کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-01-07 ساعت 21:38)Given نوشته:  سلا م سلام سلام ..... چطورین برو بچ ... آقا من یه سوال دارم : از دوستان تا حالا کسی کارت پایان خدمتش رو داده تعویض .. می خوام ببینم چقدر طول کشیده اومده ... من هفتم آبان ماه دادم ... هنوز نیومده ... راهی هست پیگیری کنیم ؟
سلام به روی ماهت گیون جان. کجایی مرد؟ دلتنگت بودیم. پارسال دوست امسال آشناBig Grin. در مورد سئوالت: من کارت معافی داشتم و دادم برای تعویض. یک ماهه اومد. ولی چون به تشکیلات صادر کننده کارت خیلی اعتماد داشتم Wink قبل تحویل کارت قدیمی دو تا کپی برابر اصل ازش تهیه کردم. بعد هم دادمش ترجمه. پیش خودم گفتم اگر نیومد کپی برابر اصل، ترجمه و اون برگه رسید پلیس 10+ رو می برم سفارت. خوشبختانه کار به اونجاها نکشید. امیدوارم تو هم این کارها رو کرده باشی. هر چند که اگرم این کارو نکردی مهم نیست. تا روز مصاحبه کارت جدیدت حتماً میادSmile.
تشکر کنندگان: el333 ، sayeh_m ، bayat_r ، امیر مهاجر ، roeentan ، گل نهال ، Given ، farshadsh
(2013-01-07 ساعت 21:38)Given نوشته:  سلا م سلام سلام ..... چطورین برو بچ ... آقا من یه سوال دارم : از دوستان تا حالا کسی کارت پایان خدمتش رو داده تعویض .. می خوام ببینم چقدر طول کشیده اومده ... من هفتم آبان ماه دادم ... هنوز نیومده ... راهی هست پیگیری کنیم ؟

سلام گیون جان
من 91/07/26 مدارک رو تحویل پلیس + 10 دادم ولی تا حالا که خبری نبوده، چند صفحه قبل 2تا از دوستان بودن که کارت جدید رو تحویل گرفتن. 10 + پلیس، 2 هفته قبل گفته بود که کارتها ظاهراً صادر نشده. نمیدونم باید تا کی صبر کرد. بهرحال اگر کسی از دوستان به جایی مراجعه کرد لطفاً اطلاع رسانی کنند.
ممنون
تشکر کنندگان: sayeh_m ، bayat_r ، امیر مهاجر ، Saeedv13 ، Nightsky007 ، roeentan ، Given ، farshadsh
(2013-01-07 ساعت 22:50)mehdiii نوشته:  

سلام گیون جان
من 91/07/26 مدارک رو تحویل پلیس + 10 دادم ولی تا حالا که خبری نبوده، چند صفحه قبل 2تا از دوستان بودن که کارت جدید رو تحویل گرفتن. 10 + پلیس، 2 هفته قبل گفته بود که کارتها ظاهراً صادر نشده. نمیدونم باید تا کی صبر کرد. بهرحال اگر کسی از دوستان به جایی مراجعه کرد لطفاً اطلاع رسانی کنند.
ممنون

من یکی از دوستام رفت میدان سپاه اونجا پیگیری کرد فقط باید صبر کنید وضعیت دقیقش رو ازش فردا سه شنبه بپرسم بهتون همین جا خبر میدمSmile
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: bayat_r ، امیر مهاجر ، گل نهال ، mehdiii ، Given ، farshadsh
(2013-01-07 ساعت 22:22)jahanshahloo نوشته:  
(2013-01-07 ساعت 20:33)sepid_a نوشته:  
(2013-01-07 ساعت 19:41)jahanshahloo نوشته:  عزیزان بعد مصاحبه اگر برگه سفید بدن پاس نگه میدارند؟؟؟باید بمونیم 2 روز پاس بگیریم و بعد اونم هم یکی دوروز برای ویزا صبر کرد؟؟؟کسی اطلاعی داره؟؟
اگه برگه سفید گرفتید اول تبریک میگم تا اونجا که میدونم ویزای یک ضرب گرفتید بله پاسپورت رو همراه با یه 16 و17 لیری (دقیق پول رو نمیدونم ) میگیرن وبعد از چند روز اگه سیستم CSC ثبت نام کردید و آدرس PTT دارید میرید از اونجا تحویل میگیرید (روزش رو دقیق نمیشه گفت 2 روز)

ممنون پاسخ دادین
یعنی نمیشه یه نفر دیگه بجای خودمون بیاد بگیره؟؟؟حتمن باید خودمون تحویل بگیریم؟
خواهش میکنم والا این سیستم جدیده دیگه هیشکی نمیدونه مگه اینکه دوستایی که رفتن بیان و توضیح بدن من حدس میزنم با کارت شناسایی چیزی به خودمون بدن دقیق نمیدونم دوست عزیز
من قبلا چند بار توریستی رفتم که 2بار یه ضرب گرفتم ویه بار هم خودم نرفتم به یکی 70$ دادم واسم گرفت ولی PTTقضیه اش فرق میکنه
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، گل نهال ، Nightsky007 ، farshadsh
سلام به همه دوستان
من يه سئوال فوري دارم فردا ميخوايم مدارك بفرستيم ميخواستم بدونم تعويض كارت پايان خدمت(معافيت خريد خدمت) ضروريه؟يا سفارت همون قبلي رو قبول ميكنه؟چون ما ديگه براي گرفتن كارت جديد ديكه فرصتي نداريم.
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-01-08 ساعت 00:53)rozelo نوشته:  سلام به همه دوستان
من يه سئوال فوري دارم فردا ميخوايم مدارك بفرستيم ميخواستم بدونم تعويض كارت پايان خدمت(معافيت خريد خدمت) ضروريه؟يا سفارت همون قبلي رو قبول ميكنه؟چون ما ديگه براي گرفتن كارت جديد ديكه فرصتي نداريم.

سفارت قبول میکنه.
شما مراقب باشید از مهلت تعویض نگذشته باشه (من در جریانش نیستم) که موقع خروج بهتون گیر ندن.
تشکر کنندگان: گل نهال ، rozelo ، farshadsh ، bardia9
سلام دوستان عزیز
می خواستم بپرسم که وقتی نامه ی دوم میاد معلوم میشه که مکان دقیق مصاحبه کجاست ؟الان وقتی اعلام میکنن بیشتر آنکاراست یا ایروان؟
شماره کیس:**2013AS69 - تعداد کیس:۳نفر - کنسولگری:آنکارا -مصاحبه:هفته سوم می-ویزا:یک ضرب -اولین سفر به امریکا:۱۴ جون-مقصد:SAN JOSE
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-01-08 ساعت 01:22)mhe7857 نوشته:  سلام دوستان عزیز
می خواستم بپرسم که وقتی نامه ی دوم میاد معلوم میشه که مکان دقیق مصاحبه کجاست ؟الان وقتی اعلام میکنن بیشتر آنکاراست یا ایروان؟
،
بله ، اصلا کار نامه دوم مشخص کردن زمان و مکان مصاحبه هست
تو نامه دوم روز، ساعت و کشور محل مصاحبه و همچنین اسم همراهایی که قراره برن مشخص میشه ، نمیشه گفت کجا نعدادش زیاد ولی تعداد آنکارایی های مهاجرسرا گویا زیاد هست به نسبت ابوظبی و ایروان
تشکر کنندگان: گل نهال ، امیر مهاجر ، farshadsh ، IN.USA@2013 ، bardia9
(2013-01-08 ساعت 02:52)sepid_a نوشته:  [quote='mhe7857' pid='260403' dateline='1357591960']
سلام دوستان عزیز
،
بله ، اصلا کار نامه دوم مشخص کردن زمان و مکان مصاحبه هست
تو نامه دوم روز، ساعت و کشور محل مصاحبه و همچنین اسم همراهایی که قراره برن مشخص میشه ، نمیشه گفت کجا نعدادش زیاد ولی تعداد آنکارایی های مهاجرسرا گویا زیاد هست به نسبت ابوظبی و ایروان

ممنونم از پاسختون.اما خدا کنه محل مصاحبه ی ما تغییر نکنه و همون آنکارا باشه.
شماره کیس:**2013AS69 - تعداد کیس:۳نفر - کنسولگری:آنکارا -مصاحبه:هفته سوم می-ویزا:یک ضرب -اولین سفر به امریکا:۱۴ جون-مقصد:SAN JOSE
تشکر کنندگان: گل نهال ، Judy Abbott 13 ، farshadsh ، sadeghi897
(2013-01-08 ساعت 01:01)امیر مهاجر نوشته:  سفارت قبول میکنه.
شما مراقب باشید از مهلت تعویض نگذشته باشه (من در جریانش نیستم) که موقع خروج بهتون گیر ندن.

امیر جان موقع خروج مگه کارت پایان خدمت می خوان!!؟
من تاحالا با خودم نبرده بودم
since 2012
تشکر کنندگان: گل نهال ، امیر مهاجر ، bayat_r
(2013-01-08 ساعت 21:37)maka2 نوشته:  
(2013-01-08 ساعت 01:01)امیر مهاجر نوشته:  سفارت قبول میکنه.

امیر جان موقع خروج مگه کارت پایان خدمت می خوان!!؟
من تاحالا با خودم نبرده بودم

نه نمیخوان. ولی ممکنه به خاطر طرح تعویض اجباری کارتها و اینکه کارتهای قبلی فاقد اعتبار میشه کنترل بکنند یا مثلا اگر مشکل یا شبهه‌ای بوجود بیاد (قبلا پیش اومده) بدلیل نداشتن کارت پایان خدمت معتبر، زمان قابل توجهی رو از دست بدن و به مصاحبه نرسند.
تشکر کنندگان: گل نهال ، amir82 ، kasrafo ، bayat_r ، Saeedv13 ، enchantress_boy ، bardia9 ، maka2 ، Judy Abbott 13
دوستان اسن برگه صورتی جریانش چیه؟؟؟مثل اینکه جدیدن بجای سفید صورتی میدن!!!یعنی شده صورتی ابی قرمز!!!
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: گل نهال
(2013-01-09 ساعت 00:35)alirezass نوشته:  
(2013-01-08 ساعت 23:46)jahanshahloo نوشته:  دوستان اسن برگه صورتی جریانش چیه؟؟؟مثل اینکه جدیدن بجای سفید صورتی میدن!!!یعنی شده صورتی ابی قرمز!!!

من امروز از دوستم پرسیدم متاسفانه گفت تاثیر زیادی نداره Sadولی گفت اگر برین اونجا شاید تاکید شاید اگر راه بدن تو برای این کار موثر است

یعنی چی؟؟؟؟چه ربطی داره؟؟؟؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر
(2013-01-08 ساعت 23:46)jahanshahloo نوشته:  دوستان اسن برگه صورتی جریانش چیه؟؟؟مثل اینکه جدیدن بجای سفید صورتی میدن!!!یعنی شده صورتی ابی قرمز!!!

دوست من در آنکارا در صورت گرفتن ویزای یکضرب برگه سفید میدن
و در ابوظبی در صورت گرفتن ویزای یکضرب برگه صورتی میدن

البته اطلاعات من مربوط میشه به پارسال، نمیدونم اگر تغییری کرده باشه
دوستان سلام
من هفته سوم فوريه مصاحبه دارم اگه مداركم رو الان پست كنم به نظرتون زود نيست؟؟؟
آخه نه كه همش جلو چشممه هر نيم ساعت در مي يارم چك مي كنم مي ترسم آخر يه چي جا بمونه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان