کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-01-07 ساعت 01:29)jahanshahloo نوشته:  یه سوال میدونید که در لحظات اخر هم میتونید فرم اپدیت کنید به یفارت بدید حالا میخواستم بدونم ایا مدرک فوق لیسانس تو فرم DS122 بند 6 جز advanced degree محسوب میشه یا university degree???

(2013-01-07 ساعت 01:11)Lucky RM نوشته:  سلام - من مشکلی در نامه دومم پیش آمده که باید فوراً به سفارت انکارا اطلاع بدم. نامه ای آماده کردم ولی هیچ آدرس ایمیلی از سفارت انکارا پیدا نکردم. لطفاً راهنمایی کنید که مکاتبات با آنکارا از طریق چه ایمیلی انجام میشه؟

برو اینجا تو خود سایت باید ایمیل بفرستی

https://turkey2.cms.getusinfo.com/iv-form2.html

فقط مشخصاتت و موضوع ایمیل درست بزن نهایتن هم تا 5 روز کاری جواب میدن

این لینک به یک فرم منتهی میشه که 400 حرف بیشتر نمیشه توش نوشت. مطالب نامه من هر چقدر هم که سعی کردم خلاصش کنم حدود 1000 حرف داره. آیا ایمیل مستقیم نداره این آنکارا؟
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-01-07 ساعت 02:03)گل نهال نوشته:  
(2013-01-07 ساعت 01:54)jahanshahloo نوشته:  یه سوال میدونید که در لحظات اخر هم میتونید فرم اپدیت کنید به یفارت بدید حالا میخواستم بدونم ایا مدرک فوق لیسانس تو فرم DS122 بند 6 جز advanced degree محسوب میشه یا university degree???
University degree
ولی من فکر می کنم
advanced degree باشه
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، farshadsh
(2013-01-07 ساعت 10:17)seperelia نوشته:  
(2013-01-07 ساعت 02:03)گل نهال نوشته:  
(2013-01-07 ساعت 01:54)jahanshahloo نوشته:  یه سوال میدونید که در لحظات اخر هم میتونید فرم اپدیت کنید به یفارت بدید حالا میخواستم بدونم ایا مدرک فوق لیسانس تو فرم DS122 بند 6 جز advanced degree محسوب میشه یا university degree???
University degree
ولی من فکر می کنم
advanced degree باشه

بله advance degree فوق ليسانس هست
u.degree ليسانسه

(2013-01-05 ساعت 22:58)miladswat نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 13:52)مهتاب - 2251 نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 01:04)Saeedv13 نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 00:15)r_ent نوشته:  برای منم همین پیغامو میده:
Your search did not return any data.
اگه صفرها رو بزنم هم :
Invalid Immigrant Visa Case Number.
رو نشون میده!
باکس بالایی باید در حالت ویزای مهاجرتی باشه. صفرهای وسط کیس نامبر (4 تا صفر) رو حذف کنید. با IE یا فایرفاکس هم یه امتحانی بکنید. قراره یه همچین چیزی ببینین:
[عکس: attachment.php?aid=2599]
عمو سعید همینجوری بود مال ما همSmile
و یه سوال دیگه مال من اون قسمت پایینو نداره همون که 4 ردیف هست . همون که 4 تا ready پشت سر همه چرا اینجوریه ؟
اين چه سايتي هست كه ميريم چك مي كنيم؟؟؟
تشکر کنندگان: amairmonre ، Nightsky007 ، farshadsh
(2013-01-06 ساعت 17:51)usa lover نوشته:  برای یک نفر اگه بتونم پول توی حساب بریزم ،
نهایتاً 50 میلیون تومان بتونم به عنوان تمکن نشون بدم ...
ولی می خواستم کنار این خونه و ماشین و اینا رو هم قیمت گذاری کنم و بهشون اظهار کنم Smile
فکر می کنم 50 میلیون برای یک نفر کم باشه ...

اگر اون مقدار رو تونستین تو این چند ما ه کمی بیشتر کنین به همراه ترجمه سند خونه بدون ارزش گداری کافی است در نهایت تصمیم گیری با خودتونه.
می تونین تمام سفرنامه ها قسمت های که تمکن مالی شون رو نوشتن بخونین خیالتون راحت می شه و با قلبی مطمئن راهی می شید

(2013-01-06 ساعت 17:47)afs نوشته:  
(2013-01-06 ساعت 17:40)jazirehh نوشته:  فکر می کنم 50 میلیون برای یک نفر کم باشه ...

من یک نفر هستم - ایروان مصاحبه شدم - ویزا گرفتم - تمکن مالیم 52 میلیون بود

شاهد از غیب رسید جناب جزیره دیگه نیازی هم نیست سفرنامه ها رو بخونیدSmile
[/quote]

ممنون دوستان ،
دیگه با خیال راحت پی کارشناس نمی رم ...
Smile Wink
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
دوستان
اين مورد دو سيلابي رو فراموش كرده بودم تو سفرنامه ام بنويسم . الان ميرم اضافه ميكنم .
فاميلي همسر من دو سيلابيه . وقتي براي دخترم پاس جدا گرفتيم بين اين دو سيلاب فاصله افتاده بود ، خب منم مثل همه شما نگران شدم ولي بعد از مدتي يادم رفت ، اصلاً به كي سي سي اطلاع نداديم و خوشبختانه روز مصاحبه هم اصلاً يادم نبود كه در موردش توضيح بدم Wink
نتيجه : نه اونا چيزي گفتن و نه من . اين چيزا واقعاً بي اهميته Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
دوستان عزیز سلام

لطفا من را راهنمایی کنید توی سایت سفارت آنکارا فرم information contact sheet یک صفحه ای شده و قسمت مربوط به سفرها و محل کار و تحصیل دیگه نیست ولی اینجا بعضی دوستان لینک فرم قبلی را گذاشتن من می خوام مدارکمو بفرستم تو رو خدا اگر کسی می دونه من کدوم فرمو پر کنم؟
ممنون میشم از راهنماییتون
خوب دوسته عزيز همون فرم يك صفحه اي رو پر كن تو اون فرم در مورد تحصيل و محل كار سوالي نكرده
فقط آدرسي كه تو آمريكا قراره ساكن بشيد و آدرس محل زندگي فعليتون رو ميخواد
تشکر کنندگان: bardia9 ، amairmonre ، mdna ، sakar ، farshadsh
(2013-01-07 ساعت 13:41)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام دوستان کسی می دونه چگونه در csc باید ثبت نام بکنیم؟

سلام
به لينك زير برو.
http://mohajersara.com/thread-5845.html
در ضمن فايل CSC موجود در امضاي منو ميتوني دانلود كني بخوني.(مربوط به آنكارا است)
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-01-07 ساعت 12:17)sakar نوشته:  دوستان عزیز سلام

لطفا من را راهنمایی کنید توی سایت سفارت آنکارا فرم information contact sheet یک صفحه ای شده و قسمت مربوط به سفرها و محل کار و تحصیل دیگه نیست ولی اینجا بعضی دوستان لینک فرم قبلی را گذاشتن من می خوام مدارکمو بفرستم تو رو خدا اگر کسی می دونه من کدوم فرمو پر کنم؟
ممنون میشم از راهنماییتون
شما همون یک صفحه ای را پر کنید و بفرستین نگران نباشید
(میدونید که باید csc هم ثبت نام کنید و پرینت بگیرید و بفرستید, )
تشکر کنندگان: alirezass ، amairmonre ، امیر مهاجر ، sadeghi897 ، sakar ، farshadsh
عزیزان بعد مصاحبه اگر برگه سفید بدن پاس نگه میدارند؟؟؟باید بمونیم 2 روز پاس بگیریم و بعد اونم هم یکی دوروز برای ویزا صبر کرد؟؟؟کسی اطلاعی داره؟؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: گل نهال ، alirezass ، farshadsh
(2013-01-07 ساعت 19:41)jahanshahloo نوشته:  عزیزان بعد مصاحبه اگر برگه سفید بدن پاس نگه میدارند؟؟؟باید بمونیم 2 روز پاس بگیریم و بعد اونم هم یکی دوروز برای ویزا صبر کرد؟؟؟کسی اطلاعی داره؟؟
اگه برگه سفید گرفتید اول تبریک میگم تا اونجا که میدونم ویزای یک ضرب گرفتید بله پاسپورت رو همراه با یه 16 و17 لیری (دقیق پول رو نمیدونم ) میگیرن وبعد از چند روز اگه سیستم CSC ثبت نام کردید و آدرس PTT دارید میرید از اونجا تحویل میگیرید (روزش رو دقیق نمیشه گفت 2 روز)
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، گل نهال ، sadeghi897 ، amir82 ، Nightsky007 ، farshadsh
سلا م سلام سلام ..... چطورین برو بچ ... آقا من یه سوال دارم : از دوستان تا حالا کسی کارت پایان خدمتش رو داده تعویض .. می خوام ببینم چقدر طول کشیده اومده ... من هفتم آبان ماه دادم ... هنوز نیومده ... راهی هست پیگیری کنیم ؟
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، farshadsh
(2013-01-07 ساعت 21:38)Given نوشته:  سلا م سلام سلام ..... چطورین برو بچ ... آقا من یه سوال دارم : از دوستان تا حالا کسی کارت پایان خدمتش رو داده تعویض .. می خوام ببینم چقدر طول کشیده اومده ... من هفتم آبان ماه دادم ... هنوز نیومده ... راهی هست پیگیری کنیم ؟

راه که نیست باید بری +10 اونجا بپرسی اما برای من حدودن 40 روزه اومد

البته این سایت هم هست میتونی بری سوال مطرح کنی وبپرسی میاد یا نه؟؟

http://police.ir/Portal/Home/Default.asp...1f02efeda2
F2A
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: amir82 ، Given ، Saeedv13 ، bayat_r ، mgolchin13 ، farshadsh
(2013-01-07 ساعت 21:38)Given نوشته:  سلا م سلام سلام ..... چطورین برو بچ ... آقا من یه سوال دارم : از دوستان تا حالا کسی کارت پایان خدمتش رو داده تعویض .. می خوام ببینم چقدر طول کشیده اومده ... من هفتم آبان ماه دادم ... هنوز نیومده ... راهی هست پیگیری کنیم ؟

حدود 1 ماه تا 40 روز طول می کشه !
ولی شما حتماً اون برگه رسیدی رو که از پلیس + 10 گرفتین با خودتون ببرین به اون دفتری که مراجعه کرده بودین، اونا کامپیوتری چک می کنن و اگر نیاز باشه که خودتون برین و از پست بگیرین (که اختمالش هست) بهتون جواب میدن، شما فقط مراجعه کنید به دفتر ...
پیروز باشید ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: amir82 ، Given ، Nightsky007 ، گل نهال ، farshadsh
(2013-01-07 ساعت 20:33)sepid_a نوشته:  
(2013-01-07 ساعت 19:41)jahanshahloo نوشته:  عزیزان بعد مصاحبه اگر برگه سفید بدن پاس نگه میدارند؟؟؟باید بمونیم 2 روز پاس بگیریم و بعد اونم هم یکی دوروز برای ویزا صبر کرد؟؟؟کسی اطلاعی داره؟؟
اگه برگه سفید گرفتید اول تبریک میگم تا اونجا که میدونم ویزای یک ضرب گرفتید بله پاسپورت رو همراه با یه 16 و17 لیری (دقیق پول رو نمیدونم ) میگیرن وبعد از چند روز اگه سیستم CSC ثبت نام کردید و آدرس PTT دارید میرید از اونجا تحویل میگیرید (روزش رو دقیق نمیشه گفت 2 روز)

ممنون پاسخ دادین
یعنی نمیشه یه نفر دیگه بجای خودمون بیاد بگیره؟؟؟حتمن باید خودمون تحویل بگیریم؟
F2A
دریافت یک ضرب ویزا