کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-01-17 ساعت 19:01)miladswat نوشته:  سلام من یه سوال مسخره دارم من امروز مدارکو پست کردم ولی مطمئن نیستم که چک لیستی که واسه خودم نوشته بودم که چیزی یادم نره داخل مدارک جا موند یا نه اگه جا مونده باشه مشکلی داره به فارسی هم نوشته بودم .

نه بابا فقط گیج میشن میگن این دیگه کی چه منظمهBig Grin
کاری ندارن میندازن دور فکرشم نکنBig Grin
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: گل نهال ، r_ent ، امیر مهاجر ، amairmonre ، Tomas
(2013-01-17 ساعت 17:34)ani_sheiton نوشته:  
ALI_AGHA dateline=[hr' نوشته:  
(2013-01-17 ساعت 14:13)ani_sheiton نوشته:  
(2013-01-16 ساعت 21:17)ani_sheiton نوشته:  اگه به فرض اردیبهشت یا دیرتر مصاحبمون باشه با توجه به کیس نامبرم.اسپانسر من کی باید مدارک رو تهیه کنه وبفرسته ایران؟
فکر می کنم اسفند زمان مناسبی باشد.کلا بحث اسپانسر با تمکن مالی مقداری متفاوت است چون اسپانسر برای اثبات صلاحیت خویش به میزان مالیاتی که در آخرین دوره پرداخت کرده استناد میکند.بنابراین یکی دو ماهی زودتر فکر نمی کنم مسئله ساز شود.
تا باز نظر بقیه اساتید چه باشد.
موفق باشید
خوب ما فرض میکنیم اسفند بفرستن بعد اگه مصاحبه در آنکارا شد و دیرتر نوبتمون شد.تاریخ هاش اکسپایر نشه؟
بعد اگه مسافر پیدا نکردیم مدارک اسپانسر رو بیاره ایران باید با پست بفرستن.به نظرتون به دستمون میرسه؟
روشهای مختلفی هست برای فرستادن مدارک اسپانسر، اما از زمانی که شما کارنت می شین تا مصاحبه حدودا دو ماه فاصله هست.
حالا قبلش می تونید دنبال مسافر بگردین اما به نظرم راه منطقی ترش همون بحث پست هست، برید و پست سئوال بکنید، و می تونید از قبل به فرد مورد نظر بگین که کمی زودتر بفرسته، مثلا بهمن ماه خوبه به نظرم.
مهمترین کاری که الان لازم بکنید اطلاعاتی بدست بیارید از اینکه با چه پستی از اون طرف بفرسته ایران بهتر هست. و آیا اصلا این کار صحیح هست یا خیر؟ یا فقط با مسافر باید بفرستن.
درمورد مسافر فکر کنم بتونید چون فرم هست و به درد کسی هم نمی خوره با این آزانس ها مامورین تور هماهنگ کنید اونها قطعا اشنا زیاد دارن، افراد زیادی هستن که منظرم در فصول خاص به صورت تاجر زیاد سفر می کنن ایرانی هم که از امریکا به ایران سفر کنه کم نیست، فعلا بپرسین ببنین صلاح هست مدارک با پست بیاد یا نه؟
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، گل نهال ، امیر مهاجر ، amairmonre ، Tomas ، roeentan
(2013-01-17 ساعت 19:01)miladswat نوشته:  سلام من یه سوال مسخره دارم من امروز مدارکو پست کردم ولی مطمئن نیستم که چک لیستی که واسه خودم نوشته بودم که چیزی یادم نره داخل مدارک جا موند یا نه اگه جا مونده باشه مشکلی داره به فارسی هم نوشته بودم .
برو دعا که فقط اینو جا گذاشته باشی نه چیز دیهBig Grin

(2013-01-18 ساعت 00:53)sadeghi897 نوشته:  
(2013-01-17 ساعت 17:34)ani_sheiton نوشته:  
ALI_AGHA dateline=[hr' نوشته:  
(2013-01-17 ساعت 14:13)ani_sheiton نوشته:  
(2013-01-16 ساعت 21:17)ani_sheiton نوشته:  اگه به فرض اردیبهشت یا دیرتر مصاحبمون باشه با توجه به کیس نامبرم.اسپانسر من کی باید مدارک رو تهیه کنه وبفرسته ایران؟
فکر می کنم اسفند زمان مناسبی باشد.کلا بحث اسپانسر با تمکن مالی مقداری متفاوت است چون اسپانسر برای اثبات صلاحیت خویش به میزان مالیاتی که در آخرین دوره پرداخت کرده استناد میکند.بنابراین یکی دو ماهی زودتر فکر نمی کنم مسئله ساز شود.
تا باز نظر بقیه اساتید چه باشد.
موفق باشید
خوب ما فرض میکنیم اسفند بفرستن بعد اگه مصاحبه در آنکارا شد و دیرتر نوبتمون شد.تاریخ هاش اکسپایر نشه؟
بعد اگه مسافر پیدا نکردیم مدارک اسپانسر رو بیاره ایران باید با پست بفرستن.به نظرتون به دستمون میرسه؟
روشهای مختلفی هست برای فرستادن مدارک اسپانسر، اما از زمانی که شما کارنت می شین تا مصاحبه حدودا دو ماه فاصله هست.
حالا قبلش می تونید دنبال مسافر بگردین اما به نظرم راه منطقی ترش همون بحث پست هست، برید و پست سئوال بکنید، و می تونید از قبل به فرد مورد نظر بگین که کمی زودتر بفرسته، مثلا بهمن ماه خوبه به نظرم.
مهمترین کاری که الان لازم بکنید اطلاعاتی بدست بیارید از اینکه با چه پستی از اون طرف بفرسته ایران بهتر هست. و آیا اصلا این کار صحیح هست یا خیر؟ یا فقط با مسافر باید بفرستن.
درمورد مسافر فکر کنم بتونید چون فرم هست و به درد کسی هم نمی خوره با این آزانس ها مامورین تور هماهنگ کنید اونها قطعا اشنا زیاد دارن، افراد زیادی هستن که منظرم در فصول خاص به صورت تاجر زیاد سفر می کنن ایرانی هم که از آمریکا به ایران سفر کنه کم نیست، فعلا بپرسین ببنین صلاح هست مدارک با پست بیاد یا نه؟
سلام برای من ۳ روز پیش ارسال کردند گفته بودن هر شرکت پستی که رفتند ارسال به ایران را قبول نمی کردند به خاطر تحریم اما یک شرکت قبول کرده و گفته۷ تا ۱۰ روز طول میکشه برسه تهران فکر کنم شرکت سوییسی باشه میتونید سرچ کنید البته اعتراف میکنم که نگران هستم راستی فقط یادتون نره باید در notary تایید بشه
post priority
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، amairmonre ، Tomas ، roeentan ، ani_sheiton
(2013-01-17 ساعت 10:48)miladswat نوشته:  سلام من می خوام کپی گذرناممو بفرستم باید گذرنامرو امضا کنم ؟

کپی گذرنامه واسه چیه؟ نکنه که لازم بوده بفرستیم و من نفرستادم؟ واسه چی می خوای بفرستی؟
تشکر کنندگان:
(2013-01-17 ساعت 15:28)IN.USA@2013 نوشته:  
(2013-01-17 ساعت 15:25)AMIR2852 نوشته:  سلام به همه ... (ازدوستان عزیز به خصوص امیر خان ، عمو سعید و ... خواهشمندم راهنمایی بفرمایید ) من همونطوریکه قبلا" گفتم مادرم برنده شدن . امروز روز مصاحبه بود که به همراه پدرم وارد سفارت شدن حدود 3 ساعت طول کشید و اومدن و برگه صورتی گرفتن . فقط موضوع اینه که فرمهای آپدیت شده ( 230 و 122 ) و فرم CONTACT INFORMATION رو که اصلا" من فراموش کرده بودم قبلا" بفرستم و امروز همه اینهارو آورده بودیم رو با کمال تعجب ازشون نگرفتن . موقعی که اومدن بیرون و من این قضیه رو فهمیدم برگشتم نزد واحد نگهبانی و موضوع رو گفتم . ایشون هم زنگ زد داخل و موضوع رو گویا به یکی از آفیسرها منتقل کرد . بعد اومد بیرون و به ما گفت " می گن روزی که اومدید ویزاتونو بگیرین اون مدارک رو هم بیارین ".
حالا سوال و نگرانی ما اینه که نکنه اینها در روند بررسی مجدد ببینن که اولا" ما اصلا" فرمهای CONTACT INFORMATION در پروندمون نیست و ثانیا" چند اشتباه هم در فرمهای 230 و 122 ما وجود داره و خلاصه یک وقت مشکلی پیش بیاد ؟؟؟
به نظرتون الان چه کاری ما باید انجام بدیم ؟؟؟ چون یه جورایی به نظر میاد با توجه به اینکه امروز خیلی شلوغ بوده ، احتمال داره که فراموش کرده باشن که تحویل بگیرن . لطفا بگین چیکار کنیم . ممنون میشم.
در مورد CONTACT INFORMATION این فرمو بعد مصاحبه به خودم برگردوندن و فکر نکنم برای کسی هم نگه دارن داخل پروندش .

فرم CONTACT INFORMATION چیه؟ من اصلاً راجع بهش هیچ اطلاعاتی ندارم ؟ اگخ می شه توضیح بدید چی هست؟ من اصلا ارسالش نکردم
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-01-18 ساعت 12:52)dolood نوشته:  فرم CONTACT INFORMATION چیه؟ من اصلاً راجع بهش هیچ اطلاعاتی ندارم ؟ اگخ می شه توضیح بدید چی هست؟ من اصلا ارسالش نکردم
درود بر دُلود!
واقعاً دست شما درد نکنه!!!Big Grin. فرم CONTACT INFORMATION همون فرم یک صفحه ای آخرین صفحه فایل pdf راهنمای سفارت هست. تو امضای من "مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای مصاحبه در سفارت" روی آنکارا کلیک کنید. صفحه آخرش رو پر کنید و همراه سایر مدارک بفرستید. اگر نسخه قابل تایپش رو می خواین به این پست مراجعه کنید.
(2013-01-12 ساعت 00:30)jahanshahloo نوشته:  
(2013-01-11 ساعت 22:50)fariba_a نوشته:  سلام دوستان
من کیس نامبرم را در / https://ceac.state.gov/CEAC چک کردم، میگه : Your search did not return any data. چهار تا صفر کیس نامبرم را هم حذف کرده بودم. کسی میدونه چرا این جوابو میده؟!!

بیشتر کیس هایی که تاریخ مصاحبشون خیلی نزدیک شده نشون میده

برای منم که تاریخ مصاحبم اصلا مشخص نشده هنوز همین پیغامو میده ، مشکلی نداره ؟
2013AS71XX
ABU DHABI
W1MAY
حالا که بحث راجع به Contact Information هست، شما رو به خدا یکی جواب منو هم بده. میشه بفرمایین که اگر آدرس تو آمریکا تو برگۀ Contact Information نداشته باشیم که ارائه بدیم ، رد می شیم؟ چی میشه؟
تشکر کنندگان:
(2013-01-18 ساعت 13:33)lingni نوشته:  حالا که بحث راجع به Contact Information هست، شما رو به خدا یکی جواب منو هم بده. میشه بفرمایین که اگر آدرس تو آمریکا تو برگۀ Contact Information نداشته باشیم که ارائه بدیم ، رد می شیم؟ چی میشه؟
لینگنی
نه بابا رد نمیشی. نگران نباش. ولی الان تو فرم آدرس ندی آخرش روز مصاحبه ات باید بدی. اگر اون روز هم آدرس نداشته باشی وقتی به سلامتی وارد فرودگاه شدی باید آدرس بدی تا بدونن گرین کارتت رو به کجا بفرستند. یک تاپیک قدیمی ولی هنوز فعال داریم تحت عنوان "حمایت از کسانی که کسی را در آمریکا ندارند". ببین می تونی کسی رو تو ایالتی که می خوای بری پیدا کنی. اگر باز هم به نتیجه ای نرسیدی به هر حال باید یه آدرسی حتی اگر شده هتل بهشون بدی. برای پیدا کردن آدرس هتل از سایت هایی مثل www.booking.com و یا www.tripadvisor.com استفاده کن.
(2013-01-18 ساعت 13:43)Saeedv13 نوشته:  
(2013-01-18 ساعت 13:33)lingni نوشته:  حالا که بحث راجع به Contact Information هست، شما رو به خدا یکی جواب منو هم بده. میشه بفرمایین که اگر آدرس تو آمریکا تو برگۀ Contact Information نداشته باشیم که ارائه بدیم ، رد می شیم؟ چی میشه؟
لینگنی
نه بابا رد نمیشی. نگران نباش. ولی الان تو فرم آدرس ندی آخرش روز مصاحبه ات باید بدی. اگر اون روز هم آدرس نداشته باشی وقتی به سلامتی وارد فرودگاه شدی باید آدرس بدی تا بدونن گرین کارتت رو به کجا بفرستند. یک تاپیک قدیمی ولی هنوز فعال داریم تحت عنوان "حمایت از کسانی که کسی را در آمریکا ندارند". ببین می تونی کسی رو تو ایالتی که می خوای بری پیدا کنی. اگر باز هم به نتیجه ای نرسیدی به هر حال باید یه آدرسی حتی اگر شده هتل بهشون بدی. برای پیدا کردن آدرس هتل از سایت هایی مثل www.booking.com و یا www.tripadvisor.com استفاده کن.

آخیش خیالم راحت شد. خیلی متشکرم.
تشکر کنندگان: payampars ، Tomas
(2013-01-18 ساعت 12:58)Saeedv13 نوشته:  
(2013-01-18 ساعت 12:52)dolood نوشته:  فرم CONTACT INFORMATION چیه؟ من اصلاً راجع بهش هیچ اطلاعاتی ندارم ؟ اگخ می شه توضیح بدید چی هست؟ من اصلا ارسالش نکردم
درود بر دُلود!
واقعاً دست شما درد نکنه!!!Big Grin. فرم CONTACT INFORMATION همون فرم یک صفحه ای آخرین صفحه فایل pdf راهنمای سفارت هست. تو امضای من "مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای مصاحبه در سفارت" روی آنکارا کلیک کنید. صفحه آخرش رو پر کنید و همراه سایر مدارک بفرستید. اگر نسخه قابل تایپش رو می خواین به این پست مراجعه کنید.

اینو باید برای مدارک سری دوم که وقت مصاحبه برای سفارت می خوان براشون ارستا کنیم ؟ من فک کردم که سری اول باید می فرستادم . آخه هنوز کارنت نشدم .مرسی
(2013-01-18 ساعت 14:57)taba60 نوشته:  سلام من چند روز پیشم براتون کامنت گذشتم مشکلمو گفتم ولی‌ کسی‌ راهنماییه درستی نکرد من از قبلیی ۲۰۱۳ هستم با کس نمبر ۶۳۰۰ من وقتی‌ کنفرمیشین میزننم که نامهٔ قبولیم میاد جایی‌ که نوشته پست جلوش نوشته mumbai بمبی بد یکی‌ از دوستانم به کی‌ سی‌ سی‌ زنگ زد گفتن اوکی ما درست می‌کنیم فورمارم که فرستادم زدم آنکارا .به نظرتون من ایمیل بزنم دوباره بهشون بگم یا نمیخواد.آیا این مساله ممکن تو آنکارا درردسر بشه برام.لطف کنید بهم جواب بدید؟و این کس نامبر ۶۳۰۰ ممکن ماه دیگه کارنت بشه .
اتفاقاً دو نفر از مدیران به خوبی شما رو راهنمایی کردن ولی گویا فرصت نکردین پاسخ های دوستان رو بخونین. بدتر این که پست فعلیتون رو در دو تاپیک تکرار کردین که خلاف مقررات سایت هستSad.
تشکر کنندگان: گل نهال ، Tomas ، victorygo ، ALI_AGHA ، enchantress_boy ، amir82 ، roeentan ، rezagh
سلام چند سوال داشتم

کسایی که حالا به هر دلایلی موفق نشدند برن کیس باطل میشه؟و اونایی که بیخیال شدند و نرفتند بجاشون کی کیس جدید اعلام میکنند؟
با تشکرBig Grin
تشکر کنندگان:
با سلام و احترام
ضمن عرض تشكر بابت كليه راهنمايي هاي شما دوستان در اين سايت مفيد
بنده از برندگان لاتاري 2013 هستم. يك سوالي راجع به مدارك همسرم داشتم.
ايشان چند سال پيش بصورت رسمي طبق توضيحات آخر شناسنامه ، تاريخ تولد خود را تغيير داده و 5 سال سن خود را كوچك نموده است. لازم به ذكر است كه مدرك ديپلم و فوق ديپلم وي با تاريخ تولد قبلي بوده و مدرك ليسانس او با تاريخ تولد تغيير يافته است.
البته برنده اصلي بنده هستم. ولي در فرمهاي 230 ارسالي تاريخ ها را طبق مدارك پر نموده ام.
حال با اين توضيحات سوالم اين است كه آيا كسي شرايطي شبيه به اين را داشته و اگر آفيسر پرسيد چرا تاريخ تولد را تغيير داديم در پاسخ چه بايد بگوييم؟
و اينكه آيا مشكل خاصي بوجود مي آيد ؟ ( البته ايشان برنده اصلي نيست)
شايان ذكر است كليه مدارك ترجمه شده و ارسالي بر مبناي اصل مدارك بوده است.
لطفا اگر اطلاعات، پيشنهاد و راهنمايي به نظرتان مي رسد دريغ نفرماييد.
بنده هفته بعد وقت مصاحبه دارم.
پيشاپيش از حسن همكاري شما، كمال تشكر را دارم.
با سپاس
تشکر کنندگان:
(2013-01-18 ساعت 17:56)shans نوشته:  با سلام و احترام
ضمن عرض تشكر بابت كليه راهنمايي هاي شما دوستان در اين سايت مفيد
بنده از برندگان لاتاري 2013 هستم. يك سوالي راجع به مدارك همسرم داشتم.
ايشان چند سال پيش بصورت رسمي طبق توضيحات آخر شناسنامه ، تاريخ تولد خود را تغيير داده و 5 سال سن خود را كوچك نموده است. لازم به ذكر است كه مدرك ديپلم و فوق ديپلم وي با تاريخ تولد قبلي بوده و مدرك ليسانس او با تاريخ تولد تغيير يافته است.
البته برنده اصلي بنده هستم. ولي در فرمهاي 230 ارسالي تاريخ ها را طبق مدارك پر نموده ام.
حال با اين توضيحات سوالم اين است كه آيا كسي شرايطي شبيه به اين را داشته و اگر آفيسر پرسيد چرا تاريخ تولد را تغيير داديم در پاسخ چه بايد بگوييم؟
و اينكه آيا مشكل خاصي بوجود مي آيد ؟ ( البته ايشان برنده اصلي نيست)
شايان ذكر است كليه مدارك ترجمه شده و ارسالي بر مبناي اصل مدارك بوده است.
لطفا اگر اطلاعات، پيشنهاد و راهنمايي به نظرتان مي رسد دريغ نفرماييد.
بنده هفته بعد وقت مصاحبه دارم.
پيشاپيش از حسن همكاري شما، كمال تشكر را دارم.
با سپاس
شما درست عمل کرده اید باید طبق مدارک فرمتون رو پر می کردید
الطفا بگید توضیحات آخر شناسنامه به چه صورتی هست؟
من تا الان نشنیدم کسی همچین مشکلی داشته
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، roeentan ، rezagh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان