2013-01-19 ساعت 14:07
دوستان سرویس پستی برای فرستادن ویزا برای ایروان هم هست یافقط برای انکارا میباشد.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
|
2013-01-19 ساعت 14:07
دوستان سرویس پستی برای فرستادن ویزا برای ایروان هم هست یافقط برای انکارا میباشد.
تشکر کنندگان: farshadsh
2013-01-19 ساعت 14:19
(2013-01-19 ساعت 14:07)BEROLIN نوشته: دوستان سرویس پستی برای فرستادن ویزا برای ایروان هم هست یافقط برای انکارا میباشد.گویا شامل ایروان نمیشه و فقط مربوط به آنکارا و ابوظبی.
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، farshadsh
2013-01-19 ساعت 15:03
(2013-01-19 ساعت 14:19)usa lover نوشته:(2013-01-19 ساعت 14:07)BEROLIN نوشته: دوستان سرویس پستی برای فرستادن ویزا برای ایروان هم هست یافقط برای انکارا میباشد.گویا شامل ایروان نمیشه و فقط مربوط به آنکارا و ابوظبی. lمرسی دوست عزیز که جواب منو دادید.این گویا یعنی چی ؟شما مطمئن هستید خبری دارید که بچه های جدید که ارمنستان رفته اند این سرویس پستی را داشته اند یا نه ؟مرسی تشکر کنندگان: farshadsh
2013-01-19 ساعت 15:36
(2013-01-19 ساعت 15:03)BEROLIN نوشته:(2013-01-19 ساعت 14:19)usa lover نوشته:(2013-01-19 ساعت 14:07)BEROLIN نوشته: دوستان سرویس پستی برای فرستادن ویزا برای ایروان هم هست یافقط برای انکارا میباشد.گویا شامل ایروان نمیشه و فقط مربوط به آنکارا و ابوظبی. http://mohajersara.com/thread-5845-post-...#pid263636 اینجا شاید جوابتون رو بگیرین
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
2013-01-19 ساعت 17:18
سلام دوستان من 17 ژانویه مصاحبم بود و ویزام یه ضرب شد اما چون هتلم وایرلسش رایگان نبود نتونستم اطلاع بدم هتلم هیلتون بود اما امروز عوضش کردم اومدم آنکارا پلازا و بلیط برگشتم رو تا پنجشنبه تمدید کردم مصاحبه خیلی راحت بود دوستان فقط حتما برای هر نفر جدا در سایت ptt ثبت نام کنیدددددددددددددددد خیلی مهمه
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay کنسولگری:ANKARA زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه. نتيجه: ويزاي يه ضرب تعداد :2 نفر ساكن تگزاس در حال حاضر تشکر کنندگان: bardia9 ، ramin_red ، victorygo ، گل نهال ، امیر مهاجر ، ALI_AGHA ، mohajer13 ، ابی هانی ، rouzbehdarvishi ، Saeedv13 ، ensan ، Setare99 ، farshadsh ، Soap McTavish ، yasaman1111 ، mgolchin13 ، rezagh ، Judy Abbott 13 ، fire dragon ، nooshshahnar
2013-01-19 ساعت 17:32
دوستان
آدرس پستی دقیق آنکارا کدومه؟ U.S. EMBASSY ANKARA, TURKEY CONSULAR SECTION Immigrant Visa Unit 110 Atatürk Blvd. Kavaklıdere, 06100 Ankara, TURKEY Phone: (90-312) 455-5555 Fax: (90-312) 467-0019 e-mail: webmaster_ankara@state.gov or CA-Ankara@state.gov من اینم تو فرمها دیدم U.S. EMBASSY ANKARA, TURKEY CONSULAR SECTION Immigrant Visa Unit 110 Atatürk Blvd. Ankara, TURKEY کدومش درسته؟ تشکر کنندگان: payampars
2013-01-19 ساعت 17:51
(2013-01-19 ساعت 17:18)الا نوشته: سلام دوستان من 17 ژانویه مصاحبم بود و ویزام یه ضرب شد اما چون هتلم وایرلسش رایگان نبود نتونستم اطلاع بدم هتلم هیلتون بود اما امروز عوضش کردم اومدم آنکارا پلازا و بلیط برگشتم رو تا پنجشنبه تمدید کردم مصاحبه خیلی راحت بود دوستان فقط حتما برای هر نفر جدا در سایت ptt ثبت نام کنیدددددددددددددددد خیلی مهمه تبریـــــــــــــــــــک می گم الا جون مشتاقانه منتظر خوندن سفرنامه تون تو تاپیک سفرنامه ها می مونیم تشکر کنندگان: گل نهال ، ALI_AGHA ، alirezass ، rouzbehdarvishi ، payampars ، mgolchin13 ، rezagh ، nooshshahnar
2013-01-19 ساعت 17:58
مرسیییییییی تو اولین فرصت حتما براتون می نویسم
تاریخ رویت قبولیmay کنسولگری:ANKARA زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه. نتيجه: ويزاي يه ضرب تعداد :2 نفر ساكن تگزاس در حال حاضر
2013-01-19 ساعت 18:18
(2013-01-19 ساعت 17:18)الا نوشته: سلام دوستان من 17 ژانویه مصاحبم بود و ویزام یه ضرب شد اما چون هتلم وایرلسش رایگان نبود نتونستم اطلاع بدم هتلم هیلتون بود اما امروز عوضش کردم اومدم آنکارا پلازا و بلیط برگشتم رو تا پنجشنبه تمدید کردم مصاحبه خیلی راحت بود دوستان فقط حتما برای هر نفر جدا در سایت ptt ثبت نام کنیدددددددددددددددد خیلی مهمه سلام دوست عزیز ممنون از اطلاعی که دادید، یعنی نباید اطلاعات همسر را از طریق add family member اضافه کرد؟ یعنی الان باید اطلاعات همسر را remove کنیم و برای اون دوباره ثبت نام کنیم؟ خواهش می کنم اگر فرصت دارید این موضوع را شفاف کنید چون اکثر دوستان از طریق add family member اطلاعات همراهانشان را اضافه کرده اند. واقعا ممنون می شم تشکر کنندگان: Saeedv13 ، saeeds61 ، Judy Abbott 13
2013-01-19 ساعت 18:30
سلام دوستان،
متاسفانه یک ماه پیش من در اینجا یک سوالی پرسیدم و این بود که : پدر و مادر من امسال لاتاری برنده شدن و از آنجاییکه برنده اصلی پدرم هست ، پس از رفتن به آنکار و گرفتن ویزا ، چون پدرم تمایلی به رفتن به آمریکا نداره ، آیا مادرم به تنهایی می تونه بره و یا حتما باید پدرم همراهش باشه؟ یکی از دوستان اینطور پاسخ داده بود که خیر چون برنده اصلی پدرم هست ، این امکان وجود ندارد. برای همین بی خیال رفتن شدن تا اینکه من اتفاقی با یک وکیل حرف زدم گفت که نه . ویزا رو باید با هم برن بگیرن ولی بعد از اون 2 تا کیس جداگانه میشه و ربطی به هم پیدا نمی کنه... چرا اگه کسی جواب درست رو نمی دونه ....... بگذریم ،حالا لطفا به من بگید که برای 14 فوریه ، هنوز وقت انجام کارها رو داریم یا نه؟ آیا ترجمه تمام مدارک خواسته شده ( هر 2 نفر ) را باید با پست بفرستم؟ یکی از دوستان گفته حتما برای هر نفر جدا در سایت ptt ثبت نام کنید، جریان این چیه ؟؟؟ مرسی از پاسخ تشکر کنندگان: mgolchin13
2013-01-19 ساعت 18:32
دوستان من خودم برنده ی اصلی هستم و من هم مثل شما اسم همسرم رو اضافه کرده بودم ولی خواست خدا بود فکرمیکنم آخرین شب دستم رو دکمه ی remove خورد و اسم همسرم رو پاک کردم البته بدون اینکه بخوام این کارو کردم و بعد که اومدم دوباره اضافش کنم نشد حتی تو مهاجرسرا هم از دوستان پرسیدم.من از اولیه پرینت گرفته بودم بعد که اسم همسرم رو remove کردم هم شماره ی پاسپورتامونو که میزدم برای هر کدوم دو صفحه ی جدا باز می شد از صفحه ی خودم و همسرم هم پرینت گرفتم روز مصاحبه به اون خانومه که مدارکو میگیره توضیح دادم و گفتم کدومو بدم گفت باید همون جدا جدا ثبت نام کنید و من هم برگه هرکدوم روجدا دادم.اومیدوارم کمکتون کرده باشم سوالی بود در خدمتم
تاریخ رویت قبولیmay کنسولگری:ANKARA زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه. نتيجه: ويزاي يه ضرب تعداد :2 نفر ساكن تگزاس در حال حاضر
2013-01-19 ساعت 18:36
(2013-01-19 ساعت 18:32)الا نوشته: دوستان من خودم برنده ی اصلی هستم و من هم مثل شما اسم همسرم رو اضافه کرده بودم ولی خواست خدا بود فکرمیکنم آخرین شب دستم رو دکمه ی remove خورد و اسم همسرم رو پاک کردم البته بدون اینکه بخوام این کارو کردم و بعد که اومدم دوباره اضافش کنم نشد حتی تو مهاجرسرا هم از دوستان پرسیدم.من از اولیه پرینت گرفته بودم بعد که اسم همسرم رو remove کردم هم شماره ی پاسپورتامونو که میزدم برای هر کدوم دو صفحه ی جدا باز می شد از صفحه ی خودم و همسرم هم پرینت گرفتم روز مصاحبه به اون خانومه که مدارکو میگیره توضیح دادم و گفتم کدومو بدم گفت باید همون جدا جدا ثبت نام کنید و من هم برگه هرکدوم روجدا دادم.اومیدوارم کمکتون کرده باشم سوالی بود در خدمتم ممنونم که به این سرعت جواب دادید و موضوع را روشن کردید. خیلی لطف کردید با آرزوی موفقیت برای شما
2013-01-19 ساعت 18:41
(2013-01-19 ساعت 18:30)همدم نوشته: سلام دوستان، دوست عزيز اول اينكه بايد٢هفته قبل از مصاحبه مدارك رسيده باشه كه خوشبختانه شما هنوز وقت داريد. دوم اينكه اين سؤال شما بارها و بارها پرسيده شده و مديران مطلع جوابش را دادند، ويزاي پدر شما كه برنده اصلي اند،dv1هست و مادر شما كه زيرگروه هستند ويزاشون dv2 ميخوره توي پاسپورتشون و حتماً كسي كه ويزاش dv2 هست، در اولين ورود بايد با dv1باشه ولي بعد از اون ميتونه تنها بره. اميدوارم دوستان مطلع ديگه هم جوابتونو بدن
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
2013-01-19 ساعت 19:17
(2013-01-19 ساعت 18:41)گل نهال نوشته:(2013-01-19 ساعت 18:30)همدم نوشته: سلام دوستان، مرسی از پاسخ، یعنی با توجه به گفته شما، برای اولین ورود به آمریکا، دو نفر حتما باید با هم همراه باشند !!!؟ من از 2 وکیل مهاجرتی در آمریکا سوال کردم که گفتند پس از گرفتن ویزا هر کدام به تنهایی می توانند وارد آمریکا شوند !!! ممنون می شم اگه کسی به طور دقیق این موضوع رو مشخص بکنه. چون در مورد ما اگه واقعا اینطور باشه که به تنهایی نتونن برن، کلا قضیه برای ما منتفی هست. ممنون از همتون تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، farshadsh ، mgolchin13 ، rezagh
2013-01-19 ساعت 19:26
دوست عزیز
اگر اون وکیل مهاجرتی که ازشون سوال کردین مثل اون وکیله در برنامه تلویزیونی .... باشه که باید بگم تقریبا" نصف حرفهاشون اشتباهه محضه . البته من فکر میکنم که اینا در مورد لاتاری اطلاع دقیق ندارن . شما بهتره از چند تا وکیل دیگه هم مشورت بگیری ولی اون چیزی که مشخصه اینه که در لاتاری شخص برنده در اولین سفر باید حتما" با بقیه افراد باشه ولی در سفرهای بعدی این مسئله صدق نمیکنه .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامه ღ اطلاعات کلیرنس ღ منتظر سرا ღ ۱۱۸ مهاجرسرا
|