کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-01-19 ساعت 19:26)sayeh_m نوشته:  دوست عزیز
اگر اون وکیل مهاجرتی که ازشون سوال کردین مثل اون وکیله در برنامه تلویزیونی .... باشه که باید بگم تقریبا" نصف حرفهاشون اشتباهه محضه . البته من فکر میکنم که اینا در مورد لاتاری اطلاع دقیق ندارن . شما بهتره از چند تا وکیل دیگه هم مشورت بگیری ولی اون چیزی که مشخصه اینه که در لاتاری شخص برنده در اولین سفر باید حتما" با بقیه افراد باشه ولی در سفرهای بعدی این مسئله صدق نمیکنه .

مرسی از شما
باز هم اگه کسی می دونه لطفا جواب بده.
کمک ، کمک ، کمک
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-01-19 ساعت 19:37)همدم نوشته:  
(2013-01-19 ساعت 19:26)sayeh_m نوشته:  دوست عزیز
اگر اون وکیل مهاجرتی که ازشون سوال کردین مثل اون وکیله در برنامه تلویزیونی .... باشه که باید بگم تقریبا" نصف حرفهاشون اشتباهه محضه . البته من فکر میکنم که اینا در مورد لاتاری اطلاع دقیق ندارن . شما بهتره از چند تا وکیل دیگه هم مشورت بگیری ولی اون چیزی که مشخصه اینه که در لاتاری شخص برنده در اولین سفر باید حتما" با بقیه افراد باشه ولی در سفرهای بعدی این مسئله صدق نمیکنه .

مرسی از شما
باز هم اگه کسی می دونه لطفا جواب بده.
کمک ، کمک ، کمک

خب شما برا اینکه مطمئن بشی زحمت بکش یه ایمیل به خود KCC بزن و جواب قطعی رو از خودشون بپرس ... خبرشو بی زحمت به ما هم بده ... چون قطعا" این مسئله برای خیلی ها اهمیت داره .
هرینه های اولیه(پست و دارالترجمه): 000 500 2 ریال.
هزینه دکتر (دونفر) 460 دلار.
پرواز ماهان،هتل گولد.
[font=Times New Roman](امیدوار باشین).:[/font]shy:
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، گل نهال ، Saeedv13 ، farshadsh ، rezagh ، payampars
(2013-01-19 ساعت 10:14)enchantress_boy نوشته:  
(2013-01-19 ساعت 00:23)tooska68 نوشته:  دوستان مدارکی که ۲۰ روی قبل از مصاحبه باید واسه سفارت آنکارا پست کرد می‌شه بگید چیه؟متاسفانه هنوز جواب سوالمو نگرفتمSad

شما متاسفانه سوالتو در چندین تاپیک میپرسی و نمیرسی یا یادت میره که تو کدوم تاپیکا جواب سوالت رو گرفتی.
جواب سوال شما رو یکی از مدیران سایت اینجا داده.

بله ازونجا که من سوالمو در تاپیک مربوطه مطرح نکرده بودم اینجا پرسیدم.ممنون به هر حال!
(2013-01-19 ساعت 19:17)همدم نوشته:  
(2013-01-19 ساعت 18:41)گل نهال نوشته:  
(2013-01-19 ساعت 18:30)همدم نوشته:  سلام دوستان،
متاسفانه یک ماه پیش من در اینجا یک سوالی پرسیدم و این بود که : پدر و مادر من امسال لاتاری برنده شدن و از آنجاییکه برنده اصلی پدرم هست ، پس از رفتن به آنکار و گرفتن ویزا ، چون پدرم تمایلی به رفتن به آمریکا نداره ، آیا مادرم به تنهایی می تونه بره و یا حتما باید پدرم همراهش باشه؟ یکی از دوستان اینطور پاسخ داده بود که خیر چون برنده اصلی پدرم هست ، این امکان وجود ندارد. برای همین بی خیال رفتن شدن تا اینکه من اتفاقی با یک وکیل حرف زدم گفت که نه . ویزا رو باید با هم برن بگیرن ولی بعد از اون 2 تا کیس جداگانه میشه و ربطی به هم پیدا نمی کنه... چرا اگه کسی جواب درست رو نمی دونه ....... بگذریم ،حالا لطفا به من بگید که برای 14 فوریه ، هنوز وقت انجام کارها رو داریم یا نه؟
آیا ترجمه تمام مدارک خواسته شده ( هر 2 نفر ) را باید با پست بفرستم؟ یکی از دوستان گفته حتما برای هر نفر جدا در سایت ptt ثبت نام کنید، جریان این چیه ؟؟؟ مرسی از پاسخ

دوست عزيز اول اينكه بايد٢هفته قبل از مصاحبه مدارك رسيده باشه كه خوشبختانه شما هنوز وقت داريد. دوم اينكه اين سؤال شما بارها و بارها پرسيده شده و مديران مطلع جوابش را دادند، ويزاي پدر شما كه برنده اصلي اند،dv1هست و مادر شما كه زيرگروه هستند ويزاشون dv2 ميخوره توي پاسپورتشون و حتماً كسي كه ويزاش dv2 هست، در اولين ورود بايد با dv1باشه ولي بعد از اون ميتونه تنها بره. اميدوارم دوستان مطلع ديگه هم جوابتونو بدن

مرسی از پاسخ،
یعنی با توجه به گفته شما، برای اولین ورود به آمریکا، دو نفر حتما باید با هم همراه باشند !!!؟
من از 2 وکیل مهاجرتی در آمریکا سوال کردم که گفتند پس از گرفتن ویزا هر کدام به تنهایی می توانند وارد آمریکا شوند !!!
ممنون می شم اگه کسی به طور دقیق این موضوع رو مشخص بکنه. چون در مورد ما اگه واقعا اینطور باشه که به تنهایی نتونن برن، کلا قضیه برای ما منتفی هست. ممنون از همتون
نه، 2 نفر نباید حتما با هم برن. نفر برنده میتونه تنها بره و نفرات زیر گروه بعد از اون برن ولی قبل ازاون نمیتونن...بقول دوستان از کی سی سی بپرسید و تا اونجایی که من میدونم وکیل های مهاجرتی، زیاد راجع به لاتاری اطلاعات ندارن، چون کیسهای لاتاری نیازی ب وکیل نداشتن تا حالا و زیاد ازشون راهنمایی نخواسته بودن
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: farshadsh ، maka2 ، mgolchin13 ، همدم ، rezagh ، payampars
من هم این مشکل را دارم راهنمایی کنید لطفا
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضربCool
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
تشکر کنندگان: farshadsh ، payampars
در ویزای همسر برنده که بنام dv2 هست ، در قسمت annotation نوشته شده که: Valid only if Acc/FTJ Spouse و این به این معنی هست که :
valid only if accompanying or following to join spouse پس یعنی نمیشه که بدون برنده برای بار اول تشریف ببرن. Wink
since 2012
سلام دوستان یه سوال:
من آخر فامیلیم پسوند داشته، حذفش کردم
تمامی مدارکمو عوض کردم فقط دیپلم و فوق دیپلمم با پسونده
موقع ثبت نام فامیلیو بدون پسوند وارد کردم در حالی که یک ماه بعدش حذفش کردم، تو صفحه دوم شناسنامم به عنوان توضیحات نوشته
تا الان این موضوع رو عنوان نکردم، میخواستم بدونم الان کار خاصی باید انجام بدم؟ مثلا ایمیل بزنم به KCC ؟
1/2013AS000071##نفر/ ابوظبی یکضرب May W1/ ساکن هیوستون از July
تشکر کنندگان:
دوستان نظرتون در این مورد چیه؟
خواهر شوهرم ترکیه زندگی میکنه.امکان داره از آ م ر ی کا بدون هیچ مشکلی مدارک اسپانسر رو فرستاد ترکیه؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان:
(2013-01-19 ساعت 22:49)گل نهال نوشته:  
(2013-01-19 ساعت 19:17)همدم نوشته:  
(2013-01-19 ساعت 18:41)گل نهال نوشته:  
(2013-01-19 ساعت 18:30)همدم نوشته:  سلام دوستان،
متاسفانه یک ماه پیش من در اینجا یک سوالی پرسیدم و این بود که : پدر و مادر من امسال لاتاری برنده شدن و از آنجاییکه برنده اصلی پدرم هست ، پس از رفتن به آنکار و گرفتن ویزا ، چون پدرم تمایلی به رفتن به آمریکا نداره ، آیا مادرم به تنهایی می تونه بره و یا حتما باید پدرم همراهش باشه؟ یکی از دوستان اینطور پاسخ داده بود که خیر چون برنده اصلی پدرم هست ، این امکان وجود ندارد. برای همین بی خیال رفتن شدن تا اینکه من اتفاقی با یک وکیل حرف زدم گفت که نه . ویزا رو باید با هم برن بگیرن ولی بعد از اون 2 تا کیس جداگانه میشه و ربطی به هم پیدا نمی کنه... چرا اگه کسی جواب درست رو نمی دونه ....... بگذریم ،حالا لطفا به من بگید که برای 14 فوریه ، هنوز وقت انجام کارها رو داریم یا نه؟
آیا ترجمه تمام مدارک خواسته شده ( هر 2 نفر ) را باید با پست بفرستم؟ یکی از دوستان گفته حتما برای هر نفر جدا در سایت ptt ثبت نام کنید، جریان این چیه ؟؟؟ مرسی از پاسخ

دوست عزيز اول اينكه بايد٢هفته قبل از مصاحبه مدارك رسيده باشه كه خوشبختانه شما هنوز وقت داريد. دوم اينكه اين سؤال شما بارها و بارها پرسيده شده و مديران مطلع جوابش را دادند، ويزاي پدر شما كه برنده اصلي اند،dv1هست و مادر شما كه زيرگروه هستند ويزاشون dv2 ميخوره توي پاسپورتشون و حتماً كسي كه ويزاش dv2 هست، در اولين ورود بايد با dv1باشه ولي بعد از اون ميتونه تنها بره. اميدوارم دوستان مطلع ديگه هم جوابتونو بدن

مرسی از پاسخ،
یعنی با توجه به گفته شما، برای اولین ورود به آمریکا، دو نفر حتما باید با هم همراه باشند !!!؟
من از 2 وکیل مهاجرتی در آمریکا سوال کردم که گفتند پس از گرفتن ویزا هر کدام به تنهایی می توانند وارد آمریکا شوند !!!
ممنون می شم اگه کسی به طور دقیق این موضوع رو مشخص بکنه. چون در مورد ما اگه واقعا اینطور باشه که به تنهایی نتونن برن، کلا قضیه برای ما منتفی هست. ممنون از همتون
نه، 2 نفر نباید حتما با هم برن. نفر برنده میتونه تنها بره و نفرات زیر گروه بعد از اون برن ولی قبل ازاون نمیتونن...بقول دوستان از کی سی سی بپرسید و تا اونجایی که من میدونم وکیل های مهاجرتی، زیاد راجع به لاتاری اطلاعات ندارن، چون کیسهای لاتاری نیازی ب وکیل نداشتن تا حالا و زیاد ازشون راهنمایی نخواسته بودن

ممنون، آخه مشکل اینجاست که اصلا برنده اصلی نمی خواد بره آمریکا ،فقط شخص زیر گروه می خواد بره. حالا من به کی سی سی ایمیل میزنم و می پرسم و اگه به نتیجه رسیدم حتما اینجا خبر میدم.
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh
قضیه این فرم قرمز چیه کسی میدونه ؟ اصلا چه معنی ای داره ؟
با سلام
من در لاتاری 2013 برنده شدم
میخواهم بدونم مدارک کاملی که باید برای مصاحبه همراهم داشته باشم چیه؟؟؟ مدارکی که باید ترجمه بشه چیه؟؟؟؟
ممنون میشم اگه ریز مدارک رو بصورت کامل در اختیارم بزارید .
با سپاس فراوان
تشکر کنندگان: ramin_red
(2013-01-20 ساعت 12:51)explod53 نوشته:  با سلام
من در لاتاری 2013 برنده شدم
میخواهم بدونم مدارک کاملی که باید برای مصاحبه همراهم داشته باشم چیه؟؟؟ مدارکی که باید ترجمه بشه چیه؟؟؟؟
ممنون میشم اگه ریز مدارک رو بصورت کامل در اختیارم بزارید .
با سپاس فراوان

سلام دوست عزيز
اگر برنده شدن در لاتاري واست مهم هست بهتر وقت بيشتري داخل سايت بذاري و مطالب را مطالعه كني. شما حتي با نگاه كردن به امضاي بعضي از مديران محترم كلي اطلاعات جامع بدست مياري مثلا اينجا پس بخاطر خودت هم كه شده وقت بذار و اطلاعات بدست بيارShy موفق باشي
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
با سلام خدمت همه دوستان
بنده هفته آينده وقت مصاحبه در ارمنستان دارم.
آيا براي سفارت ارمنستان گواهي عدم سوء پيشينه لازم است .
چون خاطرم هست كه براي آنكارا لازم نبود .
لطفا مرا راهنمايي كنيد.
به خصوص اونهايي كه به مصاحبه رفتند
با سپاس فراوان
تشکر کنندگان:
(2013-01-20 ساعت 18:16)shans نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان
لطفا مرا راهنمايي كنيد.
با سپاس فراوان

دوست عزيز اگه بيش از ١سال در كشوري بجز ايران اقامت داشتيد،بايد عدم سو پيشينه از اون كشور بگيريد، در غير اينصورت براي هيچ كدوم از سفارتها عدم سوء پيشينه از ايران لازم نيست
موفق باشيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: payampars ، ابی هانی ، Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، rezagh ، roeentan ، amir82 ، ramin_red
(2013-01-20 ساعت 18:16)shans نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان
لطفا مرا راهنمايي كنيد.
با سپاس فراوان
اگر غیر ایران زندگی کردید نیاز داره ولی برای ساکنین ایران نه
هر سه سفارت نیاز نداره
تشکر کنندگان: payampars ، Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، rezagh ، amir82

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان