی که متناسب با حد فقر یک خانواده 3نفری هست را بایستی دارا باشید.اگر فرزند کوچک دارید به نظر بنده لزومی به داشتن حساب مالی به اسم ایشان نیست.شخص برنده بسیار مهم است پس بهتر است یک حساب درشت به اسم فرد برنده و یک حساب کوچکتر برای همسرشان در نظر گرفت.این مطالب را بنده از روی سفرنامه هایی که مطالعه کردم برداشت کرده ام.

ممنونم دوست عزیز که شما پاسخی دادید،منم تو سفرنامه ها زیاد گشتم و اون چیزایی رو که نوشته بودم ،دیده بودم اما به نظرم حرف شما منطقی تره

دوستا عزیزم ببخشید که من مدتی نبودم، بخاطر آلودگی هوای تهران چند روزی خارج از تهران هستم، عرض کنم من سعی کردم عینا اطلاعاتی رو سفارت آنکارا اعلام کرده رو انتقال بدم، در مورد سوال اول محل ptt عینا جمله رو براتون میزارم:
As PTT services are not available in Iran, applicants in Iran may send their documents to our office by any reliable courier service
مدارک مالی شما میتونه فقط برای شخص برنده باشه ولی با توجه به قید سفارت بهتره برای همسر محترمتون هم یک حساب بازکنید هر چند اندک
به امید آینده ای زیباتر
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: گل نهال ، Nightsky007 ، farshadsh
(2013-01-07 ساعت 00:06)Rouzbeh1976 نوشته:  سلام دوستان
ممنون میشم که راهنماییم کنید
1-آیا برای هر دو نفر گواهی تمکن مالی نیاز یا فقط نفر اصلی با 100 ملیون کافیه؟

2- آیا اسپانسر معایبی هم داره یا نه؟
راستش من تصمیم دارم با این که دارم تحویلش ندم

1_ 100تومان برای هردوتون کافیست. البته میتونید بعد از اینکه تمکن مالی رو به نام خودتون گرفتید، مقداری از اون پول رو به حساب همسرتون ریخته و یک موجودی هم از حساب ایشون بگیرید، دیگه خیالتون کاملا راحت میشه.
2_ داشتن اسپانسر باعث میشه که از دریافت یک سری کمکهای دولتی محروم بشید. بهتره تا ازتون نخواستند ارائه ندید. مدارکش رو با خودتون ببرید که اگر احیانا آفیسر درخواست کرد داشته باشید.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: bayat_r ، sahar-k ، farshadsh ، امیر مهاجر ، Rouzbeh1976
سلام - من مشکلی در نامه دومم پیش آمده که باید فوراً به سفارت انکارا اطلاع بدم. نامه ای آماده کردم ولی هیچ آدرس ایمیلی از سفارت انکارا پیدا نکردم. لطفاً راهنمایی کنید که مکاتبات با آنکارا از طریق چه ایمیلی انجام میشه؟
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، farshadsh ، amairmonre
یه سوال میدونید که در لحظات اخر هم میتونید فرم اپدیت کنید به یفارت بدید حالا میخواستم بدونم ایا مدرک فوق لیسانس تو فرم DS122 بند 6 جز advanced degree محسوب میشه یا university degree???

(2013-01-07 ساعت 01:11)Lucky RM نوشته:  سلام - من مشکلی در نامه دومم پیش آمده که باید فوراً به سفارت انکارا اطلاع بدم. نامه ای آماده کردم ولی هیچ آدرس ایمیلی از سفارت انکارا پیدا نکردم. لطفاً راهنمایی کنید که مکاتبات با آنکارا از طریق چه ایمیلی انجام میشه؟

برو اینجا تو خود سایت باید ایمیل بفرستی

https://turkey2.cms.getusinfo.com/iv-form2.html

فقط مشخصاتت و موضوع ایمیل درست بزن نهایتن هم تا 5 روز کاری جواب میدن
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، امیر مهاجر
(2013-01-05 ساعت 01:04)Saeedv13 نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 00:15)r_ent نوشته:  برای منم همین پیغامو میده:
Your search did not return any data.
اگه صفرها رو بزنم هم :
Invalid Immigrant Visa Case Number.
رو نشون میده!
باکس بالایی باید در حالت ویزای مهاجرتی باشه. صفرهای وسط کیس نامبر (4 تا صفر) رو حذف کنید. با IE یا فایرفاکس هم یه امتحانی بکنید. قراره یه همچین چیزی ببینین:
...

عمو جان ببخشید من این مطلبتون رو تازه خوندم!
من با فایرفاکس هم امتحان کردم نشد!
اما مهم نیست! حالا فوقش میگه در حال رسیدگی!!! من که قراره فردا کلیر شم به حول و قوه الهی! Big Grin
+++++++++++++++++++++++++++++++++ (برای همه منتظران!)

با تشکر از توجه شماSmile
سوال اولتون مشابه مشکل من بود! من رفتم مصاحبه و چون هیچ گیری نداشتم خودم به خودم گیر دادمو به مسئولش اعلام کردم فلان و فلان رو اشتباه کردم، اصلاً مهم نیست، فرم رو میذاره جلوتون با 1 خودکار فکر کنم مشکی! 1 خط کوچیک میزنین و درستش رو مینویسین!
وقتی برین مصاحبه و بیاین به 1 حالت پوچی میرسین! چون اصلا این چیزا مهم نیست! اصلاً هیچ چیز جز دروغ مهم نیست! باور کنین و ریلکس باشین Smile
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
یه سوال میدونید که در لحظات اخر هم میتونید فرم اپدیت کنید به یفارت بدید حالا میخواستم بدونم ایا مدرک فوق لیسانس تو فرم DS122 بند 6 جز advanced degree محسوب میشه یا university degree???
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
(2013-01-07 ساعت 01:54)jahanshahloo نوشته:  یه سوال میدونید که در لحظات اخر هم میتونید فرم اپدیت کنید به یفارت بدید حالا میخواستم بدونم ایا مدرک فوق لیسانس تو فرم DS122 بند 6 جز advanced degree محسوب میشه یا university degree???
University degree
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: farshadsh ، Nightsky007 ، alirezass ، lover usa ، amairmonre
سوال های بعضی کاربران منو یهو به شک میاندازه که نکنه منم اشتباه کردمSmile اسم همسر منم 2سیلابی هست فرض کنید امیر محمد.موقع ثبت نام به صورت امیر محمد ثبت نام شده و قبول شده اما موقع گرفتن پاسپورت بین 2اسم فاصله ای نذاشت گفت دوست دارم بهم بچسبه ! بشه امیرمحمد حالا یعنی مشکلی پیش میاد؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
(2013-01-07 ساعت 02:58)ani_sheiton نوشته:  سوال های بعضی کاربران منو یهو به شک میاندازه که نکنه منم اشتباه کردمSmile اسم همسر منم 2سیلابی هست فرض کنید امیر محمد.موقع ثبت نام به صورت امیر محمد ثبت نام شده و قبول شده اما موقع گرفتن پاسپورت بین 2اسم فاصله ای نذاشت گفت دوست دارم بهم بچسبه ! بشه امیرمحمد حالا یعنی مشکلی پیش میاد؟

درست مثل من و همسرم!
ما هم اسممون هم فامیلمون دو سیلابیه و تو فرم ثبت نام فرق داره با پاسپورت. مشکلی نداره.
تشکر کنندگان: bayat_r ، alirezass ، bardia9 ، گل نهال ، ابی هانی ، roeentan ، ani_sheiton ، farshadsh
(2013-01-07 ساعت 08:51)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-01-07 ساعت 02:58)ani_sheiton نوشته:  سوال های بعضی کاربران منو یهو به شک میاندازه که نکنه منم اشتباه کردمSmile اسم همسر منم 2سیلابی هست فرض کنید امیر محمد.موقع ثبت نام به صورت امیر محمد ثبت نام شده و قبول شده اما موقع گرفتن پاسپورت بین 2اسم فاصله ای نذاشت گفت دوست دارم بهم بچسبه ! بشه امیرمحمد حالا یعنی مشکلی پیش میاد؟

درست مثل من و همسرم!
ما هم اسممون هم فامیلمون دو سیلابیه و تو فرم ثبت نام فرق داره با پاسپورت. مشکلی نداره.

من که سه سیلابی چی بگمBig Grin
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان