کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
سلام به همه دوستان
يه سئوال داشتم
ما مداركمونو چند روز پيش به مقصد آنكارا با آرامكس فرستاديم
امروز توي سايت آرامكس چك كردم ديدم نوشته deliver شده ولي به سفارت آمريكا توي استانبول
حالا نگران شدم كه نكنه آرامكس اشتباه فرستاده؟
دوستاني كه مداركشونو قبلا فرستادن ميشه بگن براي اونها هم همينطور بوده يا آرامكس اشتباه فرستاده؟
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
تشکر کنندگان: asal1907 ، farshadsh ، Tomas
به نظرتون ایراد داره ایمیل نزنم به kcc و از رسیدن مدارکم آپدیت شده ام مطلع شم؟ از طریق پست که 1ماه هست رسیده.حالا اگه ازشون نپرسیم چی میشه؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، farshadsh ، payampars ، Tomas
(2013-01-16 ساعت 01:45)ani_sheiton نوشته:  به نظرتون ایراد داره ایمیل نزنم به kcc و از رسیدن مدارکم آپدیت شده ام مطلع شم؟ از طریق پست که 1ماه هست رسیده.حالا اگه ازشون نپرسیم چی میشه؟

نپرسی چیزی نمیشه.
ولی برای آرامش خودت بپرس و راه بهتر هم اینه که تلفنی بپرسی.
تشکر کنندگان: گل نهال ، rezagh ، amairmonre ، jazirehh ، farshadsh ، payampars ، ani_sheiton ، Tomas
با سلام به همه دوستان لطفا کمک و همفکری بفرمایید.
نفر جانبی کیس من تو شرکتی کار میکنه که اوایل سال 2012 اعلام شد فعالیتهاش چندان باب طبع امریکا نیست. ایشون مدتی بعد از اعلام این مطلب اونجا مشغول شده. ایشون اونجا مدیر رده بالایی نیست ولی کارش به چیزایی که اونوریها از این شرکت دوست ندارن ربط داره.
حالا تو فکریم استعفا بده و فرم آپدیت بفرستیم (هرچند که قبلا در مورد خودم که شغلم عوض شد، KCC گفت تو زمان مصاحبه اینارو بگو و فرم آپدیت رو بفرست) شایدم 2 3 تا ایمیل بزنیم اینورو اونور تو امریکا بپرسیم که نظرشون در مورد 1 کارمند ساده چیه؟

تو مهاجرسرا کسی بوده که کارمند سازمان یا ارگان خاص یا حساسی بوده و تونسته باشه ویزا بگیره؟
ما که کلا شکه شدیم و خیلی هم نا امیدیم. ممنون میشم کسی نظری یا ایده ای داره کمکمون کنه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، amairmonre ، farzanehkhalaj ، farshadsh ، payampars ، Tomas ، roeentan
(2013-01-16 ساعت 00:34)nora نوشته:  
(2013-01-16 ساعت 00:19)mhr.714 نوشته:  دوستان این که گفته میشه 6 ما فرصت داریم گرین کارت رو فعال کنیم...این 6 ماه از کی شروع میشه ? از زمانی که ویزا میخوره تو پاسمون یا از زمانی که مصاحبه داشتیم؟
از زمان خوردن ویزا در پاس.

ممنونمSmile اگه درست متوجه شده باشم پروسه فعال کردن گرین کارت حدودا 2 ماه طول میکشه...اگه مثلا 5 ماه بعد از گرفتن ویزا واسه فعال کردن گرین کارت اقدام کنیم ,مشکل ساز میشه واسمون؟
تشکر کنندگان: farshadsh ، Tomas
(2013-01-16 ساعت 02:26)rezad نوشته:  با سلام به همه دوستان لطفا کمک و همفکری بفرمایید.
نفر جانبی کیس من تو شرکتی کار میکنه که اوایل سال 2012 اعلام شد فعالیتهاش چندان باب طبع آمریکا نیست. ایشون مدتی بعد از اعلام این مطلب اونجا مشغول شده. ایشون اونجا مدیر رده بالایی نیست ولی کارش به چیزایی که اونوریها از این شرکت دوست ندارن ربط داره.
حالا تو فکریم استعفا بده و فرم آپدیت بفرستیم (هرچند که قبلا در مورد خودم که شغلم عوض شد، KCC گفت تو زمان مصاحبه اینارو بگو و فرم آپدیت رو بفرست) شایدم 2 3 تا ایمیل بزنیم اینورو اونور تو آمریکا بپرسیم که نظرشون در مورد 1 کارمند ساده چیه؟

تو مهاجرسرا کسی بوده که کارمند سازمان یا ارگان خاص یا حساسی بوده و تونسته باشه ویزا بگیره؟
ما که کلا شکه شدیم و خیلی هم نا امیدیم. ممنون میشم کسی نظری یا ایده ای داره کمکمون کنه

منم این سوالو مطرح کردم بطور مکرر و پاسخی که شنیدم این بود، که کسانی بودند که در جاه های خیلی حساس مثل صنایع د ف ا ع و شرکتها و جاهایی که وابسته به انرژی ا ت م ی بوده کار میگردند و تونستند ویزا بگیرند البته به شرط اینکه پست رده بالا نداشته یا توی بلک لیست نبوده باشند.
تشکر کنندگان: farzanehkhalaj ، Saeedv13 ، farshadsh ، گل نهال ، امیر مهاجر ، payampars ، afs ، rezad ، Tomas ، roeentan
(2013-01-16 ساعت 02:03)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-01-16 ساعت 01:45)ani_sheiton نوشته:  به نظرتون ایراد داره ایمیل نزنم به kcc و از رسیدن مدارکم آپدیت شده ام مطلع شم؟ از طریق پست که 1ماه هست رسیده.حالا اگه ازشون نپرسیم چی میشه؟

نپرسی چیزی نمیشه.
ولی برای آرامش خودت بپرس و راه بهتر هم اینه که تلفنی بپرسی.

البته اگه زبان انگیسی خوبی دارین ...
چون من که زنگ زدم برای اینکه جوابمو بده ، کلی سئوال ازم پرسید ...
بعدش هم بهم گفت که ویزا بولتن تا شماره فلان کارنت شدن و شما باید منتظر بمونید تا شماره کیس شما هم از اون طریق اعلام بشه ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: farshadsh ، ani_sheiton ، Tomas
(2013-01-16 ساعت 07:48)mhr.714 نوشته:  
(2013-01-16 ساعت 00:19)mhr.714 نوشته:  دوستان این که گفته میشه 6 ما فرصت داریم گرین کارت رو فعال کنیم...این 6 ماه از کی شروع میشه ? از زمانی که ویزا میخوره تو پاسمون یا از زمانی که مصاحبه داشتیم؟

ممنونمSmile اگه درست متوجه شده باشم پروسه فعال کردن گرین کارت حدودا 2 ماه طول میکشه...اگه مثلا 5 ماه بعد از گرفتن ویزا واسه فعال کردن گرین کارت اقدام کنیم ,مشکل ساز میشه واسمون؟
بادرود
دوست محترم شما از روزی که ویزا در پاستان میخوره 6 ماه فرجه دارید تا وارد خاک آمریکا شویدکه باید تا قبل از پایان بری پس پروسه کار شما از آن زمان شروع میشه و دیگه لازم نیست حساب کتاب زمان را بکنی.

(2013-01-16 ساعت 10:40)KOUROSHAVIN نوشته:  
از زمان مديكال
از تاریخ شروع ویزا که در پاستان میخوره.مدیکال 1 سال اعتبار داره

از زمان مديكال

با درود
از زمان ویزاتان که در پاستان درج میشه. مدیکالتان هم 1 سال اعتبار داره
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: گل نهال ، payampars ، mhr.714 ، Tomas
(2013-01-15 ساعت 23:29)sadeghi897 نوشته:  
(2013-01-15 ساعت 23:17)r_ent نوشته:  
(2013-01-15 ساعت 23:10)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-01-15 ساعت 23:05)r_ent نوشته:  این عین متن سفارت:
Any individual who on or after February 1, 2013 receives an immigrant visa package from a United States consulate or embassy abroad (including Canada and Mexico) will pay the USCIS Immigrant Fee.
یعنی اگه یو پی اس پاکتمون رو روز جمعه، 1 فوریه بیاره باید 165 دلار بدیم؟؟؟

روشا جان عجله کن دخترم. Tongue

ای بابا! باشه! Sad
آخه به مدیرم چی بگم؟
خیلی سخت مرخصی میده منم این روزا خیلی کار دارمSad
هفته بعد 3شنبه تعطیله، نبودنم کمتر به چشم میاد!
جسارت نباشه ها
ولی به نظرم عجله به خرج نده چون ممکنه الان هم بری دیگه این اخری ها هست این 165 دلار بگیرین
یعنی شاید کسانی که یکی دو ماه پیش گرفتن هم باز بگیرن
یه جورایی باید این پول انگار بدیم همه مون می دونم شاید نظرم کارشناسی نباشه اما فکر می کنم این پول قراره بگیرن الانم بری شاید اونجا آمریکا بگیرن ازت
165 دلار بین این هزینه هایی که همه ما الان می کنیم و در سه ماه ورود باید بکنیم شاید 5 درصد بشه شایدم کمتر
درضمن دادن این پول درد سر نداره موقع ورود و همون روزهای اول هم می تونی بدی من خودم جز اولین نفراتی بودم که از جریان این 165 دلار مطلع شدم صفحه اش اگر دقیق بخونی واریز کردن پول مشکلی نداره و درد سر ساز نیست.
با درود
دوستان محترم شما بالاخره میخواهید این مسیررا طی کنید و هزینه سفر و ... را هم چه الان بروید و چه بعد از فوریه دارید پس اگه قراره که 165 دلار کمتر هزینه کنید به عقیده من بهتره که زودتر انجامش بدهید.ضمنا چرا از طریق pick upاقدام نمیکنید؟
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: Tomas
دوستان عزیزی که از طریق مهاجرسرا به من ایمیل میفرستید،
پاسختون رو که میدم باید توی ایمیل شخصیتون دنبالش بگردید نه توی مهاجرسرا.
گاهی پیش آمده که دوستان ایمیلشون رو چک نکردند و تصور کردند من پاسخ ندادم.
ایمیلی که به مهاجرسرا معرفی کردید رو باید چک کنید.
تشکر کنندگان: گل نهال ، Saeedv13 ، Tomas ، roeentan
(2013-01-16 ساعت 11:21)kiasina نوشته:  
(2013-01-16 ساعت 07:48)mhr.714 نوشته:  

بادرود
دوست محترم شما از روزی که ویزا در پاستان میخوره 6 ماه فرجه دارید تا وارد خاک آمریکا شویدکه باید تا قبل از پایان بری پس پروسه کار شما از آن زمان شروع میشه و دیگه لازم نیست حساب کتاب زمان را بکنی.

از زمان مديكال
از تاریخ شروع ویزا که در پاستان میخوره.مدیکال 1 سال اعتبار داره

از زمان مديكال

با درود
از زمان ویزاتان که در پاستان درج میشه. مدیکالتان هم 1 سال اعتبار داره

خیلی ممنونم دوستان

فقط با توجه به اینکه اعتبار ویزا 6 ماهه هست اگر 5 ماه بعد از خوردن ویزا واسه فعال کردن گرین کارت اقدام کنیم و اینکه خود پروسه گرین کارت تقریبا 2 ماه زمان می بره...اون وقت 1 ماه این وسط بدون ویزا هستیم...این مشکل ساز میشه ایا؟
(2013-01-16 ساعت 14:47)mhr.714 نوشته:  
(2013-01-16 ساعت 11:21)kiasina نوشته:  

خیلی ممنونم دوستان

فقط با توجه به اینکه اعتبار ویزا 6 ماهه هست اگر 5 ماه بعد از خوردن ویزا واسه فعال کردن گرین کارت اقدام کنیم و اینکه خود پروسه گرین کارت تقریبا 2 ماه زمان می بره...اون وقت 1 ماه این وسط بدون ویزا هستیم...این مشکل ساز میشه ایا؟

خیر مشکل ساز نمیشه، در فرودگاه روی پاستون مهر میزنند که در واقع حکم گرین کارت رو داره و یکسال هم اعتبار داره.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

سلام من یه مشکلی دارم اون فرمه که باید همراه مدارک 15 روز قبل اونجا باشه من باید اصلشو از کجا تهیه کنم چون من این فرمو دوبار از همین مهاجر سرا دانلود کردم یکیش صفحه یکی مانده به اخرش هم جدول بود که باید پر میشد و صفحه بعدشم که ادرسو شماره تلفن بود . و یه فرمه دیگه رو که دانلود کردم فقط همون صفحه اخر که ادرس و شماره تلفن هستو گفته حالا من باید چکار کنم کدومارو پر کنم و بفرستم واسشون ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
(2013-01-16 ساعت 16:09)miladswat نوشته:  سلام من یه مشکلی دارم اون فرمه که باید همراه مدارک 15 روز قبل اونجا باشه من باید اصلشو از کجا تهیه کنم چون من این فرمو دوبار از همین مهاجر سرا دانلود کردم یکیش صفحه یکی مانده به اخرش هم جدول بود که باید پر میشد و صفحه بعدشم که ادرسو شماره تلفن بود . و یه فرمه دیگه رو که دانلود کردم فقط همون صفحه اخر که ادرس و شماره تلفن هستو گفته حالا من باید چکار کنم کدومارو پر کنم و بفرستم واسشون ؟
سلام دوست عزیز فرم آپدیت شده یعنی همون فرم یک صفحه ای که فقط آدرس و اسم وشماره تلفن هست رو پرکنید
تشکر کنندگان: Tomas ، alirezass ، miladswat ، mdna
درود به شما عزیزان.می‌خواستم بدونم برای فرستادن مجدد فرم ها آیا می‌شه با همون فرم‌های قدیم این کار رو کرد یا باید دوباره از سایت گرفت و تو فرم‌های جدید این کارو کرد؟

سپاس فراوان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان